2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eşin önem vermiyorsa kiloya sende memnunsan sorun yok ben eski pantolonlarımın içine girmek istiyorum mesala bir sene sonra daha yaşımız kaçki

sORMA aLLAH BıR BOY VERMıŞ o yüzden zaten ayaklarım bu kadar davul hiç 1 yere sığmıyor bacaklarım( Valla Nurcancım ben de hiç takmıyorum 81,5 da benim bugün itibariyle

ben 160ım kilom 67 görenler a sen zayıftın duba gibi olmuşsun diyor bende hamileyim diyorum kendileri sanki manken gibide

nasıı yaaa??:1shok:2,5 ayda nasıl 12 kg? iştahınmı çok açıldı?yoksa normal yiyipi o kadar aldın?

Hamilelikte alınan kilolar önemli değil asıl emzirme dönemine dikkat etmek lazım. giden kilolar geri geliyor. (örnek BEN) Süt olsun diye neler yemedim ki. sütü yapan şeyin su ve huzur olduğunu anladığımda doğumla giden kilolarıma yenilerini katarak almıştım.

ben 160ım kilom 67 görenler a sen zayıftın duba gibi olmuşsun diyor bende hamileyim diyorum kendileri sanki manken gibide

canım bende takmamaya çalışıyorum ama bi yerden sonrada canım sıkılıyor..boyda kısa olunca gerçekten basık gibi duruyorum ama ne yapabilirim??hamileyim sonuçta tabiiki kilo alıcam ama gelde insanlara anlat...başına gelmeyen blmiyor sanırım..ya da isanları sırf karşısındakileri üzmek için böyle yapıyorlar...

eşin önem vermiyorsa kiloya sende memnunsan sorun yok ben eski pantolonlarımın içine girmek istiyorum mesala bir sene sonra daha yaşımız kaçki

aynen canım ne o takıyor nede ben biraz zor bulduk ya bebişi o yüzden kilo hiç sorun değil :))

sORMA aLLAH BİR BOY VERMİŞ o yüzden zaten ayaklarım bu kadar davul hiç 1 yere sığmıyor bacaklarım( Valla Nurcancım ben de hiç takmıyorum 81,5 da benim bugün itibariyle

canım ya bizimki boyla alakalı her halde o yüzden fazla düşünmüyoruz :))

amannnn milletin azı torba değilki büzesin en iyisi duymamak ohhh zemuszemus

doğumdan sonra kaça düşmüştün peki?

ben daha dün gece eşimle bunu konuştum bazıları karşısındakini üzmek için bilerek abuk subuk konuşuyor bazen en yakınlarımız bile ben hep aman söylemiyim kırılır diyorum gördüğümü görmezden geliyorum aslında sana nasıl davranılıyorsa aynı şekilde davranıcaksın

ben 8 kilo aldım dr sorun değil boyun uzun illa 10-11 kilo alıcaksın diye kural yok 15 e kadar yolun var dedi herkes çok kilo almadın aynı gibisin diyor ama ben doğumdan sonrasını düşündümde geçen gün kötü hissettim kendimi abur cuburdan kaçmak lazım azbuz değil 84 kiloyum düşünsenize en az 90la doğurucm inşallah doğumda 10 kilo gider

offf nefret ediyorum ya bu kilo olayından...keşke yesek yesek kilo almasak..tüm yediklerimizde bebişlere gitse ne güsel olurrkaydirigubbakcemile3

olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun bol bol sütleri olsun kilo alınırda verilirde napalım...

bugün böle bi iç sıkıntısı var hayırdır inş. benim oğlumda 4 gündür hem dik duruyor aşağı aşağı vuruyor sanki her an bi el veya bi ayak dışarı çıkıcak gibi başkada bi yerden hissetmiyorum bide karnımda ağrı var uff kafama takmamaya çalışıyorum bugün duygusallık çöktü üstüme biri dokunsa ağlıycam

ben doğumdan sonra aç gezmeyi düşünüyorum sadece su içicem zaten annem başımda olucak kesin zayıflatır beni bi şey yedirmez nefret eder çünkü kilodan bu arada o tatlıların süte hiç faydası yokmuş tek fayda suymuş gerçekten

ya kızlar benim alt komşu merdivenlere taktı kafayı sen fazla silmiyorsun ama evindeki işleri yapıyorsun diyor ay tersliycem kırmayım diyom sana ne kadın ben bebek derdindeyim sen merdiven derdindesin diycem ya sabır diyom dün az kaldı inadına bahçeye gidip sonra kirli terliklerle yukarı kadar çıkıcaktım yine boşver şeytana uyma dedim siz ne yapardınız

offf nefret ediyorum ya bu kilo olayından...keşke yesek yesek kilo almasak..tüm yediklerimizde bebişlere gitse ne güsel olurrkaydirigubbakcemile3

Keşke. ama hamileliğin en can sıkıcı noktası burası herhalde. ben ilkinde hamileyken yemiycem de ne zaman yiycem dedim. sonra resmen duba oldum. emzirirken de veremedim. emzirmeyi bırakınca diyete başlıycaktım hamile kaldım yeniden. 2 ay da hamilelikte emzirdim. şimdi de yine süt üretimi derdi var. ömrümğn 5 yılı çocuklar yüzünden xxl bedenle geçecek :a015:

lohusalıktaki psikoloji çok önemli tabii..belki bizde sütümüz olsun çocuğumuz doysun diye çevremizdekiler ne derse uygulayacağız..(yani inşallah öyle olmaz tabii..)şimdiki hamileliğinde kaç kg aldın didoba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…