2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kızıma yazdım bile ama yazarken ağladım ilk kez bir şeyler yazdım kızıma

Çok güzel şeyler yazmışsın. eşine söyleme şeklinde çok hoş. ben bunda direk eline testi tutuşturdum. hep 2.ler gariban oluyor yaaa. ege'de eşim kanada'daydı. gelene kadar söylemedim. 3 gün dabrettim. hatta tel. da olmadı yine falan dedim. çok üzülmüştü. sonra T-shirt bastrımıştım "BABA HOŞGELDİN BEN DE GELDİM"diye. Havaalanında görünce şaşkınlıktan ne diyeceğini şaşırmıştı.

ben kızıma günlük tutuyorum babamıza yaz diyorum ama oralı olmuyor sonrada kıskanıyor beni yazmamışsın diye:))

Ben gg de görmüştüm daha güzelleri var daha çeşitli kumaşları hepsi aynı mı acaba kanguru boulcak gibi duruyo ben 5 li port bebe alıcam ama sadece ev tip anna kucaını kullanırım o zamn gerek yok en iyisi sling almak bunu fiyatı ne kadarmış acaba bide e-bebekte yine kampanya var ben 3 paket almıştım ama indirm varmış acaba alsam mı ne dersin http://www.e-bebek.com/temizleme_mendilleri/uni_baby/uni_baby_yenidoganlar_icin_islak_mendil_12%60li_ekon/UNI-77212
resimde çift yön deilmiş gib ama fiyatta off 700 keşke catı boya işi felan olmasaydı bizim mutfakta kartonpier düştü o işlerde var her taraf perişan (

Son düzenleyen: Moderatör:

Valla iyi sabretmişsin canım ben o gelene kadar zor sabrettim...

benim söylemem çok ilginçti eşim sevinenmişti :))) birimiz yukarı wcde birimiz aşağıda ben 1 sn sonra çığlığı basınca adamcağız çıkamamıştı wcden :)))))

Ben kanguru almıştım omuzlarım çok ağrıd 2-3 sefer kullnadım bi de bebek pek rahat edemedi içinde. sling 5-6 arkadşım kullnadı çok rahat ettiler. dışarda falan emzirmek çok kolay oluyor dedi hepsi. eskiden kadınlar köylerde falan hep böyle taşıyormuş.hatta yurtdışında yaşayan annelerin blogları var. onların hemen hepsi sling kullnıcısı. Tr. de pek yaygın değil gerçi.

Gittigidiyorda 30-40 Tl arası fiyatları burada 80 TL. aslında internette sling kalıpları var. dikiş bilenler hafif esneyen kumaştan bile dikebilir. ben belki anneme diktiririm.

Canım ben burda bi kadında gödür çocuun sadece ayakları gözüküodu iyice sarkmıştı çok korkunç gözüküodu ne billliiim
Süpper bi fikr.Bende düşünüodum öle süprüzler ama bizim babamız olmadı mı hadi test yap ne zaman die hep takip etti için drek haberi oldu kısmet 2. ye
ben kızıma günlük tutuyorum babamıza yaz diyorum ama oralı olmuyor sonrada kıskanıyor beni yazmamışsın diye:))
Bende dün başladım hadi hayırlısı ben daha çok olanalrı anlatıoum öle güzel sösler ne bilim yazamıoum işte Ç)

Yaz kız çiğdem yaz valla çok merak ettim ne bombalar çıkar senden kim bilir. Ama sen benim kıızıma da yaz gelin kız kıskanır sonra

:1shok::1shok:süpermiş ama yaaaa çok güzelll ben de 2.yi allah kısmet ederse böyle yaparım söylemem hemen işten gelince görsün üzerimde tişörtü...:)))))

evet üstelik anne karnındaki gibi sana çok yakın

yok var artık bir sürü mağazada ama internette çok güzel şeyler var

yaa şu e-bebekteki kampanyayı geçen hafta alış-veriş yaptıımız zaman yapsalardı yaa off sinirler

bence de almasınlar da lafa gelince mangalda kül bırakmazlar geçen şey dedi kızım şimdi sen alıyorsun biz de düşündük 100 liralık bez alırız doğunca yemin suratının ortasına kafamı gömesim geldi

Valla iyi sabretmişsin canım ben o gelene kadar zor sabrettim...

Yüzünü görmeyi çok istiyordum. Yazık eşim hariç herkes biliyordu. k.validem ve eşimin bir teyzesi(kendisini pek sevmem) tel.da bana biz arayıp söylüycez demişlerdi. ben de basmıştım yaygarayı.
çok hoş bi andı. kardeşim kameraya çekti annem foto.larımızı çekti. şimdi o t-shirtü oğlumun ilklerinin olduğu bir kutusu var. evlenirken vericem ona. onun içinde duruyor. (gebelik testi, ona tuttuğum günlük,ilk tırnakları, göbek bağı(hala evde duruyor), ilk kesilen saçı, ilk bodysi, hastanede giydiği tulum, ilk saçları, ayak iznin olduğu doğum belgesi, 1 tane bebek şekeri vs.)

Yaz kız çiğdem yaz valla çok merak ettim ne bombalar çıkar senden kim bilir. Ama sen benim kıızıma da yaz gelin kız kıskanır sonra

yazarım canım yazarım vardır benim öyle şairane tarafım masal bebişime de yazarım kıyamam ona da.geçen gün eşime yazdım mesaj uzun uzun ağladım bir de yazarken kendimi bu tarz duygusallığa sürüklemek istemiyorum çünkü hemen ağlayıveriyorum içim kararıyor salı akşamı eşimi hastaneye götürdük rahatsızdı serum falan verdiler.8 aylık bi erkek bebiş yatırmışlar bebek bölümüne şu fıss fıs hava veren şey var ya oksijen veriyorlar öyle çok ağlıyor ki ciyak ciyak daha duydum gözlerimden yaşlar akmaya başladı hemen eşimin yanında sonra gittim bebişin yanına annesi babası sakinleştirmeye çalışıyor ama kadının morali öyle bozuk ki anlatamam o da neredeyse ağlayacak artık neden hava veriyorlar anlamadım çok rahatsız dedi kadın sadece geçmiş olsun dedim ama eşimin yanına gelince koptum zaten ağla ağla bebiş gidene kadar gözlerimden yaşlar aktı..

ne güzel düşünmüşsün ama ben de saklıyorum gebelik testlerini (toplam 3 adet :içelim:) umarım göbekbağını vs koymayı da Allah'Im nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…