2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel düşünmüşsün ama ben de saklıyorum gebelik testlerini (toplam 3 adet :içelim:) umarım göbekbağını vs koymayı da Allah'Im nasip eder

Amin canım inşallah. tüm annelerin bebekleri sağlıkla gelsin.
annem benin ilk düşen dişimle bir çorabımı saklamış. onlar bile bana garip duygular yaşatıyor. umarım oğlum da çok mutlu olur bundan. kızıma da yapıcam inşallah

Çok güsel bi fkir ben de yaparım allah izin verirse ama gebelk tesitni bi kaç gün sonra bozuluo diolardı bozulmuo mu tühh keşke saklasaydım olsun artık şimdi bebişime maviş maviş güzel bi albüm alıcam başlıcam ultrason fotolarıyla aa ben öle veremem ben de kalsın bide pasaklı bi gelin gelir veririm önem vermes oraya buraya atar kanser olurum neleri düşünüom yaa kaydirigubbakcemile3

aslı cım valla kızmakta haklısın yaa ne diyeyimm..çok ilginç vallaa..acaba neden erkek tarafı hep böyle oluyor anlamadım gitti..benim annemde k.valide ama gelinlerimiz kendi annelerinden çok severler annemi..ne bileyim bizde böyle şans yok sanırım..

bozulmadı benimki sadece rengi karardı biraz.
yaa sorma onu ben de düşündüm elin kızı bana kızar oğluma sinirlenir bişey yapar diye. amaaan ne bileyim. koynumda uyuyo şimdi o günleri düşünmek bile istemiyorum.

Şeyden dedim bide canım yaa biz kayınvaideme bii alalım hediye balayından vs almıştık hiç kıyamıo torununa bütün aldıklarmız hep elinde gezdi ben kaldırdım dioum bu oyuncak diil bide ondan önemli mi demezler mi ne laakası var hediyeye saygı die bişi var içine etti aldıklarımızın görümcem vermez ama ondan ben hiç bişi almayalım dioum eşime deer vermio bide başakasıda bu kadar özenerek yaptımız şeylere böle davranırsa sacını başını yolarım kaydirigubbakcemile3
Yavrum nası da duruyo çıkarın beni burda die kaydirigubbakcemile3

Ayy hiç gülesim yoktuuu kaydirigubbakcemile3 çok alemsin valla..biz erkek anneleri olarak fena olcaz sanırım sırnaşık şey bende aynen bebişimin ilklerini saklamayı düşünüyorum..

didemcim neyse isim vermeden...
çok sinir oldum okuduklarıma özellikle 3.sayfaya..offff nasıl insanlar var yaaa...

ee doktorun rapor verse 1 hafta olmaz mı acaba?

canım çook zor durumda kalmadığınız müddetçe rapor veremiyoruz dedi... bakalım... zorlasam belki verir önümüzdeki hafta için isteyeceğim...

yok canım biz görmedik görseydik kesin oradan alırdık bu bebishroom çok pahalı kolay kolay indirimde yapmıyorlar bakalım nasıl yapıcaz..2100 çok değil mi dolap ve yatak için...

canım bence de biraz çok bebishroom çook pahalı biliyorsun ben de o ayıcıklı takımın pembelisini istiyorum kızım için herşey için 2200 den fazla vermem.... sen de almaya gittiğinde sıkı pazarlık et... benim en büyük gücüm didem :))) o halısı bile içinde 2.250ye aldı :)))

evet yaaa özlemcim çokk pahalıı orası indirmiyorlarda adamlar yaa evet sıkı bir pazalık gerekiyor..halısı için iyi değil diyorlar boyayla desen veriliyormuş bakalım...

off yaa o 3. sayfada anlattıkları çok üzüldüm yaa lanet olsun o insana mafoldumben.ooff
ben bi balkonu yıkıyım çamaşır asayım kafam daılsın çok üzüldüm görüşürüz senağlama
İnşallah o pis adam ona ve bebişine bir daha yaklaşamaz Allah onlar için en hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…