ben doğumdan sonra aç gezmeyi düşünüyorum sadece su içicem zaten annem başımda olucak kesin zayıflatır beni bi şey yedirmez nefret eder çünkü kilodan bu arada o tatlıların süte hiç faydası yokmuş tek fayda suymuş gerçekten
lohusalıktaki psikoloji çok önemli tabii..belki bizde sütümüz olsun çocuğumuz doysun diye çevremizdekiler ne derse uygulayacağız..(yani inşallah öyle olmaz tabii..)şimdiki hamileliğinde kaç kg aldın didoba?
Keşke. ama hamileliğin en can sıkıcı noktası burası herhalde. ben ilkinde hamileyken yemiycem de ne zaman yiycem dedim. sonra resmen duba oldum. emzirirken de veremedim. emzirmeyi bırakınca diyete başlıycaktım hamile kaldım yeniden. 2 ay da hamilelikte emzirdim. şimdi de yine süt üretimi derdi var. ömrümğn 5 yılı çocuklar yüzünden xxl bedenle geçecek :a015:
valla eşim seni aldım kiloya dönmeni bekliyorum diyor bana off evlendiğimde 60 kiloydum ee şimdi 84 doğumdan sonra 90 üstü neyse allahtan ev dubleks aşağı yukarı koştururken veririm inşallah yemezsem zayıflıyorum çünkü:))
valla eşim seni aldım kiloya dönmeni bekliyorum diyor bana off evlendiğimde 60 kiloydum ee şimdi 84 doğumdan sonra 90 üstü neyse allahtan ev dubleks aşağı yukarı koştururken veririm inşallah yemezsem zayıflıyorum çünkü:))
eşine söyle hafta sonları beraber temizleyin ay ben eşime demeden adama bi haller oldu bakıyorum kapının önünü pırıl pırıl yapmış bahçeyi sulamış hatta üşenmemiş hortumu balkona çekip balkonu yıkamış:))
27 de 5 kilo süper tatlım ben 10 kilo almıştım 27de
eşine söyle hafta sonları beraber temizleyin ay ben eşime demeden adama bi haller oldu bakıyorum kapının önünü pırıl pırıl yapmış bahçeyi sulamış hatta üşenmemiş hortumu balkona çekip balkonu yıkamış:))
27 de 5 kilo süper tatlım ben 10 kilo almıştım 27de
kızlar ben çıkıyorum mesai bitti evde yemek yok umarım kayınvalidem yemeğe çağırır canm hiç yapmak istemiyor oda saldı yani önceleri çağırırdı şimdi tın kaç zamandır çağırmıyor
Kıslar selam ben bİraz geÇmİŞİ okuyayım
Ben de henüz 3,5 kilo aldım. bilmiyorumkismile 2 hafta sonra şeker yüklemem var, doktor bu 2 hafta fazla tatlı yeme dedi.Testin sonucuna etki etmesin diye. Hamileliğin başında çikolatayla alakam kesilmişti. Şimdi yerine gelmeye başladı. Seviyorum abur cubur yemeyi . bilmiyorumkismile Bu arada çizelgeler silinmiş, bende başka siteden yaptım. Ne güzel görüyoduk kim kaç haftalık hamile. Sİteyi bozmuşlar galiba . kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?