ya kızlar şu gaz yapmayan biberon hangi markaydı ya liste yapıyorum da ben
Ne oldu ya neden kırıldı
Ya ne oldu bana da anlatın kız çiğdem 1 gün gelmedim karıştırdın mı kız ortalığıklava:
0-2 yaş arası çocuklar için en iyi koruma sistemi
Önden darbeli kazalarda, yüzü yola doğru oturan çocukların %20'si boyunlarından ciddi şekilde yaralanıyor. Çocuklar yetişkinlerden daha zayıf bir yapıya sahip olduklarından, darbe anında boyun omurları başın savrulmasıyla meydana gelen kuvvete direnç gösteremiyor. Çocuk, sırtı gidiş yönüne doğru oturtulduğunda maruz kaldığı darbenin etkisini %89 azalıyor. Bu oturma pozisyonu aynı zamanda koltuğun koruma etkisini bütün vücuda dağılarak göğüs ve karın bölgesinin daha iyi korunmasını sağlıyor.
Isofix bağlantı sistemi: 2-4 yaş arası maksimum güvenlik
2 yaşından büyük çocuklar genellikle öndeki koltuk sırtlığına çarparak kafa ve yüzlerinden yaralanıyorlar. Kazaların %40'ında emniyet kemeri çocuk koltuğu üzerinde yeterince gergin olmadığından ciddi yaralanmalar oluyor. Koltuk güvenliginin artırılması için emniyet kemerinin araca daha sağlam ve özel bir şekilde tesbit edilmesi gerekiyor. İsveç'in girişimiyle kurulan ISO çalışma grubu bu amaca yönelik çalışıyor. 8 yıl süren çalışmadan sonra ISO, çocuk koltugunun araç ile bağlantısını standardize etmek için Isofix adlı bir norm oluşturdu. Bu bağlantı sisteminin kullanılmaya başlanmasıyla 0-4 yaş grubundaki çocukların ciddi yaralanmalarında %22 oranında bir azalma hedefleniyor. Isofix, koltuk tabanı ile sırtının birleşme noktasına takılan 2 adet tokadan oluşuyor. Tabanda 2 kilit.ve koltuk üstünde ise kilit uyarı lambası bulunuyor. Böylece kemer hızlı ve güvenli bir şekilde bağlanabiliyor.
Merhaba arkadaşlar. yarın tatil çoook mutluyum bi de siparişini verdiğim "bebek bakım sorunlarına mucize çözümler" kitabım geldi. daha da bi mutlu oldum
Dideeem hoşgeldiiin dur birkaç soru sorıym sana:))))
chicconun eğimli biberonu canım 22 tl falandı 3 gün önce e-bebebkte indirime girdi mayısa kadar indirimli sanırım 18 tl..
[ı]selamlar kızlaarr :)
nasılsınız? özlemişim sizi.. Uğrayamadım uzun zamandır... Herkes iyidir inş.
Yarın işe geliyormuşuz... Nefret ettim artık şu işten... Günlerdir izin almıyorum belimin ağrısından kıvranıyorum hep bekledim nasılsa 3 gün tatil dedim ettiler içine... Canım çok sıkılıor... [/ı]
Selamlar kızlaarr :)
Nasılsınız? özlemişim sizi.. uğrayamadım uzun zamandır... Herkes iyidir inş.
Yarın işe geliyormuşuz... nefret ettim artık şu işten... günlerdir izin almıyorum belimin ağrısından kıvranıyorum hep bekledim nasılsa 3 gün tatil dedim ettiler içine... canım çok sıkılıor...
Kızlar bende anadolu yakasından geçicem isterseniz beraber geçeriz ben alırım sizi, uygun orta biyerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?