herkeze gunaydın kıslarrr:):):)
bızde geldık kızımla... bugun doktora gıdıcez ama konusmaya... ılla bakıcam dersede mıdyata gıdıcem bayan dokta orda bakırcam... cunku kendımı cok kasıcam bılıyorum...doktorda bakamıcak... ama nette baktım bu aylarda 2-3 cm acılma olması normal dıyo... olmadı pazar gıdıyoruz zaten pazartesı solugu dokorda alırım ıns... ya sacmala erkke doktor olsun baktır dıyosunuz bılıyorum ama ben baktıramam ıste eşimle bıle kasıyorum kendımı canım cok acııyo kesın doktordada oyle olucak... benı rahatlatan bı kadın dogumcu lazım
Pelin valla döverim gelir seni. Bu arada çiğdem sen hiç konuşma sen de dün cam siliyordun seninle yarın hesaplaşacağım ben
Günaydın cnm sen daha gitmedin mi doktora?Ya bak ne diycem kasma kendini rahatlat öyle düşünürsen baktıramazsın doğru düzgün.bayan doktora çık ben de hep bayan doktor tercih ettmiştim.geçen akşam acildeki dr.da bayandı alahtan. ben alttan bakılacağını bilmiordum ama allahtan bayandı bide çok güzel davranıor.yanındaki asistan kız bile başını çevirdi ve ben giyinirken örtüyü tuttu.bi de böyle uzun tunik gibi bişey giyince daha rahat oluor aklında bulunsun çatala inip binerken..uzun olması daha iyi üzerindekinin bir de beyaz örtü veriorlar ya onunla neredeyse heryerimi kapattım sadece dr.a lazım olan yer açık kaldıkaydirigubbakcemile3sen de öyle yap cnm dr.da anlayışlı olursa hiç bakmadan halleder zaten...
Yapma diye diyorum tatlım için dursun biraz boşverin. Eee heyecan var mı yarın için
Günaydın kızlar....
Dün 28. hafta muayenem vardı. Bir sürü de sıra vardı hastanede o gün. Çok bekledik o yüzden. Sıra bana geldi, muayene etti. Bebeğin başı çok aşağıdaymış, nst istedi. Alete bağladılar beni. Doktor geldi 15dk kadar sonra bana "senin sancın var" dedi. Ben de "yooo, sancım falan yok" dedim. Oysa varmış, ben hissetmiyormuşum. Bir serum bağladılar, bittikten sonra tekrar bakıp değerlendirmek için... 15-20dk serum bekledim bitsin diye. Sonra 15 dk da nst. Ortalama yarım saatte içim içimi yedi, bebeğim erken doğacak diye. Kafamdan bir sürü şey geçiyor, "bebeğim ölürse, ölüsünü karton kutuda mı verecekler?" diye. Ağla ağla nst'de. Hemşire de geldi "sancın mı var, ondan mı ağlıyorsun?" diyor. Ne alaka?? Neyse ömrümden 5 sene gittikten sonra sancı düzensiz olduğu için doğum olmadığına karar verdiler. Yalnız kanama ya da nişan olursa hemen gel dedi doktor. Bebek dönecekmiş yavaş yavaş. Yine de temkinli olmak lazımmış.
Bir de dün ayaklarım çok şişti, tuz da kullanmıyorum fazla, yine de öyle bir şişti ki, üzerine basamadım. Acısından değil, üzerine basınca sanki uyuşmuş gibi karıncalanıyor... Çok az geçti bu sabah, hala şişik bakalım ne olacak...
ayy kızlar ben kahvaltıya geç kaldım yeni uyandım hemen geldim size bakıym dedim
her sabah en geç
9 da ayaktaydım ama dün gecennin acısını çıkardım sanırım.4 saat yetmiyor insana.
tosuncuk ta kıpraştı durdu ama ben hiiiç oralı olmadım 3-4 defa uyandım sadece
tekmelerinden okadar ben uyudum o tepindi:)))şimdi gidip güzeeel bir kahvaltı hazırlayayım
oğlumla ikimize...
CANIM BENİM YA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, AMA ÜZÜLME CANIM.. Bİ SORUN OLMİCAK İYİ DÜŞÜN, İYİ OLSUN.. kaydirigubbakcemile5
Sağol kuzum, dua ediyorum hep bebeklerimiz vaktinde gelsin diye. Bu arada hoşgeldin, iyisindir inşallah...
kızlarrr noluy bu ara bızlare.... bu bebeişlerın derdı ne boyle sankı bısey var gıbı erkenden gelmek ıstıyola dursunlar durdukları yerde çigdemler ıkınızede cok gecmıs olsun ya...
evet cnm:çok üzgünüm:ayyy siz yarın mı buluscaksınız:):)
benimki akşam iyiydi de ondan önceki gece saat 4 e kadar uyutmadı zıpır ağladım oturup.ben bi de bazen hafif yüzükoyun yatıyorum o zaman yatağa vuruyor güm gümm eşim de akşam dioki ben bile hissettim dün gece dedi hissedilior yani çok sert.Afiyet olsun şekerim. Benim oğlan da sabahın 7'de kurulmuş gibi başlıyor tekmelemeye, hem de ne seri vuruyor anlatamam. Bu vururkene aa benim adam uyuyor horul horul, aldım elini koydum vurduğu yere. Durdu durdu, yine debelenmeye başladı veledim, o kadar da şiddetli ki... Kocam bir fırladı yataktan ne oluyor diye kaydirigubbakcemile3 sabah sabah çok eğlendim kötükedihüso
Ya ben hamile kaldığımdan beri makyaj bile yapmıyorum nasıl süsleniyim artık yaparım belki çok hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?