saol canım.. şeker yüklemesi 2defa tekrarlandı..
ilki açlık 74 tokluk 91..
ikincisi 116 çıktı..
şimdi 100gr.lık gizli şeker taraması yapılacak..
suyun artımı devam ederse amniyosentez yapılışı gibi keseden fazla sular çekiliyormuş..( doğum riski var tabi)
yada doğum haftasına yaklaşmışsan kendileri bebeği alıyorlarmış..
vaktinde gelsinler inş ama 32.haftayı görmemiz lazımmış..
bir kaç bir şeyler baktım pisicim yaaa yapa bilirim her halde acısız değillerdi canım ya bildiğin sancı geçen haftada aynı saatte olmuştu haftada bir vuruyor her halde kasıklarıma epiduralsiz kesinlikle doğuramam her halde oyna acı sınırım çok fazladır ama bilmiyorum allah yardımcımız olsun çok korkuyorum erkenden doğuracağım diye((
şeyma ve çiğdem size de çok geçmiş olsun.. ne zormuş anne olmak dimi..
merhaba kızlar ciğdemcım durumunu okudum baska arkadaslarda varsa cok gecmiş olsun
bızde babamızı beklıyoruz hastaneye gıdıcez demır yuklucekler yıne cok canım yancak bılıyorum bennnnama hepsı bebeğim içinn
3 hafta oldu doktor kontrol edermı haftayamı bakar usg den bılemıyorum
bol yazısmalar sıze
slm kızlar sıze bısey sorcam sabah bende doktor enfeksıyona baktıda alttan o aradada smear alalım dedı aldı suanda tahrıs olmus az ve acıkkahve bı leke geldı normalmı hıc smear testı yaptıran oldumu yada bılgısı olan varmı korktm ya doktor bılıncsızmı dıye netten baktım alınır dıyor ama yıne de korktum
ben bi kaç kez aldırdım cnm hatta 1 aylık hamileykende aldılar benden ama bende senin dediğin gibi bir sorun olmadı.doktorunu ara bir sor istersen sen
saol canım tesekkur ederım bendede cok degıl cok az geldı ama korktum bende bısey olursa dıye ıcımı rahatlattın saol
canlarım cumanız mübarek olsun allahım inşallah sağlıcakla noksansız kusursuz vaktinde bebekerimizi kucağımıza allmamızı nasip etsin inşallah valla şuanda tek dileğim duam bu allahım bütün dualarımızı kabul eylesin inşallah
Kızlar bu kızım benim canımı acıtıyor artık size de oluyor mu benimki mi cadı?
Valla çiğdemcim kızımın zoru benle babaya karşı gayet ılımlı:))Aman iyi olsunlar da tepişsin dursunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?