ayy ben de gerildim bir yemek yiyip geleyim :))) içimiz açılsın :)))
Aslımmm sen nasılsın? bir türlü denk gelemedik seninle :)))
ohhh yarasın bebişimize de sana
canım ben daha iyiyim çok şükür hatta iki gündür minik yürüyüşler bile yapıyorum doktor iğnelerimi kesti cumartesi ayrıntılı ultrasonum var ve galiba ilacımın dozuda azalacak iyiyim ama çok iyi hissediyorum
sen nasılsın çok karşılaşamıyoruz malesef özledim seni şekercim
Offbenim görümcem vs.. var ama herkes farklı bişi sölüo mesela bebek arabası ama nşimdi almasanda olur ben doğru düzgün çıkarmadım ki pek kullanılmıo dio (nisan sonunda doğmuştu).Eee sen çıkarmadıysan ben de mi çıkarmıcam şimdi ne alaka en iyisi artık kimsee bişi sormıcam sizin yazdıklarınızdan faydalanıcam alıcam ya da kullanıcam bizimklerden de özellikle görümcem derlerse negerek var bilmem ne ben böle aldm ben böle kullanıoum dicem kimse karışmasın bana yaa zaten canım sıkkın (sitedeki kırılmalar yüzünden.)
ya bana da öyle dediklerinde ben tam tersini yapmak istiyorum sinir oluyorum ya sinir sinir sinir saçlarını başlarını yolasım geliyor
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CANIM
Canım benim yerden göğe kadar haklısın bende burda paylaştım sıkıntım daha bir hafifledi ümitsizliğim azalarak yok oldu yerini umuda ve sevince bıraktı şimdi güzel giden günlerimizi paylaşmak kadar kötü günlerimizi paylaşmakta bizim için yararlı oluyor malesefki herkesin çokkkkk güzel giden bir hamileliği olmuyor ben sizin sevinçlerinizle mutlu oluyorum sizin üzüntülerinizle üzülüyorum alınganlık yapmanın alemi yok bence bizim amacımız bebeklerimizi sağlıcakla kucaklamak
canım canım canım önemli olan sonuç iyisin ya en güzel şey bu işte
Artık kıyafet konusunda felan çook almışsın ayy ne gerek var zaten hediye gelicek ayy bu ne gibi laflar duymak istemioum arkadaşlarım gelio neler aldın göster dio gösteriouz insan gibi bida dicem kaldırdım doğunca üstünde görürsünüz.Ne yani hepten 2 takımla mı geçiricek günerini babası hergün kıyafet deiştirio oğlununkileri de yıkarız yani ne var.bi kıyafeti 1 hafta mı giyicek üstü kirleinrse altını da deiştiririm.En sevmediim şey bebein pis kusmuk vs. kokmasıdır,bi bebei koklayıp öpünce missler gibi kokması gerek deişik deişik giysin kullanmadıımı ihtiyacı olana veririm arkamdan dourcak arkadaslarım var sinir oluyorum yaa bi bakın lütfen yaa ciciler bölümüne o kadar çok mu almışım ki..
yazmaktan yoruldum kaynana ve görümceme sinir oluyorum ya insanın hiç hevesi olmaz mı? insan mendil alır değil mi? yani tek oğlunun çocuğu
saçmalama ne istersen al sen bakma çok bile olsa kime ne şu an bizi mutlu eden başka ne var ki?
canım bebek arabası kullanılmaz mı yaa demekki hiç evden dışarı çıkmamış görümcen.valla durumun varsa doğmadan önce al bence.Ne zmaan kullanırsan sonuçta alınacak birşey bu er ya da geç alınacak.
Şimdi bizim beğendiğimiz pusetin fiyatı 700 tl civarında biz de eşimle akşam düşündük doğduktan sonra alalım diye ama bizim bir sebebimiz var bebişin oda takımını peşin almak istiyoruz 200 tl birden vericez o da en azı.o yüzden puseti şimdiden alıpta paramızı bağlamıyalım dedik.böyle bir sebebiniz yoksa yavaş yavaş al kenara koy derim ben alınmış alınmıştır sonuçta...
ben de fırsat buldukça alıyorum bişeyler sonra hepsini birden almak zor olacaktır hem zaman açısından hem maddi açıdan
Bebek arabası bence olmazsa olmazlardan biri.. 20 günlükken çıktık biz dışarı. ege şubat doğumlu bi de. ben chicconun lite way baston pusetini almıştım. tepe tepe kullandık 1,5 yaşına kadar. sonra kednidsi binmedi. şimdi her daim bagajda duruyor. bazen arabada falan uyursa koyuyoruz içine.
ya ben de duramam evde o kadar süre yürüyüş yapmak kadar güzel ne var akşamları serinlik çökünce alıp bebişleri çıkcaz tabi hep bunu beklemiyor muyuz ben 10 sonra sokaklardayım
Yedik geldik kızımla teyzeleri yarasın kuşuma
afiyet olsun canım
afiyet olsuuunn... bis de yedik geldikkk :)))
ohhhh yarasın canlarıma