eh iyi diyelim iyi olalım ben sinir harbi içindeyim sen nasılsın adaş
iyilik cnm sen nasılsın?
Merhaba, hoşgeldin...
Hoşgeldin şekerim, çok sağol. Vaktinde gelsin diye dua ediyorum kuzucuklarımız için...
merhaba canım
nasılsın
geçmiş olsun sanada
Allah hepimizin yardımcısı olsun zamanında gelsin kuzularımız inşallah
odam değişti iş yerinde ve yeni yerimde hiç mutlu değilim
sende mi şişenler kervanına katıldın gerçi çalışanların çoğunluğun şişmekte ayaklar uzatılamadığı için
oglen annemle carsıya cıktık ne guzel gezdık tam marketteyken cok az su geldı al nası agrıdı doktora gıttık usgde baktı hemen erken dogum tehlıkesı var alttan muayene etmem gerekıyo dedı... bende olmaz baktırmam dedım alttan hıc musaıt degılım dedım yarın gel muhakkak dedı doktorumla konuscam sımdı bakalım
odam değişti iş yerinde ve yeni yerimde hiç mutlu değilim
sende mi şişenler kervanına katıldın gerçi çalışanların çoğunluğun şişmekte ayaklar uzatılamadığı için
İyi diyelim, iyi olalım canım yaw.
Tuzlu yemediğim, ayaklarımı da uzattığım halde şişti ayaklarım; dev anası gibi oldu mafoldumben
merhaba arkadaşlar.. bugün benim kontrol günümdü.. şeker yüklemenin tekrarı yapılmıştı.. (değerim düşük çıkmıştı öncesinde) şimdi 116 çıktı ve iyi dedi doktor... usg yapıldı bebek iyi şükür herşeyi normal haftası ile uyumlu.. ama doktor göbeğimi görünce bu 27haftalık göbek değil dedi.. daha büyükmüş.. zaten usgde baktığında da devamını getirdi.. su fazlalığı devam ediyor..
3.defa bu defa 100gr.lık şeker yüklemesi yapılacak.. suyun fazlalığı şekerin yüksekliğinden ama benim şekerim yüksek çıkmıyor aksine düşük..
vakitlice gelsinler inş.. suyun fazlalığı erken doğum riskini oluşturuyor (ALLAH korusun)
32.haftayı görmemiz lazım dedi doktor.. 2hafta sonrası için yeniden kontrol ve bununla birlikte nst..
buluşma konusunu da okudum zaten varolan bir nişan alışverişi vardı ama artık o bile yok.. 32.haftaya kadar mecburiyetler harici dolaşmak yorulmak yok.. haliyle ben malesef gelemiyorum..
bebişin tüm kıyafetleri yıkama ütüleme yerleştirmesini bitirmiştim çok şükür.. iyiki iyiki iyiki yapmışım diyorum..
ALLAH korusun ama her durum için elinizden geldiğince bitirin alıverişlerinizi..
özellikle bu sıcaklarda başta çalışanlara yardım etsin RABBİM.. hepimize sağlıklı-vakitli doğumlar nasip etsin inş...
selam kızlar nasılsınız bakalım ? ben hergeçen gün şiştiğimi hissediyorum. menepoza girmiş gibiyim sıcaklar mahvedio beni. ben böle hararet yapmazdıım ya..... allah yardımcımız olsun temmuzda valla....
merhabe güzel anneler herkese çok geçmiş olsun benim oğlumda dün gece yaramalık yaptı sizlerdede oluyormu bilmiyorum ama kasıklarında sancı ve bel ağrısıyla uyandım kıpırdayamadım bile yerimden çok korkunc bir sancı çektim 2 dak. sürdü benim gibi sancı gelip çıkan varmı kızlar yaaa((
Günaydın kızlar....
Dün 28. hafta muayenem vardı. Bir sürü de sıra vardı hastanede o gün. Çok bekledik o yüzden. Sıra bana geldi, muayene etti. Bebeğin başı çok aşağıdaymış, nst istedi. Alete bağladılar beni. Doktor geldi 15dk kadar sonra bana "senin sancın var" dedi. Ben de "yooo, sancım falan yok" dedim. Oysa varmış, ben hissetmiyormuşum. Bir serum bağladılar, bittikten sonra tekrar bakıp değerlendirmek için... 15-20dk serum bekledim bitsin diye. Sonra 15 dk da nst. Ortalama yarım saatte içim içimi yedi, bebeğim erken doğacak diye. Kafamdan bir sürü şey geçiyor, "bebeğim ölürse, ölüsünü karton kutuda mı verecekler?" diye. Ağla ağla nst'de. Hemşire de geldi "sancın mı var, ondan mı ağlıyorsun?" diyor. Ne alaka?? Neyse ömrümden 5 sene gittikten sonra sancı düzensiz olduğu için doğum olmadığına karar verdiler. Yalnız kanama ya da nişan olursa hemen gel dedi doktor. Bebek dönecekmiş yavaş yavaş. Yine de temkinli olmak lazımmış.
Bir de dün ayaklarım çok şişti, tuz da kullanmıyorum fazla, yine de öyle bir şişti ki, üzerine basamadım. Acısından değil, üzerine basınca sanki uyuşmuş gibi karıncalanıyor... Çok az geçti bu sabah, hala şişik bakalım ne olacak...
cnm çok geçmiş olsun ya. ınşallah vaktinde gelir ipek kızımız hayatım. Sen içini ferah tut. şimid buluşmaya gelemiyor musun??
geçmiş olsun başkanım kendine ve bebişine iyi bakta buluşmaya gelmesende olur canım yaa
bu arada şeymacım sanada çok geçmiş olsun canım allaha emanet olun hepiniz
Biz geldik
Geçmiş olsun canım aman dikkat et demekki artık son 3 ayda daha çok dikkat etmemiz gerek
geçmiş olsun,Allah cümlemizin ayrdımcısı olsun....
geçmiş olsun..
günaydın
şeyma halissna geçmiş olsun dikkat edin kendinize anam ben oğlanlardan beklerken bizim kızlar zilli çıktı illa atıcaklar kendilerini dışarı ben inanıyorum hiç bi sorun olmıyıcak allahın izniyle
çiğdem noldu hayırdır benimde aklımdan sen geçtin dün ama evi taşıyor herhalde diye çok merak etmemiştim sorun mu oldu?
çok teşekkür ederim... ALLAH hepimize hayırlı-sağlıklı-vakitli doğumlar nasip etsin inş..:Saruboceq:Bu arada herkese günaydın noluyo bize böyle yaa.
Topiğin üzerinde kara bulutlar dolaşıyo.(ya da doğ.zamanımız yaklaşıo ondanmıdır nedir)
Hallisna da pek iyi şeyler yazmamış buluşmaya gelemiyormuş.
Neyse ipek bebek sağlıkla zamanında doğsunda biz görüşmesekte olur...
çok geçmiş olsun..umarım herşey yolunda gider.bende okuyunca endişelendim şimdi :S
saol canım.. şeker yüklemesi 2defa tekrarlandı..cnm bebeğinin iyi olmasına sewindim.
ama şunu anlamadım ben benimde suyum çok fazlaymış.hatta doktor dediki aynı bebekten 1 tane daha olsa sığar dedi içinde genişi dedi ve bebeğimde iriymiş oldukça:) bu şeker belirtisi dedi hemen tahlilini yaptır dedi ve benim tahlilim iyi çıktı.kendiside iyi çıkınca tekrarını istemedi sonuçta bebek iriliği genetikte oluyormuş anne babadan.
bide suyu fazla olunca erken doğum riski mi oluyormuş.benim doktorum hiç öle bişi demedi tırstım şimdi yaaa
Hoşgeldin, bulabildin mi sepet yapımını? Braxton hicks kasılmaları yaşamıştın. Yalancı ağrı olmuş yani. Doğuma hazırlayıcı egzersiz. 2-3 hafta önce bende acısız kasılmalar olmuştu. Doğum sancısı gibi olsa zaten hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?