2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bunlar süper döşemişler bu erkek için olan modeli gördüm ben bir yerde ama nerde gördüm :uhm:eee maskoyu 4 kere gezersem tanıdık gelecek elbettekaydirigubbakcemile3

Canım göz kapanıp açınca geçior bak 6 ay biticek nerdeyse haftaya göre bitti ama anlamadım şu hesabı zaten hiç.Ben de istiyorummm yaa bende bende offf napalım artık büyüsün oğlum ilerde çatı katı yaaprsak ona çok güzel bi oda alıcam şu araba yataklı olandan walla benim bie hevesim kaldı kaydirigubbakcemile2

didemcım benımde 3 gundur ayaklarım ellerım bı şışıyo davul gıbı neden oluyo acaba??? bıde tansıyonum hıc yukselmıyo hep kucugu 6

Neee yuhh altından mı bu yaawws bu arada nasılsın canım geçmiş olsun belim felan ağrıomuş sanırım inşallah izin verirlerde dinlenirsin..

evet canım benim eşim pek beğenmedi de zaten... ben de bu bebisroom dakileri görünce vazgeçtim ısrar etmekten...

sorma canım hafta sonu biraz fazla yoruldum sanırım... hala acısı çıkıyor... fena ağrıyor belim siyatik gibi bişey...

ahhh onlar mı izin verecek yarın şirket çalışmıyor benim sevgili müdürm beni işe çağırdı... ne hoş dimi... aklıma gelen her türlü küfürü etmek istiyorumm....

ayyy ınsanın ıcı nası sıkılıyo tatlım hıc sevmıyorum boyle havaları... kasvet verıyo ınsana.... ınan kac gundurdondurma dıye oluyorum eşim soguk dıye almıyo

canım hangi markaymış ki o denizci gibi ama öyle karadeniz takası gibi değil biz sevmiyoruz öyle olanları acaba nereden almış?

kızlarrr çilekte uyku setı satılıyomu??? ya ben netten baktım baya ama hayvan desenlı uyku setı ıstemıyorum... çiçek kelebek falan olsun ıstıyorum... çilekte olan hosuma gıttı ayrıyetten satıyolarmıkı uyku setı falan????

Bende acındırıoum hepte öle yani ist bile yollamıcak elinden gelse naapcan dio bende diom senin annen yanında tabii ohh ben niye gitmiim anneme bida bebek olunca gidemem tabi tabi kesin annene gidiosun o arkadaşlarınla buluşcan ben bilmioum sanki diyor kaydirigubbakcemile3 .Araba yatak konusunu da gelmişken hallediim dioum burda sorduumuz 250 yatak orada 150 çok fark var yoksa bizmkide aynı şeyi yapardı.Allah ım tez zamanda içine heves versin :))

ayy bu zamana kadar gectıdeeee şimdı yawaşladı sankı zaman :)) banamı oyle gelıyorrr ewet keşke ay hesabında 6 ay bıtseyı 3 ay kalırdııı. ama hafta hesabı ışee 40 haftaa çok uuzunn ama olsun rabbım saglık sıhhat wersındeeee..ohaoldumsmile

canım eşine de ki ancak karar veririz plan yaparız yavaş yavaş bakalım bana baksana haftaardır maskoya gidiyorum kafamıda iyice karıştırdım.ama biz de peşin almak istiyoruz odayı o yüzden mayısta bir miktar kaporayla siparişi verip teslimatta da yani haziran ayının ortalarını bulur sanırım paranın tamamını vermeyi düşünüyoruz odası hazır olsun bir de havalandıralım yatırana kadar epey zaman var ama olsun herşeyi hazır olsun kuzumun...

Ben sadece fotolara bakmıştım iç geçire geçire senin beendiin takım onunkinden daah güzel ama başka gösterdiin vardı ben onu daha çok beendim walla ne yalan söliim tabi herkesn zevki ayrı
canım hangi markaymış ki o denizci gibi ama öyle karadeniz takası gibi değil biz sevmiyoruz öyle olanları acaba nereden almış?
Canım o linkteki kız odasındaki uyku seti çok güzel çok uyumlu takım sandım ama bilmem

Çilekte satılıyor uyku seti. ama kendi ürünlerine göre oluyor.

http://www.funnababy.com/urun_detay.asp?id=1

http://www.yorganciogluonline.com/index.php?do=catalog/show1&p=4

bunlara bir bak istersen. özellilke yorgancıoğlu bu işte 1. numara. ve siparie göre de yapıyorlar. istediğin modelin renklerini çiçeğin böceğin boyunu rengini ble yapıyor adamlar. ve çoook kaliteli.

satılıyordur tabi canım neden satılmasın... ama genelde odaya uygun yapmışlar hep.. kız için istediğin tarzda birtane var sanırm.. sadece çiçekler vcar içinde.. onu da dışarıda daha cuzuza bulabilirsiniz emin ol..

amiinn amiinn.. alıştım zaten artık biliyorum her istediğimin ha deyince olmadığını... boynumu büküp bekliyorum

o yüzden diyorum ya eşeğim ben gelip bir de burda eziyet çekiyorum die.. çok sinir oluyorum kendime...

canım hafta hesabında tek yanıldığımız nokta 4 haftayı bir ay olarak kabul etmemiz aslında 4 hafta bir ay değil 28 gündür bunu unutmayalım.30 güne bölüyorum ben satımdan itibaren kaç aylık olduğum ozaman ortaya çıkıyor çok basit aslında yeterki şu kadar hafta bu kadaray eder diye hesap yapmayalım o yanıltıyor...

Ben yorgancıoğlunda park yatak için baktım ama uyku seti yataktan daha pahalıydı D

Son düzenleme:

nasıl yani yav ben ikitane foto gönderdim biri mavili beyazlı bir takım (dolabındaki çekmeceleri göstermek için) gönderdim diğeri balıklı denizci alacak olduğumuz takım sen maviliyi mi beğendin?

kızlar 15-22mayıs kaldı buluşma olarak.. hangisi olsun ?

bana ikiside uyar zorlasam ama illa da birisi olsun dersem 22 mayıs daha da uygunn benim için 15inde babannem ben de gerçi onu bırakıp gezmeye çıkabiliyoruz bana geldiğinde ama işte siz karar verin tercih yoksa kimse den ben 22 mayıs olsun diyorum KISMETSE tabii.

kızlar 15-22mayıs kaldı buluşma olarak.. hangisi olsun ?
15 i olsun :) biran önce gelmek istioum çünkü :))
Nası yapıosun ben pek anlamadımda :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…