2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eşine söyle hafta sonları beraber temizleyin ay ben eşime demeden adama bi haller oldu bakıyorum kapının önünü pırıl pırıl yapmış bahçeyi sulamış hatta üşenmemiş hortumu balkona çekip balkonu yıkamış:))

Su, ot ve uyku. ineklerin mantığı yani dereotu çok güzel süt yapıyor mesela. yanında da biraz fındık yersen süt yağlanıyor. emzirirken kilo vermek biraz bünye meselesi. ben veremedim çünkü emzirme döneminde uzuuun bir süre regl olmadım. süt korur derler ya. öyle oldu işte. o dönem nasıl şiştim anltamam. sonra tekrar olmaya başladım. yavaş yavaş kilo verebilmeye başlamışken yeniden bebek. hayırlısı artık

27 hafftadayım 5 kilo oldu. bundan sonra çok kilo almam herhalde. gebelik şekeri çıktı az miktar. diyetisyen kontrolünde 2000 kalorilik diyet uyguluyorum ve şekerle basit karbonhidratlar yok. (makarna pirinç pilavı falan)

valla eşim seni aldım kiloya dönmeni bekliyorum diyor bana off evlendiğimde 60 kiloydum ee şimdi 84 doğumdan sonra 90 üstü neyse allahtan ev dubleks aşağı yukarı koştururken veririm inşallah yemezsem zayıflıyorum çünkü:))

kilo almamaya çalışıcam canım biraz önce patates kızartması yedim ekmeksiz birde meyve suyu içtim benim eşimde zayıf kadınlara özenir hem eşim için değil kendim zayıf olmak istiyorum 67 yim bende balık etliyim inşallah sonra zayıflarım

Aslında kilo verilir zor değil hele doğum kiloları ama dediğim gibi emzirme döneminde çok dikkatli olmak lazım. ben de süt takıntısı olmuştu. sürekli sütüm kesilecek bebeğim büyümüycek (hatta ölecek) korkusu vardı. süt olsun diye neler yiyip içmiyodum ki. sütüm oldu gerçekten hatta o kadar çok ve yağlıydı ki sağınca üstünde serçe parmak kalınlığında yağ oluyordu ve oğlum 4 ayına girerken 9 kilodan fazlaydı

kızlar ben çıkıyorum mesai bitti evde yemek yok umarım kayınvalidem yemeğe çağırır canm hiç yapmak istemiyor oda saldı yani önceleri çağırırdı şimdi tın kaç zamandır çağırmıyor

bende evlendiğimde 48 kiloydum..eşim dahil herkes ye ye diye baskı yaptığından (yemekle ilgili ısrara hiç dayanamam :roflol:)1 yıl içinde 4 kg aldım ve hamile kaldım.25 haftada da 7 kg alıp 59 a dayandım..eşimin şimdilik sesi çıkmıyor ama bende bu performans varken adam yakında söylenmeye başlarsa hiiiç şaşırmıcaam

problem temizlemek değil canım bende eşimde doğduğumuzdan beri apartmanda büyüdük kuralları biliyoruz tam ben silicem kadın işi gücü yok milleti takip etmekten başka sen silicen şimdi diyor senin söylemenlemi hayret bir şey karışmasına kızıyorum ben

27 de 5 kilo süper tatlım ben 10 kilo almıştım 27de

Ben de henüz 3,5 kilo aldım. bilmiyorumkismile 2 hafta sonra şeker yüklemem var, doktor bu 2 hafta fazla tatlı yeme dedi.Testin sonucuna etki etmesin diye. Hamileliğin başında çikolatayla alakam kesilmişti. Şimdi yerine gelmeye başladı. Seviyorum abur cubur yemeyi . bilmiyorumkismile Bu arada çizelgeler silinmiş, bende başka siteden yaptım. Ne güzel görüyoduk kim kaç haftalık hamile. Sıteyi bozmuşlar galiba . kaydirigubbakcemile3

ayyy maasallah yakın olsada bıraz benımkınede bulastırsa ne yapıo ne yaptırıoo bebeğini yormıyımısım bende o işe gidince yapıom kızı gelınce ....

senı dıyooo gerı getırcem nasıl seysın sen ole laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

27 de 5 kilo süper tatlım ben 10 kilo almıştım 27de

Çok şansım yok Didemcim. eski hamileliğimden kalanlar hala duruyordu. ben ilk hamileliğ.mde 38 beden hamile kaldım doğumdan sonra aldığım ve 1 yıl giydiğim pantolon 44 bedendi. sonra 42 aldım tam 42 bol gelmeye başlamıştı sil baştan. bu doğumda 2 hamileliğin de kilosu gitsin istiyorum.

:roflol::roflol: inşallah çağırır canım ya..işten sonra bide yemekle falan uğraşma..çağırmasada gidin nolcakki:roflol:biz yapıyos valla:roflol:

Bana testten önce dr. normalde nasıl yiyorsna öyle ye testin sonucu yanıltıcı çıkmasın dedi. benim tatlıyla çok aram yok arada yersen dondurma yiyodum.şimdi o da hafta bir olacak maalesef

yapıyo çok şükür allah razı olsun ama 4 senedir canımı çıkardı benim yapsın azcık elini kaldırmadı hamile kalıncaya kadar şimdi kızının hatırına yapıyor kaldı 3 ay ondan sonra ancak kızına bakar sanmam yapıcağını gerçi istememde off bi özledim ev temizlemeyi şöyleee detaylı neyse artık eylülde inşallah 40mız çıkınca::)

Aspirincim olmadı hazır bir şeyler yiyin napıcan artık:) Didemcim valla benim eşim pek takmaz kiloyu ama ben eskiden 86 kiloydum çok zor verdim ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…