2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ben de gerildim bir yemek yiyip geleyim :))) içimiz açılsın :)))

Aslımmm sen nasılsın? bir türlü denk gelemedik seninle :)))

ohhh yarasın bebişimize de sana
canım ben daha iyiyim çok şükür hatta iki gündür minik yürüyüşler bile yapıyorum doktor iğnelerimi kesti cumartesi ayrıntılı ultrasonum var ve galiba ilacımın dozuda azalacak iyiyim ama çok iyi hissediyorum
sen nasılsın çok karşılaşamıyoruz malesef özledim seni şekercim

ya bana da öyle dediklerinde ben tam tersini yapmak istiyorum sinir oluyorum ya sinir sinir sinir saçlarını başlarını yolasım geliyor

canım canım canım önemli olan sonuç iyisin ya en güzel şey bu işte

yazmaktan yoruldum kaynana ve görümceme sinir oluyorum ya insanın hiç hevesi olmaz mı? insan mendil alır değil mi? yani tek oğlunun çocuğu
saçmalama ne istersen al sen bakma çok bile olsa kime ne şu an bizi mutlu eden başka ne var ki?

ben de fırsat buldukça alıyorum bişeyler sonra hepsini birden almak zor olacaktır hem zaman açısından hem maddi açıdan

ya ben de duramam evde o kadar süre yürüyüş yapmak kadar güzel ne var akşamları serinlik çökünce alıp bebişleri çıkcaz tabi hep bunu beklemiyor muyuz ben 10 sonra sokaklardayım

Yedik geldik kızımla teyzeleri yarasın kuşuma

afiyet olsun canım

afiyet olsuuunn... bis de yedik geldikkk :)))

ohhhh yarasın canlarıma

canım senin mobilyalar Lila renk ağırlıktaydı yanlış hatırlamıyorsam... açık renk lila rengi olabilir.. eğer renk olarak soruyorsan.. marka olarak inan ben de bilmiyorum...

sanırım marka olarak soruyorsun... karışmak gibi oldu canım... bendeki de akıl sen zaten karar vernmişsindir odanın rengine :)))

Cadıyım ben cadıyım vereliniortak

canım senin mobilyalar Lila renk ağırlıktaydı yanlış hatırlamıyorsam... açık renk lila rengi olabilir.. eğer renk olarak soruyorsan.. marka olarak inan ben de bilmiyorum...

afiyet şeker olsun lop lop et olssun bebeklerinize

Canım çocuk odaları için sanırım dyo'nundu kurşunsuz silinebilir boyaları var.

Onu ben de duydum kızlar peki 3,5kg yeter mi acaba?

sanırım marka olarak soruyorsun... karışmak gibi oldu canım... bendeki de akıl sen zaten karar vernmişsindir odanın rengine :)))

Valla canım rtenkte de ya açık pembe ya da beyaz karar veremedim valla

Ben deee ben de ben deeee özlediimmm :)) Maşallah diyeyim hep daha iyi olsun Aslıcım... sıkıntısız sağ salim geçirelim...

bende çok şükür iyi sayılırım.. ama yatıp dinlenmeye ihtiyacım var... burda oturmaktan geliyor başıma ne geliyorsa...

Onu ben de duydum kızlar peki 3,5kg yeter mi acaba?

Ben kilosunu hatırlamıyorum ama bir kutu almıştık. herhalde 3,5 kiloluktu bizimki de. gözümün önüne geliyor kutu. böyle yoğurt kovası kadar anca vardı. biraz da sulandırılıyor zaten . 3.30'a 3.30'du bizim oda. yetmişti.

canım 20 günlükken bebek arabasına oturtabiliyor muyuz bebeği?
Bir de puset kaç kg olursa ağır olmaz yani kaç kg olmalı?

Merhaba arkadaşlar..nasılsınız herkes iyi gözüküyor geçmişi çok okuyamasamda..
Benim de dün dr randevum vardı.herşey normal ve güzel gidiyor şükürler olsun..oğluşumuz 542 gr. 28 cm miş :)))) fotoğraflarının olduğu ve videosunun olduğu cd mizi de aldık..ama bizim yaramazın eli sürekli ağzında burnunda yüzündeydi..dr da hiç poz vermiyo dedi :)) babasına çekti heralde dedim bana çekse hemen poz vermeye yanaşırdı çünkü :)))) bol bol özellikle yüzünü gördük..çok tatlıydııııııııı..bana benziyo gibi..tabii eşim kıskanma modlarında bu durumda..ee napalım genelde erkekler anneye, kızlar baba tarafına benzer..bende bidahakine kızımız olur inşallah o da sana benzer diye avutuyom onu yalandan hiiiiihihihihii...

Ben bu ajda pekkanın reklamlarında oynadıgından aldım astım hastaları ıÇın olanını sılınebılır ve nefes alan boya ımıŞ

ee doktorun rapor verse 1 hafta olmaz mı acaba?

Canım aynen bizimkinin de elleri ağzında yüzündeydi bir ara özellikle sağ bileğini emiyordu gördüm yavrum benim yaaaa...

Bizim odada o kadar sanırım bakalım hayırlısıyla bir boyansa

Canım senin aldığın çiçekli böcekli takımın fotosu yok mu?

Yok be canım bulamadım ben

canım 20 günlükken bebek arabasına oturtabiliyor muyuz bebeği?
Bir de puset kaç kg olursa ağır olmaz yani kaç kg olmalı?

Bebek arabası tam yatıyorsa sorun olmuyor. bizimki tam yatıyordu.
ortalama pusetler 6,5 kilo. en hafifi mclaren var. 4,5 kilo ama o da tam yatmıyor. hem de fiyatı emsallaerine göre çok pahalı.

http://www.e-bebek.com/pusetler/chicco/chicco_lite_way_top_puset/CHI-10426123

Bizimki bundan. 6 kilo civarı. katlanınca yanında tutma sapı var. gayet kullanışlı. şimdi kızda da bunu kullanıcaz. bi de sling alıcam. yeter işte.

kızlar biz baya baya karar verdik eşimle bu takım olacak büyük ihtimalle ben o stickerlardan çok istiyordum ya hani onlar olmazsa olmaz diyordum nette o kadar araştırdım balıklı sticker falan yazdım yok yok bulamadım bir türlü eşim sağolsun dün buldu nette hepsi içinde balıkları yosunları haz.sandığı falan duvarda gördüğünüz herşey 123 tl civarında hemen sipariş verdi eşim bugün yarın gelir.nasıl sevindim anlatamam son kararımız bu sanırım yatak ve dolabını alıcaz ama peşin 2100 tl çok mu pahalı yaa:uhm:Birde şifonyerini de alsak mı diyorum dolap geniş ama bilemiyorum yine de çok yer kaplansın istemiyorum oda da.

hmm kilosu çok iyi pusetin ya bizimkinin okadar güzel özellikleri var çok ta iyi bir araba ama 9 kg birde tam yatıyor sanırım çok ta pahalı 3 yaşına kadar kullanır dedi çocuk ama biz ikinciyi de düşündüğümüz için sağlam birşey olsun diğerine de kullanalım dedik daha almadık ama bunu düşünüoruz rengi de açık mavii

..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…