Ben kızıma yazdım bile ama yazarken ağladım ilk kez bir şeyler yazdım kızıma
Ben gg de görmüştüm daha güzelleri var daha çeşitli kumaşları hepsi aynı mı acaba kanguru boulcak gibi duruyo ben 5 li port bebe alıcam ama sadece ev tip anna kucaını kullanırım o zamn gerek yok en iyisi sling almak bunu fiyatı ne kadarmış acaba bide e-bebekte yine kampanya var ben 3 paket almıştım ama indirm varmış acaba alsam mı ne dersin http://www.e-bebek.com/temizleme_mendilleri/uni_baby/uni_baby_yenidoganlar_icin_islak_mendil_12%60li_ekon/UNI-77212Kaldırımdan indirip çıkarken biel ağır araba zor olur. bazen kucaklaman biel gerekecek.
Kanguruda bebeğin tğm ağırlığı kalçasına bindiği için omurgasına zarar veriyormuş. bi de çok rahat değil.hem de 4 ay tavsiye etmiyor dr.lar slingde anne karnındaki pozisyonunu aldığı için hemen kullnılıyor hem de doğla duruş pozisyonunda yattığı için omurgasını etkilemiyor. büyüdükçe de oturuş pozisyonunu değiştirip 2 yaşına kadar kullnıyorsun. kanguru 6-7 aydan sonra zor.
ben bunun siparişini vericem bakalım.
resimde çift yön deilmiş gib ama fiyatta off 700 keşke catı boya işi felan olmasaydı bizim mutfakta kartonpier düştü o işlerde var her taraf perişantoxicdaisy bebek arabası acayip güzel birşey özellikleri çok iyi tekerlekleri falan.hem baston kol hem de tek kol olabiliyor içi yatabiliyor da..çift yönlü çevrilebiliyor sağlam birşey ama 9 kg.çok geldi kilosu bana.gerçi ben de yukarı çıkarıp indirmeyeceğim ama bilmiyorum gezmeye falan gidince indirip bindirmek nasıl olur bir de fiyatı çok yüksek 700 tl civarında...
Çok güzel şeyler yazmışsın. eşine söyleme şeklinde çok hoş. ben bunda direk eline testi tutuşturdum. hep 2.ler gariban oluyor yaaa. ege'de eşim kanada'daydı. gelene kadar söylemedim. 3 gün dabrettim. hatta tel. da olmadı yine falan dedim. çok üzülmüştü. sonra T-shirt bastrımıştım "BABA HOŞGELDİN BEN DE GELDİM"diye. Havaalanında görünce şaşkınlıktan ne diyeceğini şaşırmıştı.
canım bu bana biraz tuhaf geldi zenci kadınlar taşıyor yaa bebeklerini önlerinde onlar gibi:))))kullanışlı olur mu acaba şu kangurumuydu neydi onlardan alsak dha iyi olmaz mı aslında ev içinde de çok iyiymiş onlar...takıp gezdiriyorsun ağlamasındansa:))))
Ben gg de görmüştüm daha güzelleri var daha çeşitli kumaşları hepsi aynı mı acaba kanguru boulcak gibi duruyo ben 5 li port bebe alıcam ama sadece ev tip anna kucaını kullanırım o zamn gerek yok en iyisi sling almak bunu fiyatı ne kadarmış acaba bide e-bebekte yine kampanya var ben 3 paket almıştım ama indirm varmış acaba alsam mı ne dersin http://www.e-bebek.com/temizleme_me...ganlar_icin_islak_mendil_12`li_ekon/UNI-77212
resimde çift yön deilmiş gib ama fiyatta off 700 keşke catı boya işi felan olmasaydı bizim mutfakta kartonpier düştü o işlerde var her taraf perişan(
Ben kızıma yazdım bile ama yazarken ağladım ilk kez bir şeyler yazdım kızıma
Canım ben burda bi kadında gödür çocuun sadece ayakları gözüküodu iyice sarkmıştı çok korkunç gözüküodu ne billliiimcanım bu bana biraz tuhaf geldi zenci kadınlar taşıyor yaa bebeklerini önlerinde onlar gibi:))))kullanışlı olur mu acaba şu kangurumuydu neydi onlardan alsak dha iyi olmaz mı aslında ev içinde de çok iyiymiş onlar...takıp gezdiriyorsun ağlamasındansa:))))
Süpper bi fikr.Bende düşünüodum öle süprüzler ama bizim babamız olmadı mı hadi test yap ne zaman die hep takip etti için drek haberi oldu kısmet 2. yeÇok güzel şeyler yazmışsın. eşine söyleme şeklinde çok hoş. ben bunda direk eline testi tutuşturdum. hep 2.ler gariban oluyor yaaa. ege'de eşim kanada'daydı. gelene kadar söylemedim. 3 gün dabrettim. hatta tel. da olmadı yine falan dedim. çok üzülmüştü. sonra T-shirt bastrımıştım "BABA HOŞGELDİN BEN DE GELDİM"diye. Havaalanında görünce şaşkınlıktan ne diyeceğini şaşırmıştı.
Bende dün başladım hadi hayırlısı ben daha çok olanalrı anlatıoum öle güzel sösler ne bilim yazamıoum işte Ç)ben kızıma günlük tutuyorum babamıza yaz diyorum ama oralı olmuyor sonrada kıskanıyor beni yazmamışsın diye:))
Çok güzel şeyler yazmışsın. eşine söyleme şeklinde çok hoş. ben bunda direk eline testi tutuşturdum. hep 2.ler gariban oluyor yaaa. ege'de eşim kanada'daydı. gelene kadar söylemedim. 3 gün dabrettim. hatta tel. da olmadı yine falan dedim. çok üzülmüştü. sonra T-shirt bastrımıştım "BABA HOŞGELDİN BEN DE GELDİM"diye. Havaalanında görünce şaşkınlıktan ne diyeceğini şaşırmıştı.
zemuszemus
Kayınvaldem alır ama bırak almasınlar yaa bide kulanmayınca bozulcakalr valla görümcem kullanmıodu kayınvalidemde kırılıodu.Şimdi eşimle ortak çatı yaptırcaklar tabi babası bi tarafını gezdirsin gıcık adam.Bilmediin bişeye karışma dimi yani ben walla ben bilmem felan derim bilmediin şey içinde yorum yapma dimi sonra bozuluo çok iyi biri ama işte küçük şeyleri takıyorum işte napiim ayakkabı alırken bile aman 40-50 bile çok dio ben öle ayakkabı alsam mahvolurum nike ayakkabı aldım 130 du fiyatı duyunca bu ne canım dedi zaten düz tabanım her ayakkabıyı rahat kullanamıoum o yüzden alldıımın fiyatlarını da sölemicem aman bana yaranılmas saten kaydirigubbakcemile3
bence de almasınlar da lafa gelince mangalda kül bırakmazlar geçen şey dedi kızım şimdi sen alıyorsun biz de düşündük 100 liralık bez alırız doğunca yemin suratının ortasına kafamı gömesim geldi
sling kangurudan daha iyi dimi? ve çift yönlü olmaması çok sorun oluomu çift yönlü tavsiye edio herkes
ben de sling istiyorum çok hoş bence
defne25;12825460]canım bu bana biraz tuhaf geldi zenci kadınlar taşıyor yaa bebeklerini önlerinde onlar gibi:))))kullanışlı olur mu acaba şu kangurumuydu neydi onlardan alsak dha iyi olmaz mı aslında ev içinde de çok iyiymiş onlar...takıp gezdiriyorsun ağlamasındansa:))))
Ben kanguru almıştım omuzlarım çok ağrıd 2-3 sefer kullnadım bi de bebek pek rahat edemedi içinde. sling 5-6 arkadşım kullnadı çok rahat ettiler. dışarda falan emzirmek çok kolay oluyor dedi hepsi. eskiden kadınlar köylerde falan hep böyle taşıyormuş.hatta yurtdışında yaşayan annelerin blogları var. onların hemen hepsi sling kullnıcısı. Tr. de pek yaygın değil gerçi.
zemuszemus
Kayınvaldem alır ama bırak almasınlar yaa bide kulanmayınca bozulcakalr valla görümcem kullanmıodu kayınvalidemde kırılıodu.Şimdi eşimle ortak çatı yaptırcaklar tabi babası bi tarafını gezdirsin gıcık adam.Bilmediin bişeye karışma dimi yani ben walla ben bilmem felan derim bilmediin şey içinde yorum yapma dimi sonra bozuluo çok iyi biri ama işte küçük şeyleri takıyorum işte napiim ayakkabı alırken bile aman 40-50 bile çok dio ben öle ayakkabı alsam mahvolurum nike ayakkabı aldım 130 du fiyatı duyunca bu ne canım dedi zaten düz tabanım her ayakkabıyı rahat kullanamıoum o yüzden alldıımın fiyatlarını da sölemicem aman bana yaranılmas saten kaydirigubbakcemile3
3 kademeli olunca daah iyi diolar bana çok ağır olsada farketmes heralde 2. katta otruyoruz müstakil zaten düz ayak arabayıda kaldırıp indirmeme gerek yok aam kullanırken zor mu olur acaba???
aaşallah canım kuzuna :)
bileiğini mi ayy canım benim yaaa opuyorumnanaktan
sling kangurudan daha iyi dimi? ve çift yönlü olmaması çok sorun oluomu çift yönlü tavsiye edio herkes
Canım güzelde çok büyük gözüküyo ama içi geniş mi çok ağır mı acaba bilemedim şimdi resimde bide çift yönlü diil dimi??
bence de elbise olmayacağı için çekmece daha kullanışlı olur sanki benim fikrim yani :)
dolap ve yatak 2100 mü çok canım ya ben resimdeki herşey sandım....
oyy tatlışlaar 500 gr olmuş bile :) maaşalaah
Valla iyi sabretmişsin canım ben o gelene kadar zor sabrettim...
Yaz kız çiğdem yaz valla çok merak ettim ne bombalar çıkar senden kim bilir. Ama sen benim kıızıma da yaz gelin kız kıskanır sonra
Yüzünü görmeyi çok istiyordum. Yazık eşim hariç herkes biliyordu. k.validem ve eşimin bir teyzesi(kendisini pek sevmem) tel.da bana biz arayıp söylüycez demişlerdi. ben de basmıştım yaygarayı.
çok hoş bi andı. kardeşim kameraya çekti annem foto.larımızı çekti. şimdi o t-shirtü oğlumun ilklerinin olduğu bir kutusu var. evlenirken vericem ona. onun içinde duruyor. (gebelik testi, ona tuttuğum günlük,ilk tırnakları, göbek bağı(hala evde duruyor), ilk kesilen saçı, ilk bodysi, hastanede giydiği tulum, ilk saçları, ayak iznin olduğu doğum belgesi, 1 tane bebek şekeri vs.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?