Ben geçen hafta göbişi içime çekip halleyttim 3 bıçaklı jiletle ama bu haftadan sonra imkansız sen nasıl becerdin de aldın kız aynayla mı
Kızlar bana 2-3 kere vajinal ultrason baktılar, ilkinde kanamam olmuştu 6 haftalıkken, sonrasında ikili test için ense kalınlığını üstten ölçemedi yine vajinal ultrasonla baktı. Korkulucak bişey yok, Böyle uzun bişey var, ucuna prezervatif takıyolar falan. Hem benim doktorlarım hep erkekti. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Açıklığı ölçmek için başka bişey mi kullanıyolarrr, spektulum mu öyle bişey sanırım o. Ondan hiç kullanmadı bana doktor . o yüzden bilmiyorum onu .:bbo:
Berrakada o vajinal usg onu ben de biliyorum ilk başta ekseyi göremeyince bakmıştı onunla
aynı şey değil işte cnm o uzun şeyi kullanmadı dr.ucuna prezervatif takılanı kullanmıor açılmaya bakmak için o zararsız öyle pekte kötü değil benim dediğim maşa gibi açılı bişey hatta bana bile gösterdi bak bukadar açıklık normal dedi...
Anladım canım , görmüştüm o aleti de . şimdi doğum zamanı yaklaşınca onu mu kullanıcaklar hepimize . bilmiyorumkismile
Hadi kaçtım ben bye
evet bana şimdiden bikere kullandılar bile:bbo:
neyse ben de kaçtm kızlar byyy
Geçmiş olsun canım aman dikkat et demekki artık son 3 ayda daha çok dikkat etmemiz gerekmerhaba arkadaşlar.. bugün benim kontrol günümdü.. şeker yüklemenin tekrarı yapılmıştı.. (değerim düşük çıkmıştı öncesinde) şimdi 116 çıktı ve iyi dedi doktor... usg yapıldı bebek iyi şükür herşeyi normal haftası ile uyumlu.. ama doktor göbeğimi görünce bu 27haftalık göbek değil dedi.. daha büyükmüş.. zaten usgde baktığında da devamını getirdi.. su fazlalığı devam ediyor..
3.defa bu defa 100gr.lık şeker yüklemesi yapılacak.. suyun fazlalığı şekerin yüksekliğinden ama benim şekerim yüksek çıkmıyor aksine düşük..
vakitlice gelsinler inş.. suyun fazlalığı erken doğum riskini oluşturuyor (ALLAH korusun)
32.haftayı görmemiz lazım dedi doktor.. 2hafta sonrası için yeniden kontrol ve bununla birlikte nst..
buluşma konusunu da okudum zaten varolan bir nişan alışverişi vardı ama artık o bile yok.. 32.haftaya kadar mecburiyetler harici dolaşmak yorulmak yok.. haliyle ben malesef gelemiyorum..
bebişin tüm kıyafetleri yıkama ütüleme yerleştirmesini bitirmiştim çok şükür.. iyiki iyiki iyiki yapmışım diyorum..
ALLAH korusun ama her durum için elinizden geldiğince bitirin alıverişlerinizi..
özellikle bu sıcaklarda başta çalışanlara yardım etsin RABBİM.. hepimize sağlıklı-vakitli doğumlar nasip etsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?