kızlarrr herkeze slm nasılsınız:):)
ben bugun sancılandım doktora gıttık geldık... rahımde açılma varmıs... nolur dua edın erken gelmeye kalkmasın kızım teyzelerı
ben bugun sancılandım doktora gıttık geldık... rahımde açılma varmıs... nolur dua edın erken gelmeye kalkmasın kızım teyzelerı
Benim ilk hamileliğimde çikoltaya aşırı düşkünlüğüm olmuştu. nerdeyse her öğlen (adını yazmayım canı çeken olur) çok sevdiğim bişey yemeğe gidiyordum ki kendisi zaten tek başına 1000 kalori falan. bu hamileliğimde bi tane madlen atsam ağzıma baygınlık veriyo resmen. şimdi de her öğün biber kızartıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküp ekmekle yiyesim var. ağlamak istyorum bak canım istedi yine.
hiiiii aman dikkat et cnm eee ne dedi başka dr.eve nası gönderdi yatırmıolar mı böyle durumlarda?
Bu arada kızlar benden hala ara ara küçük küçük su gelmesi oluyor...
Ya çiğdem bir şeyden de kusur kal su mu değil o normal aaa korkutmayın beni ya ben sonra bütün gece uyumuyorum.
kız ne normali beee o akşam benden gelen su hiçte normal değildi sonrakileri bilemem az az böyle para gibi oluyo çamaşırımda günde 5 kere değiştirdiğim oluyo çamaşırımı ama o akşamki gelen bildiğin suydu yeminle çamaşırım önden arkaya kadar su oldu eşofmanıma bile geçti aaaa niye inanmıyon kız bana....
süper valla tebrik ederim senivereliniortak ne yemiyosun?tatlıyla falan mı aran yok? nasıl bukadar fark edebiliyor?biz o kadar kilo alırken sen nasıl 4 de kaldın?sırrı varmı bunun?
kızlar bende bir tabak dolusu mantı yiyeyim yanına bir bardak kola dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum yedikten sonra kediler gibi yatıp göbeyimi okşuyorum
aslında toplamda 6 kg aldım ama doktor hamile.kald.kilodan hesap edior.yani 2kg vermiştim ilk aylarda onu saymıyor..56kg ile hamile kaldım şu an 60 kusur işte.çok yiyorum bildiğiniz gibi değil günde 4 öğün kesin aralarda yediklerim abur cubur hariç ama meyve yumurta ceviz ve bal en çok tükettiklerim...yalnız ben çok zor kilo alan bir insanım.daha önce de yazmıştım okuyan ark.dan özür dilerim tekrar tekrar.39 kiloya düştüğümü biliorm ben 43 kg ile de evlendim.öyle çok almak istiodum ki olmuyodu bi türlü evlendikten sonra 10 ayda 56kg ye çıktımkaydirigubbakcemile3çok isteyerek aldım çok seviyorum bide ben böyle hafif tombik insanları...
hiiiii aman dikkat et cnm eee ne dedi başka dr.eve nası gönderdi yatırmıolar mı böyle durumlarda?
Bu arada kızlar benden hala ara ara küçük küçük su gelmesi oluyor...
Bebeğimmm sen ayrıntılı ultrasona girdin mi canım ?
canım ben ayrıntılıya girdim ama anadolu da değil ben şeker yüklemesini de yaptırdım biraz yüksek cıktyı tatlı suan yasak beyaz ekmek yasak oınun dısında yediklerime dikkat edicem sorun yok ve ben 9. kilomu aldım suan iyi ben 75 de dogurmayı planlıyorum 61,3 başladım inş. cok kilo almam
Nasıl su geliyo canım ya, ben anlamam herhalde suyum gelse. Nasıl anlıyosunuz ? Ne yapmak gerekiyomuş peki durdurmak için ?
.
Bana sormamışsın ama cevaplıyim bende, ekmek yemiyorum ben, sabah sadece 1-2 dilim.sonrasında hep yarım saatte bir acıkıyorum, meyve yiyorum bol bol, bi de sebze yemeği yapıyorum hep. Arada börek falan yemiyo da değilim. Kek sevmem mesela, ordan yırtıyorum. kaydirigubbakcemile3
Mantı kolasız olmuyo zaten. opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canımmmmm, ne yapıcakmışsın peki ? Doktor ne önerdi ? İnşallah açılma dururda zamanında gelir bebişin.
doktor hamile kaldığım kilodan hesaplarsa eğer benimkini de hiç kilo almamış oluyorum .kaydirigubbakcemile3 62,5 la başladım ben, 62 kiloyum şu an.
Nasıl su geliyo canım ya, ben anlamam herhalde suyum gelse. Nasıl anlıyosunuz ? Ne yapmak gerekiyomuş peki durdurmak için ?
Beni 2 hafta sonraya çağırdı doktor şeker için. Sen nerde yaptırdın ayrıntılıyı ? Bizim kız yüzünü fazla göstermedi.3 kere girdim ayrıntılıya aynı gün içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?