2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öyle biri yok canım buralarda yaa malzeme faln ne gerekiyor bir bulsam kafama göre süslerdim ama hiç birşey bilmedenden sallamk istemiyorum çok çirkin olur diye :))

aaaa aklıma ne geldi o abla bana da yaptı böyle bi sepet kına sepetimdi dur bakıym nassı yapmış mis.odasında duruyor bembeyaz gelinlik gibi yapmıştı.ben de onu mavilerle süslesem olur...

aaaa aklıma ne geldi o abla bana da yaptı böyle bi sepet kına sepetimdi dur bakıym nassı yapmış mis.odasında duruyor bembeyaz gelinlik gibi yapmıştı.ben de onu mavilerle süslesem olur...

olur tabi neden olmasın fazla masraflıda olmaz hem evde oturuyorum bana meşgalede olur inat ettim bulacağım :))))

Bu çok güzelmiş mavi saten kumaş ve mavi tülle süslemişler ama nası yapılır bilmiom...

önce gazete kağıdından ölçü çıkar.

sepeti gazete kağıdının ortasına koy.eğer sepet çok büyükse iki yada üç gazate kağıdı yapıştırarak büyük bi parça elde et.

sonra sepetin içine doğru katla kenarlarını.muhtemelen sepet yuvarlaktır içe katlarken büzgü olur.bkenarların içe katlaması bitince sepetin iç dibine yapıştır bi bantla.(eğer tam tabanına ulaşmadıysa daha büyük bi parça elde etmen gerek demektir.)sonra sepetin tabanı boyutunda başka bi parça kes ve içine oturt.sonra sepetin dığına silikon tabancası yada yapıştırıcı ile tül büzüp çevresine yapıştır.üstüne boncuk inci vs dikebilirsin.
bunun resimliside varda siteyi bulamadım :S

beyaz saten den sepetin alt tabanını kaplamış ama sanırım yapıştırıcı sürmüş altına.Sepetin tabanını altını dış kenarlarını heryerini satenle kaplamış.sonra kenarları için gri simli bi kumaştan büzgü büzgü dikmiş (bukumaşın uçlarına fisto geçilmiş.)o büzgüyü alıp satene dikmiş böööye kenarları etek gibi açılmış.birkaç tane fiyonk koymuş aynı kenarlara yine beyaz kurdeleden fiyonk yapıp dikmiş 4 tarafına koymuş.Tababnının süslemesi böyle sapını da aynı şekilde beyaz satenle sarmış sarmış.üzerine yine o büzgü den yapmış dikmiş yardımcı olaabildiğimi sanmıyorum ama yazıym dedim:)))
güzel de olmuş aslında kafana göre süsleyebilirsin çirkin olacağını sanmıorm

selam kızlar.
dün giremedim hafta sonuda öyle.şöyle bir geçmişe göz attım herşey yolunda gözüküyr.
isimlerini yanlış hatırlamıyorsam toxicdaisy ve defne25 biraz sorun yaşamış sanıyorsam su gelmesiyle ilgili.çok geçmiş olsun sizlere dikkat edin kendinize ve bebişlerinize...

sağolun kızlar yaaaa valla yapabilirsem resim çeker koyarım yorum yaparsınız :)))

sağol cnm aynı günde ben de yaşadm aynı sorunu peline akıl veriodum bidekaydirigubbakcemile3 bi kaç saat sonra benden de geldikaydirigubbakcemile3

sağol cnm aynı günde ben de yaşadm aynı sorunu peline akıl veriodum bidekaydirigubbakcemile3 bi kaç saat sonra benden de geldikaydirigubbakcemile3

bende de oluyor aslında bazen ama çok değil tabi.
bende önem vermemiştim hiç.şimdi okuyunca anladım ki dikkat etmek gerekiyormuş.
neyseki ciddi bir sorun değilmiş şükür.

Kendi annem demişti bana bizim zamanımızdada vardı ne almam lazım diye dedim sus sen sesini çıkarma zaten dul 2 kuruş maaşla bizlere borç vermekten kadında para kalmadı.Söylersen bide yapamazsan bak söledi söled yapmadı derler.Biz zaten alıcaz babanesi halası felanda alsın artık bişiler babane hala olmak kolay deil ağzını açma dedim walla senden korkulur dio kaydirigubbakcemile3 .Kayınpederimi hiiç sölemioum çünkü kendisi gezmeklerden eve geldi yok bi bulgaristan bi ist. dokuo aman gözüm görmesinde...
Ayy bize benzio çok içli dışlı diiliz çok da resmi ama bi insan gelse çıkmaz yukarı zili çalıo diye bile rahatsız oluo anlıo heralde sürekli zırt zırt bastıklarında açmıoum kaydirigubbakcemile.Bi görümceme gider ondada şimdi yürüyüş olsun bana die çıktıım için çaırır ama bebiş gelince bak görürsünüz (109 kilo) in çık yapamıcak her seferinde dicek gelin aşaa aşaada bakalım aksam cıkarsınız.Zaten dio hep bu aralar çok oldu soğuk havalrı konuşunca,çok ağlarsa felan ben alırım kızanımı aşaa ben alırım kızanımı aşaa :dilcikar: verirlerdi sana sanki :) kızı bile hiç vermedi gerçi kadının içinde kaldı bilio musunuz
Geçen banyo yaptıriim diye tutturdu yieni ama istemedi ben evimde yaparım die kadın 1 defa yıkamış torununu acıdım şimdi :)
Hazır zemini hazırlamışken devam ettir derim sana doğuma kadar en azından rahat et 2-3 ay aklinialirimsmile ufacık bişide olduun yerde kal wc ye gitmem gerek filan die biras korkut ki bişi yaptırmasınlar yat keyfine bak:jeyyar:

Kıııs 2 günde bir olur mu hergün yapmaa başla biran önce hergün yavaş yavaş gerilio çünkü karınlarımız biranda çıkmıoki ne olur ne olmaz yani :)

allahtan bu ara misafir falan gelmiyor milletin yanında uyurum çünkü ben saat 9 olmadan hemen uyuyup kalıyorum dün eşim yazık kuzuları izliyeyim diye beraber izleyince eğleniyoruzda sürekli seslendi uyudun mu diye ama ben yine dayanamadım başlar başlamaz gülerken uyumuşum

ben geldimmm
evett anne haller konusu süper bende okuyup okuyup her gece yatakta eşime anlatıyorum ama ben anlatınca çok komik olmuyor ben kendi kendime gülüyorum:))))
Hhe benimkide dinledisadece ama.Şu akşam göğüsünü açıp kocasının kafasını emzirmek için sürekli göğsüne dayayan ark. olayı nı anlattım ona güldü.Ya da ilgisini çekti son 1 aydır o bölgeyi görmedi de garibim naapsın kaydirigubbakcemile3

Bu çok güzelmiş mavi saten kumaş ve mavi tülle süslemişler ama nası yapılır bilmiom...
sapına kurdele sarmışlar içinide büyük ihtimal ya silikonla ya da bazen zımba oluyor onlar için ama zımba kötü duruyor...
Saol canım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…