2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay az önce biri bana çok özenerek baktı bende baktım tabi sonra ne güzel görünüyor dedi karnımı göstererek aman inşallah nazar etmemiştir bide renkli gözlüydü irkildim birden
Aman kıııs nazar duası oku suya sonra iç.
Benimde aklıma geldi şimdi cumartesi pazardaydık eşimin dük. önünde otuyoduk bankta eşimle yan dükkan sahibinin eşi dedi geçerken,sana çok baktılar çok beendiler (sanki gelinlik kız ey allahm) nazar değdirmesinler nazar boncuu tak die ben dedim var zaten.Her zaman takarım südyenime küçük kancalı iğneyle kuyumcudan vermişlerdi nazarboncuu küçük.Acaba nazar mı değdirdiler bana da pis kadınlar :dilcikar:
ac karın bölgesiymiş ama şu ceberelum u merak ettim bakiim netten neymiş

Son düzenleme:
Arkadaşım okuyorum ama yazamıyorum valla cılkım çıktı valla kuzu bu karanbolde sakın bana süpriz yapmasın çok işim var:))

Kızlar bakın mesela bu hafta bebeğimin boyu 38 cm diyor ama fl hesaplayınca 36 cm çıkıyor ve ultrason kağıdında 2 gün ileri boyuna göre demekki bi kaç mm felan önemli değil :))

Bu arada bebişlerimiz doğarsa ALLAH KORUSUN tabi inşallah böle bişi olmaz immatür oluomuş.tıbbi destek ile yaşayabiliolarmış ohh biraz dah rahatladım :)
Allah prematür bile olmasın normmatür olsun kaydirigubbakcemile3 normmatür üde ben uydurdum normal yani kaydirigubbakcemile3

Waaw buldum cerebellum beyincik demekmiş dr ilk önce BPD ye ve cerebelluma bakıo her zaman.Cerebelluma göre neredeyse 1 hafta ileride zeki mi olacak bizim oğlan kaydirigubbakcemile3 alakayı nasıl kurdum 2 dakkada.Bu arada kimse konuşmuo forumda deli gibi kendi kendime yazıp duruyorum :))

herkese merhaba annişler

Ben yokken neler neler olmuş hediyeleşmeler,buluşmalar baya bi ayrı kalmışız kızcemle:)

öncelikle haberlerinizi girip okumaya çalışıyorum yazamasamda hepinizin iyi oldunu bilmek çok güzel...

hepinizin ilk anneler günü kutlu olsun ,geçti ama kabul edin artık:) bizim babamızda yoktu 15 gün iş için sehir dışında ve biz tek kalakaldık...

şeker testimiz yapıldı herşey iyi çıktı çok şükür...
kramplarım oluyordu özellikle bikini bolgesinde magnezyum verdi doktor ve iyi geldi şükür ama bel ağrımız devam bide çok sıcak basıyor havalar hepten ısınınca allah yardımcımız olsun

bu cuma görüş günümüz ve kan uyuşmazlığımız için bi testimiz daha olcak

alışveriş konusunda şekerdir ,sepettir,kıyafet ,biberon,kozmetik kısımlarını tamamladık
ama buyuk esyalar kaldı

odamız için babanın işi nedeni ile henuz bakmaya gidemedik,araba ,anakucağı,puset alınacak beşik alınacak

uyku seti alınacak artık onlarıda gelmeden tamamlarız insallah

benimde 2 gecelik , gögüs kalkanı,gibi ufak ihtiyaçlarım duruyor henuz

kızımın adıda kesinleşti teyzeleri MELİS BADE olucak allah kısmet ederse...

buluştugunuz gün bababız dönüyor olmasa gelirdim cünkü cevahire baya yakınım :)

belkide kısmet olur pat diye ugrarım yanınıza nede olsa sizi tanımamak mümkün değil:)

göbek kardeşliğğiii:)

kıssslllaaarrrr herkeze merhaba... ben geldım amma kısmecıkler kalmamıs... annemler geldı evdyız ıste takılıyoz...:):I) dun babannesı kızıma bısuru cıcıler aldı ıns fotolarını eklerım bı ara...

saglık ogacına gıttık dun aşımızı olduk... bebegım ust tarafa cıkmıs cok sukur:):) vede toplam 10 kg almısım malesef

kKızlar çok yoğundum ama çok da sohbet olmamış mesai bitiyor servisle gideceğim çıkıyorum yavaş yavaş. Oda alacak olanlar acele edin 1 ay oldu hala kokusu çıkmadı:)
Hepinizi öptüm

biz geldik ama kimsecikler yok meydanda....
Çok yoruldum ya göğsümün altındaki kemiğim ağrıyor nedense anlamadım. Yamuk mu oturdum nedir bilemedim. Biraz yatıp dinleneceğim. Bu sefer çok yormadı kaynanam. Gerçigittğimde de eşim aramış tembihlemiş demeti çok yorma sonra ağrısı oluyor diye. Gelen müsaifrler de hep tembih etti bu zaman tehlikeli çok iş yapma çok gezinme diye.Allah korusun erken doğum olur dediler gözü korktu.Neyse görevimizi yaptık çok şükür.Bu sefer teşekkür etti eline sağlık dedi hayret.Şaşırdıkkkk

Hoşgeldin kuzuu seni sormuşlardı arkladaslar
Kendi kendime yazıyorum yahuu.......((((((((((((((((((
Hehe sen yokken bende kendi kendime yazdım durdum :))

herkese selammm
benim alerjim yine tavan yapti bugun,isten geldim yatiyorum....

bugun erken dogum yapan birini daha duydum,6.5 aylik dogmus bebek
ay korkuyorum ya ins bizimkiler vekitlice gelirler dunyaya...

ay cnm ya geçmiş olsun dikkat et kendine.

&.5 aylık mı yaşıyor mu bari yaa 6.5 aylık bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…