2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar ciğdemcım durumunu okudum baska arkadaslarda varsa cok gecmiş olsun

bızde babamızı beklıyoruz hastaneye gıdıcez demır yuklucekler yıne cok canım yancak bılıyorum bennnnama hepsı bebeğim içinn

3 hafta oldu doktor kontrol edermı haftayamı bakar usg den bılemıyorum

bol yazısmalar sıze

neyse annişler ben toz alacağım oradanda anneme gececeğim sonra uğraya bilirsem uğrarım öpüldünüz canlar

ben ilk defa duyuyorum su fazlalığının sorun olduğunu
netten de araştırdım öle yazıyor.korktum
ama ben daha geçen hafta renkli dobbler ve 3-4 boyutlu usg ye girdim.sanırım onda böle bi sorun olsa sölerdi ve rapora yazardı.benim su fazla da çok ta fazla değil sanırım.:bbo:

Hepimiz korkuyoruz tatlım. Ara ara olacak o sancılar. Sen sancıların düzenli olup olmadığına bakarsın, anlaşılır yalancı olup olmadığı.

şeyma ve çiğdem size de çok geçmiş olsun.. ne zormuş anne olmak dimi..

Çok sağol kuzumm, çok garip bir duyguymuş anne olmak. Karnında kendinden bir parça taşımak, onu kendinden daha fazla sevmek... Garip, bir o kadar da güzel.

Hoşgeldin, teşekkür ederim canım. İnşallah herşey iyi olacak senin ve bebeğin için...

hoşbuldum şekerler,mutfağa girdim bende kendimi kaybetmişim...az kalsın dolapları silmeye başlıyodum yani..:))ben iş yapamıyorum ya,erkek milleti de ne kadar yapsa(ki kocam becerikli çok şükür)boş anacım yağ götürmüş ortalığı...akşam kızcak niye yaptın diye ama napiim dayanamadım artık...

aaa hallisna ben seni okumamşım sana da çok geçmiş olsun canım,bizim yaramazlar korkutup korkutup durucaklar galiba....:))aman dursunlar da korkutsalarda olur :)))

rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla zamanında doğurmayı nasip etsin :Saruboceq:

canlarım cumanız mübarek olsun allahım inşallah sağlıcakla noksansız kusursuz vaktinde bebekerimizi kucağımıza allmamızı nasip etsin inşallah valla şuanda tek dileğim duam bu allahım bütün dualarımızı kabul eylesin inşallah

slm kızlar sıze bısey sorcam sabah bende doktor enfeksıyona baktıda alttan o aradada smear alalım dedı aldı suanda tahrıs olmus az ve acıkkahve bı leke geldı normalmı hıc smear testı yaptıran oldumu yada bılgısı olan varmı korktm ya doktor bılıncsızmı dıye netten baktım alınır dıyor ama yıne de korktum

ben bi kaç kez aldırdım cnm hatta 1 aylık hamileykende aldılar benden ama bende senin dediğin gibi bir sorun olmadı.doktorunu ara bir sor istersen sen

ben bi kaç kez aldırdım cnm hatta 1 aylık hamileykende aldılar benden ama bende senin dediğin gibi bir sorun olmadı.doktorunu ara bir sor istersen sen

saol canım tesekkur ederım bendede cok degıl cok az geldı ama korktum bende bısey olursa dıye ıcımı rahatlattın saol

seninde cuman mübarek olsun canım ve tabiii herkeslerin,tam dua vakti allahım dualarımızı kabul etsin...biz de oğluşumla kuran dinliyoruz,çok hoşuna gidiyo oğlumun,sakin sakin oynuyo içimi okşuyo sanki :)))

Valla çiğdemcim kızımın zoru benle babaya karşı gayet ılımlı:))Aman iyi olsunlar da tepişsin dursunlar

Valla çiğdemcim kızımın zoru benle babaya karşı gayet ılımlı:))Aman iyi olsunlar da tepişsin dursunlar

Benimki tuzağa düştü. Sabahın köründe beni tepiklediğini düşünürken aslında babasını tepkiledi nıhahahaha çok kötüyüm...

Ohhh çok iyi olmuş çiğdemcim sadece sevmekle olmuyor bizim çektiklerimizi de görsünler benim kızımda doğunca çektirir babaya artık

kızlar benim şimdi adet kanamsı gibi kanamam oldu cok korktum fitil kullanıyorum bu akıntı ve idrar yolları iltihabı ile ilgili doktoru aradım tahriş etmiş olabilirsin dedi gel bakalım dedi akşam olup işten cıkmayı bekleyeceğim cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…