Ohhh çok iyi olmuş çiğdemcim sadece sevmekle olmuyor bizim çektiklerimizi de görsünler benim kızımda doğunca çektirir babaya artık
kızlar benim şimdi adet kanamsı gibi kanamam oldu cok korktum fitil kullanıyorum bu akıntı ve idrar yolları iltihabı ile ilgili doktoru aradım tahriş etmiş olabilirsin dedi gel bakalım dedi akşam olup işten cıkmayı bekleyeceğim cok korkuyorum
merhaba arkadaşlar.. bugün benim kontrol günümdü.. şeker yüklemenin tekrarı yapılmıştı.. (değerim düşük çıkmıştı öncesinde) şimdi 116 çıktı ve iyi dedi doktor... usg yapıldı bebek iyi şükür herşeyi normal haftası ile uyumlu.. ama doktor göbeğimi görünce bu 27haftalık göbek değil dedi.. daha büyükmüş.. zaten usgde baktığında da devamını getirdi.. su fazlalığı devam ediyor..
3.defa bu defa 100gr.lık şeker yüklemesi yapılacak.. suyun fazlalığı şekerin yüksekliğinden ama benim şekerim yüksek çıkmıyor aksine düşük..
vakitlice gelsinler inş.. suyun fazlalığı erken doğum riskini oluşturuyor (ALLAH korusun)
32.haftayı görmemiz lazım dedi doktor.. 2hafta sonrası için yeniden kontrol ve bununla birlikte nst..
buluşma konusunu da okudum zaten varolan bir nişan alışverişi vardı ama artık o bile yok.. 32.haftaya kadar mecburiyetler harici dolaşmak yorulmak yok.. haliyle ben malesef gelemiyorum..
bebişin tüm kıyafetleri yıkama ütüleme yerleştirmesini bitirmiştim çok şükür.. iyiki iyiki iyiki yapmışım diyorum..
ALLAH korusun ama her durum için elinizden geldiğince bitirin alıverişlerinizi..
özellikle bu sıcaklarda başta çalışanlara yardım etsin RABBİM.. hepimize sağlıklı-vakitli doğumlar nasip etsin inş...
Günaydın kızlar....
Dün 28. hafta muayenem vardı. Bir sürü de sıra vardı hastanede o gün. Çok bekledik o yüzden. Sıra bana geldi, muayene etti. Bebeğin başı çok aşağıdaymış, nst istedi. Alete bağladılar beni. Doktor geldi 15dk kadar sonra bana "senin sancın var" dedi. Ben de "yooo, sancım falan yok" dedim. Oysa varmış, ben hissetmiyormuşum. Bir serum bağladılar, bittikten sonra tekrar bakıp değerlendirmek için... 15-20dk serum bekledim bitsin diye. Sonra 15 dk da nst. Ortalama yarım saatte içim içimi yedi, bebeğim erken doğacak diye. Kafamdan bir sürü şey geçiyor, "bebeğim ölürse, ölüsünü karton kutuda mı verecekler?" diye. Ağla ağla nst'de. Hemşire de geldi "sancın mı var, ondan mı ağlıyorsun?" diyor. Ne alaka?? Neyse ömrümden 5 sene gittikten sonra sancı düzensiz olduğu için doğum olmadığına karar verdiler. Yalnız kanama ya da nişan olursa hemen gel dedi doktor. Bebek dönecekmiş yavaş yavaş. Yine de temkinli olmak lazımmış.
Bir de dün ayaklarım çok şişti, tuz da kullanmıyorum fazla, yine de öyle bir şişti ki, üzerine basamadım. Acısından değil, üzerine basınca sanki uyuşmuş gibi karıncalanıyor... Çok az geçti bu sabah, hala şişik bakalım ne olacak...
herkeze gunaydın kıslarrr:):):)
bızde geldık kızımla... bugun doktora gıdıcez ama konusmaya... ılla bakıcam dersede mıdyata gıdıcem bayan dokta orda bakırcam... cunku kendımı cok kasıcam bılıyorum...doktorda bakamıcak... ama nette baktım bu aylarda 2-3 cm acılma olması normal dıyo... olmadı pazar gıdıyoruz zaten pazartesı solugu dokorda alırım ıns... ya sacmala erkke doktor olsun baktır dıyosunuz bılıyorum ama ben baktıramam ıste eşimle bıle kasıyorum kendımı canım cok acııyo kesın doktordada oyle olucak... benı rahatlatan bı kadın dogumcu lazım
merhabe güzel anneler herkese çok geçmiş olsun benim oğlumda dün gece yaramalık yaptı sizlerdede oluyormu bilmiyorum ama kasıklarında sancı ve bel ağrısıyla uyandım kıpırdayamadım bile yerimden çok korkunc bir sancı çektim 2 dak. sürdü benim gibi sancı gelip çıkan varmı kızlar yaaa((
slm kızlar sıze bısey sorcam sabah bende doktor enfeksıyona baktıda alttan o aradada smear alalım dedı aldı suanda tahrıs olmus az ve acıkkahve bı leke geldı normalmı hıc smear testı yaptıran oldumu yada bılgısı olan varmı korktm ya doktor bılıncsızmı dıye netten baktım alınır dıyor ama yıne de korktum
Kızlar bu kızım benim canımı acıtıyor artık size de oluyor mu benimki mi cadı?
kızlar benim şimdi adet kanamsı gibi kanamam oldu cok korktum fitil kullanıyorum bu akıntı ve idrar yolları iltihabı ile ilgili doktoru aradım tahriş etmiş olabilirsin dedi gel bakalım dedi akşam olup işten cıkmayı bekleyeceğim cok korkuyorum
yaa kızlar beğendiğim bebek arabası 530tl iken şimdi zamlanmış 630tl olmuş.keşke o zaman erken demeyip alsaydım üzüldüm yahu.boşu boşuna 100lira az mı ufffffklava:
kızlar lütfen artık çokkkk dikkatli olalım ev temizliklerini bırakalım erken doğum riski aniden gelişen birşeyde olabiliyor hiç birşeyiniz yokken allah korusun 2 3 gün içinde doğum olmuş oluyor lütfen bugünden itibaren istirahat çok önemmli bebeklerimiz daha henüz tam anlamıyla bu dünyaya ayak uydurabileceği haftalara gelmediler en azından 32 35 haftalara gelmeleri lazım biz ne kadar kendimizi yormazsak o kadar haftalarımızı ilerletebiliriz birde kramp ve kasılmalar için magnesıum kullanın ben çok rahat ediyorum önce allahımın sayesinde sonrada ialçalarımın sayesinde kendimi güvende hissediyorum sonradan pişman olacağımız şeyleri yapmayalım çok ağır şekilde temizlik yapan arkadaşlarımız var bırakın ev ne olursa olsun yağ pas kir olsun ama bebeğiniz bunların hiç birine değişilecek bir varlık değil onun yaşam şansını biraz daha arttıralım dikkatli olarak
çokkk geçmiş olsun canım bazen sancılar hissedilmye biliyor canım ama kanaman olmadığı sürece sancıları durdurabiliyorlar en azından bir kaç hafta daha canım o yüzden merak etme ilaç verdimi doktor kullanman için
Bekleme tabi, hemen izin alıp çık canım merakta bırakma bizi olur mu??
CANIM TEKRAR GİTTİM HİÇBİRŞEY YOK DOKTORLADA KONUSTUM AKSAMDA GELEBİLRİSİN MUAYENEHANEYE DEDİ AKSAMI BEKLİCEM HEM O ARADA 3-4 DEFA TUVALETE GİDER KNDİMİ DENERİM
AMA SABAHTAN BERİ YANMA VARDI AKŞAM FİTİLİ ATARKEN ZORLADIM SANIRIM mafoldumbenmafoldumben((
Hmmm nerede bakmıştın ki?
ben hello babyden bakmıştım orda her 250 tl lik alışverişe 50tl hediye çeki veriyorlar diye.fiyat artmış şimdi
internette de baktım çoğu yerde artmış
üfffff ama ya valla küt diye ben doğurucam herkes de bir olay var çarpıntı yaptınız beni.
Bebeğim tatlım kalk git şimdiden sen ya ne olur ne olmaz fitili de atarken dikkat et kesin ondan olmuştur bana geçen hafta tahlil yapmıştı idrar yolları enfeksiyonu başlangıcı demişti daha sen anlamadan ben anladım o yüzden antibiyotiğe gerek yok dedi antiseptik verdi 1 kereye mahsus suyla karıştırıp içtim bitti. Sanırım doktorumu ilk kes taktir ettim erken önlem aldı diye
Üfffff ama ya valla küt diye ben doğurucam herkes de bir olay var çarpıntı yaptınız beni.
Bebeğim tatlım kalk git şimdiden sen ya ne olur ne olmaz fitili de atarken dikkat et kesin ondan olmuştur bana geçen hafta tahlil yapmıştı idrar yolları enfeksiyonu başlangıcı demişti daha sen anlamadan ben anladım o yüzden antibiyotiğe gerek yok dedi antiseptik verdi 1 kereye mahsus suyla karıştırıp içtim bitti. Sanırım doktorumu ilk kes taktir ettim erken önlem aldı diye
bende o ilaçtan kullandım mor kaplı bir toz bir bardak suda eritip içiyorsun bende de bişey yok bebeğe bulaşmasın erken doğuma sebep olmasın diye bende 7 aylık doğmuşum bebeğim erken doğsun istemiyorum ondan herşeye dikkat ediyroum korkma benim birşeyim yok diye düşünüyorum sancım filan da yok internetten de araştırdım böyle sorun yaşayan var
ayyy valla bende şimdi küt dşye bayılıcamm neler oluyor böyle yaaa allahım ne olursun bizlerdenn sıkıntıları kederleri uzak tut sağlıcakla noksansız kusursuz bebeklerimizi vaktinde kucağımıza almayı nasip et
Sağol varol arkadaşım. İlaç vermedi, tavsiye verdi doktor. Kanamam varsa, bebeğin hareketlerinde azalma vs olursa gideceğiz doktora. İşin kötüsü, nişan ya da su gelmedikçe erken doğum olup olmadığını anlayamayacağım. Sancı hissetmiyorum çünkü. Nst sancım olduğunu söylese de bende tık yok. Tek korkum o...
aaa hallisna ben seni okumamşım sana da çok geçmiş olsun canım,bizim yaramazlar korkutup korkutup durucaklar galiba....:))aman dursunlar da korkutsalarda olur :)))
rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla zamanında doğurmayı nasip etsin :Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun allahım yardımcın olsun inşallah herşey yoluna girecek canım sende benim gibi zor sahip oldun allahım inşallah bebeklerimizi bizlere bağaşlayacak canım sen sakın üzülüp stres yapma şimdi dinlenme ve bol bol dua zamanı en azında 32 haftaya geleceksin sonrasıda geçecek allhın izni ile
Amin canım sizler için endişelenirken ummadık taşlar baş yarıyor ya sorma stres oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?