2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seyma asıcam kız seni doktorun erkeği kızı mı olurmuş tamam ben de rahat edemem ama önemli olan bebişin sağlığı ah sen varya...Neyse bence de zaten 1 şey çıkmıycak ama keşke baktırsaydın

neyse şimdilik sorun yok inşallah yaramazda normale dönücek göbek hizasında tekmelere devam edicek üzmez onlar annelerini arada korkuturlar sadece

İnşallah kuşum, herşey yoluna girecek...

Canım hoşgeldin. Biz erkeğe baktırmamanı kınamıyoruz, yok öyle bir şey. Kendini nasıl rahat hissediyorsan, öyle davran diyoruz. Madem kendini böyle iyi hissedeceksin, elbette ki bayan doktora gitmelisin. Hayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz bidenem...

Korktuğum ters durmasından ziyade, nst'de sancı görünmesiydi. İkincisi de aynı çıksaydı alttan muayene ederlerdi sanırım.
İşe baksanıza sancı var, hissetmiyorum. Şakaya vurdum akşam hep, kocama "bak gece 2 yatıp, sabah 3 kalkabiliriz tamam mı? Doğursam haberim olmayacak" dedim. Biraz traji-komik bir durum işte.
Bir de ben nereye geleceğim anlamadım???

şeyma iyi haberlerle gelirsin inşallah ama bence yola çıkmadan iyice bi bakın çünkü az yol değil yine uzun mesafe kendini daha rahat hissedersin.
benimde yarın şeker yüklemem var inşallah sorun çıkmaz bu arada kendimi çook şişko hissediyorum bugün aynaya bakasım gelmedi gerçi dün eşimle tartıştık belki o yüzden bakmak istemedim kendimi çok çirkin hissettim aslında çirkinleşince seviniyordum kızım güzel olucak diye ama bugün sabah kötüydü

Canım sen Buca'ya gidiyordun değil mi?? Öyle ise sabah 8 buçukta hastanede ol, yanına glukoz haricinde yarım lt su al, pet şişede. Yarım da limon al. Labarotuvar 12'de kapatıyor, daha da kan almazlar.

aY PARDON YA BEN sen ist.dasın sandıydım

Olsun canım, gönül ister ki İstanbul'da olup sizi görebilseydim...

off bugün midem yanıyor başım ağrıyor iş yerinde bulunduğum yerden memnun değilim sinir oldum ya odamı istiyorum şimdi 2 kişiyiz ve oda değil resmen hiç rahat değilim yanımda ki insanda işe gelmez artık doğru düzgün nasılsa ben varım diye bana kaldı herşey gelen giden kalabalık offff meyve bile yiyeyem burda allahım ne gıcık bi durum nasıl dayanıcam ben buraya

canım günaydın üzülme herşey yoluna girer bitanem...Fazla hareket etme istirahat et bence.senin de sağ kaburgana vuruyordu dimi daha önce de konuşmuştuk.Ben de p.tesi acile gittiğimde yazmıştım burrada da dr.az daha dönmüş olsa doğ.kanalına girmiş diyecektim ama hafif çapraz duruyor dedi.yani benimkinin de ayakları yukarıda ama daha kaçkere döner o dedi.

boşver şekerim iş yani bu nasıl güzel olabilirki??sempatiksalakcinni ye iç keyfine bakmaya çalış...bende zorlanıyorum sıkılıyorum işe gelip gitmek bile ölüm olmaya başladı nedense...ama sabretmekten başka şansımız yok:bbo:

Bu arada herkese günaydın noluyo bize böyle yaa.
Topiğin üzerinde kara bulutlar dolaşıyo.(ya da doğ.zamanımız yaklaşıo ondanmıdır nedir)
Hallisna da pek iyi şeyler yazmamış buluşmaya gelemiyormuş.
Neyse ipek bebek sağlıkla zamanında doğsunda biz görüşmesekte olur...

cnm ben marmaristeyim bucayla ve izmirle alakam yok aslında ama üye olurken izmir yazmış bulundum değiştirmedim tekrar

KIZLAR BAKAR MISINIZ PELİNİN YAPTIĞINA...:1shok:

Günaydın pisimmm, fazla hareket etmiyorum dediğin gibi. Hala sağ kaburgama vuruyor, bazen dayanıp döndüğünü hissediyorum, yine de doğum kanalından fazla uzaklaşmıyor. Hareketlerini etkilyebilmenin bir yolunu bilsem yapacağım.

cnm ben marmaristeyim bucayla ve izmirle alakam yok aslında ama üye olurken izmir yazmış bulundum değiştirmedim tekrar

Hmmmm.... Anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…