2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eh iyi diyelim iyi olalım ben sinir harbi içindeyim sen nasılsın adaş

iyiyim canım bende
neden sinir içindesin hayrola

iyilik cnm sen nasılsın?

idare ediyorum canım yaaa
sadece ayaklarım bacaklarım çok şişiyor
birde sürekli kramplarla uyanıyorum
bilmiyorumkismile

Merhaba, hoşgeldin...

Hoşgeldin şekerim, çok sağol. Vaktinde gelsin diye dua ediyorum kuzucuklarımız için...

merhaba canım
nasılsın
geçmiş olsun sanada
Allah hepimizin yardımcısı olsun zamanında gelsin kuzularımız inşallah

odam değişti iş yerinde ve yeni yerimde hiç mutlu değilim
sende mi şişenler kervanına katıldın gerçi çalışanların çoğunluğun şişmekte ayaklar uzatılamadığı için

merhaba canım
nasılsın
geçmiş olsun sanada
Allah hepimizin yardımcısı olsun zamanında gelsin kuzularımız inşallah

İyi diyelim, iyi olalım canım yaw.

sende mi şişenler kervanına katıldın gerçi çalışanların çoğunluğun şişmekte ayaklar uzatılamadığı için

Tuzlu yemediğim, ayaklarımı da uzattığım halde şişti ayaklarım; dev anası gibi oldu mafoldumben

çok geçmiş olsun cnm.sıkma canını eminim bebişin zamanını bekleyecektir.sen içini rahat tut.

yeni ayakkabılar almak lazım galiba cidden biz hamileliğin bal ayındaymışız 6. ay bitince başlıyor sıkıntılar

evet canım yaa
hemde nasıl şiş
ayak şeklim tamamen kayboldu şişş

İyi diyelim, iyi olalım canım yaw.

Tuzlu yemediğim, ayaklarımı da uzattığım halde şişti ayaklarım; dev anası gibi oldu mafoldumben

evet canım iyi oluruz inşallah

selam kızlar nasılsınız bakalım ? ben hergeçen gün şiştiğimi hissediyorum. menepoza girmiş gibiyim sıcaklar mahvedio beni. ben böle hararet yapmazdıım ya..... allah yardımcımız olsun temmuzda valla....

cnm bebeğinin iyi olmasına sewindim.
ama şunu anlamadım ben benimde suyum çok fazlaymış.hatta doktor dediki aynı bebekten 1 tane daha olsa sığar dedi içinde genişi dedi ve bebeğimde iriymiş oldukça:) bu şeker belirtisi dedi hemen tahlilini yaptır dedi ve benim tahlilim iyi çıktı.kendiside iyi çıkınca tekrarını istemedi sonuçta bebek iriliği genetikte oluyormuş anne babadan.
bide suyu fazla olunca erken doğum riski mi oluyormuş.benim doktorum hiç öle bişi demedi tırstım şimdi yaaa

merhabe güzel anneler herkese çok geçmiş olsun benim oğlumda dün gece yaramalık yaptı sizlerdede oluyormu bilmiyorum ama kasıklarında sancı ve bel ağrısıyla uyandım kıpırdayamadım bile yerimden çok korkunc bir sancı çektim 2 dak. sürdü benim gibi sancı gelip çıkan varmı kızlar yaaa ((

Selam canım, şükür Allah'a... Ben de 1 ayda 900 gr almışım, 56,4 olmuşum. Bunun 414 gr'ı bebeğe gitmiş, geri kalanın bir kısmı su olarak plasenta ve ayaklarıma yerleşmiş durumda...

Hoşgeldin, bulabildin mi sepet yapımını? Braxton hicks kasılmaları yaşamıştın. Yalancı ağrı olmuş yani. Doğuma hazırlayıcı egzersiz. 2-3 hafta önce bende acısız kasılmalar olmuştu. Doğum sancısı gibi olsa zaten hissetmiyorum.

çok geçmiş olsun..umarım herşey yolunda gider.bende okuyunca endişelendim şimdi :S

cnm çok geçmiş olsun ya. ınşallah vaktinde gelir ipek kızımız hayatım. Sen içini ferah tut. şimid buluşmaya gelemiyor musun??

geçmiş olsun başkanım kendine ve bebişine iyi bakta buluşmaya gelmesende olur canım yaa
bu arada şeymacım sanada çok geçmiş olsun canım allaha emanet olun hepiniz

Biz geldik

Geçmiş olsun canım aman dikkat et demekki artık son 3 ayda daha çok dikkat etmemiz gerek

geçmiş olsun,Allah cümlemizin ayrdımcısı olsun....

geçmiş olsun..

çok teşekkür ederim... ALLAH hepimize hayırlı-sağlıklı-vakitli doğumlar nasip etsin inş..:Saruboceq:

saol canım.. şeker yüklemesi 2defa tekrarlandı..
ilki açlık 74 tokluk 91..
ikincisi 116 çıktı..
şimdi 100gr.lık gizli şeker taraması yapılacak..
suyun artımı devam ederse amniyosentez yapılışı gibi keseden fazla sular çekiliyormuş..( doğum riski var tabi)
yada doğum haftasına yaklaşmışsan kendileri bebeği alıyorlarmış..
vaktinde gelsinler inş ama 32.haftayı görmemiz lazımmış..

bir kaç bir şeyler baktım pisicim yaaa yapa bilirim her halde acısız değillerdi canım ya bildiğin sancı geçen haftada aynı saatte olmuştu haftada bir vuruyor her halde kasıklarıma epiduralsiz kesinlikle doğuramam her halde oyna acı sınırım çok fazladır ama bilmiyorum allah yardımcımız olsun çok korkuyorum erkenden doğuracağım diye((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…