2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir işlrm vardı onu yaptım geldimm...Dün ultrasona girdimm bebişlerin her biri 500 gr olmuşlarr...Kızlar göbüşler bölümüne resim koydum...Defne canım benim kimseye kırgınlık ve kızgınlığım yok tatlımmm...

yok canım biz görmedik görseydik kesin oradan alırdık bu bebishroom çok pahalı kolay kolay indirimde yapmıyorlar bakalım nasıl yapıcaz..2100 çok değil mi dolap ve yatak için...

Canım ya git pazarlık et çok tabii

günaycımm sen ne güzel olmuşsun öyle:) maşallah yavrularına..
defnecim aynen öyle günlük gibi aklına her ne geliyorsa hepsi yazılsın:)
didobacımm yüreğine sağlık..

Ben bir süre önce yazdığım bişeyi paylaştım hemen
Duygulandım ama:gitme:

maşallah bebişlereee.ok canımŞeniz

defnecim çok güzel bi oda beğenmişsiniz.daha öncede paylaşmıştın bizimle demekki kararınızı verdiniz ne güzel...
bence imkan varsa sifonyerini de al derim ben sonra tek almaya kalktın mı sana pahalıya patlar.
yada almıcam diyorsan da dolabın içine ek raflar koydurup daha kullanışlı bir hale getirebilirsin cnm...

afiyet şeker olsun lop lop et olssun bebeklerinize
zemuszemus
Kayınvaldem alır ama bırak almasınlar yaa bide kulanmayınca bozulcakalr valla görümcem kullanmıodu kayınvalidemde kırılıodu.Şimdi eşimle ortak çatı yaptırcaklar tabi babası bi tarafını gezdirsin gıcık adam.Bilmediin bişeye karışma dimi yani ben walla ben bilmem felan derim bilmediin şey içinde yorum yapma dimi sonra bozuluo çok iyi biri ama işte küçük şeyleri takıyorum işte napiim ayakkabı alırken bile aman 40-50 bile çok dio ben öle ayakkabı alsam mahvolurum nike ayakkabı aldım 130 du fiyatı duyunca bu ne canım dedi zaten düz tabanım her ayakkabıyı rahat kullanamıoum o yüzden alldıımın fiyatlarını da sölemicem aman bana yaranılmas saten kaydirigubbakcemile3
canım 20 günlükken bebek arabasına oturtabiliyor muyuz bebeği?
Bir de puset kaç kg olursa ağır olmaz yani kaç kg olmalı?
3 kademeli olunca daah iyi diolar bana çok ağır olsada farketmes heralde 2. katta otruyoruz müstakil zaten düz ayak arabayıda kaldırıp indirmeme gerek yok aam kullanırken zor mu olur acaba???
aaşallah canım kuzuna :)
Canım aynen bizimkinin de elleri ağzında yüzündeydi bir ara özellikle sağ bileğini emiyordu gördüm yavrum benim yaaaa...
bileiğini mi ayy canım benim yaaa opuyorumnanaktan
sling kangurudan daha iyi dimi? ve çift yönlü olmaması çok sorun oluomu çift yönlü tavsiye edio herkes
Canım güzelde çok büyük gözüküyo ama içi geniş mi çok ağır mı acaba bilemedim şimdi resimde bide çift yönlü diil dimi??
bence de elbise olmayacağı için çekmece daha kullanışlı olur sanki benim fikrim yani :)
yok canım biz görmedik görseydik kesin oradan alırdık bu bebishroom çok pahalı kolay kolay indirimde yapmıyorlar bakalım nasıl yapıcaz..2100 çok değil mi dolap ve yatak için...
dolap ve yatak 2100 mü çok canım ya ben resimdeki herşey sandım....
oyy tatlışlaar 500 gr olmuş bile :) maaşalaah

Teşekkürler canımm evet daha önc paylaşmıştım.ama karar verdik sanırım biraz pahalı gibi ama bakıcaz...
Şifonyerini almazsak dolabında bir takım değişiklikler olacak..çekmeceleri daha fazla istiyorum bakalım bir de bazı süslemelerinde değşiklik olsun istiyorum mesela şu dolabındaki balık figürlerinde birkaç tane isteyeceğim fazladan..birde yatağın ucundaki mavi su dalgasından yatağın ön alt kısmına da istiyorumm.isteğe göre herşeyi değiştiriyorlar...

en mımarlık etıler dıye gır sıtesı yok ama cok bılgı bulabılırsın. yaptıkları mobılyaların resımlerı var . ofıs numarası yazar mutlaka sebla hanım var orda nurcan hanımda sahıbı..

Kaldırımdan indirip çıkarken biel ağır araba zor olur. bazen kucaklaman biel gerekecek.
Kanguruda bebeğin tğm ağırlığı kalçasına bindiği için omurgasına zarar veriyormuş. bi de çok rahat değil.hem de 4 ay tavsiye etmiyor dr.lar slingde anne karnındaki pozisyonunu aldığı için hemen kullnılıyor hem de doğla duruş pozisyonunda yattığı için omurgasını etkilemiyor. büyüdükçe de oturuş pozisyonunu değiştirip 2 yaşına kadar kullnıyorsun. kanguru 6-7 aydan sonra zor.

ben bunun siparişini vericem bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
toxicdaisy bebek arabası acayip güzel birşey özellikleri çok iyi tekerlekleri falan.hem baston kol hem de tek kol olabiliyor içi yatabiliyor da..çift yönlü çevrilebiliyor sağlam birşey ama 9 kg.çok geldi kilosu bana.gerçi ben de yukarı çıkarıp indirmeyeceğim ama bilmiyorum gezmeye falan gidince indirip bindirmek nasıl olur bir de fiyatı çok yüksek 700 tl civarında...

serdemcim döktürdüklerinle ağlattın beni yahu...
allah sağlıkla bebeklerimizi versin bize inşsllaah...

canım bu bana biraz tuhaf geldi zenci kadınlar taşıyor yaa bebeklerini önlerinde onlar gibi:))))kullanışlı olur mu acaba şu kangurumuydu neydi onlardan alsak dha iyi olmaz mı aslında ev içinde de çok iyiymiş onlar...takıp gezdiriyorsun ağlamasındansa:))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…