2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten tek tesellim kendi kayınvalidemdi o da surat yapınca sinirim bozuldu diğeride dünyanın lafını saydı kayınvalidemin yanında hiçbirşey demedi ben daha çok babanneye kızmamasına sinirlendim yoksa ben ondan hergün birkaçtane laf yiyorum inan odada bile yalnız kalmamaya çalışıyorum çünkü illaki sinirimi bozacak birşey söylüyor ben de yalnız kalmamaya çalışıyorum ve söylediğine gülüp geçiyorum.ama kayınvalidem gelir hemen sustururdu onu bu sefer oda birşey demedi hiç birşey hemde kendide asmış suratını bilmiyorum diyor.annemleri görmeye gidicem 4 aydır gitmemişim eşime benden saklı laf sokuşturup duruyor.eee bişey olursa karışmam gönderiyoosun onu falan ben anladım zaten diğer odadan bunları takmıyorum hiç kafama ama kendi k.validem deböyle yaparsa hiiiç çekemem kusura bakmasınlar...

Varya aynı durumdayım özlemcim. Hayırlısıyla bir izne çıksam diyorum bu sefer de kaynanam gelicek off kurtuluş yok

ayyy o günleri ben de düşünüyorum canım afaganlar basıyor.... ayy öle tutulmaz bebek şöle tut yok öle emzirme... bak bizi dinle bizim zamanımızda böyleydii... valla kayınvalide anne dinlemem koca da dahil hepsini kovarım... suçu da lohusalık psikolojisine atarım... aaa başlamışım saygısına... çok saygı isteyen çok saygı göstersin kusura bakmasınlar...

anaamm sendeki de extra şansa beyaa... millet birini çekemio sende 2. de var.. ben olsam onu hiç dinlemem... bana göre o dıdının dıdısı :))) heee öle miiii bölee... dediklerini duymam bile...

İSTERSEN ORTA BİYERDE BULUŞURUZ GÖZTEPEDE ANNEMLER OTURUYO YADA KADIKÖYDEN FALAN ALIRIM BEN SENİ , BERABER ARAR BULURUZ YOLLARI HEHE, KAYBOLURSAK TA SIKILMAYIZ :içelim:
vereliniortak süper olur valla.. yolunun üstü hangisiyse göztepe yada kadıköy oraya gelirim ben.. ama söyliyim klavuzu hallisna olanın burnu çöpten çıkmazmış:):):)

benim kendi kayınvalidem öyle değil işte beni görüyor dibinde tabaklara uzanıyorum eğilip kalkıyorum bel ağrımdan ölüyorum tamam kızım otur sen gerisini bn yapayım yok asla demez duymadım yani ben hamileliğimde anladım herşeyi EL KESİNLİKLE ACIMIYOR insana acımıyorlar bu kadar basit işte ben nekadar iş yaprsam yapayım yokk yoruldun kızım sen de lafını ağzından kesinlikle duymadım...hamileiliğimden önce mutfak işi vs.ne varsa aynen devam ben de değişiklik hiç yok yaniii.

Düşünüyorum şimdi eşimi arıycam dışarı çıkalım akşama yemeğe diycem ne yapıym evde bişey yok ki herşey aşağıda alışverişte aşağıya yapılıyor bu gece böyle olsun inmiycem de aşağıya ne yaparlarsa yapsınlar beni ilgilendirmiyor..anam değiller babam değiller banane ben kocamı da alıp dışarı çıkarım kime ne.........

Doğru diyorsun bana da uzanma vs. diyorlar annem telefonda diyor ablamda sen mi yapucaksın nası siliceksin mutfak dolaplarını felan die ben de geçen kayınvalidemin yanında dedim walla ben yapmazsam kim yapıcak kimsede tık yok.
Tok açın halinden anlamaz derler yaa kendi annem derdi şimdiki hamilleleri anlamıyorum ufacık bişide ayy beni de kastedio tabi.Biz işte kömür taşıdık 3 çocuk büyüttük hiç bişi olmadı kedi bi tarafını görmüş bi sanmış felan
bende dedim babam odunmuş kocan öylmeymiş ben napiim nooldu yaptın da nooldu yazlıa gitmişler ben 6 aylık ablam 4 yaşında kardeşime karnı burnunda çamaşır yıkatmışlar (oradaki herkesinkini elleriyle) halamlar yengemler,mahvolurmuş yapmışta noomuş kıymetitin bilmişler mi hala aynılar sen enayimişin ben olamam dedim bende...
İlk hamileliğimde eime biraz kızsam dahi hemen kanamam olurdu çok hassastı yani herkes aynı değil herkes boş boş konuşmayı bilio off
önce kendimi düşünürüm sonra eşimi kimseye kendimden daha çok değer vermem yani eşime de hep söylerim darımasın kimse die

serdemim 15mayıs avrupa yakasında.. saat belli değil.. bir semtin belediye tesisi olacak yer de..
açık havada püfür püfür..:)

Süper olur canım ben her yere gelirim eşim bırakır zaten ben bahçeşehirde oturuyorum. Yakın oturan varsa alabiliriz gelirken

Sorma tatlım ben de artık ne bilirsem onu yapıcam...

Ay aynı bizim durum cnm..banada k.validem şunu yapma,uzanma vs diyo ama bize gelip ne bi balkon yıkıyo,ne bi ütü yapıyo,ne bi cam siliyo hiiiççççççç yanii..bende hep lafını ediyom.erdemle (eşimle) temizlik yaptık belki anlar bişeyler diye ama hiiiççç..benim eşimde öle çamaşır sermez yok karşıdan onu görürlermiş.ne varki görseler.benim abimin eşide hamile şu an aynı haftalardayız hatta,gelin çalışmıyo bide evde yani.ona rağmen abim balkonları yıkar,evde hep yardımcı olur vs..annemde arada gittiğinde bazı işlerini yapar filan.ay ne bileyim bize gelen yaşıyo bizim gittiğimiz yerde bize kıymet veren yok..bide ben tek gelinim eşim tek erkek yanii..

ıyi demişsin cnm..)

Sendede maalesef iki kaynana var gibi cnm.işin zor.bide yaşlılar daha bi fena oluyolar.k.validemin anneside öyle bizim..bi gariptir yani..

Son düzenleme:

Evet canım süper hatta canım şunu çekti de mecbur kalsın çıkartmaya seni...Pizza de ama yok eve söyleyelim diyebilir sen en iyisi döner filan de hani eve gelince soğur hesabı

Ay çiğdem okuyamıyon bile anacım kadın yazmış sana avrupa yakası diye. Hem üzülme anadolu yakası bile olsa alırım ben seni

vereliniortak süper olur valla.. yolunun üstü hangisiyse göztepe yada kadıköy oraya gelirim ben.. ama söyliyim klavuzu hallisna olanın burnu çöpten çıkmazmış:):):)

cnm valla kör topal bulcaz artık, o zaman seninle 1 -2 gün önce yeri karar vermek için mesajlaşırız,buluşma saatimizi konuşuruz, geçeriz cnm belki bir arkadaş daha var bizimle gelebilir

Güle güle tatlım. beni de kociş alıcak o kadar sinirlendim ki kıyamadı ben alıım seni dedi. P.tesine kadar pek gelemem ben kızlar misafir var ya. Kendinize iyi bakın eğer acil şekilde çıkmak zorunda kalırsam şimdiden yazıyım dedim

Evet canım süper hatta canım şunu çekti de mecbur kalsın çıkartmaya seni...Pizza de ama yok eve söyleyelim diyebilir sen en iyisi döner filan de hani eve gelince soğur hesabı

Ay çiğdem okuyamıyon bile anacım kadın yazmış sana avrupa yakası diye. Hem üzülme anadolu yakası bile olsa alırım ben seni

yanlış yazmışım canım düzelttim hemencecik:)
benim net mesaim bitti.. mutfakta mesaiye başlamam lazım..
hepinize iyi akşamlar... zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

tamam kızlar anladım av.yakası neresi olursa eşim getirir beni.
didemcim aynen öyle yapıcam şimdi ilk defa böyle bişy yapıyorum ama artık YETTİİİİİ.yemin ederim yeter yani benim de bir gururum var salak gibi lafları yiyip yiyip geliyorum evime anlasınlar biraz kızdığımı ben kızıp kızıp kendikendime geçiriyorum kızgınlığımı ama yeter....

Canım bence senin kayınvaliden kendi kaynanasına kızmız ondan sana surat yapmış.Benim gibi yap bak ben yemek hazırladıysam sonunda tatlı varsa tatlıyı alıp oturma odasına geçiyorum 2 saatte yiyorum baktım hala toplamamış ay çok wc geldi die koşarak çıkıyorum bida aşaı nmioum toplasın die :))
yes baby
düşünmek istemioum bebek olunca neler olunca yandıkk artık
dedim geçen komşunun ikizleri vardı o gelenlere kucaa almayın sallamayın alışırlarsa ben ne yaparım tek ikisini birden walla kucaa alıştırmadan sallamadan büyüttü onları kayınvalidemde dedi walla ben alırım kucaıma.tabiki alıcaksın biblo olsun köşede dursun die dourmucazz heralde babaannesi o kadarda hakkı olsun ama lıngırı lıngırı bütün gün kucakta izin veremem yani bide ben gaddarım biraz aglasa aglar susar derim pek şımartmam ama yandık o mahmetti görümcemin oğlunu ben ne yapıcam (((((((((((
Süper olur canım ben her yere gelirim eşim bırakır zaten ben bahçeşehirde oturuyorum. Yakın oturan varsa alabiliriz gelirken

Sorma tatlım ben de artık ne bilirsem onu yapıcam...
Kızlar ben bakırköyden gelicem beni alın demiyorum ben gelirim de nası geiceeimi yazarsınız dimi buluşma yerine malum pek bilmioum da

walla arkadaşlar yazdıklarınızı sinirlerim bozularak ama aynı duyguyla yazıyoruım bence sorunlu olan onlar değil biziz sonuçta bunlar bizim anamız değil en başından onlara gelinleri gibi davranmadık evlat olmaya çalıştık ama onlar tabi yılların tecrübesi bize her fırsatta GELİN olduğumuzu hatırlatıyorlar
sizlerle aynı duygulardayım ilk zamanlar ben de salak gibiydim ama şimdi her dediği her yaptığı batıyor yüzünü bile göresim gelmiyor
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
KOCAMIN TAYİNİ MARSA ÇIKSIN İSTİYORUM BUNLARDAN UZAKLAŞMAK İÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…