2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Off kızlar bugün bi temizlik yapayım dedim.Oturma odasında çekyatları çektim süpürdüm sldim bi kötü oldum sanki yıllarca uyumamışım bir yoruldum ki sormayın sınra uyumuşum anca kalktım bütüüün işlerim kaldı yaaww.Su borumuz patlamış bahceye sızmış off Allah ım bi eksik o vardı şimdi tam olduk artık başka bişiye gerek kalmadı artık başka bi felaket gelmez heralde başımıza...

herkese merhaba
bence temizlik yapan arkadaslar artık agirdan alsinlar biraz,ben kac aydir elektrik supurgesiyle bile supurmuyorum,esim supuruyor... Allah korusun ters bi hareket felan yaabiliriz...

sıcaklar da bastırdı,Allah yardımcımız olsun... ben isyerinde 1.5 ltlik siseyi deviriyorum,su gercekten cok fazla icmemiz lazım :)

ay ben bi de varis corabi giyiyorum haslandim bugun resmen,pişik olcam yakinda :)

geçmiş olsun,Allah cümlemizin ayrdımcısı olsun....

evet canım özellikle supururken cok zorlanıyorum ama eşim yapmıoo valaaa haftasonu arkadasları gelcek yatılı mısafırımız var yınede bana senı gerı goturcem diyoo hep temızlık hep temızlık adamda bıktı ama zaten zor yapğıopyorum artık bıde okudukca bole acılması olan arkadasları yapmıcam dıyorum

Günaydın annecikler, sonunda gelebildim... Nasılsınız? Neler yaptınız ben yokken? Aaaah ah benim neler geldi başıma dün hastanede. Nasıl ağladım, nasıl ağladım anlatamam...

günaydın
şeyma halissna geçmiş olsun dikkat edin kendinize anam ben oğlanlardan beklerken bizim kızlar zilli çıktı illa atıcaklar kendilerini dışarı ben inanıyorum hiç bi sorun olmıyıcak allahın izniyle
çiğdem noldu hayırdır benimde aklımdan sen geçtin dün ama evi taşıyor herhalde diye çok merak etmemiştim sorun mu oldu?

Hoşgelin canım benim günaydın, hayırdır kuzum noldu niye ağladın bakim bilmiyorumkismile

Herkese günaydın,

Çİğdemcim hayrola?Bu arada şeymadan haber var mı?Ay çok sıcak ayaklarım bavul

Günaydın kızlar....
Dün 28. hafta muayenem vardı. Bir sürü de sıra vardı hastanede o gün. Çok bekledik o yüzden. Sıra bana geldi, muayene etti. Bebeğin başı çok aşağıdaymış, nst istedi. Alete bağladılar beni. Doktor geldi 15dk kadar sonra bana "senin sancın var" dedi. Ben de "yooo, sancım falan yok" dedim. Oysa varmış, ben hissetmiyormuşum. Bir serum bağladılar, bittikten sonra tekrar bakıp değerlendirmek için... 15-20dk serum bekledim bitsin diye. Sonra 15 dk da nst. Ortalama yarım saatte içim içimi yedi, bebeğim erken doğacak diye. Kafamdan bir sürü şey geçiyor, "bebeğim ölürse, ölüsünü karton kutuda mı verecekler?" diye. Ağla ağla nst'de. Hemşire de geldi "sancın mı var, ondan mı ağlıyorsun?" diyor. Ne alaka?? Neyse ömrümden 5 sene gittikten sonra sancı düzensiz olduğu için doğum olmadığına karar verdiler. Yalnız kanama ya da nişan olursa hemen gel dedi doktor. Bebek dönecekmiş yavaş yavaş. Yine de temkinli olmak lazımmış.
Bir de dün ayaklarım çok şişti, tuz da kullanmıyorum fazla, yine de öyle bir şişti ki, üzerine basamadım. Acısından değil, üzerine basınca sanki uyuşmuş gibi karıncalanıyor... Çok az geçti bu sabah, hala şişik bakalım ne olacak...

ah cnm geçmiş olsun ya ama şimdi sorun yok dimi risk kalktımı ortadan ne yapman gerekiyormuş.
28. haftadan sonra noldu herkeslere korkutmayın beni

çiĞDEMCıM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN CANIM ne kadar korkutuyor 1-2 gündür bu yaramazlar bizi...Daisy, diğer çiğdem, halissa, seyma derken şimdi de seninki...Merak etme canım hiç 1 şey olmaz daha çok erken durur onlar bakma doktorlar da panikletiyor insanı

Aspirin kız ayakların nasıl?Ben yine çıkarttım yalınayak vaziyetteyim dün tüm akşam soğuk suya koydum

iyi gelmedi mi soğuk su? valla dombili dombili bugün cumaya indirmek zor oldu bide akşam arkadaşlara gitmiştik tabi ayağımı uzatamayınca inmedi bu arada o şişlerdeki sular gece böbreklere gidip çiş oluyomuş ( ne kadar kibarım ) gece zaten 100 kere uyandım wcye kızımda uyutmadı pata küte

ah cnm geçmiş olsun ya ama şimdi sorun yok dimi risk kalktımı ortadan ne yapman gerekiyormuş.
28. haftadan sonra noldu herkeslere korkutmayın beni

Sağolun kızlar. Bebeğin ayakları kaburgalarım hizasında, başı da doğum kanalına yakın. Dönmesi lazım yavaş yavaş. Kendimi takip edeceğim önümüzdeki haftaya kadar. Ayakları bir ara sağ yanıma kadar gelmişti. Düzelecek sanırım. Doktor istirahat et, bol su iç, ağır kaldırma vs. dedi. Bir de kanama meselesi var. Kanamam olursa ya da nişan gibi, hastaneye gitmem lazım. Daha önce de düşük tehlikesi geçirmiştim; onu atlattım Allah'a şükür, yine atlatacağım inşallah.
Onun haricinde bebeğim iyi durumda, 37,5cm olmuş boyu, kilosu da 1.140gr. (1005 civarı alt sınırmış). Herşeyi normal şükürler olsun. Bekliyoruz işte. Ay milupa bana mail atmış anneler gününde, yeni gördüm. Sabah sabah içim yandı mafoldumben

neyse şimdilik sorun yok inşallah yaramazda normale dönücek göbek hizasında tekmelere devam edicek üzmez onlar annelerini arada korkuturlar sadece

herkeze gunaydın kıslarrr:):):)

bızde geldık kızımla... bugun doktora gıdıcez ama konusmaya... ılla bakıcam dersede mıdyata gıdıcem bayan dokta orda bakırcam... cunku kendımı cok kasıcam bılıyorum...doktorda bakamıcak... ama nette baktım bu aylarda 2-3 cm acılma olması normal dıyo... olmadı pazar gıdıyoruz zaten pazartesı solugu dokorda alırım ıns... ya sacmala erkke doktor olsun baktır dıyosunuz bılıyorum ama ben baktıramam ıste eşimle bıle kasıyorum kendımı canım cok acııyo kesın doktordada oyle olucak... benı rahatlatan bı kadın dogumcu lazım

çiĞDEMCıM BU HAFTALARDA TERS DURMALARI NORMAL DıYOR BıR SıTEDE sakın panikleme hiç 1 şey olmaz. Sen yarın gelicen mi bu durumda?

Bu arada aspirincim sabah indi şimdi yine şişmeye başladı zonkluyor artık yarın da çalışıcam ondan sonra da buuşma var yani yandım. Ama p.tesi izinliyim aşım var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…