2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben ümraniyede oturuyorum cnm ama benim için sorun değil arabam var nerde isterseniz siz buluşuruz gideriz beraber

sanırım yakın oturuyoruz ben beykoz konaklarında oturuyorum arabam var ama ıstanbulu cok bılmıyorum. .eger gıtme durumun bellı olursa bana mesaj at olurmu ozelden..cok sagol ınce dusuncen ıcın

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN CANIM
Canım benim yerden göğe kadar haklısın bende burda paylaştım sıkıntım daha bir hafifledi ümitsizliğim azalarak yok oldu yerini umuda ve sevince bıraktı şimdi güzel giden günlerimizi paylaşmak kadar kötü günlerimizi paylaşmakta bizim için yararlı oluyor malesefki herkesin çokkkkk güzel giden bir hamileliği olmuyor ben sizin sevinçlerinizle mutlu oluyorum sizin üzüntülerinizle üzülüyorum alınganlık yapmanın alemi yok bence bizim amacımız bebeklerimizi sağlıcakla kucaklamak

Artık kıyafet konusunda felan çook almışsın ayy ne gerek var zaten hediye gelicek ayy bu ne gibi laflar duymak istemioum arkadaşlarım gelio neler aldın göster dio gösteriouz insan gibi bida dicem kaldırdım doğunca üstünde görürsünüz.Ne yani hepten 2 takımla mı geçiricek günerini babası hergün kıyafet deiştirio oğlununkileri de yıkarız yani ne var.bi kıyafeti 1 hafta mı giyicek üstü kirleinrse altını da deiştiririm.En sevmediim şey bebein pis kusmuk vs. kokmasıdır,bi bebei koklayıp öpünce missler gibi kokması gerek deişik deişik giysin kullanmadıımı ihtiyacı olana veririm arkamdan dourcak arkadaslarım var sinir oluyorum yaa bi bakın lütfen yaa ciciler bölümüne o kadar çok mu almışım ki..

canım bebek arabası kullanılmaz mı yaa demekki hiç evden dışarı çıkmamış görümcen.valla durumun varsa doğmadan önce al bence.Ne zmaan kullanırsan sonuçta alınacak birşey bu er ya da geç alınacak.
Şimdi bizim beğendiğimiz pusetin fiyatı 700 tl civarında biz de eşimle akşam düşündük doğduktan sonra alalım diye ama bizim bir sebebimiz var bebişin oda takımını peşin almak istiyoruz 200 tl birden vericez o da en azı.o yüzden puseti şimdiden alıpta paramızı bağlamıyalım dedik.böyle bir sebebiniz yoksa yavaş yavaş al kenara koy derim ben alınmış alınmıştır sonuçta...

Ben özeldende yazdım yanlış anlaşıldım.Hassas olduğum konuları herkesle paylaşmam hasas olduunu nerden bileyim.Bir laf söylersin doğruya doğru,kırılır insan krıılırsa kırılsın dersin ama dünyada en korktuum şey yanlış anlaşılıp bana kırılınmasıdır.Baka da bişi dmek istemioum kapatıoum konuu kendi açımdan.Artık konuşursa konuşur konuşmassa artık ne yapabilirm...

çok haklısın canım bennde yaz olacağı için sık sık değiştirmek isterim şöyleee bebişlerimiz misler gibi koksunlar tertemiz olsun üstü nevarki değiştir dur güzel güzel ciciler giydir

Yok ycanım bizim ki 4 yaşını doldurcak 1 hafta sonra çocuk geçen 1-1,5 senedir bahçede oynuo.Ben kafaı yerim hep evde hep evde kucaımda torba gibi taşıcaııma arabasıyla götürürüm zaten sağlık ocaına sürekli gidiliomuş hep birini mi beklicem benle gelsin die gerekirse çıkarım hava alırım.
http://kayaerzincan.com/images/301Atlanta16.jpg ya da http://www.simgebebe.com/backoffice...RABASI-YAGMURLUKLU-2481-TURUNCU_282_large.jpg bunu düşünüyorum ama arasında tam olara ne fark var bilemedim.

Geçen kayınvalidemle konuşuyoruz dedi 100 lüklede 500 lük aynı işi görüo fark etmez ben de dayanamadım 100 lüke 200 lük aynı işi görür aam 100 lükle 500 lük aynı işi görmüo o da hemen görür görür dedi.Sinir olduum gerçi kadın ne bilsin ona hepsi aynı gelio ama işte bu sene çatı yapıcaz,badana boya çok masraf yapamayız.çatıda temmuzda olucakmış çıldırıcam yaa zaten temmuz sonu ağustos başı dourcam çatı yapılcak evde bi sürü iş var ne zaman biticek yaa
Bıras büyüsün yaza da baston 50-60 tl lik hafif bişi alırım bakkala,markete vs. gezsin die

Bebek arabası bence olmazsa olmazlardan biri.. 20 günlükken çıktık biz dışarı. ege şubat doğumlu bi de. ben chicconun lite way baston pusetini almıştım. tepe tepe kullandık 1,5 yaşına kadar. sonra kednidsi binmedi. şimdi her daim bagajda duruyor. bazen arabada falan uyursa koyuyoruz içine.

Bebek arabası alırken bakılacak en öenmeli şeyler bence
1.si ağır olmayacak. çünkü bir kolda bebek bir kolda araba indirip çıkarmak durumunda kalınıyor. ağır araba çok zor.
2. tam yatabilmesi önemli. bu şekilde olmazsa doğduktan itibaren kullanılmaz.
3. az yer kaplaması. kapanınca baston şeklini alanlar o yüzden daha avantajlı. gerekirse arka koltuk ayak ucuna bile konuyor bagaj doluyken.

sanırım yakın oturuyoruz ben beykoz konaklarında oturuyorum arabam var ama ıstanbulu cok bılmıyorum. .eger gıtme durumun bellı olursa bana mesaj at olurmu ozelden..cok sagol ınce dusuncen ıcın

Cnm ben inşallah gidicem bir sağlık problemi olmazsa, evt yakınız cnm bende 2. köprü yolundan ümraniyeye gelirken görünen uzun beyaz binaların olduğu sitedeyim , haberleşir buluşuruz o halde, ne demek sohbet ede ede gideriz

bence renk olarak yeşil daha güzel duruyor canım

aynen bende badana yaptırcam en az 1500 tl doğum sezeryan olucak 2500 tl ikiside peşin o yüzden bende fazlalık birşey alamıcam kendimde raporlu olduğum için maaş alamıyorum doğum sonrası toplu para alcam o zaman alıcam bazı şeylerini elimin altında olmazsa olmaz şeylerini alıcam ilk etapta yavaş yavaş lazım oldukça tamamlarım artık hamileliğimde de dikişti hastanede yatmaktı masraf baya bir oldu halan testi falandı muayeneydi derken acayip masraf gidiyor ama olsun yeterki bebeklerimi sağlıakla gelsinler kucaklarımızı doldursunlar

Sağolun kızlar sizelere de yarasın. Yarın sabahtan bebişin odasına boya alıcam önericeğiniz boya var mı?

Sağolun kızlar sizelere de yarasın. Yarın sabahtan bebişin odasına boya alıcam önericeğiniz boya var mı?

canım senin mobilyalar Lila renk ağırlıktaydı yanlış hatırlamıyorsam... açık renk lila rengi olabilir.. eğer renk olarak soruyorsan.. marka olarak inan ben de bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…