2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım
hesabıma göre şu an ben 5 ay 18 günlük hamileyim sen de 5 ay 17 günlük oluyorsun...
E o zaman bende 5 ay 24 günlük hamileyim

offff sinirimden ölücem şimdi yaaaa...allahım sen bana sabır ver bu gün çok fena patlayabilirim artık bıktım yaaaaa...buraya yazsam elime ne geçicek bilmiyorum ama çok sinirliyim ağlıyorum sinirimden offffff...

canım 15 ya da 22 mayısa kadar kalmaz heralde kardeşin ne için üzülüyorsuun ki anlamadım ben?
Canım yarın gelio 2-3 gün hafta sonuna kadar kalır ama ben gelirsem 1 hafta içinde dönerim sonra tekrar gelemem ama ben sizleri de görmek istioum dertlerimi herşeyimi paylaştıım arkadaşlarımı kardeşimi de tabi
neoluyo ben yine olay dışı kaldım sadece okuyorum ama bunu hiç anlamadım (((((
bi arkadas bizim hamişlerden boşanıomuş eşinden şiddet görmüş anlatıo da o yani
Hallisnacımmm bence de 15 i olsunn :))) öne çekelim çabuk gelsinn...
Bnece de 15 olsun daha yakın...

Son düzenleme:
sen öyleysen ben de öyleyim demek ki :))) senin SAT 1 kasım mı canım?
evet canım hallisnaınn verdi hersaba göre 5,5 aylık ben herkese 6 nın içindeiz dioum daha bi havalı oluo 5,5 daha küçük gözüküo kaydirigubbakcemile3
Rahatlarsın canım
ben de iş yapıcaktım ama olsun kalsın ay yarın yaparım :)

noldu canım hyırdır uzme canını...

anlat cano anlat.. klavyenin tuşlarına basmak bile rahatlatıyor bazen insanı :)))

kayınpederim iznini aldı kayınvalidemler büyük temizliğe kalkıştılar şimdi 3 gündür yapıyorlar.yemekleri de ben yapıyorum 3.gün bu gün demin iniyim aşağıyada bi sorayım dedim ne yemek yapayım diye kayınvalidemde 1 karış surat bilmiyorum diyor.kaynanamın kaynanası da binbir tane laf saydı niye inmiyormuşum aşağıyada niye bakmıyormuşum onlara da sabah bir posta indim oturdum koltukları çekip duvarları siliyorlar halıfleksleri siliyorlar ben ne yapıcam anlamadım ne bekliyorlar benden 2 gün önce indim tam 3 saat iş yaptım mutfakta yemeğini salatasını hem de uzun süren zahmetli bir yemek belim koptu o dağnıklık içinde herşeylerini hazır ettim sofrayı öyle çağırdım sonra da kap kacak ne varsa yıkadım mutfakta tam 3 saat ayaktaydım kızım yoruldun artık otur diyen yok dün de hiç oturmadan akşama kadar kendi evimin işini yaptım..bugün benden ne bekliyorlar anlamadım yaaa sinirimden ölüyorum zaten hamile değilken büyük temizlik yaptım kaç defa aşağıya şimdi ne yapabilirim ki....Bana kendi evimin işi yetiyorda artıyor bile daha ne yapayım bir tane yardım edenim yok benim...

Bu kadar olur ne bu yaa seninkiler yüz bulmuşlar astarını da bulmuşlar daa ne istiyolar bence en büyük kaynana yapıo hepsini imdi bende sinir oldum valla ben kendi evimin işini bile yapamıyorum yere eğlip ayakkabılarımı bile zor giymeye başladım o hh ne alaaa memleket aşaı inip hiçte bişi yapamam yemeimi evimde yaparım isteyen gelir yer çok bilen kendi yapsın ayy ben daaha doluymuşum :))

zemuszemus çoğu gitti azı kaldı nerde olucak acaba buluşma bence avm olsun dalarız dükkanlara hepberaber bebiş eşyalarına kaydirigubbakcemile3
lmaz: lmaz: lmaz:
ozaman vakit kaybı olur.. yer olarak açık hava yani belediyeye ait sosyal tesisler oLacak çok büyük ihtimalle.. bahar havası eşliğinde geçecek inş..

ALLAH insanların yüreğine MERHAMET versin..!!! başka birşey diyemiyorum!!!

Canım çok haklısın.boşver istedikleri kadar surat assınlar..o halinle bide temizliklerinimi yapcaksın yani yuhh..valla okurken ben bile sinir oldum.hayatta gelemem öle şeylere..yani dediğin gibi insana kendi evi yetiyorda artıyor..valla benim eşim normalde hayatta iş yapmaz ama hamilelikten beri saolsun elektrikli süpürgeyi,yerleri viledalamayı,küveti fırçalamayı o yapıyor.bende sadece toz alıp lavaboyu,tuvaleti yıkıyorum..cam filan hayatta silmem uzanmam öle k.validemler yapıyo..valla geçen biraz ütü yaparken bile belim koptu..sen daha ne yapcaksın kiii hayret bişey..takma kafana boşverrrrrrr senn..

amaaannn salla gitsin yaparsa yapsın surat... canım sakın ha sakın kendini yorma... ben bundan sonra asla yemek yapmayacağım biri yaparsa yardım ederim ancak... pazar günü ben de senin gibi 3 saat ayakta kaldım yemek yap topla yıka bak kaç gündür düzelemedim ben canımı sokakta bulmadım... kocam kusura bakmasın... evlendiğimizden beri onu hiç aç bırakmadım anlayış sırası onda... biraz o yapsın ben yiyeyim...

sen de bırak takma kafana anlayışlı olma sırası onlarda surat yapıyorlar diyede üzülme.. yapmak zorunda değilsin.. durumun belli her geçen gün ağırlaşıyorsun... o kadar saat yemek yapmak bile onlar için bişey olmalı... ama desene anlayacak adam nerde... boşver.. hiiç üzülüp kafana takma... ne yaparlarsa yapsınlar...

canım benımmmm... anlayamıyolar onlar hamıle kadın ne ıster ne hısseder... canım uzulme sen hamıle bı kadınsın bısey yapamasın zaten... bence onlar işten bunalmıslar acısınıda sana laf soyleyerek cıkarmıslar bosverrr takma gulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…