merhaba arkadaşlar.. bugün benim kontrol günümdü.. şeker yüklemenin tekrarı yapılmıştı.. (değerim düşük çıkmıştı öncesinde) şimdi 116 çıktı ve iyi dedi doktor... usg yapıldı bebek iyi şükür herşeyi normal haftası ile uyumlu.. ama doktor göbeğimi görünce bu 27haftalık göbek değil dedi.. daha büyükmüş.. zaten usgde baktığında da devamını getirdi.. su fazlalığı devam ediyor..
3.defa bu defa 100gr.lık şeker yüklemesi yapılacak.. suyun fazlalığı şekerin yüksekliğinden ama benim şekerim yüksek çıkmıyor aksine düşük..
vakitlice gelsinler inş.. suyun fazlalığı erken doğum riskini oluşturuyor (ALLAH korusun)
32.haftayı görmemiz lazım dedi doktor.. 2hafta sonrası için yeniden kontrol ve bununla birlikte nst..
buluşma konusunu da okudum zaten varolan bir nişan alışverişi vardı ama artık o bile yok.. 32.haftaya kadar mecburiyetler harici dolaşmak yorulmak yok.. haliyle ben malesef gelemiyorum..
bebişin tüm kıyafetleri yıkama ütüleme yerleştirmesini bitirmiştim çok şükür.. iyiki iyiki iyiki yapmışım diyorum..
ALLAH korusun ama her durum için elinizden geldiğince bitirin alıverişlerinizi..
özellikle bu sıcaklarda başta çalışanlara yardım etsin RABBİM.. hepimize sağlıklı-vakitli doğumlar nasip etsin inş...
herkese merhaba
bence temizlik yapan arkadaslar artık agirdan alsinlar biraz,ben kac aydir elektrik supurgesiyle bile supurmuyorum,esim supuruyor... Allah korusun ters bi hareket felan yaabiliriz...
sıcaklar da bastırdı,Allah yardımcımız olsun... ben isyerinde 1.5 ltlik siseyi deviriyorum,su gercekten cok fazla icmemiz lazım :)
ay ben bi de varis corabi giyiyorum haslandim bugun resmen,pişik olcam yakinda :)
Günaydın annecikler, sonunda gelebildim... Nasılsınız? Neler yaptınız ben yokken? Aaaah ah benim neler geldi başıma dün hastanede. Nasıl ağladım, nasıl ağladım anlatamam...
Hoşgelin canım benim günaydın, hayırdır kuzum noldu niye ağladın bakim bilmiyorumkismile
Herkese günaydın,
Çİğdemcim hayrola?Bu arada şeymadan haber var mı?Ay çok sıcak ayaklarım bavul
ah cnm geçmiş olsun ya ama şimdi sorun yok dimi risk kalktımı ortadan ne yapman gerekiyormuş.
28. haftadan sonra noldu herkeslere korkutmayın beni
çiĞDEMCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ne kadar korkutuyor 1-2 gündür bu yaramazlar bizi...Daisy, diğer çiğdem, halissa, seyma derken şimdi de seninki...Merak etme canım hiç 1 şey olmaz daha çok erken durur onlar bakma doktorlar da panikletiyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?