ne güzel düşünmüşsün ama ben de saklıyorum gebelik testlerini (toplam 3 adet :içelim:) umarım göbekbağını vs koymayı da Allah'Im nasip eder
Çok güsel bi fkir ben de yaparım allah izin verirse ama gebelk tesitni bi kaç gün sonra bozuluo diolardı bozulmuo mu tühh keşke saklasaydım olsun artık şimdi bebişime maviş maviş güzel bi albüm alıcam başlıcam ultrason fotolarıyla aa ben öle veremem ben de kalsın bide pasaklı bi gelin gelir veririm önem vermes oraya buraya atar kanser olurum neleri düşünüom yaa kaydirigubbakcemile3Yüzünü görmeyi çok istiyordum. Yazık eşim hariç herkes biliyordu. k.validem ve eşimin bir teyzesi(kendisini pek sevmem) tel.da bana biz arayıp söylüycez demişlerdi. ben de basmıştım yaygarayı.
çok hoş bi andı. kardeşim kameraya çekti annem foto.larımızı çekti. şimdi o t-shirtü oğlumun ilklerinin olduğu bir kutusu var. evlenirken vericem ona. onun içinde duruyor. (gebelik testi, ona tuttuğum günlük,ilk tırnakları, göbek bağı(hala evde duruyor), ilk kesilen saçı, ilk bodysi, hastanede giydiği tulum, ilk saçları, ayak iznin olduğu doğum belgesi, 1 tane bebek şekeri vs.)
bence de almasınlar da lafa gelince mangalda kül bırakmazlar geçen şey dedi kızım şimdi sen alıyorsun biz de düşündük 100 liralık bez alırız doğunca yemin suratının ortasına kafamı gömesim geldi
Çok güsel bi fkir ben de yaparım allah izin verirse ama gebelk tesitni bi kaç gün sonra bozuluo diolardı bozulmuo mu tühh keşke saklasaydım olsun artık şimdi bebişime maviş maviş güzel bi albüm alıcam başlıcam ultrason fotolarıyla aa ben öle veremem ben de kalsın bide pasaklı bi gelin gelir veririm önem vermes oraya buraya atar kanser olurum neleri düşünüom yaa kaydirigubbakcemile3
defne25 http://www.e-bebek.com/kanguru/quinny/quinny_wrapp_kanguru/QUI-14863 baksana canım yaa resme zavallı bebek kaydirigubbakcemile3
Şeyden dedim bide canım yaa biz kayınvaideme bii alalım hediye balayından vs almıştık hiç kıyamıo torununa bütün aldıklarmız hep elinde gezdi ben kaldırdım dioum bu oyuncak diil bide ondan önemli mi demezler mi ne laakası var hediyeye saygı die bişi var içine etti aldıklarımızın görümcem vermez ama ondan ben hiç bişi almayalım dioum eşime deer vermio bide başakasıda bu kadar özenerek yaptımız şeylere böle davranırsa sacını başını yolarım kaydirigubbakcemile3bozulmadı benimki sadece rengi karardı biraz.
yaa sorma onu ben de düşündüm elin kızı bana kızar oğluma sinirlenir bişey yapar diye. amaaan ne bileyim. koynumda uyuyo şimdi o günleri düşünmek bile istemiyorum.
Yavrum nası da duruyo çıkarın beni burda die kaydirigubbakcemile3bu çok kullanışsızmış canım ama yaa hepsi böyle değil ki.daha derli toplu yüzü öne bakan ve daha rahat olanları var bakıcam doğduktan sonra birtane ama bilmiyorum da ayakları falan sarkıyor ya kıyamam yavruma belki de rahat edemez edemezse kullanmam...
Çok güsel bi fkir ben de yaparım allah izin verirse ama gebelk tesitni bi kaç gün sonra bozuluo diolardı bozulmuo mu tühh keşke saklasaydım olsun artık şimdi bebişime maviş maviş güzel bi albüm alıcam başlıcam ultrason fotolarıyla aa ben öle veremem ben de kalsın bide pasaklı bi gelin gelir veririm önem vermes oraya buraya atar kanser olurum neleri düşünüom yaa kaydirigubbakcemile3
Ay çiğdemcim bilmiyordum sustum ben de merak etmişinizdir diye yamıştım
didemcim neyse isim vermeden...
çok sinir oldum okuduklarıma özellikle 3.sayfaya..offff nasıl insanlar var yaaa...
ee doktorun rapor verse 1 hafta olmaz mı acaba?
yok canım biz görmedik görseydik kesin oradan alırdık bu bebishroom çok pahalı kolay kolay indirimde yapmıyorlar bakalım nasıl yapıcaz..2100 çok değil mi dolap ve yatak için...
atldım birden olaya sildim hemen.
ama burayı okursa bana özelden ulaşsın.
canım çook zor durumda kalmadığınız müddetçe rapor veremiyoruz dedi... bakalım... zorlasam belki verir önümüzdeki hafta için isteyeceğim...
canım bence de biraz çok bebishroom çook pahalı biliyorsun ben de o ayıcıklı takımın pembelisini istiyorum kızım için herşey için 2200 den fazla vermem.... sen de almaya gittiğinde sıkı pazarlık et... benim en büyük gücüm didem :))) o halısı bile içinde 2.250ye aldı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?