kızlar biz baya baya karar verdik eşimle bu takım olacak büyük ihtimalle ben o stickerlardan çok istiyordum ya hani onlar olmazsa olmaz diyordum nette o kadar araştırdım balıklı sticker falan yazdım yok yok bulamadım bir türlü eşim sağolsun dün buldu nette hepsi içinde balıkları yosunları haz.sandığı falan duvarda gördüğünüz herşey 123 tl civarında hemen sipariş verdi eşim bugün yarın gelir.nasıl sevindim anlatamam son kararımız bu sanırım yatak ve dolabını alıcaz ama peşin 2100 tl çok mu pahalı yaa:uhm:Birde şifonyerini de alsak mı diyorum dolap geniş ama bilemiyorum yine de çok yer kaplansın istemiyorum oda da.
defne cok guzel bı o da begenmıssınız.sıfonyerı ılerıde de alabılırsın dolap yeterlı gıbı.fıyatı bence ıyı..bızımde bugun duvar kagıtlarımız dosenıyo etıler en mımarlıkla anlastık bıtsın oda koyarım resımlerını
kızlar biz baya baya karar verdik eşimle bu takım olacak büyük ihtimalle ben o stickerlardan çok istiyordum ya hani onlar olmazsa olmaz diyordum nette o kadar araştırdım balıklı sticker falan yazdım yok yok bulamadım bir türlü eşim sağolsun dün buldu nette hepsi içinde balıkları yosunları haz.sandığı falan duvarda gördüğünüz herşey 123 tl civarında hemen sipariş verdi eşim bugün yarın gelir.nasıl sevindim anlatamam son kararımız bu sanırım yatak ve dolabını alıcaz ama peşin 2100 tl çok mu pahalı yaa:uhm:Birde şifonyerini de alsak mı diyorum dolap geniş ama bilemiyorum yine de çok yer kaplansın istemiyorum oda da.
Küçücük bir tavsiye de bulunayı mı? :)
erkek bebeklerin gardropluk pek bişeyi olmuyor. en çok şşifonyer lazım oluyor. bir çekmecede bodyleri atletleri var. bir çekmece ev eşofmanları pjamaları. ikitane küçük çekmecesinin birinde çoraplar birinde önlük. bir çekmecede nevresimler. doldu bitti bile. yatağın ucundaki komidinde de birinde bezleri, birinde havlusu bornozu. çekece yetmiyor.
hmm kilosu çok iyi pusetin ya bizimkinin okadar güzel özellikleri var çok ta iyi bir araba ama 9 kg birde tam yatıyor sanırım çok ta pahalı 3 yaşına kadar kullanır dedi çocuk ama biz ikinciyi de düşündüğümüz için sağlam birşey olsun diğerine de kullanalım dedik daha almadık ama bunu düşünüoruz rengi de açık mavii
..
teşekkür ederim canım şifonyer için evet sonradan da alınabilir..koy bakalım da görelim siz aldınız demi takımı?
defne cok guzel bı o da begenmıssınız.sıfonyerı ılerıde de alabılırsın dolap yeterlı gıbı.fıyatı bence ıyı..bızımde bugun duvar kagıtlarımız dosenıyo etıler en mımarlıkla anlastık bıtsın oda koyarım resımlerını
Bu takım şeker çocukta var di mi?Ben gördüm bunu
anladım canım sağol aslında biz eşimle hep diyoruz bol çekmeceli olsun bol çekmeceli olsun hatta şöyle bir değişiklik bile yaptırabiiriz dolapta şu dolap gibi çok çekmeceli olabilir mesela...ya da resimdeki gibi 6 değilde 9 çekmeceli üzeri askılıklı bir dolap...
ben model begendım yapılıyo..halısı duvar kagıdı ısıklandırması herseyı en mımarlık yapıyo..mayısın ılk haftası gelcek ınsallah odası
bende stanley kids ile anlaşmak istiyorum ama eşimle aramdaki savaşı kazanmam lazım önce, çünki ona göre pahalı, bana göre yapılabilir
teşekkür ederim canım :)))defne çok güzelmiş güle güle kullansın oğlun:)
ben model begendım yapılıyo..halısı duvar kagıdı ısıklandırması herseyı en mımarlık yapıyo..mayısın ılk haftası gelcek ınsallah odası
MERHABA ARKADAŞLAR..
yeni bir konumuz daha hayırlı olsun hepimize inş..
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/361514-bebeklerimize-hitaben.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?