2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen toxik cim bende ayaklarıma zor uzanıyom artık :))))) ayak tırnaklarımı artık kesemicem sanırım.allahtan eşimin teyzesi makyöz aynı zamandada manikür pedikür yapıyo.artık ona kestirip törpületcem.saolsun zaten kendi söylüyo herzaman.

ben ne diyeyim artık bilmiyorum aşağıda yiyelim dediler tamam dedim oturmama kalkmama kaçta uyanıyorum kaçta kahvaltı ediyorum aşağıya günde kaçkere iniyorum camımı ne zaman siliyorum herşeyime bir laf..napıym bilmiyorum artık doluyorum böyle bazen. annemi arayıp anlatsam olmaz kızkardeşime anlatsam yine olmaz kimseyi üzmek ve kimsenin hakkında konuşmak istemiyorum.karşıdan bakınca çok iyiler çok iyi davranıyorlar ama bunları kimse anlayamaz ben şimdi bu lafları yutmak zorunda mıyım yutup oturmak zorundamıyım?

Varya katil olucam bu iş yerinde yarın sevkiyat var biri gelsin diyolar herkes çekildi ben kaldım yırtamıyorum

sağolun kızlar o sinirle yukarı çıktım şimdi napıym ben bilmiyorum ki kıyma çıkarmış kayınvalidem buzluktan yemek için heralde onu bile söylemiyor ne yapayım aşağıya inip yemek yapayım mı?sesimi çıkarmadan herşeyi hazır edip yine sofraya çağırayım mı ne yapacağımı bilmiyorum yoksa tavrımı koyayım mı offff sinirimden ölücem yaaa.

Valla özlemcim doğru söylüyosun.bende normalde çalışan bi bayan olmama karşın evimin her işini yemeğimi vs hep dört dörtlük yaptım bu zamana kadar.ama böyle bi durumda kimse kusura bakmasın.kocişlerde dahil yani..benim bi tanıdığım, hamileliğinde hep naz yap der,bırak hiç bişey yapma,keyfini sür,azcık eşin,ailesi koştursun etrafında der..doğru vallaa..çünkü insanoğluna ne kadar hoş davranırsan o kadar rahat edip tepene çıkıyor..o yüzden ben şimdi taktik yapıyom..napayım..gerçekten benimde belim,sırtım.kalça kemiğim en ufak bi şeyde ağrı yapıyo zaten..yaşayan bilir yani..o yüzdennn hiiiçççç canınızı üzmeyin ve bırakın bari bikaç ay biz rahat edelim..

bence yapma.. yaptığı suratına devam ettiği gibi aynı durumları tekrar tekrar yaşarsın..
yaptığın halde surat asıyor madem.. bari yapmada yaptığı surata değsin.. aç kalmanın ne olduğunu da anlasın!!!
tabi eşin bu tavrın karşısında sana arka çıkacaksa.. onunla da onlar için bozuşma

Canım en iyisi eşinle konuş ne denir ben olsam eve geldiinde ağlardım ne bilim böle de olmaski sus sus bırak terbiyesiz desinler bırak ne derlerse desinler sen kendin için en iyisini yap.Ama kendini ellere kesinlikle ezdirme belki senin kayınvaliden o kadar değildirde yaprak dükümndeki cevriye hanım gibi büyük kaynana fişvikliosa o da ondan surat yapıodur belki

Çİğdem sakin ol tatlım iinden ne yapmak geliyorsa da onu yap aaa uğraşmasınlar hamişlerle

ayyy evet uğraşmasınlar yaaa artık... usandım bunaldım.. doldum taşıyorum... bu kaynanalarada bu patronlara müdürlere deee.... insan bu kadar mı anlayışsız olur yahu.... nefret ediyorum hepsinden....

Canım şimdi bence gır mutfaga yap guzelce herseynı 4 4luk sonra cagır onları... bak nası utancaklar dedıklerınden yaptıklarından... onlar kotu dıye bıde sen kotu olma caım bırak onlar utansınlar...

ayyy evet uğraşmasınlar yaaa artık... usandım bunaldım.. doldum taşıyorum... bu kaynanalarada bu patronlara müdürlere deee.... insan bu kadar mı anlayışsız olur yahu.... nefret ediyorum hepsinden....

Varya aynı durumdayım özlemcim. Hayırlısıyla bir izne çıksam diyorum bu sefer de kaynanam gelicek off kurtuluş yok

Bizde k.validemlerle aynı sokakta oturuyoruz apartmanlarımız karşılıklı.ama ben evliliğimizin ilk başından beri hep meafeli davrandım.mesafeli girdim çıktım evlerine.işime gelince yemeğimi orda yedim,gelmeyince yemedim..o yüzden bana öle arkamdan kolay kolay laf söyleyemezler.yakın olmanın dezavantajını yaşıyosun cnm..tipik bi örnek yani herşeyine bişey demeleri..

bence de canım ben de öyle yapıcam bundan sonra... sevgili kayınvalideler gelinlere laf edeceğine oğullarına bikaç bişi öğretselermiş kimse ne aç kalırdı ne bunca laf olurdu... kayınvalidem bana sürekli akıl veriyor onu yapma sakın bunu yapma sakın... aman sakın çamaşırları asma uzanma... pardonda ben asmayacağım kim asacak kocaya dedim ben beceremem dedi bıraktı gitti sepeti... herşey akıl vermek değil ki...

bende bundan sonra bilicem canımın kıymetini... aaa öle mi kayınvalideceğim... yapamıyorum valla oğluna da öğretmemişsin beceremiyor... gelip sen yapıver bir zahmet :)))

Canım haklısın ama kaynanan da anlayışlıymış benimki olsa mesafe filan dinlemez Allah'tan 700km uzakta bir de yakında olsa herhalde karışmadığı kalmazdı. Dayısı gelicek eşimin bize bugün aramış onu yap bunu yap diyor ben de şunları yaptım diğer güne de yapmadım yemeğe götürücez onun dışında bir şey yapamam dedim.

serdemim 15mayıs avrupa yakasında.. saat belli değil.. bir semtin belediye tesisi olacak yer de..
açık havada püfür püfür..:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…