2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkurler tatlıısm..

hımmmm ıyıymıs guzel modellerde var canım ama bu setlerın alt acmalrı yokmu?? tam takım ıstıyorum... modellr cok hosmus cok tesekkurler...

aastırmak lazım haklısın canım... ama o pembelı beyazlı çiceklı takım hosuma gıttı... artık kayınvlıdemle bakar alırız beraber...

nasıl yani yav ben ikitane foto gönderdim biri mavili beyazlı bir takım (dolabındaki çekmeceleri göstermek için) gönderdim diğeri balıklı denizci alacak olduğumuz takım sen maviliyi mi beğendin?
nerde tam olarak fotolar bida bakim yanlış hatırlamiimde

15 i olsun :) biran önce gelmek istioum çünkü :))

Nası yapıosun ben pek anlamadımda :kedi:

bir takvim al önüne ya da pc den aç son adet tarihinden itibaren 30 gün say mesela benim satım 6 kasım 30 gün sayıyorum 5 aralıkta tam 1 aylık oluyorum 5 aralıkten itibaren 30 gün sayıyorum yine 4 ocakta 2 aylık oluyorum doktorlara göre doğru olmayabilir ama hafta hesabına göre çok daha doğru canım excel de tablo yaptım kendime her ayı farklı bir renkle boyadım böylece hangi gün kaçıncı ayıma giriyorum görebiliyorum ok?

Ben yorgancıoğlunda park yatak için baktım ama uyku seti yataktan daha pahalıydı D

Evet biraz pahalı ama kullnadıları malzeme kesinlikle kaliteli. annem egeye belisinkini almıştı. 100 TL falandı. yorgan çocuğun üstünü örtmüyo. okadar sert ki kalıp gibi havada kalıyodu.kullanmadım bile. bizim bambu beşiğmiz yorgancıoğlu. kumaşı falan tiril tiril yorganı yumuşacık. tabi bütçeye göre değişir. biz şimdi uyku setini söktük. çok bbek işiydi (26 aylık olduka ya büyüdük) ben ikea'dan kenar koruması aldım 25 TL'ye beyaz üstü renk renk puantiyler var. 3 tane de nevresim takımı var. al sana ucuza çeşit çeşit uyku seti. :)

şimdi senınkı kendı hesabına gore nekadarlık canım??? benım SATım senden bı gun sonrada:):)

kızlar saat 11.30 dan beri benim oğluş 5 dk.bile durmadı saat tutuyorum bakalım ne zaman
hareketi kesilip uyuyacak diye ama hiç uyumadı şu ana kadar bu kadar uykusuz kalınır mı yaaa??
bir de son günlerde kaburga kemiklerime vurduğunu hissediyorum sizde de oluyor mu?

Bazı takımların içinde var bazıları ayrı satılıyor canım.

Off ya ablam aradı şimdi kardeşim bursadan geliomuş bi kaç gün kalıcakmış tutturdu sen de gel die yarın yapsak ya buluşmayı :kedi: .Gelmişken araba,yatak,beşik, şeker malzeleri vs.. alayım diodum naapcam yaa.Kardeşimde en olmadık zamanlarda gelir zaten off

Haftalara göre aylık hesaplama

1-6 hafta = 1 aylık hamilelik
7-10 hafta = 2 aylık hamilelik
11-14 hafta = 3 aylık hamilelik
15-18 hafta = 4 aylık hamilelik
19-22 hafta = 5 aylık hamilelik
23-26 hafta = 6 aylık hamilelik
27-31 hafta = 7 aylık hamilelik
32-35 hafta = 8 aylık hamilelik
36-40 hafta = 9 aylık hamilelik

canım 15 ya da 22 mayısa kadar kalmaz heralde kardeşin ne için üzülüyorsuun ki anlamadım ben?

neoluyo ben yine olay dışı kaldım sadece okuyorum ama bunu hiç anlamadım (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…