Canım en iyisi eşinle konuş ne denir ben olsam eve geldiinde ağlardım ne bilim böle de olmaski sus sus bırak terbiyesiz desinler bırak ne derlerse desinler sen kendin için en iyisini yap.Ama kendini ellere kesinlikle ezdirme belki senin kayınvaliden o kadar değildirde yaprak dükümndeki cevriye hanım gibi büyük kaynana fişvikliosa o da ondan surat yapıodur belki
Varya aynı durumdayım özlemcim. Hayırlısıyla bir izne çıksam diyorum bu sefer de kaynanam gelicek off kurtuluş yok
canım ben maltepede oturuyorum..
Zaten tek tesellim kendi kayınvalidemdi o da surat yapınca sinirim bozuldu diğeride dünyanın lafını saydı kayınvalidemin yanında hiçbirşey demedi ben daha çok babanneye kızmamasına sinirlendim yoksa ben ondan hergün birkaçtane laf yiyorum inan odada bile yalnız kalmamaya çalışıyorum çünkü illaki sinirimi bozacak birşey söylüyor ben de yalnız kalmamaya çalışıyorum ve söylediğine gülüp geçiyorum.ama kayınvalidem gelir hemen sustururdu onu bu sefer oda birşey demedi hiç birşey hemde kendide asmış suratını bilmiyorum diyor.annemleri görmeye gidicem 4 aydır gitmemişim eşime benden saklı laf sokuşturup duruyor.eee bişey olursa karışmam gönderiyoosun onu falan ben anladım zaten diğer odadan bunları takmıyorum hiç kafama ama kendi k.validem deböyle yaparsa hiiiç çekemem kusura bakmasınlar...
vereliniortak süper olur valla.. yolunun üstü hangisiyse göztepe yada kadıköy oraya gelirim ben.. ama söyliyim klavuzu hallisna olanın burnu çöpten çıkmazmış:):):)İSTERSEN ORTA BİYERDE BULUŞURUZ GÖZTEPEDE ANNEMLER OTURUYO YADA KADIKÖYDEN FALAN ALIRIM BEN SENİ , BERABER ARAR BULURUZ YOLLARI HEHE, KAYBOLURSAK TA SIKILMAYIZ :içelim:
bence de canım ben de öyle yapıcam bundan sonra... sevgili kayınvalideler gelinlere laf edeceğine oğullarına bikaç bişi öğretselermiş kimse ne aç kalırdı ne bunca laf olurdu... kayınvalidem bana sürekli akıl veriyor onu yapma sakın bunu yapma sakın... aman sakın çamaşırları asma uzanma... pardonda ben asmayacağım kim asacak kocaya dedim ben beceremem dedi bıraktı gitti sepeti... herşey akıl vermek değil ki...
bende bundan sonra bilicem canımın kıymetini... aaa öle mi kayınvalideceğim... yapamıyorum valla oğluna da öğretmemişsin beceremiyor... gelip sen yapıver bir zahmet :)))
Doğru diyorsun bana da uzanma vs. diyorlar annem telefonda diyor ablamda sen mi yapucaksın nası siliceksin mutfak dolaplarını felan die ben de geçen kayınvalidemin yanında dedim walla ben yapmazsam kim yapıcak kimsede tık yok.bence de canım ben de öyle yapıcam bundan sonra... sevgili kayınvalideler gelinlere laf edeceğine oğullarına bikaç bişi öğretselermiş kimse ne aç kalırdı ne bunca laf olurdu... kayınvalidem bana sürekli akıl veriyor onu yapma sakın bunu yapma sakın... aman sakın çamaşırları asma uzanma... pardonda ben asmayacağım kim asacak kocaya dedim ben beceremem dedi bıraktı gitti sepeti... herşey akıl vermek değil ki...
bende bundan sonra bilicem canımın kıymetini... aaa öle mi kayınvalideceğim... yapamıyorum valla oğluna da öğretmemişsin beceremiyor... gelip sen yapıver bir zahmet :)))
serdemim 15mayıs avrupa yakasında.. saat belli değil.. bir semtin belediye tesisi olacak yer de..
açık havada püfür püfür..:)
ayyy o günleri ben de düşünüyorum canım afaganlar basıyor.... ayy öle tutulmaz bebek şöle tut yok öle emzirme... bak bizi dinle bizim zamanımızda böyleydii... valla kayınvalide anne dinlemem koca da dahil hepsini kovarım... suçu da lohusalık psikolojisine atarım... aaa başlamışım saygısına... çok saygı isteyen çok saygı göstersin kusura bakmasınlar...
serdemim 15mayıs avrupa yakasında.. saat belli değil.. bir semtin belediye tesisi olacak yer de..
açık havada püfür püfür..:)
bence de canım ben de öyle yapıcam bundan sonra... sevgili kayınvalideler gelinlere laf edeceğine oğullarına bikaç bişi öğretselermiş kimse ne aç kalırdı ne bunca laf olurdu... kayınvalidem bana sürekli akıl veriyor onu yapma sakın bunu yapma sakın... aman sakın çamaşırları asma uzanma... pardonda ben asmayacağım kim asacak kocaya dedim ben beceremem dedi bıraktı gitti sepeti... herşey akıl vermek değil ki...
Canım haklısın ama kaynanan da anlayışlıymış benimki olsa mesafe filan dinlemez Allah'tan 700km uzakta bir de yakında olsa herhalde karışmadığı kalmazdı. Dayısı gelicek eşimin bize bugün aramış onu yap bunu yap diyor ben de şunları yaptım diğer güne de yapmadım yemeğe götürücez onun dışında bir şey yapamam dedim.
Zaten tek tesellim kendi kayınvalidemdi o da surat yapınca sinirim bozuldu diğeride dünyanın lafını saydı kayınvalidemin yanında hiçbirşey demedi ben daha çok babanneye kızmamasına sinirlendim yoksa ben ondan hergün birkaçtane laf yiyorum inan odada bile yalnız kalmamaya çalışıyorum çünkü illaki sinirimi bozacak birşey söylüyor ben de yalnız kalmamaya çalışıyorum ve söylediğine gülüp geçiyorum.ama kayınvalidem gelir hemen sustururdu onu bu sefer oda birşey demedi hiç birşey hemde kendide asmış suratını bilmiyorum diyor.annemleri görmeye gidicem 4 aydır gitmemişim eşime benden saklı laf sokuşturup duruyor.eee bişey olursa karışmam gönderiyoosun onu falan ben anladım zaten diğer odadan bunları takmıyorum hiç kafama ama kendi k.validem deböyle yaparsa hiiiç çekemem kusura bakmasınlar...
benim kendi kayınvalidem öyle değil işte beni görüyor dibinde tabaklara uzanıyorum eğilip kalkıyorum bel ağrımdan ölüyorum tamam kızım otur sen gerisini bn yapayım yok asla demez duymadım yani ben hamileliğimde anladım herşeyi EL KESİNLİKLE ACIMIYOR insana acımıyorlar bu kadar basit işte ben nekadar iş yaprsam yapayım yokk yoruldun kızım sen de lafını ağzından kesinlikle duymadım...hamileiliğimden önce mutfak işi vs.ne varsa aynen devam ben de değişiklik hiç yok yaniii.
Düşünüyorum şimdi eşimi arıycam dışarı çıkalım akşama yemeğe diycem ne yapıym evde bişey yok ki herşey aşağıda alışverişte aşağıya yapılıyor bu gece böyle olsun inmiycem de aşağıya ne yaparlarsa yapsınlar beni ilgilendirmiyor..anam değiller babam değiller banane ben kocamı da alıp dışarı çıkarım kime ne.........
yanlış yazmışım canım düzelttim hemencecik:)nasıl yani hallisnacım anadolu yakasında mı buluşma ben av.yakası diye biliodum...
vereliniortak süper olur valla.. yolunun üstü hangisiyse göztepe yada kadıköy oraya gelirim ben.. ama söyliyim klavuzu hallisna olanın burnu çöpten çıkmazmış:):):)
nasıl yani hallisnacım anadolu yakasında mı buluşma ben av.yakası diye biliodum...
Evet canım süper hatta canım şunu çekti de mecbur kalsın çıkartmaya seni...Pizza de ama yok eve söyleyelim diyebilir sen en iyisi döner filan de hani eve gelince soğur hesabı
Ay çiğdem okuyamıyon bile anacım kadın yazmış sana avrupa yakası diye. Hem üzülme anadolu yakası bile olsa alırım ben seni
yanlış yazmışım canım düzelttim hemencecik:)
benim net mesaim bitti.. mutfakta mesaiye başlamam lazım..
hepinize iyi akşamlar... zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
Canım bence senin kayınvaliden kendi kaynanasına kızmız ondan sana surat yapmış.Benim gibi yap bak ben yemek hazırladıysam sonunda tatlı varsa tatlıyı alıp oturma odasına geçiyorum 2 saatte yiyorum baktım hala toplamamış ay çok wc geldi die koşarak çıkıyorum bida aşaı nmioum toplasın die :))Zaten tek tesellim kendi kayınvalidemdi o da surat yapınca sinirim bozuldu diğeride dünyanın lafını saydı kayınvalidemin yanında hiçbirşey demedi ben daha çok babanneye kızmamasına sinirlendim yoksa ben ondan hergün birkaçtane laf yiyorum inan odada bile yalnız kalmamaya çalışıyorum çünkü illaki sinirimi bozacak birşey söylüyor ben de yalnız kalmamaya çalışıyorum ve söylediğine gülüp geçiyorum.ama kayınvalidem gelir hemen sustururdu onu bu sefer oda birşey demedi hiç birşey hemde kendide asmış suratını bilmiyorum diyor.annemleri görmeye gidicem 4 aydır gitmemişim eşime benden saklı laf sokuşturup duruyor.eee bişey olursa karışmam gönderiyoosun onu falan ben anladım zaten diğer odadan bunları takmıyorum hiç kafama ama kendi k.validem deböyle yaparsa hiiiç çekemem kusura bakmasınlar...
yes babyayyy o günleri ben de düşünüyorum canım afaganlar basıyor.... ayy öle tutulmaz bebek şöle tut yok öle emzirme... bak bizi dinle bizim zamanımızda böyleydii... valla kayınvalide anne dinlemem koca da dahil hepsini kovarım... suçu da lohusalık psikolojisine atarım... aaa başlamışım saygısına... çok saygı isteyen çok saygı göstersin kusura bakmasınlar...
Kızlar ben bakırköyden gelicem beni alın demiyorum ben gelirim de nası geiceeimi yazarsınız dimi buluşma yerine malum pek bilmioum daSüper olur canım ben her yere gelirim eşim bırakır zaten ben bahçeşehirde oturuyorum. Yakın oturan varsa alabiliriz gelirken
Sorma tatlım ben de artık ne bilirsem onu yapıcam...
kayınpederim iznini aldı kayınvalidemler büyük temizliğe kalkıştılar şimdi 3 gündür yapıyorlar.yemekleri de ben yapıyorum 3.gün bu gün demin iniyim aşağıyada bi sorayım dedim ne yemek yapayım diye kayınvalidemde 1 karış surat bilmiyorum diyor.kaynanamın kaynanası da binbir tane laf saydı niye inmiyormuşum aşağıyada niye bakmıyormuşum onlara da sabah bir posta indim oturdum koltukları çekip duvarları siliyorlar halıfleksleri siliyorlar ben ne yapıcam anlamadım ne bekliyorlar benden 2 gün önce indim tam 3 saat iş yaptım mutfakta yemeğini salatasını hem de uzun süren zahmetli bir yemek belim koptu o dağnıklık içinde herşeylerini hazır ettim sofrayı öyle çağırdım sonra da kap kacak ne varsa yıkadım mutfakta tam 3 saat ayaktaydım kızım yoruldun artık otur diyen yok dün de hiç oturmadan akşama kadar kendi evimin işini yaptım..bugün benden ne bekliyorlar anlamadım yaaa sinirimden ölüyorum zaten hamile değilken büyük temizlik yaptım kaç defa aşağıya şimdi ne yapabilirim ki....Bana kendi evimin işi yetiyorda artıyor bile daha ne yapayım bir tane yardım edenim yok benim...
Valla özlemcim doğru söylüyosun.bende normalde çalışan bi bayan olmama karşın evimin her işini yemeğimi vs hep dört dörtlük yaptım bu zamana kadar.ama böyle bi durumda kimse kusura bakmasın.kocişlerde dahil yani..benim bi tanıdığım, hamileliğinde hep naz yap der,bırak hiç bişey yapma,keyfini sür,azcık eşin,ailesi koştursun etrafında der..doğru vallaa..çünkü insanoğluna ne kadar hoş davranırsan o kadar rahat edip tepene çıkıyor..o yüzden ben şimdi taktik yapıyom..napayım..gerçekten benimde belim,sırtım.kalça kemiğim en ufak bi şeyde ağrı yapıyo zaten..yaşayan bilir yani..o yüzdennn hiiiçççç canınızı üzmeyin ve bırakın bari bikaç ay biz rahat edelim..
tamam kızlar anladım av.yakası neresi olursa eşim getirir beni.
didemcim aynen öyle yapıcam şimdi ilk defa böyle bişy yapıyorum ama artık YETTİİİİİ.yemin ederim yeter yani benim de bir gururum var salak gibi lafları yiyip yiyip geliyorum evime anlasınlar biraz kızdığımı ben kızıp kızıp kendikendime geçiriyorum kızgınlığımı ama yeter....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?