KIZLAR BEBELERİMİZ İÇİN BOY-KİLO TAHMİNİ İÇİN YENİ KONU AÇTIM VE TABLO EKLEDİM, BAKMAK İSTEYEN OLURSA ÖPTÜM SİZİ Şeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13157685#post13157685
cnm herkes boy kilo mu yazacak anlamadım ben???
:lepi:hahahahaaa PELİN ÖLDÜRÜYON KIS SEN BENİ süpersin valla....doğru diyosun ama:)))))))))
Benimkide sölemior artık sormuoum da.bende şu fl olayını hesaplıoum ne kadar doğru bilemiyorum tabiiyA BENİM BOYUNU SÖYLEMİYOR DOKTOR ÖNEMLİ DEĞİL DİYİP DURUYOR.
Bu arada anca gelebildim:)))
Doktorumuzun,kontrollerde kuzularımız için bize söylediği tahmini boy ve kilo ölçüleri var ya, hani paylaşırsak güzel olur mu acaba diye düşündüm! Kıyaslamak için değil elbette, isteyen tabi! opuyorumnanaktan
yA BENİM BOYUNU SÖYLEMİYOR DOKTOR ÖNEMLİ DEĞİL DİYİP DURUYOR.
Bu arada anca gelebildim:)))
ay niye erken doğsun kız dün doktor dedi ki her ay alttan muayene yapılması gerekior muş aslında yurtıdışında öyleymiş ya.alttan muayene doğumun ne zmaan olacağını gösteriormuş.yani alttan muayene yapsala o işte artık doğuma 15 20 gün kala belli oluyormuş...ya bide aklıma ne geldi allah korusun da senin öyle bi durumun olsa ne olacak hani sen demiştin ya normal doğ.yapamam ben mecbur sezeryan olacak diye.
allah korusun günün gelmeden doğ.kanalına girerse bebek ne olacak ozaman korkutmayayım seni ama doktorun bişey dedi mi bu durumda...
Bir de dediğin doğru aslında didemcim doktora su geldi diyince hemen gramına bakalım dedi.allah korusun erken gelirse falan gramı önemli diye dedi heralde.aman dursunlar yerlerinde otursunlar oraya yaaa dua ettim allaha en erken dedim temmuzda doğan olursa olsun bizim topikten dedim o bile biraz tehlikeli ama diğer topiklere bakarsak hep 2 ay önce bile doğuran var...
Canım bu link ide eklesen yaa ilk msj a kendi haftanın bitişne göre felan hesaplıo
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html
evet bende fl kemiğini hesaplıyorum neydi sanırım 7 le çarpıyorduk en son 40 mm di fl kemiği yani 28 cm kuzum
toxicdaisy ve defne25 çok geçmiş olssun arada okuyorum ama yazamıyorum pek hem iş hem gelen giden yoğunum baya
Canımcım ben de bi link vardı, ekleyip eklememe konusunda karasız kalmıştım. Topikte link vermek uygun mu diye? Ama linki ekledim hihoyyyt
Kızlar hani dr verio artık ultrason resmiyle beraber ölçüm tablosu gibi bişi
Dün 27 + 2 diydik dün verdi yaa doğum 08/08/2010
BPD ye göre 26+6 10/08/2010
HC ye göre 26+3 13/08/2010
AC ye göre 26+3 13/08/2010
FL ye göre 27+3 06/08/2010
Cerebellum 27+6 03/08/2010
Tibia 27+4 05/08/2010
Genellememiz: 27+0 09/08/2010
Kilo:982.9 gr
Fl,ac biliyorum da diğerleri neydi ve şu Cerebellum maaşallah kaç gün önce genellemede 2 gün gerideyken bunun sayesinde 1 gün geriden gelios artık merak ettim ney acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?