didemcım benımde 3 gundur ayaklarım ellerım bı şışıyo davul gıbı neden oluyo acaba??? bıde tansıyonum hıc yukselmıyo hep kucugu 6
Ben sadece fotolara bakmıştım iç geçire geçire senin beendiin takım onunkinden daah güzel ama başka gösterdiin vardı ben onu daha çok beendim walla ne yalan söliim tabi herkesn zevki ayrı
Canım o linkteki kız odasındaki uyku seti çok güzel çok uyumlu takım sandım ama bilmem
Çilekte satılıyor uyku seti. ama kendi ürünlerine göre oluyor.
http://www.funnababy.com/urun_detay.asp?id=1
http://www.yorganciogluonline.com/index.php?do=catalog/show1&p=4
bunlara bir bak istersen. özellilke yorgancıoğlu bu işte 1. numara. ve siparie göre de yapıyorlar. istediğin modelin renklerini çiçeğin böceğin boyunu rengini ble yapıyor adamlar. ve çoook kaliteli.
satılıyordur tabi canım neden satılmasın... ama genelde odaya uygun yapmışlar hep.. kız için istediğin tarzda birtane var sanırm.. sadece çiçekler vcar içinde.. onu da dışarıda daha cuzuza bulabilirsiniz emin ol..
nerde tam olarak fotolar bida bakim yanlış hatırlamiimdenasıl yani yav ben ikitane foto gönderdim biri mavili beyazlı bir takım (dolabındaki çekmeceleri göstermek için) gönderdim diğeri balıklı denizci alacak olduğumuz takım sen maviliyi mi beğendin?
kızlar 15-22mayıs kaldı buluşma olarak.. Hangisi olsun ?
15 i olsun :) biran önce gelmek istioum çünkü :))
Nası yapıosun ben pek anlamadımda :kedi:
Canım ben doktora sordum düşmesi sorun değil çıkarsa tehlike dedi. benim de hep düşük merak etme
Ben yorgancıoğlunda park yatak için baktım ama uyku seti yataktan daha pahalıydıD
bir takvim al önüne ya da pc den aç son adet tarihinden itibaren 30 gün say mesela benim satım 6 kasım 30 gün sayıyorum 5 aralıkta tam 1 aylık oluyorum 5 aralıkten itibaren 30 gün sayıyorum yine 4 ocakta 2 aylık oluyorum doktorlara göre doğru olmayabilir ama hafta hesabına göre çok daha doğru canım excel de tablo yaptım kendime her ayı farklı bir renkle boyadım böylece hangi gün kaçıncı ayıma giriyorum görebiliyorum ok?
şimdi senınkı kendı hesabına gore nekadarlık canım??? benım SATım senden bı gun sonrada:):)
tesekkurler tatlıısm..
hımmmm ıyıymıs guzel modellerde var canım ama bu setlerın alt acmalrı yokmu?? tam takım ıstıyorum... modellr cok hosmus cok tesekkurler...
aastırmak lazım haklısın canım... ama o pembelı beyazlı çiceklı takım hosuma gıttı... artık kayınvlıdemle bakar alırız beraber...
şimdi senınkı kendı hesabına gore nekadarlık canım??? benım SATım senden bı gun sonrada:):)
hadi ama kararsız annelerimm...:) daha yer belirlenecek..:)
Off ya ablam aradı şimdi kardeşim bursadan geliomuş bi kaç gün kalıcakmış tutturdu sen de gel die yarın yapsak ya buluşmayı :kedi: .Gelmişken araba,yatak,beşik, şeker malzeleri vs.. alayım diodum naapcam yaa.Kardeşimde en olmadık zamanlarda gelir zaten off
off yaa o 3. Sayfada anlattıkları çok üzüldüm yaa lanet olsun o insana mafoldumben.ooff
ben bi balkonu yıkıyım çamaşır asayım kafam daılsın çok üzüldüm görüşürüz senağlama
inşallah o pis adam ona ve bebişine bir daha yaklaşamaz allah onlar için en hayırlısını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?