Bu kadar olur ne bu yaa seninkiler yüz bulmuşlar astarını da bulmuşlar daa ne istiyolar bence en büyük kaynana yapıo hepsini imdi bende sinir oldum valla ben kendi evimin işini bile yapamıyorum yere eğlip ayakkabılarımı bile zor giymeye başladım o hh ne alaaa memleket aşaı inip hiçte bişi yapamam yemeimi evimde yaparım isteyen gelir yer çok bilen kendi yapsın ayy ben daaha doluymuşum :))
Bu kadar olur ne bu yaa seninkiler yüz bulmuşlar astarını da bulmuşlar daa ne istiyolar bence en büyük kaynana yapıo hepsini imdi bende sinir oldum valla ben kendi evimin işini bile yapamıyorum yere eğlip ayakkabılarımı bile zor giymeye başladım o hh ne alaaa memleket aşaı inip hiçte bişi yapamam yemeimi evimde yaparım isteyen gelir yer çok bilen kendi yapsın ayy ben daaha doluymuşum :))
lmaz: lmaz: lmaz:
ozaman vakit kaybı olur.. yer olarak açık hava yani belediyeye ait sosyal tesisler oLacak çok büyük ihtimalle.. bahar havası eşliğinde geçecek inş..
ALLAH insanların yüreğine MERHAMET versin..!!! başka birşey diyemiyorum!!!
amaaannn salla gitsin yaparsa yapsın surat... canım sakın ha sakın kendini yorma... ben bundan sonra asla yemek yapmayacağım biri yaparsa yardım ederim ancak... pazar günü ben de senin gibi 3 saat ayakta kaldım yemek yap topla yıka bak kaç gündür düzelemedim ben canımı sokakta bulmadım... kocam kusura bakmasın... evlendiğimizden beri onu hiç aç bırakmadım anlayış sırası onda... biraz o yapsın ben yiyeyim...
sen de bırak takma kafana anlayışlı olma sırası onlarda surat yapıyorlar diyede üzülme.. yapmak zorunda değilsin.. durumun belli her geçen gün ağırlaşıyorsun... o kadar saat yemek yapmak bile onlar için bişey olmalı... ama desene anlayacak adam nerde... boşver.. hiiç üzülüp kafana takma... ne yaparlarsa yapsınlar...
amaaannn salla gitsin yaparsa yapsın surat... canım sakın ha sakın kendini yorma... ben bundan sonra asla yemek yapmayacağım biri yaparsa yardım ederim ancak... pazar günü ben de senin gibi 3 saat ayakta kaldım yemek yap topla yıka bak kaç gündür düzelemedim ben canımı sokakta bulmadım... kocam kusura bakmasın... evlendiğimizden beri onu hiç aç bırakmadım anlayış sırası onda... biraz o yapsın ben yiyeyim...
sen de bırak takma kafana anlayışlı olma sırası onlarda surat yapıyorlar diyede üzülme.. yapmak zorunda değilsin.. durumun belli her geçen gün ağırlaşıyorsun... o kadar saat yemek yapmak bile onlar için bişey olmalı... ama desene anlayacak adam nerde... boşver.. hiiç üzülüp kafana takma... ne yaparlarsa yapsınlar...
sersuma sen nerde oturuyorsun tam olarak?
Ben kimin yolunun üstündeyim:)?
Canım en iyisi eşinle konuş ne denir ben olsam eve geldiinde ağlardım ne bilim böle de olmaski sus sus bırak terbiyesiz desinler bırak ne derlerse desinler sen kendin için en iyisini yap.Ama kendini ellere kesinlikle ezdirme belki senin kayınvaliden o kadar değildirde yaprak dükümndeki cevriye hanım gibi büyük kaynana fişvikliosa o da ondan surat yapıodur belkiben ne diyeyim artık bilmiyorum aşağıda yiyelim dediler tamam dedim oturmama kalkmama kaçta uyanıyorum kaçta kahvaltı ediyorum aşağıya günde kaçkere iniyorum camımı ne zaman siliyorum herşeyime bir laf..napıym bilmiyorum artık doluyorum böyle bazen. annemi arayıp anlatsam olmaz kızkardeşime anlatsam yine olmaz kimseyi üzmek ve kimsenin hakkında konuşmak istemiyorum.karşıdan bakınca çok iyiler çok iyi davranıyorlar ama bunları kimse anlayamaz ben şimdi bu lafları yutmak zorunda mıyım yutup oturmak zorundamıyım?
Çİğdem sakin ol tatlım iinden ne yapmak geliyorsa da onu yap aaa uğraşmasınlar hamişlerle
sağolun kızlar o sinirle yukarı çıktım şimdi napıym ben bilmiyorum ki kıyma çıkarmış kayınvalidem buzluktan yemek için heralde onu bile söylemiyor ne yapayım aşağıya inip yemek yapayım mı?sesimi çıkarmadan herşeyi hazır edip yine sofraya çağırayım mı ne yapacağımı bilmiyorum yoksa tavrımı koyayım mı offff sinirimden ölücem yaaa.
anladım canım saol..ben anadolu yakası ümraniye yakın olan arkadaşları veya karşıda yolumun üzerinde olan hamişleri alabilirim
ayyy evet uğraşmasınlar yaaa artık... usandım bunaldım.. doldum taşıyorum... bu kaynanalarada bu patronlara müdürlere deee.... insan bu kadar mı anlayışsız olur yahu.... nefret ediyorum hepsinden....
ben ne diyeyim artık bilmiyorum aşağıda yiyelim dediler tamam dedim oturmama kalkmama kaçta uyanıyorum kaçta kahvaltı ediyorum aşağıya günde kaçkere iniyorum camımı ne zaman siliyorum herşeyime bir laf..napıym bilmiyorum artık doluyorum böyle bazen. annemi arayıp anlatsam olmaz kızkardeşime anlatsam yine olmaz kimseyi üzmek ve kimsenin hakkında konuşmak istemiyorum.karşıdan bakınca çok iyiler çok iyi davranıyorlar ama bunları kimse anlayamaz ben şimdi bu lafları yutmak zorunda mıyım yutup oturmak zorundamıyım?
anladım canım saol..
Valla özlemcim doğru söylüyosun.bende normalde çalışan bi bayan olmama karşın evimin her işini yemeğimi vs hep dört dörtlük yaptım bu zamana kadar.ama böyle bi durumda kimse kusura bakmasın.kocişlerde dahil yani..benim bi tanıdığım, hamileliğinde hep naz yap der,bırak hiç bişey yapma,keyfini sür,azcık eşin,ailesi koştursun etrafında der..doğru vallaa..çünkü insanoğluna ne kadar hoş davranırsan o kadar rahat edip tepene çıkıyor..o yüzden ben şimdi taktik yapıyom..napayım..gerçekten benimde belim,sırtım.kalça kemiğim en ufak bi şeyde ağrı yapıyo zaten..yaşayan bilir yani..o yüzdennn hiiiçççç canınızı üzmeyin ve bırakın bari bikaç ay biz rahat edelim..
Bizde k.validemlerle aynı sokakta oturuyoruz apartmanlarımız karşılıklı.ama ben evliliğimizin ilk başından beri hep meafeli davrandım.mesafeli girdim çıktım evlerine.işime gelince yemeğimi orda yedim,gelmeyince yemedim..o yüzden bana öle arkamdan kolay kolay laf söyleyemezler.yakın olmanın dezavantajını yaşıyosun cnm..tipik bi örnek yani herşeyine bişey demeleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?