2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet yaaa özlemcim çokk pahalıı orası indirmiyorlarda adamlar yaa evet sıkı bir pazalık gerekiyor..halısı için iyi değil diyorlar boyayla desen veriliyormuş bakalım...

Canım hiç çilek bakmayı düşünmedin mi bilmioum karışmak gibi olmasın ama ben oda yapsaydım bunlardan birini almayı düşünüyodum ama fiyat konusunda bi bilgim yok
http://www.cilek.com.tr/turkce/SeriBebek.aspx
büyüyen yatak ve ayak ucundaki çekmeceliyi çekmeceleri çıkarıp bile kullanabiliosun raf raf ve alt açma kısmını da deişik şekillrde kullanabiiosun bi topikte biri almıştı bk link atayım bilmem beenir misin

evet yaaa özlemcim çokk pahalıı orası indirmiyorlarda adamlar yaa evet sıkı bir pazalık gerekiyor..halısı için iyi değil diyorlar boyayla desen veriliyormuş bakalım...

Canım halı için ankarada zen halı var. internet sitelerine bir gir istersen. orda kişiiye özel siparişle halı yapılıyor. insanlar yaprak kelebek motifli halılar yaptımış. benim arkadaşım almıştı oran winnie the poohlu. çok hoştu. bir konuş belki kargo yapartlar

düşünemiyorum eşimin öye bişi yaptığını yapmaz zaten asla ama yerine kendimi koyuyorum çookk berbatt biirşeyy yaaa eş demek ne demek canın demek yani canından bir parça oluyor senin ben böyle gördüm evliliği böyle biliyorum o tarz bişey yaşayınca insan ne hale gelir tekrar başa dönüyorsun üstelik yanında da minicik biri olacak büyüteceğin...

halısını da almayıveririz ne yapalım :))) daha iyi olur zaten çok açık renk... valla ben gerekirse ordan almam öle 2600TL falan veremem bir odaya.. sanki kulpları altın dolaplar satıyorlar...

aaa süperrr öyle bir yer varsa halıya ihtiyacımız var çünkü istiyorum şöyle mavili balık desenli bişeyler..sitenin adını bilmiyorsun demi canım..araştırırım ben de...

Ya ben serbest av.lık yaparken neler gördüm. bi kere bi kız geldi. adli yardımdan göndermişler( parasını baro karşılıyo) kız bi girdi büroya resmen b.k kokuyo. kocası olacak adam hayvancılık yapıyormuş. en son dayakta kızın kafasına hayvanın pisliğinmi sürmüş, kızın sırtında kırbaç izleri, kafasında bi tutam b.k. bacakalrında sigara yanığı. kopacak zayıflıktan. kucağında 10 aylık bebekama sanki 3 aylık gibi. minicik kalmış. 3 celsede boşadı hakim. bebeğin velayetini de aldık. şimdi ikisi de ay parçası gibi.kilo aldılar tertemzi stleri başları hala araryıp sorar beni.

toxicdaisy canım yaa nickin çok uzun adın ne senin?öyle hitab etsek olmaz mı sana yazana kadar canım çıkıyorkaydirigubbakcemile3
Çilek odalarına baktık canım model seçeneği çok fazla değil bir tanesini beğenmiştim tam erkek odası şu diğerlerine göre koyu renk olan ama bana çok ruhsuz geliyor açıkçası böyle bıcır bıcır çekmiyor beni fiyatlarını da hatırlayaıyorum şimdi ama beğenmedik biz yanii çilekten((

canım çilek odaları büyüyen yataklı 1.640 Lira... ama içinde sifonyer falan yok...

aaa süperrr öyle bir yer varsa halıya ihtiyacımız var çünkü istiyorum şöyle mavili balık desenli bişeyler..sitenin adını bilmiyorsun demi canım..araştırırım ben de...

www.zenhali.com

burdan koleksiyonlara girip modern parça halılara ordan da sol altta yaprak desenli (sipariş halılara) tıklıyorsun çeşitler çıkıyor. tabi bunlar hep örnek.
flash bir prog. kullandıkları için halının linki çıkmıyor

Ayaklarım çok şişti yaws salı bebişin odası gelicek pazar akşama kadar misafirim var akşam odayı boşaltıcam p.tesi boya için biri bulunup boyanacak off nasıl yetişecek

halısını da almayıveririz ne yapalım :))) daha iyi olur zaten çok açık renk... valla ben gerekirse ordan almam öle 2600TL falan veremem bir odaya.. sanki kulpları altın dolaplar satıyorlar...

valla özlemcim ben de almayıverrim öyle iyi bir indirim yapmazsa zaten gidicem adama diyeceğim bak beğendiğim bir takım daha var ileriki mağazada buradan iyi bir indirim yapmazsanız gidip o takımı lacağım diycem eğer yaparlrsa bu takım olmadı başka bir yerden beğenmiştik ya 1500 tl demiştim maviş öyle çok çok denizci gibi değil ama tatlı bir mavisi vardı üstelik boyasız falan so n derece sağlıklı hemde şifonyeri de içinde ama 2 defa gittik 3.ye artık almak için gideriz heralde kaplonbaa daydı bizim beğendiğimiz sen gittin mi maskoya...

AYyyy cok güzellerr ya bayıldımm bennn bu odalaraaaa walla içim bir hoş olddu..daha baslammadık bız oda işine fılann..heweslendım ama daha erken degılmı koskocaman 4 ay waaarr dahaaa(( her nişeylerını dusunmusler hıc eksık yok ne guzelll yaaa bende ısıtıyorummmmmmmmmmmbilmiyorumkismile

senağlamasenağlamasenağlama onlar için çok mutlu oldum allah bu arkadasımızıda kurtarsın...
Adım Pelin canım öteki erkek için olanda güzel aslında baktın mı çok göz yoruyor çünkü duvar kağıdıda minik minik bişiler var bordür daha iyi olur
canım çilek odaları büyüyen yataklı 1.640 Lira... ama içinde sifonyer falan yok...
Neee yuhh altından mı bu yaawws bu arada nasılsın canım geçmiş olsun belim felan ağrıomuş sanırım inşallah izin verirlerde dinlenirsin..

:1shok::1shok:e yuh yani işte neler var hayatta...

kızlarrr ben geldımmmm:):) offf bır dolu yagdı buraya ı dolu yagdı sormayın...

canım onlar işlerine geldiği gibi davranıyor haklısın... heryerde vardır.. resmini göstersem yine yaparlar daha ucuza...

ayy ben daha gidemedim maskoya... eşiminde götürmeye niyeti yok sanırım... henüz erkenmiş... ben de bunlar için kavga etmek istemiyorum... ısrar etmiyorum acınmaları oynuyorumm.. sizleri söylüyorum ona.. bak herkes aldı dayadı döşedi benim yavrumun daha bir çöpü yok diyee :)))

valla sizler böle yazdıkça daha da içim gidiyor hevesleniyorum ama eşim öle inat biri ki kendi canı istemedikçe bişey yapmayacak ki ona da o heves henüz gelmedi...
hele bebek arabalarını falan konuşuyorsunuz bunlar çooook çoookk uzak...

kızlarrr ben geldımmmm:):) offf bır dolu yagdı buraya ı dolu yagdı sormayın...

hoşşgeldııınnn...hadıı ya sırnaktaydın degılmı sende burda yok bısee ama serınledı hawa..oncekı gunde acaıp bi yagmur yagdı bı fırtna sorma gıtsııınn.. nısan bıttı hawalarında dengesı bozuldu ıyıce kışın boyle yagmadı ya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…