kız nurcan ne yap biliomusun böyle yorgan diken bohça yapan bi yer yok mu sizin orada benim çeyizlerimi saran bi abla vardı o öyle sepetler yapıodu aynı zamanda yorganda dikio onlardan fikir almak lazım hem onlar öyle aksesuarları falan da çok iyi biliolar.neyle süslemen gerekir falan öyle birine danışsan...
aaaa aklıma ne geldi o abla bana da yaptı böyle bi sepet kına sepetimdi dur bakıym nassı yapmış mis.odasında duruyor bembeyaz gelinlik gibi yapmıştı.ben de onu mavilerle süslesem olur...
Bu çok güzelmiş mavi saten kumaş ve mavi tülle süslemişler ama nası yapılır bilmiom...
selam kızlar.
dün giremedim hafta sonuda öyle.şöyle bir geçmişe göz attım herşey yolunda gözüküyr.
isimlerini yanlış hatırlamıyorsam toxicdaisy ve defne25 biraz sorun yaşamış sanıyorsam su gelmesiyle ilgili.çok geçmiş olsun sizlere dikkat edin kendinize ve bebişlerinize...
efsanur gazete ne için kumaşı ona göre kesmek için mi?
sağol cnm aynı günde ben de yaşadm aynı sorunu peline akıl veriodum bidekaydirigubbakcemile3 bi kaç saat sonra benden de geldikaydirigubbakcemile3
off saat daha 3. 2 saat var eve gitmeye
sıkılıyorum
Kendi annem demişti bana bizim zamanımızdada vardı ne almam lazım diye dedim sus sen sesini çıkarma zaten dul 2 kuruş maaşla bizlere borç vermekten kadında para kalmadı.Söylersen bide yapamazsan bak söledi söled yapmadı derler.Biz zaten alıcaz babanesi halası felanda alsın artık bişiler babane hala olmak kolay deil ağzını açma dedim walla senden korkulur dio kaydirigubbakcemile3 .Kayınpederimi hiiç sölemioum çünkü kendisi gezmeklerden eve geldi yok bi bulgaristan bi ist. dokuo aman gözüm görmesinde...bu arada benimkide sinir etti alışverişe gittik şimdi biliyor ya ilk çocuğu kız tarafı yapar resmen bi şey almak istemedi tam alıcaz gerçi ananeside alıyordur diye kapattı önümü sinir oldum ya annem sırf adet olduğu için değil içinden geldiği için yapıyor abimin çocuğunada yaptı içinden geldiği için bizimkinin içinden hiç bir şey gelmiyor sinir oluyorum o anca dra gelsin yanımda lafa karışsın başka bi şey gelmiyo içinden.
yoo altlı üstlü oturuyoruz canım valla biri gelse sesini faln duymasam bilmem yani misafiri olduğunu gündüz yanlız oturuyor evde bende yanlızım ama hiç çıkmaz kendi kafasına göre takılır benide hiç takmaz peşine herkez kendi hayatını yaşıyor bir yere giderkende ister söylerim ister söylemem zaten çoğunlukla söylemediğim için akşam cepten arar inmediysem yemeğe gel diye yokum derim tamam der kapatır pek sorunlu sayılmayız kaynanamla ya :))
Ayy bize benzio çok içli dışlı diiliz çok da resmi ama bi insan gelse çıkmaz yukarı zili çalıo diye bile rahatsız oluo anlıo heralde sürekli zırt zırt bastıklarında açmıoum kaydirigubbakcemile.Bi görümceme gider ondada şimdi yürüyüş olsun bana die çıktıım için çaırır ama bebiş gelince bak görürsünüz (109 kilo) in çık yapamıcak her seferinde dicek gelin aşaa aşaada bakalım aksam cıkarsınız.Zaten dio hep bu aralar çok oldu soğuk havalrı konuşunca,çok ağlarsa felan ben alırım kızanımı aşaa ben alırım kızanımı aşaa :dilcikar: verirlerdi sana sanki :) kızı bile hiç vermedi gerçi kadının içinde kaldı bilio musunuzvalla nazar değmesin benim kaynanam hiç birşeye karışmaz arada laf söyler gitmezsem ama misafir gelsin yok birşey olsun bani hiç katmaz valla çağırmazda gel otur yada yardım et diye ben inersem inerim yoksa evime bile çağırmadan gelmez hele arkadaşım falan varsa hiç uğramaz iyiliğinede ne istesem yapar hamile kaldığımdan beri çok az evimde yemişimdir akşamları yemek yapar çağırır beni sofrayı kurar kaldırırım birde çay demlerim içer çıkarım öyle çokmu resmiyiz acaba :)))
Hazır zemini hazırlamışken devam ettir derim sana doğuma kadar en azından rahat et 2-3 ay aklinialirimsmile ufacık bişide olduun yerde kal wc ye gitmem gerek filan die biras korkut ki bişi yaptırmasınlar yat keyfine bak:jeyyar:Canım rahatsızım de yaaa eşinin hatrı için olur muşmu?Neyse ben bişey demiyeyim şimdi sen bilirsin yine de sen de benim gibi çok yumuşak kalıyorsun k.validenin karşısında.herşeye hehe tamam yaparım...Ben de öyle...
ama benimki bi korktu ki akşam ilk defa sofra toplama bulaşık yıkama işini yapmadım yoksa her akşam benim görevim olmuştukaydirigubbakcemile3
Kıııs 2 günde bir olur mu hergün yapmaa başla biran önce hergün yavaş yavaş gerilio çünkü karınlarımız biranda çıkmıoki ne olur ne olmaz yani :)bende daha göğüslerim için bişey kullanmıyorum
karnımda da çok şükür daha çatlak yok umarımda olmaz
şimdilik 2 günde bir heryerimi kramliyorum o kadar tabi daha sonra hergün yapıcam bu kremleme işini
Hhe benimkide dinledisadece ama.Şu akşam göğüsünü açıp kocasının kafasını emzirmek için sürekli göğsüne dayayan ark. olayı nı anlattım ona güldü.Ya da ilgisini çekti son 1 aydır o bölgeyi görmedi de garibim naapsın kaydirigubbakcemile3ben geldimmm
evett anne haller konusu süper bende okuyup okuyup her gece yatakta eşime anlatıyorum ama ben anlatınca çok komik olmuyor ben kendi kendime gülüyorum:))))
sapına kurdele sarmışlar içinide büyük ihtimal ya silikonla ya da bazen zımba oluyor onlar için ama zımba kötü duruyor...
Bu çok güzelmiş mavi saten kumaş ve mavi tülle süslemişler ama nası yapılır bilmiom...
Saol canım...selam kızlar.
dün giremedim hafta sonuda öyle.şöyle bir geçmişe göz attım herşey yolunda gözüküyr.
isimlerini yanlış hatırlamıyorsam toxicdaisy ve defne25 biraz sorun yaşamış sanıyorsam su gelmesiyle ilgili.çok geçmiş olsun sizlere dikkat edin kendinize ve bebişlerinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?