2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay Allah korusun kalmasın damadım geride yavaşlamasın Masal'ımında şöyle 3,5 gibi doğduğunu bir görsem sağlıkla başka bir şe istemem çok endişeleniyorum erken doğucak küveze girecek diye o yüzden kilosuna olan takıntım

Ay gülmekten yarıldım, bu anne haller konusu acayip komikmiş. Bakalım bizim başımıza neler gelecek??

kızlar bıraz işlerim var hafta sonu esimin arkadası nısanlısıyla gelcek şimdiden yavas yavas yapıyorum işlerimi persembe tetonoz asısının 2.dozunu yapcaklar malum dığerınde kotu olmustum istıfra falan yattım hep cumada 2 doz demır vercekler yıne elımı kolumu kıpırdatamam ne yapcam nasıl agırlıycam bılmıyorum vallaa insallah bu defa bışı olmaz

ben geldimmm
evett anne haller konusu süper bende okuyup okuyup her gece yatakta eşime anlatıyorum ama ben anlatınca çok komik olmuyor ben kendi kendime gülüyorum:))))

Oyy, yardım edecek kimse yok mu yakınlarında? Yani en azından aşıya tek gitmemen açısından?

bende dün yaptırdım canım benimde ilki ağrımıştı buda ağrıyor ama mikrop kapmamak için yaptırıcaza.s

ben geldimmm
evett anne haller konusu süper bende okuyup okuyup her gece yatakta eşime anlatıyorum ama ben anlatınca çok komik olmuyor ben kendi kendime gülüyorum:))))

Aynen canım ya, anlatınca komik olmuyor nedense. Okuyacağını bilsem okutacağım ama... Karnım ağrıdı gülmekten... :roflol:

en çok tüpçüyle süt sağmaya çalışan çiftin odasına annelerin girmesine güldüm hala aklıma geldikçe gülesim geliyor:)))

"bebeğimin kaka yapmakta zorlandığı bir gün ben tabi içim gidio ıkınıo ıkınıo kaka yok üzüntğden ay annecim ya kıyamam san dedim yap istersen kafa yap ama yeterki rahatla die üzüntüden oğluşumla konuşuyorum öyle neyse aradan zaman geöti ben altını değiştiricem bezi açmamla sesle birlikte birz çırtlama benim üstüm koltuk yerler heryer kaka oldu tabi eşimden yardım istedim o sırada kendisi bana gülmekle meşgul bek kafana yapıodu nerdeyse die tabi o ban gülerken aniden ona doğruda oğlum bi çiş yapmaya başladı eliyle kapatmaya çalışıo mama boşluklardan gene çiş kaçağı oluyor tabi kakanın yanında her yerde çişte oldu biz artık koptuk bi yarım saaat falan güldük bebeğin altı açık gülmekten değiştiremiyorum oda bize bakıp bakıp gülüo :) "

Ben de buna çok güldüm, dehşet yaa...

güzelmiş gerçekten.
ama ben aynı zamanda korktum çünkü hemen hemen herkes uyuyor bebeğini emziriken çocuğu nereye koyduğundan haberi yok kimsenin ay bizdemi öyle olucaz birinin çocuk çekyatın altına gitmiş gece uyurken bunlar komşuda çocuk arıyolarmış ayy gülüyorum ama korkunç yani allah korusun

yaa kızlar bu sepet süsleme konusunda kimse bana yardım etmeyecekmi ya bir site bulamadım internette uf yaa nasıl yapılır acaba

Uykusuzluğa alışığım çok şükür. Bozmaz beni. Ama tabi bebek gelince farklı olur kesin. İnşallah unutmayız veletleri sağda solda. Ben de böyle talih varken, bu komik şeylerden bir sürü gelir başıma kesin :tomato:

yaa kızlar bu sepet süsleme konusunda kimse bana yardım etmeyecekmi ya bir site bulamadım internette uf yaa nasıl yapılır acaba

Tatlım bakıyorum sitelere ama alakasız yerlere yönlendiriyor, link atıcam sana birazdan birşeyler bulurum sanırım.

ay niye erken doğsun kız dün doktor dedi ki her ay alttan muayene yapılması gerekior muş aslında yurtıdışında öyleymiş ya.alttan muayene doğumun ne zmaan olacağını gösteriormuş.yani alttan muayene yapsala o işte artık doğuma 15 20 gün kala belli oluyormuş...ya bide aklıma ne geldi allah korusun da senin öyle bi durumun olsa ne olacak hani sen demiştin ya normal doğ.yapamam ben mecbur sezeryan olacak diye.
allah korusun günün gelmeden doğ.kanalına girerse bebek ne olacak ozaman korkutmayayım seni ama doktorun bişey dedi mi bu durumda...
Bir de dediğin doğru aslında didemcim doktora su geldi diyince hemen gramına bakalım dedi.allah korusun erken gelirse falan gramı önemli diye dedi heralde.aman dursunlar yerlerinde otursunlar oraya yaaa dua ettim allaha en erken dedim temmuzda doğan olursa olsun bizim topikten dedim o bile biraz tehlikeli ama diğer topiklere bakarsak hep 2 ay önce bile doğuran var...

canım google yazarsan sepet süsleme diye falan bisürü blog sitesi bulabilirsin.bende kutu kaplamıştım netten bulup çok şık oldu ama resmini çkememişim bende bulursam eğer sana yazarım kmutlaka

http://www.10marifet.org/etiket/sepet-s%C3%BCsleme bunu buldum mesela ben ama içine girip tek tek bakman laızm

Son düzenleme:

kız nurcan ne yap biliomusun böyle yorgan diken bohça yapan bi yer yok mu sizin orada benim çeyizlerimi saran bi abla vardı o öyle sepetler yapıodu aynı zamanda yorganda dikio onlardan fikir almak lazım hem onlar öyle aksesuarları falan da çok iyi biliolar.neyle süslemen gerekir falan öyle birine danışsan...

Tatlım bakıyorum sitelere ama alakasız yerlere yönlendiriyor, link atıcam sana birazdan birşeyler bulurum sanırım.

sağol canım yaa

canım google yazarsan sepet süsleme diye falan bisürü blog sitesi bulabilirsin.bende kutu kaplamıştım netten bulup çok şık oldu ama resmini çkememişim bende bulursam eğer sana yazarım kmutlaka

kız bakmaz olurmuyum yok bir türlü bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…