2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar mesai biter didem kaçar.

Şeymacım ne olur durumu yaz ben uyuyamam yoksa bütün gece kurmaktan. Dualarım seninle tatlım hepinizle kızlar aman herkes dikkat etsin ev işi temizlik cam(çiğdem lafım sana) silmiyorsunuz artık bakın sonra neler oluyor aman ya 2 ay sıkın dişinizi.. Hadi öptüm sizleri bebişleri de

Kızlar bana 2-3 kere vajinal ultrason baktılar, ilkinde kanamam olmuştu 6 haftalıkken, sonrasında ikili test için ense kalınlığını üstten ölçemedi yine vajinal ultrasonla baktı. Korkulucak bişey yok, Böyle uzun bişey var, ucuna prezervatif takıyolar falan. Hem benim doktorlarım hep erkekti. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Açıklığı ölçmek için başka bişey mi kullanıyolarrr, spektulum mu öyle bişey sanırım o. Ondan hiç kullanmadı bana doktor . o yüzden bilmiyorum onu .:bbo:

Gayet net anladım ve çok tırstım çiğdemcim:))) Ama ben sezeryan olucağı için bir sorun çıkmazsa çok alttan muayene olmam sanırım

aynı şey değil işte cnm o uzun şeyi kullanmadı dr.ucuna prezervatif takılanı kullanmıor açılmaya bakmak için o zararsız öyle pekte kötü değil benim dediğim maşa gibi açılı bişey hatta bana bile gösterdi bak bukadar açıklık normal dedi...

Berrakada o vajinal usg onu ben de biliyorum ilk başta ekseyi göremeyince bakmıştı onunla

evet , açıklık için öbür aleti kullanıyolarmış demek ki . Ben gittiğimde bi kız başka kızın yerine bakıyodu, o maşa gibi aleti çıkardı, aaa dedim onu da mı kullanıcaksınız ? Doktor yok dedi , yanlışlıkla çıkarmış kız. Kız da dedi ben tam bilmiyorum , arkadaşın yerine duruyorum falan. O aleti de gördüm sanırım.

Anladım canım , görmüştüm o aleti de . şimdi doğum zamanı yaklaşınca onu mu kullanıcaklar hepimize . bilmiyorumkismile

geçmiş olsun şeymacımmm...
ayyyyy kızlar sıkalım dişlerimizi az daha buyusunler onlar için en guvenlı yer karnımız ama ne yaalan sölim bende erken gelcek dieee cokk korkuyorum

bide dun yıne topıkte bu saatte kımsecıkler yoktu bende mayıs annelerıydı sanırım doğum hıkayelerını okudum hem ağladım hem tırstımeyvahedigeldismile

merhaba arkadaşlar.. bugün benim kontrol günümdü.. şeker yüklemenin tekrarı yapılmıştı.. (değerim düşük çıkmıştı öncesinde) şimdi 116 çıktı ve iyi dedi doktor... usg yapıldı bebek iyi şükür herşeyi normal haftası ile uyumlu.. ama doktor göbeğimi görünce bu 27haftalık göbek değil dedi.. daha büyükmüş.. zaten usgde baktığında da devamını getirdi.. su fazlalığı devam ediyor..
3.defa bu defa 100gr.lık şeker yüklemesi yapılacak.. suyun fazlalığı şekerin yüksekliğinden ama benim şekerim yüksek çıkmıyor aksine düşük..
vakitlice gelsinler inş.. suyun fazlalığı erken doğum riskini oluşturuyor (ALLAH korusun)
32.haftayı görmemiz lazım dedi doktor.. 2hafta sonrası için yeniden kontrol ve bununla birlikte nst..
buluşma konusunu da okudum zaten varolan bir nişan alışverişi vardı ama artık o bile yok.. 32.haftaya kadar mecburiyetler harici dolaşmak yorulmak yok.. haliyle ben malesef gelemiyorum..
bebişin tüm kıyafetleri yıkama ütüleme yerleştirmesini bitirmiştim çok şükür.. iyiki iyiki iyiki yapmışım diyorum..
ALLAH korusun ama her durum için elinizden geldiğince bitirin alıverişlerinizi..
özellikle bu sıcaklarda başta çalışanlara yardım etsin RABBıM.. hepimize sağlıklı-vakitli doğumlar nasip etsin inş...

cnm çok geçmiş olsun ya. ınşallah vaktinde gelir ipek kızımız hayatım. Sen içini ferah tut. şimid buluşmaya gelemiyor musun??

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun başkanım kendine ve bebişine iyi bakta buluşmaya gelmesende olur canım yaa
bu arada şeymacım sanada çok geçmiş olsun canım allaha emanet olun hepiniz

Biz geldik
Geçmiş olsun canım aman dikkat et demekki artık son 3 ayda daha çok dikkat etmemiz gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…