2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

defne cok guzel bı o da begenmıssınız.sıfonyerı ılerıde de alabılırsın dolap yeterlı gıbı.fıyatı bence ıyı..bızımde bugun duvar kagıtlarımız dosenıyo etıler en mımarlıkla anlastık bıtsın oda koyarım resımlerını

Küçücük bir tavsiye de bulunayı mı? :)
erkek bebeklerin gardropluk pek bişeyi olmuyor. en çok şşifonyer lazım oluyor. bir çekmecede bodyleri atletleri var. bir çekmece ev eşofmanları pjamaları. ikitane küçük çekmecesinin birinde çoraplar birinde önlük. bir çekmecede nevresimler. doldu bitti bile. yatağın ucundaki komidinde de birinde bezleri, birinde havlusu bornozu. çekece yetmiyor.

teşekkür ederim canım şifonyer için evet sonradan da alınabilir..koy bakalım da görelim siz aldınız demi takımı?

Bu takım şeker çocukta var di mi?Ben gördüm bunu

canım çok güzel bir takım ben bayıldım güzel bir karar verdin biraz pahalı ama olsun canım şifonyerine gerek yok dolabın ve yatağında çekmeceleri var onlar işini görür stickerlarda güzel olmuş canım güle güle büyüsün odasında inşallah canım

bu arada en mimarlığın süper odaları var odasınıda ordan mı aldınız istanbulda otursam kesin ordan olsun isterdim

anladım canım sağol aslında biz eşimle hep diyoruz bol çekmeceli olsun bol çekmeceli olsun hatta şöyle bir değişiklik bile yaptırabiiriz dolapta şu dolap gibi çok çekmeceli olabilir mesela...ya da resimdeki gibi 6 değilde 9 çekmeceli üzeri askılıklı bir dolap...

Bu arabayı biliyorum C.T.02 modeli. ben büyük araba istemedim. baston istedim hep. hem az yer kaplasın hem de bebekle ikisini rahat taşıyım diye. çok şükür bizim araba sağlam çıktı. 2. yi de rahatça kurtarır.
ama ben bir de seninkinin yanında olan 0-13 araba koltuğunu ayrı almıştım. o da çok şükür sağlam çıktı. şimdi eltimin kızında. ağustosta o 9 aylık olunca geri bize gelecek. 3 bebek büyütecek yani. :)

teşekkür ederim canım şifonyer için evet sonradan da alınabilir..koy bakalım da görelim siz aldınız demi takımı?

ben model begendım yapılıyo..halısı duvar kagıdı ısıklandırması herseyı en mımarlık yapıyo..mayısın ılk haftası gelcek ınsallah odası

bende stanley kids ile anlaşmak istiyorum ama eşimle aramdaki savaşı kazanmam lazım önce, çünki ona göre pahalı, bana göre yapılabilir

Kesinlikel bol çekmece şart.. biz mobilyamızı tepe mobilaydan almıştık. orda gardrobun içine ek raf koydurabiliyorun. iki tane de raf yapırdık. onlar bile dolu. erkek bebeğin genelde eşofman tarzı oluyor kıyafetleri. ve sayı olarak çok fazla gerekiyor.onlardsa askıya asılmıyor pek. hep katlı olarak çekmecede.

bende stanley kids ile anlaşmak istiyorum ama eşimle aramdaki savaşı kazanmam lazım önce, çünki ona göre pahalı, bana göre yapılabilir

kızımın odasını fatıh kıraldan yaptırdık..ama erkek cocukları ıcın bısey begenemedım kız cocukları ıcın daha guzel seyler var stanley kıds de senın kızmı erkekmı

defne çok güzelmiş güle güle kullansın oğlun:)
teşekkür ederim canım :)))
ben model begendım yapılıyo..halısı duvar kagıdı ısıklandırması herseyı en mımarlık yapıyo..mayısın ılk haftası gelcek ınsallah odası

ooo çok iyiymiş benim niye haberim yok bu en mimarlıktan yav.ne kadara yapıyor peki hepsi içinde olarak?Bir de halılarını beğenmiyoruz biz eşimle bu oda takımı deseninden oluyor ya düz bir halıyı veriyorlarmış fabrikaya boyayla aynı desen boyanıyormuş üstelik yıkanmıyormuşta halı.oda baktığımız bir yerden abla söylemişti hem haıda satıyorlardı hiç tavsiye etmiyorum hem sağlıksız hem yıkanmıyor hem de çok pahalı dedi.küçük şey 200 küsur lira...

selam kızlar...anca gelebildim bugün.nasıl herkesler iyi değil mi.
geçmişi okuyamadım şöle bi göz atmaya çalışayım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…