2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy parayı düşünüom ben de eşim duysa kızar allaha şükür var var da ne diye vereyim kadına diyorum yapmaya çalışıorm yavaş yavaş....

kızlar merhaba biz geldik..
uzunca bir zmandır gelemiyordum.tatile gitmiştik.bugün işbaşı yaptım ama iş falan hakgetire:umursamaz:canım çalışmak istemiyor tatil sonrası..tatilde rahatsızlandım.kasıklarıma ağrı girdi çok fena.orda hastaneye gittik..çok şükür bişi yokmuş..güneş falan etkiledi sanırım..tatilden gelirken 2kg getirdim beraberimdebilmiyorumkismile açık büfe olunca herşey ayarlayamadım sanırımkaydirigubbakcemile3 yarında randevumuz var doktor amcayla..kesin yine fırçalayacak..toplamda 7 kg oldu çokmu sizce yaaaklinialirimsmile yarın bide şeker yüklememiz var..çok heycanlıyım bebişimide görcem yarın..
sizler naptınız?biraz geçmişi okumaya çalıştım..c.tesi buluşma var ne güzel keşke bende istanbulda olsam da hepinizi görebilsem ne güzel olurdu..

hoşgeldin cnm takma kafana 7 kg çok değil...

canım seni okadar iyi anlıyorumki insan hamileyken ilgi bekliyor sevdiklerinden birde istiyorsunki sevincimi merakımı telaşımı benimle paylaşsın sevdiklerim karşılık göremeyince kıgınlık oluyor. bazı nsanların aileleri anne babadan çok telaş yapıyorlar bebek geliyor diye.ben evlenirkende 26 yaşındaydım kızkardeşimin suratı hep asıktı dedimki 25 yaşına geldi yuva kuramadım diye üzülüyordur belki şimdi evlendi hala aynı benim 7 yıl sonra gelen bebek sevincimi paylaşmadı hiç ilgilenmedi geçen aradı dedimki ona bugüne kadar ne üzütümü nede sevincimi paylaşmadın benimle

12 tane yeticek mi yaws bizim mevlut 40 kişiyi bulur herhalde ne yapsam ki bende 40 tane mi alsam

tabi mevlütte dağıtacaksan epey tutar adedi. ama ben mevlüt haricinde gelenler için düşündüm.herkese süs yapamam yani:)gerekte yok.mevlüt okunmadan ya da okunduktan sonra da gelenler tek tük olur nasılsa onlara ikram için jhazırlarsın.
yapımı çok basit sakın hazır alma kendin yap ben sana anlatırım

sende haklısın canım

bazı insanların yapısından da olabiliyor..benimde ablam öyledir..onun 2 tane çocuğu var ben ölürüm onlara ama o daha bugüne kadar 1 kez bile karnıma dokunup sevmedi bebeğimi..ben yiğenlerime kıyafetler alırken o daha bize bir çöp getirmedi..insanın zoruna gidiyor tabii ama kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz ne yazıkki..

bence sadece yakınlarınıza süs dağıtın kızlar öyle konu komşuya gerek yok bence şekerlerden

ben ilgi de beklemiyorum geçen baya oldu işte karnımda bebeğimin hıçkırdığını hissettim anne dedim hıııı yaaa falan dedi yapmacık bi şekilde heyecanımı hiç hiç paylaşmıyor hadi onu geçtim bir ara. sağlığımı sor yani aman neyse...
cnm sana ben çok üzülüyorum zaten bilior musun ama ne olur sen de takma kafana bir kızkardeşin var kimsen yok o da senin kıymetini bilmiyor boşver gitsin ben öyle yapmaya çalışıorm hatta akşam dedim bile kendi kendime benim kocam yanımda herşeyimle ilgileniyor bi deoğlum gelior büyüyene kadar ben onu büyüdükten sonra o beni korur diyorum.böyle avutuyorum kendimi işte..ama mutluyumm...zemuszemus

bence sadece yakınlarınıza süs dağıtın kızlar öyle konu komşuya gerek yok bence şekerlerden

bencede yaa zaten bisürü masrafımız olacak.yakın çevre sadece o da kıymet bileceklere tabi. mesela benim çevremde var alıcak bikenara atıcak ne diye vereyimki hihoyyyt
ne fenayım ayy

sevgide karşılıksız olmuyor canım kızkardeşimin bebeği olacağı zaman kendimi paraladım annemiz öldü eksikliğini yaşamasın diye ama o ne sevindi nede ilgilendi vallahi bundan sonra bende ilgilenmiyorum hep veren taraf olamam hayatta

Ay işim çıktı kusura bakmayın çiğdemcim sakın takma kafana senin yavrun olacak ona bak sen her anne bir olmaz sevgisi ama ayrıdır onu da hiç unutma emin ol canını verir sana. Sakın dertlenme sen...
ben mevlut şekerini hazır yaptırıyorum buzdolabı üzerine de yapışıyuyor lavantalı ama. 100adet yaptırıcam herkese dağıtırım hastaneye de çikolata biblolu...(gerçi bilmeyen kalmadı her gün yazıyorum görmemişin kızı olmuş)

bizde eşimle sizin gibiyiz canım yazılarını öncede okumuştum eşin sana değer veriyor eşimle beni tanıyanlarda sizi kıskanıyoruz derler bizimde eşlerimiz iyi çıktı allaha şükür allah hepimize mutluluk versin gönül isterdiki diğer sevdiklerimizlede aynı olalım ama herşey istediğin gibi olmuyor hayatta ben 33 yaşındayım bunu öğrendim canım

Ama biz öyle yapmayalım kızlar. Şimdi çiğdoşun kocası allaha şükür iyi ya kötü olsa. ınsan güvenecek birini ister arkasında yeri geldiğinde dönüp gidecek 1 ev ister anne baba ister arkasında duran...

selam kızlar
dün koltuğa uzanmıştım en iyi öle hissediyorum bebişi, baktım baya bi aşağıları tekmeliyo kasıklarında altı nerdeyse , e moralim bozuldu eşim geldi o ara baktı bana sonra karnımı yokladı bulamadın mı dedim bulamadım dedi aşağıda çünkü dedim bozuk moralle.. hemen bacaklarımdan ittirdi beni hafiften salladı çık kızım yukarı daha erken dedi. bana da çok komik geldi güldükçe karnım şekilden şekile grdi kasıldı üzüldüm sonra bebbişi rahatsız ettik diye.. ama çıktı yukarı hissettik güldük durduk ... gece gene aşağıları tepikliyodu o kadar huzursuz uyudumki midem de biraz bulanıyodu acaba açılma falan mı oluyo diye panikledim.hayırlısı dedim herşey olacağına varır dedim düşünmemeye çalıştım..
kızlar sizce normal mi? geçen ayda böyle olmuştu biraz doktora sormuştum. dur daha o bebek yukarı çıkacak sonra aşağı inecek çok yer değiştirecek demişti ama yine rahat etmiyo insanın içi... paylaşmak istedim

evet cnm doğru çok çok değer veriyor ben ona hep koruyucu meleğim benim diyorum.seninki de benim kociş gibi...

Baba benim için pek bişey ifade etmiyor.arada özlerim gidince görürüm ama o zaten hiç hiç aramaz varla yok arası bişeydir benim babam bütün hayatım boyunca da öyleydi...
evet didemcim hele kız evladının arkasında anne babasının olması çok önemli gittiği yerde nasıl davranıyorlar ne yapıorlar çok önemli..insan güvenecek birini arıyor tabiki arkasında bir eksiklik oluyor mutlaka...anne-baba arkasında olsun istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…