MERHABA ARKADAŞLAR..
yeni bir konumuz daha hayırlı olsun hepimize inş..
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/361514-bebeklerimize-hitaben.html
MERHABA ARKADAŞLAR..
Çok sağol canım beni kırmadığın için hadi kızlar bebişlere yazalım hem de okuyup ağlarız artıkın
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/361514-bebeklerimize-hitaben.html
yok canım biz görmedik görseydik kesin oradan alırdık bu bebishroom çok pahalı kolay kolay indirimde yapmıyorlar bakalım nasıl yapıcaz..2100 çok değil mi dolap ve yatak için...
günaycımm sen ne güzel olmuşsun öyle:) maşallah yavrularına..
defnecim aynen öyle günlük gibi aklına her ne geliyorsa hepsi yazılsın:)
didobacımm yüreğine sağlık..
Duygulandım ama:gitme:Ben bir süre önce yazdığım bişeyi paylaştım hemen
Bir işlrm vardı onu yaptım geldimm...Dün ultrasona girdimm bebişlerin her biri 500 gr olmuşlarr...Kızlar göbüşler bölümüne resim koydum...Defne canım benim kimseye kırgınlık ve kızgınlığım yok tatlımmm...
kızlar biz baya baya karar verdik eşimle bu takım olacak büyük ihtimalle ben o stickerlardan çok istiyordum ya hani onlar olmazsa olmaz diyordum nette o kadar araştırdım balıklı sticker falan yazdım yok yok bulamadım bir türlü eşim sağolsun dün buldu nette hepsi içinde balıkları yosunları haz.sandığı falan duvarda gördüğünüz herşey 123 tl civarında hemen sipariş verdi eşim bugün yarın gelir.nasıl sevindim anlatamam son kararımız bu sanırım yatak ve dolabını alıcaz ama peşin 2100 tl çok mu pahalı yaa:uhm:Birde şifonyerini de alsak mı diyorum dolap geniş ama bilemiyorum yine de çok yer kaplansın istemiyorum oda da.
MERHABA ARKADAŞLAR..
zemuszemusafiyet şeker olsun lop lop et olssun bebeklerinize
Kayınvaldem alır ama bırak almasınlar yaa bide kulanmayınca bozulcakalr valla görümcem kullanmıodu kayınvalidemde kırılıodu.Şimdi eşimle ortak çatı yaptırcaklar tabi babası bi tarafını gezdirsin gıcık adam.Bilmediin bişeye karışma dimi yani ben walla ben bilmem felan derim bilmediin şey içinde yorum yapma dimi sonra bozuluo çok iyi biri ama işte küçük şeyleri takıyorum işte napiim ayakkabı alırken bile aman 40-50 bile çok dio ben öle ayakkabı alsam mahvolurum nike ayakkabı aldım 130 du fiyatı duyunca bu ne canım dedi zaten düz tabanım her ayakkabıyı rahat kullanamıoum o yüzden alldıımın fiyatlarını da sölemicem aman bana yaranılmas saten kaydirigubbakcemile3yazmaktan yoruldum kaynana ve görümceme sinir oluyorum ya insanın hiç hevesi olmaz mı? insan mendil alır değil mi? yani tek oğlunun çocuğu
saçmalama ne istersen al sen bakma çok bile olsa kime ne şu an bizi mutlu eden başka ne var ki?
ben de fırsat buldukça alıyorum bişeyler sonra hepsini birden almak zor olacaktır hem zaman açısından hem maddi açıdan
3 kademeli olunca daah iyi diolar bana çok ağır olsada farketmes heralde 2. katta otruyoruz müstakil zaten düz ayak arabayıda kaldırıp indirmeme gerek yok aam kullanırken zor mu olur acaba???canım 20 günlükken bebek arabasına oturtabiliyor muyuz bebeği?
Bir de puset kaç kg olursa ağır olmaz yani kaç kg olmalı?
aaşallah canım kuzuna :)Merhaba arkadaşlar..nasılsınız herkes iyi gözüküyor geçmişi çok okuyamasamda..
Benim de dün dr randevum vardı.herşey normal ve güzel gidiyor şükürler olsun..oğluşumuz 542 gr. 28 cm miş :)))) fotoğraflarının olduğu ve videosunun olduğu cd mizi de aldık..ama bizim yaramazın eli sürekli ağzında burnunda yüzündeydi..dr da hiç poz vermiyo dedi :)) babasına çekti heralde dedim bana çekse hemen poz vermeye yanaşırdı çünkü :)))) bol bol özellikle yüzünü gördük..çok tatlıydııııııııı..bana benziyo gibi..tabii eşim kıskanma modlarında bu durumda..ee napalım genelde erkekler anneye, kızlar baba tarafına benzer..bende bidahakine kızımız olur inşallah o da sana benzer diye avutuyom onu yalandan hiiiiihihihihii...
bileiğini mi ayy canım benim yaaa opuyorumnanaktanCanım aynen bizimkinin de elleri ağzında yüzündeydi bir ara özellikle sağ bileğini emiyordu gördüm yavrum benim yaaaa...
sling kangurudan daha iyi dimi? ve çift yönlü olmaması çok sorun oluomu çift yönlü tavsiye edio herkesBebek arabası tam yatıyorsa sorun olmuyor. bizimki tam yatıyordu.
ortalama pusetler 6,5 kilo. en hafifi mclaren var. 4,5 kilo ama o da tam yatmıyor. hem de fiyatı emsallaerine göre çok pahalı.
http://www.e-bebek.com/pusetler/chicco/chicco_lite_way_top_puset/CHI-10426123
Bizimki bundan. 6 kilo civarı. katlanınca yanında tutma sapı var. gayet kullanışlı. şimdi kızda da bunu kullanıcaz. bi de sling alıcam. yeter işte.
Canım güzelde çok büyük gözüküyo ama içi geniş mi çok ağır mı acaba bilemedim şimdi resimde bide çift yönlü diil dimi??hmm kilosu çok iyi pusetin ya bizimkinin okadar güzel özellikleri var çok ta iyi bir araba ama 9 kg birde tam yatıyor sanırım çok ta pahalı 3 yaşına kadar kullanır dedi çocuk ama biz ikinciyi de düşündüğümüz için sağlam birşey olsun diğerine de kullanalım dedik daha almadık ama bunu düşünüoruz rengi de açık mavii
..
bence de elbise olmayacağı için çekmece daha kullanışlı olur sanki benim fikrim yani :)anladım canım sağol aslında biz eşimle hep diyoruz bol çekmeceli olsun bol çekmeceli olsun hatta şöyle bir değişiklik bile yaptırabiiriz dolapta şu dolap gibi çok çekmeceli olabilir mesela...ya da resimdeki gibi 6 değilde 9 çekmeceli üzeri askılıklı bir dolap...
dolap ve yatak 2100 mü çok canım ya ben resimdeki herşey sandım....yok canım biz görmedik görseydik kesin oradan alırdık bu bebishroom çok pahalı kolay kolay indirimde yapmıyorlar bakalım nasıl yapıcaz..2100 çok değil mi dolap ve yatak için...
oyy tatlışlaar 500 gr olmuş bile :) maaşalaahBir işlrm vardı onu yaptım geldimm...Dün ultrasona girdimm bebişlerin her biri 500 gr olmuşlarr...Kızlar göbüşler bölümüne resim koydum...Defne canım benim kimseye kırgınlık ve kızgınlığım yok tatlımmm...
defnecim çok güzel bi oda beğenmişsiniz.daha öncede paylaşmıştın bizimle demekki kararınızı verdiniz ne güzel...
bence imkan varsa sifonyerini de al derim ben sonra tek almaya kalktın mı sana pahalıya patlar.
yada almıcam diyorsan da dolabın içine ek raflar koydurup daha kullanışlı bir hale getirebilirsin cnm...
kızımın odasını fatıh kıraldan yaptırdık..ama erkek cocukları ıcın bısey begenemedım kız cocukları ıcın daha guzel seyler var stanley kıds de senın kızmı erkekmı
3 kademeli olunca daah iyi diolar bana çok ağır olsada farketmes heralde 2. katta otruyoruz müstakil zaten düz ayak arabayıda kaldırıp indirmeme gerek yok aam kullanırken zor mu olur acaba???
sling kangurudan daha iyi dimi? ve çift yönlü olmaması çok sorun oluomu çift yönlü tavsiye edio herkes
kız benim bebeğim, çok güzel şeyler var
Kaldırımdan indirip çıkarken biel ağır araba zor olur. bazen kucaklaman biel gerekecek.
Kanguruda bebeğin tğm ağırlığı kalçasına bindiği için omurgasına zarar veriyormuş. bi de çok rahat değil.hem de 4 ay tavsiye etmiyor dr.lar slingde anne karnındaki pozisyonunu aldığı için hemen kullnılıyor hem de doğla duruş pozisyonunda yattığı için omurgasını etkilemiyor. büyüdükçe de oturuş pozisyonunu değiştirip 2 yaşına kadar kullnıyorsun. kanguru 6-7 aydan sonra zor.
...........
ben bunun siparişini vericem bakalım.
serdemcim döktürdüklerinle ağlattın beni yahu...
allah sağlıkla bebeklerimizi versin bize inşsllaah...
en mımarlık etıler dıye gır sıtesı yok ama cok bılgı bulabılırsın. yaptıkları mobılyaların resımlerı var . ofıs numarası yazar mutlaka sebla hanım var orda nurcan hanımda sahıbı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?