2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayrıca bak orada öyle çok iyi hastane filan yoksa sen ne yap et daha önce gel adanaya. Ayrıca kızlar hepinize diyorum erken doğum tehlikesi filan diyorlarsa mutlaka ciğer geliştirici iğne yaptırtın doktor dalar unutur filan ark. doktoru unutmuştu biz hatırlattık kimi doktor çok iyi olmuyor siz uyanık olun

canım oyle ama burdakı doktorlara guvenmıyorum kı... ya bısey yoksada baktıgında olursa yenı mezun bu doktorlar nası guveneyım... doktorumu aradım amelıyataymıs bırazdan anlatcam gel derse kendı doktoruma gıdıcem... 6.5 aylık dedım doha cok kucuk dogmamaması lazım dedı

bu arada kılosunuda sordum erkez bana guldu:) 850 gr olmus kızım:)

Suyun gelmeye başlayınca iğneyle 3-4günde ciğerleri geliştirmeye çalışıyorlar çok ertelemek imkansız oluyor doğumu. Çok eğilip kalkmayın o dediğim ark.ın ikizleri o yüzden 29. hafta doğdular aman kızlar sakın yapmayın iş ya ne olucak ölmezsiniz ya

Tabii ki daha doğmaması lazım Seymcaım,

Ama o kiloda bile doğan bebişler artık çok rahat yaşıyor sen ne olursa olsun sakin ol ama sakın ihmal etme araştır soruştur ama ben eminim hiç 1 şey olmıycam bak daisy suyum geldi dedi enfeksiyon çıktı seninki de başka 1 sebeptendir bizim topikte ttemmuzun10una kadar doğum yasak. ılk de ben doğurucam işallah 15temmuz gibi:))))

yaaa öyle bişey olduğunu bilseydim alır çamaşırıma temas ettirir görürdüm ama ben eminim zaten şırıl şrırıl aktı ayakta kalakaldım korktum ama çok fazla değil k.validem daha çok korktu...acile gittiğimde alttan muay.etti nst ye bağladı bi de bantlı bantlı böyle sargı bezi verdi altıma koydum senin dediğin o heralde..altma koydm hemen yatırdılar kalkar kalkmaz da aldılar pedi bişey gelmediki öyle...

canımmm ben sana hiççbir zaman kızmam merak etme tamam mı??anlıorm seni ben zaten paniklememiştim önce k.validem sonra da dr.panikletti beni...

Duydunuz di mi 2 ay kimse doğurmuyor 2 ay 1 haftasonra(38+0'da) ben açılış yapacağım işallah(bu arada doktorum 11 temmuzdan sonra doğarsa sorun çıkmaz dedi o yüzden bu kadar rahatım.)

Anladım canım, ay inşallah hepimiz zamanında doğururuz.

bıde progestan dıye bı hap verdı vajınana koycaksın dedı

Bende hamileliğin başında progestan kullanıyodum , yuvarlak bi hap.Ama doktor bana ağızdan al demişti. Vajinaya da koyuluyo dediğin gibi.

Bizimkinin zar zor 1 resmini düzgün alabildik,yoksa ellerini hep yüzüne koydu,sonrada dizlerini de çenesine doğru çekti. Güzel bi poz alamadık yani. kaydirigubbakcemile3

Çiğdoş be nst nasıl 1 şey?Ayrıca alttan nasıl muayene ediyor bunlar be sansürlü 1 şekilde anlatsana ben tırstım

canım sen hazırlan temizlen kendi dr una hemen git bence,belki hiç bişi yok ama,ihmale de gelmez ki..........mümkünse yarına filan bırakma tatlım yaa sonra ufacık bile olsa ben ihmal ettim ondan oldu diyip kendini suçlamazsın......gerçi rabbim ne dilerse o oluyo biz sadece duayla bişiyleri değiştirebiliyoruz!!!

allahım zamanında sağlıkla kucaklmayı nasip etsin canım benim:Saruboceq:

bu arada çok alemsin o telaşta akılna geldi yani bravo :jeyyar:

şeymacım aman çok dikkat geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim bilemedim... öyle bişey olmaz inş. üzmez meleğin seni ...

babamız 7 aylık amcası 7 aylık dogcakmıs ılaclarla durdurmuslar dayısıda 7 aylık olcaktı ılaclarla durdu doktora sordum faktormudur dıye etkıler dedı....

canım benimde geçen akşam alttan muayene etti dr.zaten her ay bakılması gerekiyormuş açılmayı anca öyle anlayabiliriz dedi.senin nasıl açılma var dediki dr.yalnız alttan muayene yi ben hiç hiç sevmedim korktum hatta seni korkutmayayım ama baya derine girdi dr.ama bunu yapacaklar zaten bize son haftalarda..
üstelik yurtdısında her ay alttan muayene yapılıormuş.

Bu arada işte geçen konuştuk ya benim korktuğumda buydu acilen alttan muayene edilmem gerekirse ne yaparım diyodum ya işte 3 bıçaklı jilete alıştırdm kendimi kullanmasını bile bilmezken böyle olunca sık sık cırt cırt her an herşeye hazırlıklıyım.çünkü ben de hazır değilsem baktırmam biliorum senin gibiyim.

Ya bize yazıcağına git de işlerini hallet atla git doktora ay bu gece de uyku yok bana yediniz ömrümü kızlar yediniz valla. Pişt şeymanın kuzusu otur oturduğun yerde daha atta gidiceksiniz babanın okulu tatile girecek. Kız sen anlatsana bebişine her şeyi bilsin acele etmesin ben her gün tembihliyorum

Ben geçen hafta göbişi içime çekip halleyttim 3 bıçaklı jiletle ama bu haftadan sonra imkansız sen nasıl becerdin de aldın kız aynayla mı

canım ben zaten utangac bı yapım var bu konularda bıde erkek doktor baksa emınım ıster ıstemez kendımı kasacam doktorda bakamıyacak...

kız benım bu kızım cadı hıc laf dınlemıyo vavrya... canım doktora ortama temzılıgıne guvenemıyorum doktorumla konsayım ona gore hareket etcem artık

Çiğdoş be nst nasıl 1 şey?Ayrıca alttan nasıl muayene ediyor bunlar be sansürlü 1 şekilde anlatsana ben tırstım

açıklığı ölçmek iin böyle maşa gibi plastik sanırım bişi kullanıyor ağzı giderek açılan bişey tam olarak maşa gibi aslında onunla derine kadar giriyor korkutmayayım kimseyi ama biraz kötü oluyor insan daha öncede alttan muayene olmustm ama onun gibi değil.o maşa gibi şeyin ne kadar girdiğine bakıor sonra da şukadar açıklık diyor benimki normaldi yani ölçüyor sanırım bir yandanda.pek sansürlü olmadı ama anlayamadıysan c.tesi anlatırım.
nst de karnıma 2 tane kemer bağladılar böyle ikisinde de saat gibi cihaz var.onu gezdiritor önce bebişin kalp atışını buluor.oaraya sabitlior hafif sıkıor kemeri o da başka bi cihaza gidior oradan kağıt çıkıor böyle yavaş yavaş kalp atımlarını gösterior.bir de eline bi buton gibi küçük bişey veriolar her tekmelediğinde bas diyor.okadar yalnız bizim kağıt çıktı çıktı 30 35 dk kaldım sonra dr.geldi kağıda baktılar hemşireyle gülmeye başladılar bak bak bak kendini belli etmiş buralarda dedi neye güldüler anlamadım çok zıplıodu gene ona mı acaba ama zaten herzamanki hali ki bebişiminkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…