2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım allah korusun hepimizi ailemizde huzur versin beim üvey analık var iki günlük misafirliğe gitmiştim duydum diyorki bunlar nezaman gidecek babamda yakında gider merak etme diyo bir daha gitmiyorum onlarada allah eşlerimize sağlık versin

Vallla canım benim de Allahın izniyle kızım oalcak hep onu konuşuyoruz eşimle kız evlada iyi sahip çıkmak lazım arkasında durmak lazım. Gözünün tok olması lazım herşeyi baba evinde tatmalı ki yarın 1i 1 şery verince hemen ona kanmasın babasının evinde görmüş olsun gerekiyorsa şımarık olsun ama gözü tok olsun ve herzaman bizim arkasında olduğğumuzu bilsin yanlış dahi yapsa... Erkek anası olacak olan sizlere gelince sizin de bence işiniz zor eşin gibi anyaışlı babası anası bana bırakmış diye eziyet etmeyen daha çok koruyup kollayan erkekler yetiştirmelisiniz di mi ama..

Ay çok duygusal oldu

bız geldık kızlar asımızıda olduk simdilik ıyıyım umarım gecen aykı gıbı olmaz bu arada gecmısı okudumda zaten cok duygusalım ağlatcaksınız benı gercı ben 2 kardesim ablamla grs konusmazsam catlarım zaten yıne cok özledim anne babamlada hergun konusuyorum 3 4 farketmıo ama babam kızıyo torunuma radyasyon gıdıyo yeter dıeee bızde gızlı konusuozzz

çiğdemcim sende benımgıbısın cam tepelerınden inmion hergun temızlık yapıon eşim işteyken yapıyorum gelene kadar cok kızıyooo yoksa ama bı toz görsem yatamıyorumkı rahat ne yapım

ben geldim yeni odama taşındım ( ama sanırım mutlu değilim burda inşallah eşimde sorun çıkarmazsa doğuma 8 hafta kala almayı düşünüyorum izin artık doğumdan sonra 5 hafta ücretsiz izin alır açığı kapatırım napiyim tabi acaba eşim ne diyicek bu duruma o kesin çalış der

çiğdemcim sende benımgıbısın cam tepelerınden inmion hergun temızlık yapıon eşim işteyken yapıyorum gelene kadar cok kızıyooo yoksa ama bı toz görsem yatamıyorumkı rahat ne yapım

sorma cnm aynen orayı toplayayım burayı temizleyeyim.cam silme konusuna gelince çok çok sık silmiyorum hamileliimde ama ev işi hiç bitmiyor.bütün gün burada yazarım ama ev işi mide asla bırakmamkaydirigubbakcemile3
hamileliğimin ilk zmanları yapamamıştım baş ağrım çok oluyordu ama şimdi duramıyorum yapmadan...

Kızlar karnınızdaki bebeiğin hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz merak ettim doğrusu....ayrıca duygusal takılıyorsunuz bugün bakıyorum boşverin gitsin ayol.....

evet ya ben daha dun dıyordum eşime hıçkırdığını falan hıç hıssetmıyorum dıyee....
bıde artık dokunduğunda neresi elimi ayagıomı olduğunu anlıyormusunuz zaten kafası anlasılıyorda..
ayyy cok soru sordum ama boyle bazen içimde tuhaf bişi yapıo agırlasıyo ve nefes alamıyorum sızdede oluyormu

Selam kızlarrr, nasılsınız ?

Ayy dün akşam bizim kız da aşağı tekme attı bi kaç kere, hemde baya bi aşağıya, korktum valla.bilmiyorumkismile Normalde hep yukarı atardı.Dedim ne oluyo acaba, korkuyo insan gerçekten.Sanki alttan çıkıcakmış gibi attı tekmeleri.bilmiyorumkismile

Kızlar karnınızdaki bebeiğin hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz merak ettim doğrusu....ayrıca duygusal takılıyorsunuz bugün bakıyorum boşverin gitsin ayol.....

Anlayan bana da anlatsın. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Evet , bi tarafa yoğunlaşıyo,semsert yapıyo orayı, insanın canını acıtıyo bazen.Sonra biraz sevince geri kaçıyo başka yerlere. kaydirigubbakcemile3

canım ben hiç dikkat etmemiştim daha önce bir gece yatağa yattığımda bebişimin hareketlerinin dışında saymıştm böyle2-3 sn de bir sıçrama oluyodu içimde baştan ne olduğunu anlayamamıştım.sayıyorum 3 dmeden bir daha oluyor böyle çok ritmik bişey ama onun dışında tekmeleride aynen deevam ediyodu...dk.tuttum yaklaşık 6 dk sürdü.sabah s.oc.gitmiştim aynen anlattım ebe hıçkırıyor eğer hareketlerini çok net hissediorsan hıçkırığını da dikkat ediince hissedersin demişti...kaydirigubbakcemile3

Ayy dün akşam bizim kız da aşağı tekme attı bi kaç kere, hemde baya bi aşağıya, korktum valla.bilmiyorumkismile Normalde hep yukarı atardı.Dedim ne oluyo acaba, korkuyo insan gerçekten.Sanki alttan çıkıcakmış gibi attı tekmeleri.bilmiyorumkismile[/QUOTE]

evet canım, ama stres yapmamak gerekiyo sanırım çünkü moral bozuldukça daha kötü oluyosun her bebek aynı değilmiş bazıları daha aşağıya yerleşirmiş falan dediler bana..

bana da arada oluyo, bebişim bi yerde toplanıyo göbeğimin bi yeri feci halde şişiyo dikleşiyo, karnım kasılıyo sertleşiyo o ara, hatta garip şeyler oluyo yüzümde bile hafif uyuşma hissediyorum , 1 dk falan, bebek geriniyodur diyolar tabi doğrumudur bilmiyorum yaşayıp görüyoruz işte herşeyi

yok benim ki karışır beraber çalışıyoruz ya beraber gidip geliyoruz rahatsın çalış diyicek kesin neyse bakalım bi maaşı gözden çıkarabilirsem alıcam izin evde yatmak istiyorum hiç bi şey yapmadan

canım geçen akşam eşimle uyumaya gittik yatak odasına ben öyle bi uzandım yatağa karnımı açtım herzamanki gibi çok hareketli.göbişimin sağ tarafına bir dayandı elimle hafif bastırıyorum semsert orası eşime dedim gel sen de anlayacak mısın bakalım elini koydu semsert dedi sonra bir iki dürttük oradan baktım hoooop sol aşağıya dayandı elimi koyuyorum bu sefer orası sert diğer tarafı yumuşak...nereye dayanıyorsa hissediyorum ama kolu bacağı bilemiyorum.yalnız geçen haftalarda dr.a gittiğimde usg de gördük yüzükoyun yatıordu dr.gösterdi kafası göbeğinin sol tarafında ayakları da sağında demişti.o gün de dahil akabindeki diğer günlerde hep göbeğimin sol tarafından bi çıkıntı oluşuodu artık gün içinde belki 100 defa inip kalkıyor orası ben de hep kafasının arkası diye düşünmüştm.yüzükoyun yatıorr ya heralde kafayı kaldırıyor göbeğimin sol tarafını öyle ittiriyor diye düşünmüştüm 4 gün kadar sürdü sonra değişti..

öyle sıçrama gibi bi şeyler bende de oluyor ama ben artık ne yaptını anlıyorum bazen dönüyor bazen geriniyor bazen ayaklarını büküp tekmeliyor bazen uzatıp tekmelediğinde cidden canım yanıyor

ben hamileliğimden önce 74 lere kadar çıkmıştım arkadaşlarımın moralini bozmak istemiyorum ama okadar zor verdimki o kiloları 9 ay spor yürüyüş bandında 60 dakika yürü kan ter içinde kalıyorsun spor salonunda aynada bakıyorsun kalça fırlamış göbek fırlamış kocakarılar gibi iki ay spor yap baktığında yine aynı ölsemde kurtulsam diyorsun sonra yemek yemekten soğumuştum eşim yiyor ben bakıyorum milletin ye ye demesine bakma kızkardeşimin arkadaşı 85 kiloya çıktı vitamin ala ala bebeği 9 aylık 2 buçuk kilo doğdu birde emziririken ye diyecekler kilo verirken kimsenin faydası olmuyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…