2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pelin valla döverim gelir seni. Bu arada çiğdem sen hiç konuşma sen de dün cam siliyordun seninle yarın hesaplaşacağım ben

Günaydın cnm sen daha gitmedin mi doktora?Ya bak ne diycem kasma kendini rahatlat öyle düşünürsen baktıramazsın doğru düzgün.bayan doktora çık ben de hep bayan doktor tercih ettmiştim.geçen akşam acildeki dr.da bayandı alahtan. ben alttan bakılacağını bilmiordum ama allahtan bayandı bide çok güzel davranıor.yanındaki asistan kız bile başını çevirdi ve ben giyinirken örtüyü tuttu.bi de böyle uzun tunik gibi bişey giyince daha rahat oluor aklında bulunsun çatala inip binerken..uzun olması daha iyi üzerindekinin bir de beyaz örtü veriorlar ya onunla neredeyse heryerimi kapattım sadece dr.a lazım olan yer açık kaldıkaydirigubbakcemile3sen de öyle yap cnm dr.da anlayışlı olursa hiç bakmadan halleder zaten...

kızlar ağustosta mecburen yapıcaksınız hemde 2-3 katını hem bebek hem yemek hem temizlik o yüzden şimdi dinlenin bol bol uyuyun

Pelin valla döverim gelir seni. Bu arada çiğdem sen hiç konuşma sen de dün cam siliyordun seninle yarın hesaplaşacağım ben

kız ben siliodum ama beni bir görseniz 1.5 saatte sildim yavaş yavaş.size de bakıordum arada.dışarı da çıkmadım üst köşeleri de bıraktım yani ben kendimi biliorum.uzanmıyorum hiç.hem benim öyle pelin kadar tehlikeli bi durumum yok hem de ÇEKYAT FİLAN ÇEKMEDİM BEN didemcim...

aynen canım şimdi benım dusundugum benı rahatlatması lazım... erkke doktorda bunu nekadar yapabılır kı kadın olması bunun ıcın onemlı Allahım ıns bayan doktor bulurum... sana ne guzel kadın doktor bakmıs ıns banada kadın bakar

ya hamileyim bebeğim olucak mutlu olmam lazım ama bu iş yeri yüzünden mutlu değilim ya sinir oluyorum eşimle konuşucam rapor almak istiyorum inşallah oda gıcıklık yapmaz

ayy kızlar ben kahvaltıya geç kaldım yeni uyandım hemen geldim size bakıym dedim
her sabah en geç
9 da ayaktaydım ama dün gecennin acısını çıkardım sanırım.4 saat yetmiyor insana.
tosuncuk ta kıpraştı durdu ama ben hiiiç oralı olmadım 3-4 defa uyandım sadece
tekmelerinden okadar ben uyudum o tepindi:)))şimdi gidip güzeeel bir kahvaltı hazırlayayım
oğlumla ikimize...

CANIM BENİM YA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, AMA ÜZÜLME CANIM.. Bİ SORUN OLMİCAK İYİ DÜŞÜN, İYİ OLSUN.. kaydirigubbakcemile5

Afiyet olsun şekerim. Benim oğlan da sabahın 7'de kurulmuş gibi başlıyor tekmelemeye, hem de ne seri vuruyor anlatamam. Bu vururkene aa benim adam uyuyor horul horul, aldım elini koydum vurduğu yere. Durdu durdu, yine debelenmeye başladı veledim, o kadar da şiddetli ki... Kocam bir fırladı yataktan ne oluyor diye kaydirigubbakcemile3 sabah sabah çok eğlendim kötükedihüso

CANIM BENİM YA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, AMA ÜZÜLME CANIM.. Bİ SORUN OLMİCAK İYİ DÜŞÜN, İYİ OLSUN.. kaydirigubbakcemile5

Sağol kuzum, dua ediyorum hep bebeklerimiz vaktinde gelsin diye. Bu arada hoşgeldin, iyisindir inşallah...

Ya ben hamile kaldığımdan beri makyaj bile yapmıyorum nasıl süsleniyim artık yaparım belki çok hafif

kızlarrr noluy bu ara bızlare.... bu bebeişlerın derdı ne boyle sankı bısey var gıbı erkenden gelmek ıstıyola dursunlar durdukları yerde çigdemler ıkınızede cok gecmıs olsun ya...

kızlarrr noluy bu ara bızlare.... bu bebeişlerın derdı ne boyle sankı bısey var gıbı erkenden gelmek ıstıyola dursunlar durdukları yerde çigdemler ıkınızede cok gecmıs olsun ya...

Teşekkür ederim canım. Nazara geliyorum ben kesin. Ne zaman topluluk içine girsem, bir sorun oluyor, hiç şaşmıyor ama. Bu nazarı nasıl engellerim bilmiyorum.

ayyy siz yarın mı buluscaksınız:):)
evet cnm:çok üzgünüm:
benimki akşam iyiydi de ondan önceki gece saat 4 e kadar uyutmadı zıpır ağladım oturup.ben bi de bazen hafif yüzükoyun yatıyorum o zaman yatağa vuruyor güm gümm eşim de akşam dioki ben bile hissettim dün gece dedi hissedilior yani çok sert.
Ya ben hamile kaldığımdan beri makyaj bile yapmıyorum nasıl süsleniyim artık yaparım belki çok hafif

kız ben de hiiiççç hiç öyle süslenip makyaj yapıp gezemiorm.eşimde hemen kızıo zaten neymiş beni öpemiyomuşkaydirigubbakcemile3tekirdağda ohoooo.ama burda yapamıorm binde 1.yarında sizin için süslenicemkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…