Seymacım ne demek müsait değilim sen de utanacak zamanı bulmuşun baktırsaydın bir açılman filan var mı diye onlar neler görüyordur. Ama sabahtan mutlaka git uzun yola gideceğini de söylemeyi sakın unutma!!!
Benim de ilk doğumum su gelmesiyle başladı. ayağa kalkarken öksürürken fışır fışır aktı 3 gün dr.u su geldiğine inandıramadım. 4.gün kalanı boşaldı. su olup olmadığını turnusol kağıdıyla anlıyosun bulursen dene bence eczanede vardır belki. amniyon sıvısı turnusol kağıdını mor ya da pembe yapıyodu.renkten emin değilim ama değişiyodu işte kağıdın rengi.
Neden inanmıyım canım ama şimdikiler normal benim de geliyor bozuk para kadar peçete koyuyorum ben akdındoğumcum öyle demişti günlük pedden daha iyi diye yoksa beyaz akıntı su gibi oluyor sadece paniklemeyin diyorum ama pijama filan ıslatıyorsa tabii hemen gidilmeli kızma kız şaka yapıyom sana
Suyun gelince eğer bacaklarının arasından akarsa zaten anlarsın ama bende ki gibi sızma olursa(bebek koca kafaysa sızma oluyor genelde rahim ağzını kapadığı için) anlamak çok zor USG'den suyu ölçüp turnusol kağıdıyla bakıyorlar. yapacak pek birşey olmuyor su geldiken sonra. doğuma vakit varsa hastanede antibiyorik veriyorlar kese yırtıldığı için enfeksiyon almasın diye zaten ne yaparsan yap bir süre sonra doğum başlıyor. benim 36,5. haftada geldi su. 3 gün sızıntım oldu 4. gün tamamı boşaldı 24 saat beklediler doğum başlamadı suni sancı verdiler.
bıde progestan dıye bı hap verdı vajınana koycaksın dedı
canım ben hayatta yaptırdım arkadasım vardı o doktorun yanında orada yaptırdımda bizim kız eliyle saklıyo hiç görmedik daha maşallah yüzünü bence bizim kıızlar yüz görümlüğü itiyo ben artık öyle diyorum doktorda öyle diyo sizin kızın hep ayagı ile elinin fotorafları var diye:))))
canım oyle ama burdakı doktorlara guvenmıyorum kı... ya bısey yoksada baktıgında olursa yenı mezun bu doktorlar nası guveneyım... doktorumu aradım amelıyataymıs bırazdan anlatcam gel derse kendı doktoruma gıdıcem... 6.5 aylık dedım doha cok kucuk dogmamaması lazım dedı
bu arada kılosunuda sordum erkez bana guldu:) 850 gr olmus kızım:)
canım oyle ama burdakı doktorlara guvenmıyorum kı... ya bısey yoksada baktıgında olursa yenı mezun bu doktorlar nası guveneyım... doktorumu aradım amelıyataymıs bırazdan anlatcam gel derse kendı doktoruma gıdıcem... 6.5 aylık dedım doha cok kucuk dogmamaması lazım dedı
bu arada kılosunuda sordum erkez bana guldu:) 850 gr olmus kızım:)
canım benimde geçen akşam alttan muayene etti dr.zaten her ay bakılması gerekiyormuş açılmayı anca öyle anlayabiliriz dedi.senin nasıl açılma var dediki dr.yalnız alttan muayene yi ben hiç hiç sevmedim korktum hatta seni korkutmayayım ama baya derine girdi dr.ama bunu yapacaklar zaten bize son haftalarda..
üstelik yurtdısında her ay alttan muayene yapılıormuş.
Bu arada işte geçen konuştuk ya benim korktuğumda buydu acilen alttan muayene edilmem gerekirse ne yaparım diyodum ya işte 3 bıçaklı jilete alıştırdm kendimi kullanmasını bile bilmezken böyle olunca sık sık cırt cırt her an herşeye hazırlıklıyım.çünkü ben de hazır değilsem baktırmam biliorum senin gibiyim.
Ya bize yazıcağına git de işlerini hallet atla git doktora ay bu gece de uyku yok bana yediniz ömrümü kızlar yediniz valla. Pişt şeymanın kuzusu otur oturduğun yerde daha atta gidiceksiniz babanın okulu tatile girecek. Kız sen anlatsana bebişine her şeyi bilsin acele etmesin ben her gün tembihliyorum
Çiğdoş be nst nasıl 1 şey?Ayrıca alttan nasıl muayene ediyor bunlar be sansürlü 1 şekilde anlatsana ben tırstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?