canım ne yalan söyleyim benim kiloma hiç takıntım yok ya 1,76 boyundayım 68 kiloyla hamile kaldım şimdi 80 kiloyum ama gören hiç kilo almamışsın diyor biraz popom büyüdü birde yüzüm hafif kilo aldı daha güzel oldun diyorlar göbüş ayına göre küçük görünüyor gören bebek nerde diyo onun için bilmiyorun nasıl hareket edeceğimi doktorda birşey demiyor şimdilik yiyorum valla :))
kızlar azönce işyerinde uzun zamandır karşılaşmadığım bi kızla karşılaştım.bana yüzüme bakarak o haaaa duba gibi olmuşsun dedi...hayretler içinde kalmış ağzından birden çıkmış..tabii bende verdim veriştirdim allah ne verdiyse..ne densiz insanlar var ya..inanılır gibi değil..
Kilo konusu asıl şimdi başlayacak. ben ilk hamileliğimde her ay 1 kilo alarak 6 ay devam ettim. sonraki 2,5 ay 12 kilo birden aldım. 40 haftayaı tamamlasaydım ne olurdum çok merak ediyorum. şimdi daha dikkatli olmaya çalışıyorum. zaten dr şeker yüzünden diyet verdi.
ben 160ım kilom 67 görenler a sen zayıftın duba gibi olmuşsun diyor bende hamileyim diyorum kendileri sanki manken gibide
eşin önem vermiyorsa kiloya sende memnunsan sorun yok ben eski pantolonlarımın içine girmek istiyorum mesala bir sene sonra daha yaşımız kaçki
sORMA aLLAH BİR BOY VERMİŞ o yüzden zaten ayaklarım bu kadar davul hiç 1 yere sığmıyor bacaklarım( Valla Nurcancım ben de hiç takmıyorum 81,5 da benim bugün itibariyle
ben 160ım kilom 67 görenler a sen zayıftın duba gibi olmuşsun diyor bende hamileyim diyorum kendileri sanki manken gibide
Hamilelikte alınan kilolar önemli değil asıl emzirme dönemine dikkat etmek lazım. giden kilolar geri geliyor. (örnek BEN) Süt olsun diye neler yemedim ki. sütü yapan şeyin su ve huzur olduğunu anladığımda doğumla giden kilolarıma yenilerini katarak almıştım.
canım bende takmamaya çalışıyorum ama bi yerden sonrada canım sıkılıyor..boyda kısa olunca gerçekten basık gibi duruyorum ama ne yapabilirim??hamileyim sonuçta tabiiki kilo alıcam ama gelde insanlara anlat...başına gelmeyen blmiyor sanırım..ya da isanları sırf karşısındakileri üzmek için böyle yapıyorlar...
nasıı yaaa??:1shok:2,5 ayda nasıl 12 kg? iştahınmı çok açıldı?yoksa normal yiyipi o kadar aldın?
doğumdan sonra kaça düşmüştün peki?
offf nefret ediyorum ya bu kilo olayından...keşke yesek yesek kilo almasak..tüm yediklerimizde bebişlere gitse ne güsel olurrkaydirigubbakcemile3
Doğumun ertesi günü 8 kilo falan gitti. sonra ben 10 kilo aldım 40 günde. ye tahin helvası iç 1 lt. üzüm suy formuluyle. evet deli gibi sütüm oldu. oğlum ayda 1.750 kg aldı ama ben hollanda ineği kıvamındaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?