2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızım hep aynı yerde yatıyor sanırım tekmeler her yerde ama karnımın sağ üst kısmı soldan fazla bombeli oldu :)))

kızlar bizim bebeiş çok çok hareketli değil ama hareket edince çok mutlu oluyorum

off benimde gözüm korktu ya kilolarlar kimse benim kadar kilo değil sanırım burda göbek resimlerinize baktımda valla herkes iyi gibi ben 84 kilo aldım nasıl vericem düşünüyorum kara kara artık tatlı yememeye karar verdim çikolata falan yemiyicem vitaminde içme demişti dr

capy c vitaminli portakal suyu iç erikte vitamin varnış ondan ye bir tost ye ama içine çok peynir koy vitamin içme canım tatlıyada çok düşme sonra lohusalıkta üzülürsün

Aspirin ben de çok kilo aldım sendenim yani sen kaç kilo aldın?Ben 11-12 kilo aldım 70ile hamile kalmıştım Allah'tan boyum uzun 175 yoksa yanmıştım

neden asspirincim toplamda kac kılo aldınkı ben 9 10 arası bende fazla aldım ama bundan sonra bebeklerın ihtıyacları artıyooo oyuzden daha dikkatlı yemelıyız canım

capy c vitaminli portakal suyu iç erikte vitamin varnış ondan ye bir tost ye ama içine çok peynir koy vitamin içme canım tatlıyada çok düşme sonra lohusalıkta üzülürsün

öyle spor yapmak zevkli değil birde kiloluysan kan ter içinde soluk alamıyorsun canım

kızlar geçende bebek görmeye gittim kızçok kilo almış köşede sütüm gelmiyo diye ağlıyo kaynana bebeğin başında iki günlük bebeğe pekmezin içine bandırıp bandırıp emzik veriyo kadını dövesim geldi valla

kızlar azönce işyerinde uzun zamandır karşılaşmadığım bi kızla karşılaştım.bana yüzüme bakarak o haaaa duba gibi olmuşsun dedi...hayretler içinde kalmış ağzından birden çıkmış..tabii bende verdim veriştirdim allah ne verdiyse..ne densiz insanlar var ya..inanılır gibi değil..

nurcancım senin kilolar ne alemde

canım ne yalan söyleyim benim kiloma hiç takıntım yok ya 1,76 boyundayım 68 kiloyla hamile kaldım şimdi 80 kiloyum ama gören hiç kilo almamışsın diyor biraz popom büyüdü birde yüzüm hafif kilo aldı daha güzel oldun diyorlar göbüş ayına göre küçük görünüyor gören bebek nerde diyo onun için bilmiyorun nasıl hareket edeceğimi doktorda birşey demiyor şimdilik yiyorum valla :))

Kilo konusu asıl şimdi başlayacak. ben ilk hamileliğimde her ay 1 kilo alarak 6 ay devam ettim. sonraki 2,5 ay 12 kilo birden aldım. 40 haftayaı tamamlasaydım ne olurdum çok merak ediyorum. şimdi daha dikkatli olmaya çalışıyorum. zaten dr şeker yüzünden diyet verdi.

Benim kızımda geceleri daha çok hareketli oluyo. Gerçi gündüzde çok hareketli ama gece 12 gibi başlıyo durmadan hareket ediyo.

Bebeğimmm sen ayrıntılı ultrasona girdin mi canım ?

Gülayla , benimde bi arkadaşım yeni doğum yaptı, çok kilo almıştı. Neyse işte facebookta resmi vardı, bi tane arkadaşı sen git kıza neler yaz.Kız da üzülmüş tabi. ınsanlar düşünemiyo karşısındakinin üzüleceğini. Ben olsam cevabını bi güzel verirdim.Kimse isteyerek o kadar kilo almıyo ki .ılaçların falan da etkisi oluyo. Kendileri de hamile kalınca onları da görürüz , nasıl olucaklar kim bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…