2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aspirincim olmadı hazır bir şeyler yiyin napıcan artık:) Didemcim valla benim eşim pek takmaz kiloyu ama ben eskiden 86 kiloydum çok zor verdim ondan korkuyorum

Benim de eşim takmaz kendi de kilolu zaten. ben de evlendikten sonraki yıl çok almıştım. sonra diyet ve düzenli sporla verdim. diyorum ya doğumdan sonra vermek kolay aslında yeter ki mantıklı beslenelim.

Bana testten önce dr. normalde nasıl yiyorsna öyle ye testin sonucu yanıltıcı çıkmasın dedi. benim tatlıyla çok aram yok arada yersen dondurma yiyodum.şimdi o da hafta bir olacak maalesef

banada doktorum normal yiyeceklerine devam et dedi.. ama ben şeker çıkar diyet veriri korkusundan 1 haftadır tatlı yememeye çalışıorum:roflol:

banada doktorum normal yiyeceklerine devam et dedi.. ama ben şeker çıkar diyet veriri korkusundan 1 haftadır tatlı yememeye çalışıorum:roflol:

İşin stresi olmasa diyet fena bişey değil aslında. ben daha düzenli beslenmeye başladım. 6 öğün yemek yiyorum bol meyve, kalsiyum ve protein ağırlıklı. ama işte yasak olunca insanın canı herşey çekiyor.

kızlar ben de 27 de 4 kg aldım tam 11 gündür her sabah 60.1 60.4 arası çıkıyorum hiç almıyorum nasıl oluyor bilmiyorum da deli gibi de yiyorum...

kızlar CEVıZ yiyorsunuz dimi sakın sakın cevizi ihmal etmeyin canlar...ben hala her akşam en az 1 avuç ceviz yiyorum..

Bana testten önce dr. normalde nasıl yiyorsna öyle ye testin sonucu yanıltıcı çıkmasın dedi. benim tatlıyla çok aram yok arada yersen dondurma yiyodum.şimdi o da hafta bir olacak maalesef

dondurmaya bayılıyorum. :icecream: :icecream:

Benim de eşim takmaz kendi de kilolu zaten. ben de evlendikten sonraki yıl çok almıştım. sonra diyet ve düzenli sporla verdim. diyorum ya doğumdan sonra vermek kolay aslında yeter ki mantıklı beslenelim.

Ben evleneceğim zaman rejim yaptım hayatımda ilk kez, gelinlik bol geldi düğünde . kaydirigubbakcemile3

Ben son 1 hafta dikkat ederim, fazla yemiyorum zaten.

hakketten ya cızelgeler silinmiş berrakadacım hangı sıteden yaptın çızelgenıı sölermısın

Hemen bakıp link yolluyorum canım..opuyorumnanaktan

yasak olunca insanın aklı onda takılı kalıyor..aklına başka birşey gelmiyorki.kendimizi çok kasmamamız lazım aslında ayarında yesek çok abartmadan bişi olmaz belki ama şahsen ben mesela çikolatamı yiyorum 1 tane kesinlikle yetmez şişene kadar yemem lazım..gözümmü aç nedirakannehir yada duygusal bir açlığım var sanırım:roflol:

kızlar ben de 27 de 4 kg aldım tam 11 gündür her sabah 60.1 60.4 arası çıkıyorum hiç almıyorum nasıl oluyor bilmiyorum da deli gibi de yiyorum...

süper valla tebrik ederim senivereliniortak ne yemiyosun?tatlıyla falan mı aran yok? nasıl bukadar fark edebiliyor?biz o kadar kilo alırken sen nasıl 4 de kaldın?sırrı varmı bunun?

kızlar bende bir tabak dolusu mantı yiyeyim yanına bir bardak kola dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum yedikten sonra kediler gibi yatıp göbeyimi okşuyorum

çok hoşsun canım benim ya:roflol:

kızlarrr herkeze slm nasılsınız:):)

ben bugun sancılandım doktora gıttık geldık... rahımde açılma varmıs... nolur dua edın erken gelmeye kalkmasın kızım teyzelerı

Benim ilk hamileliğimde çikoltaya aşırı düşkünlüğüm olmuştu. nerdeyse her öğlen (adını yazmayım canı çeken olur) çok sevdiğim bişey yemeğe gidiyordum ki kendisi zaten tek başına 1000 kalori falan. bu hamileliğimde bi tane madlen atsam ağzıma baygınlık veriyo resmen. şimdi de her öğün biber kızartıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküp ekmekle yiyesim var. ağlamak istyorum bak canım istedi yine.

süper valla tebrik ederim senivereliniortak ne yemiyosun?tatlıyla falan mı aran yok? nasıl bukadar fark edebiliyor?biz o kadar kilo alırken sen nasıl 4 de kaldın?sırrı varmı bunun?

aslında toplamda 6 kg aldım ama doktor hamile.kald.kilodan hesap edior.yani 2kg vermiştim ilk aylarda onu saymıyor..56kg ile hamile kaldım şu an 60 kusur işte.çok yiyorum bildiğiniz gibi değil günde 4 öğün kesin aralarda yediklerim abur cubur hariç ama meyve yumurta ceviz ve bal en çok tükettiklerim...yalnız ben çok zor kilo alan bir insanım.daha önce de yazmıştım okuyan ark.dan özür dilerim tekrar tekrar.39 kiloya düştüğümü biliorm ben 43 kg ile de evlendim.öyle çok almak istiodum ki olmuyodu bi türlü evlendikten sonra 10 ayda 56kg ye çıktımkaydirigubbakcemile3çok isteyerek aldım çok seviyorum bide ben böyle hafif tombik insanları...

Temizlik yaparken gidiyordur canım senin kaloriler hihoyyyt o kadar harekete kilo mu kalır. maşallah

Ben tembelim yaaa, Allah'tan bağırsaklarım iyi çalışıyo. Doğurduktan sonra en en en en eski kiloma dönmek istiyorum. Yani 48-49 a . :sm_cool: lisedeyken falan dalga geçerlerdi zayıfım diye, üflesek uçucaksın derlerdi. Gerçi şimdi de kilom iyi, şişman değilim.Her gören hiç kilo almamışsın sadece göbeğin şişmiş diyo . Bu 3 ayda kaç kilo alıcam acaba onu merak ediyorum. Geçen gün iç çamaşır almaya gittim , kadına dedim büyük beden olsun, hamileyim, kadın bana şöyleee bi baktı, sonra da ' aaa ben seni çocuk sanmıştım ' dedi. :roflol: Yanıma komşunun kızlarını almıştım o gün, boylar ,tipler falan aynıydı benim kızlarla,onlarda daha liseye gidiyo yani. Tip aynı olunca yaşımı da ufak sandı herhalde. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…