Ama biz öyle yapmayalım kızlar. Şimdi çiğdoşun kocası allaha şükür iyi ya kötü olsa. İnsan güvenecek birini ister arkasında yeri geldiğinde dönüp gidecek 1 ev ister anne baba ister arkasında duran...
çiğdemcim sende benımgıbısın cam tepelerınden inmion hergun temızlık yapıon eşim işteyken yapıyorum gelene kadar cok kızıyooo yoksa ama bı toz görsem yatamıyorumkı rahat ne yapım
selam kızlar
dün koltuğa uzanmıştım en iyi öle hissediyorum bebişi, baktım baya bi aşağıları tekmeliyo kasıklarında altı nerdeyse , e moralim bozuldu eşim geldi o ara baktı bana sonra karnımı yokladı bulamadın mı dedim bulamadım dedi aşağıda çünkü dedim bozuk moralle.. hemen bacaklarımdan ittirdi beni hafiften salladı çık kızım yukarı daha erken dedi. bana da çok komik geldi güldükçe karnım şekilden şekile grdi kasıldı üzüldüm sonra bebbişi rahatsız ettik diye.. ama çıktı yukarı hissettik güldük durduk ... gece gene aşağıları tepikliyodu o kadar huzursuz uyudumki midem de biraz bulanıyodu acaba açılma falan mı oluyo diye panikledim.hayırlısı dedim herşey olacağına varır dedim düşünmemeye çalıştım..
kızlar sizce normal mi? geçen ayda böyle olmuştu biraz doktora sormuştum. dur daha o bebek yukarı çıkacak sonra aşağı inecek çok yer değiştirecek demişti ama yine rahat etmiyo insanın içi... paylaşmak istedim
Kızlar karnınızdaki bebeiğin hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz merak ettim doğrusu....ayrıca duygusal takılıyorsunuz bugün bakıyorum boşverin gitsin ayol.....
evet ya ben daha dun dıyordum eşime hıçkırdığını falan hıç hıssetmıyorum dıyee....
bıde artık dokunduğunda neresi elimi ayagıomı olduğunu anlıyormusunuz zaten kafası anlasılıyorda..
ayyy cok soru sordum ama boyle bazen içimde tuhaf bişi yapıo agırlasıyo ve nefes alamıyorum sızdede oluyormu
Kızlar karnınızdaki bebeiğin hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz merak ettim doğrusu....ayrıca duygusal takılıyorsunuz bugün bakıyorum boşverin gitsin ayol.....
evet ya ben daha dun dıyordum eşime hıçkırdığını falan hıç hıssetmıyorum dıyee....
bıde artık dokunduğunda neresi elimi ayagıomı olduğunu anlıyormusunuz zaten kafası anlasılıyorda..
ayyy cok soru sordum ama boyle bazen içimde tuhaf bişi yapıo agırlasıyo ve nefes alamıyorum sızdede oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?