neyse şimdilik sorun yok inşallah yaramazda normale dönücek göbek hizasında tekmelere devam edicek üzmez onlar annelerini arada korkuturlar sadece
herkeze gunaydın kıslarrr:):):)
bızde geldık kızımla... bugun doktora gıdıcez ama konusmaya... ılla bakıcam dersede mıdyata gıdıcem bayan dokta orda bakırcam... cunku kendımı cok kasıcam bılıyorum...doktorda bakamıcak... ama nette baktım bu aylarda 2-3 cm acılma olması normal dıyo... olmadı pazar gıdıyoruz zaten pazartesı solugu dokorda alırım ıns... ya sacmala erkke doktor olsun baktır dıyosunuz bılıyorum ama ben baktıramam ıste eşimle bıle kasıyorum kendımı canım cok acııyo kesın doktordada oyle olucak... benı rahatlatan bı kadın dogumcu lazım
çiĞDEMCİM BU HAFTALARDA TERS DURMALARI NORMAL DİYOR BİR SİTEDE sakın panikleme hiç 1 şey olmaz. Sen yarın gelicen mi bu durumda?
Bu arada aspirincim sabah indi şimdi yine şişmeye başladı zonkluyor artık yarın da çalışıcam ondan sonra da buuşma var yani yandım. Ama p.tesi izinliyim aşım var:))
şeyma iyi haberlerle gelirsin inşallah ama bence yola çıkmadan iyice bi bakın çünkü az yol değil yine uzun mesafe kendini daha rahat hissedersin.
benimde yarın şeker yüklemem varinşallah sorun çıkmaz bu arada kendimi çook şişko hissediyorum bugün aynaya bakasım gelmedi gerçi dün eşimle tartıştık belki o yüzden bakmak istemedim kendimi çok çirkin hissettim aslında çirkinleşince seviniyordum kızım güzel olucak diye ama bugün sabah kötüydü
aY PARDON YA BEN sen ist.dasın sandıydım
yok cnm ben izmirde değilim ilçesindeyim
Sağolun kızlar. Bebeğin ayakları kaburgalarım hizasında, başı da doğum kanalına yakın. Dönmesi lazım yavaş yavaş. Kendimi takip edeceğim önümüzdeki haftaya kadar. Ayakları bir ara sağ yanıma kadar gelmişti. Düzelecek sanırım. Doktor istirahat et, bol su iç, ağır kaldırma vs. dedi. Bir de kanama meselesi var. Kanamam olursa ya da nişan gibi, hastaneye gitmem lazım. Daha önce de düşük tehlikesi geçirmiştim; onu atlattım Allah'a şükür, yine atlatacağım inşallah.
Onun haricinde bebeğim iyi durumda, 37,5cm olmuş boyu, kilosu da 1.140gr. (1005 civarı alt sınırmış). Herşeyi normal şükürler olsun. Bekliyoruz işte. Ay milupa bana mail atmış anneler gününde, yeni gördüm. Sabah sabah içim yandı mafoldumben
off bugün midem yanıyor başım ağrıyor iş yerinde bulunduğum yerden memnun değilim sinir oldum ya odamı istiyorum şimdi 2 kişiyiz ve oda değil resmen hiç rahat değilim yanımda ki insanda işe gelmez artık doğru düzgün nasılsa ben varım diye bana kaldı herşey gelen giden kalabalık offff meyve bile yiyeyem burda allahım ne gıcık bi durum nasıl dayanıcam ben buraya
Off kızlar bugün bi temizlik yapayım dedim.Oturma odasında çekyatları çektim süpürdüm sldim bi kötü oldum sanki yıllarca uyumamışım bir yoruldum ki sormayın sınra uyumuşum anca kalktım bütüüün işlerim kaldı yaaww.Su borumuz patlamış bahceye sızmış off Allah ım bi eksik o vardı şimdi tam olduk artık başka bişiye gerek kalmadı artık başka bi felaket gelmez heralde başımıza...
canım günaydın üzülme herşey yoluna girer bitanem...Fazla hareket etme istirahat et bence.senin de sağ kaburgana vuruyordu dimi daha önce de konuşmuştuk.Ben de p.tesi acile gittiğimde yazmıştım burrada da dr.az daha dönmüş olsa doğ.kanalına girmiş diyecektim ama hafif çapraz duruyor dedi.yani benimkinin de ayakları yukarıda ama daha kaçkere döner o dedi.
cnm ben marmaristeyim bucayla ve izmirle alakam yok aslında ama üye olurken izmir yazmış bulundum değiştirmedim tekrar
KIZLAR BAKAR MISINIZ PELİNİN YAPTIĞINA...:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?