2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaa bişey soracam,
dışarıdan elimizi koyunca karnımıza bebeğin kalp atışları hissedilebilir mi?
akşam eşim elini koydu karnıma, kalp atışlarını duyabiliyorum dedi. ben koydum, bişey anlamadım. bu mümkünmü acaba?
ama kızım abisine karşı hala edepli. o dokununca kıpırdamıyor bile. oğlum, abiye saygısızlık etmiyor işte diyorum. anneye ediyor da abiye niye etmiyor diyor

biyerde okumuştm bebeğin pozisyonu uygunsa babası kulağını koyduğunda dinleyebilir yazıodu..ama ben hiç dikkat etmedim belki de duyulur bi de onu ayırdetmek çok kolay çünkü çok hızlı atıyor kalbi 140 civarında...

hahaha yoga mı yapıcan bana çok komik geliyor öyle şeyler ya hiç vaktim yok diye:)))

Evet cd buldum bununla ilgili, nefes egzersizi için alacağım doğum kolay olur.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=177278&productid=dvdgala88

[
Kalp atışı değildir o, hıçkırığını hissetmiştir. Hıçkırdığı zamanlar belli zaman aralıklarıyla (1sn'yede, 2sn'yede 1 vs) olur. Öyle bir şey olsaydı doktorlar da öyle ölçerdi tatlım. /COLOR]

Son düzenleme:
Kızlar pazar günü t.dağdan babannem gelyor 1 hafta bende sizle bukadar aktif yazışamayabilirim.
ama belki de yazarım...a.sOna bile anlattım sizi telefonda cumartesi annelerle buluşucaz dedim internetten dünde soruyor yine bana buluşucak mısınız c.tesi diye:roflol:
O bile bilo kaç gün önceden hehehekaydirigubbakcemile3
Ben ağustos anneleri diom bi de dioki ağustosta mı doğurucak hepsi?

Kızlare ben kaçıyım biraz işleri toplıyım yemekten sonra 13:00-13:30 gibi gelirim hem buluşmayı konuşuruz çiğdemcim. Hadi kendinize iyi bakın

günaydın herkese nasılsınız annısler?ben bugun smear testı verdım daha dogrusu hamılelıkte onemlı dedı doktor ve aldı anladımkı ben normal dogum yapamıycam kucucuk testı alırken bıle bagırdım acıyor dıye :)doktorda guldu ya cok utanıyorum cok sıkıyorum kendımı napcam dogumu hıc bılemıyorum

dr her sabah pencereyi açıp yapmamızı söylemişti ama yardım lazım çünkü bi yerde okudum doğumun her anı için başka türlü nefes alıp vermek lazım

Gözün aydın şekercim. Çok sevindim senin için...

ayyy nası yapıcaz ki yaaa ben çok sıkılırım öyle bişeyler çalışırken dayanamam...patlarım sıkıntıdan...

Pilates yaptım ben, ondan sıkılmam ben öyle şeylerden. Seminere göndermedi kocam, alsın şimdi cdleri.

selam güzel anneler.....:))

hakikaten noluyo yaaa dedim bende okuyunca sabah sabah,çiğdemcim çok geçmiş olsun sana da neyse ki gelmeye kalkmamış yaramaz.......noluyosa bi durun da.. ne aceleniz var,sanki orda kalcaklarda :)))allahım yaaa

kızlar ufak tefek işlerim var(ufak tefek dediğimde gardolabı dağıttım yazlık-kışlık olayı)onları hallediyim gelirim yine üff yaa daha yeni ütü yaptm ama yazlık gömlekler tişörtler çıkınca onların ütülenmesi lazım bide...

merhabalar kıslar
nasılsınızz

Merhaba, hoşgeldin...

Hoşgeldin şekerim, çok sağol. Vaktinde gelsin diye dua ediyorum kuzucuklarımız için...

benim odamın biri tepeleme ütü yapılması gereken kıyafet dolu ve bim umrumda değil zaten sadece eşiminkileri ütülüyorum benim giydiklerim yani giyebildiklerim belli başlı şeyler olunca daha kşlıkları vakumlıyıcam hepsi katlı bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…