kızlar bıraz işlerim var hafta sonu esimin arkadası nısanlısıyla gelcek şimdiden yavas yavas yapıyorum işlerimi persembe tetonoz asısının 2.dozunu yapcaklar malum dığerınde kotu olmustum istıfra falan yattım hep cumada 2 doz demır vercekler yıne elımı kolumu kıpırdatamam ne yapcam nasıl agırlıycam bılmıyorum vallaa insallah bu defa bışı olmaz
kızlar bıraz işlerim var hafta sonu esimin arkadası nısanlısıyla gelcek şimdiden yavas yavas yapıyorum işlerimi persembe tetonoz asısının 2.dozunu yapcaklar malum dığerınde kotu olmustum istıfra falan yattım hep cumada 2 doz demır vercekler yıne elımı kolumu kıpırdatamam ne yapcam nasıl agırlıycam bılmıyorum vallaa insallah bu defa bışı olmaz
ben geldimmm
evett anne haller konusu süper bende okuyup okuyup her gece yatakta eşime anlatıyorum ama ben anlatınca çok komik olmuyor ben kendi kendime gülüyorum:))))
güzelmiş gerçekten.
ama ben aynı zamanda korktum çünkü hemen hemen herkes uyuyor bebeğini emziriken çocuğu nereye koyduğundan haberi yok kimsenin ay bizdemi öyle olucaz birinin çocuk çekyatın altına gitmiş gece uyurken bunlar komşuda çocuk arıyolarmış ayy gülüyorum ama korkunç yani allah korusun
yaa kızlar bu sepet süsleme konusunda kimse bana yardım etmeyecekmi ya bir site bulamadım internette uf yaa nasıl yapılır acaba
Ay Allah korusun kalmasın damadım geride yavaşlamasın Masal'ımında şöyle 3,5 gibi doğduğunu bir görsem sağlıkla başka bir şe istemem çok endişeleniyorum erken doğucak küveze girecek diye o yüzden kilosuna olan takıntım
kızlar birşey diyeceğim ya bilen varsa yardım etsin evde birtane hasır sepetim var buna bebek şekerlerini koymak için süslemek istiyorum ama bir türlü nasıl süslenir bir site bulupta bakamadım bildiğiniz bir site varsa buraya koyarmısınız ya şimdiden çok sağolun
yaa kızlar bu sepet süsleme konusunda kimse bana yardım etmeyecekmi ya bir site bulamadım internette uf yaa nasıl yapılır acaba
Tatlım bakıyorum sitelere ama alakasız yerlere yönlendiriyor, link atıcam sana birazdan birşeyler bulurum sanırım.
canım google yazarsan sepet süsleme diye falan bisürü blog sitesi bulabilirsin.bende kutu kaplamıştım netten bulup çok şık oldu ama resmini çkememişimbende bulursam eğer sana yazarım kmutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?