2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhh çok iyi olmuş çiğdemcim sadece sevmekle olmuyor bizim çektiklerimizi de görsünler benim kızımda doğunca çektirir babaya artık

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 . Az önce aradı kocam. Sabahki "travma"yı unutmamış; " amma da vurdu sabah sabah" dedi. Ben de "yaa ben hep çekiyorum bunu" dedim. Asla öğrenemezler, anlayamazlar neler çekiyoruz. Onlar hamileliği kolay sanıyor. Doğduktan sonra da ciyakladığında gece gece, alıp kulağına götüreceğim bebeği, o da uyansın banane! kötükedihüso

Bekleme tabi, hemen izin alıp çık canım merakta bırakma bizi olur mu??

yaa kızlar beğendiğim bebek arabası 530tl iken şimdi zamlanmış 630tl olmuş.keşke o zaman erken demeyip alsaydım üzüldüm yahu.boşu boşuna 100lira az mı ufffff klava:

kızlar lütfen artık çokkkk dikkatli olalım ev temizliklerini bırakalım erken doğum riski aniden gelişen birşeyde olabiliyor hiç birşeyiniz yokken allah korusun 2 3 gün içinde doğum olmuş oluyor lütfen bugünden itibaren istirahat çok önemmli bebeklerimiz daha henüz tam anlamıyla bu dünyaya ayak uydurabileceği haftalara gelmediler en azından 32 35 haftalara gelmeleri lazım biz ne kadar kendimizi yormazsak o kadar haftalarımızı ilerletebiliriz birde kramp ve kasılmalar için magnesıum kullanın ben çok rahat ediyorum önce allahımın sayesinde sonrada ialçalarımın sayesinde kendimi güvende hissediyorum sonradan pişman olacağımız şeyleri yapmayalım çok ağır şekilde temizlik yapan arkadaşlarımız var bırakın ev ne olursa olsun yağ pas kir olsun ama bebeğiniz bunların hiç birine değişilecek bir varlık değil onun yaşam şansını biraz daha arttıralım dikkatli olarak

canım çok geçmiş olsun allahım yardımcın olsun inşallah herşey yoluna girecek canım sende benim gibi zor sahip oldun allahım inşallah bebeklerimizi bizlere bağaşlayacak canım sen sakın üzülüp stres yapma şimdi dinlenme ve bol bol dua zamanı en azında 32 haftaya geleceksin sonrasıda geçecek allhın izni ile

çokkk geçmiş olsun canım bazen sancılar hissedilmye biliyor canım ama kanaman olmadığı sürece sancıları durdurabiliyorlar en azından bir kaç hafta daha canım o yüzden merak etme ilaç verdimi doktor kullanman için

canım inşallah kadın bir doktor bulursun 2 3 cm lik açıklık fazlda yabana atılcak bir açıklık değil canım o yğzden çok dikkatli ol hiçç kalkmamaya özen göster alltan muayenede de önemli canım gerçek rahim ağzı ölçümü ordan yapılabiliyor biran önce lütfen doktor işini hallet tatlımm

devamı olmayan ağrılar normal tatlım merak etme düzenli ağrılardan lkorkacaksın

canım doktorunu ara sor lütfen kanama leke her şekilde önemli

Kızlar bu kızım benim canımı acıtıyor artık size de oluyor mu benimki mi cadı?

canım valla sizin kızlar çılgın benim oğluşşumun maşallahı var hiçç annesini üzmüyor sakin sakin takılıp duruyor

geçmiş olsun.izin alabiliyosan al git ewine en azından uzanıp dinlenirsin.içini ferah tut.tahriş etmişte olabilirsin dr dediği gbi.

canım lütfen bekleme hemen git kanaman artmasın en azından durdurmak için hemen tedbir alırlar

Sağol varol arkadaşım. İlaç vermedi, tavsiye verdi doktor. Kanamam varsa, bebeğin hareketlerinde azalma vs olursa gideceğiz doktora. İşin kötüsü, nişan ya da su gelmedikçe erken doğum olup olmadığını anlayamayacağım. Sancı hissetmiyorum çünkü. Nst sancım olduğunu söylese de bende tık yok. Tek korkum o...

Bekleme tabi, hemen izin alıp çık canım merakta bırakma bizi olur mu??

CANIM TEKRAR GİTTİM HİÇBİRŞEY YOK DOKTORLADA KONUSTUM AKSAMDA GELEBİLRİSİN MUAYENEHANEYE DEDİ AKSAMI BEKLİCEM HEM O ARADA 3-4 DEFA TUVALETE GİDER KNDİMİ DENERİM
AMA SABAHTAN BERİ YANMA VARDI AKŞAM FİTİLİ ATARKEN ZORLADIM SANIRIM mafoldumbenmafoldumben((

Hmmm, peki canım ya. Yanma da varsa, tahriş etmişsin sanırım.

Ama tatlı yasak olmasına ragmen bır tanecık yedım Şımdı kızım kıpırdıyo onun ıÇın beklıcem yoksa hareket etmeseydı coktan doktordaydım

Üfffff ama ya valla küt diye ben doğurucam herkes de bir olay var çarpıntı yaptınız beni.
Bebeğim tatlım kalk git şimdiden sen ya ne olur ne olmaz fitili de atarken dikkat et kesin ondan olmuştur bana geçen hafta tahlil yapmıştı idrar yolları enfeksiyonu başlangıcı demişti daha sen anlamadan ben anladım o yüzden antibiyotiğe gerek yok dedi antiseptik verdi 1 kereye mahsus suyla karıştırıp içtim bitti. Sanırım doktorumu ilk kes taktir ettim erken önlem aldı diye

ben hello babyden bakmıştım orda her 250 tl lik alışverişe 50tl hediye çeki veriyorlar diye.fiyat artmış şimdi
internette de baktım çoğu yerde artmış

Biz Barış Bebe'ye ya da Mina Bebe'ye bakıver bakmadıysan. Onlarda da güzel markalar var, durumun müsaitse peşin almaya çalış, güzel indirim yapıyorlar peşine. Ben açamıyorum hello baby'nin sitesini Allah Allah...

bende o ilaçtan kullandım mor kaplı bir toz bir bardak suda eritip içiyorsun bende de bişey yok bebeğe bulaşmasın erken doğuma sebep olmasın diye bende 7 aylık doğmuşum bebeğim erken doğsun istemiyorum ondan herşeye dikkat ediyroum korkma benim birşeyim yok diye düşünüyorum sancım filan da yok internetten de araştırdım böyle sorun yaşayan var

ayyy valla bende şimdi küt dşye bayılıcamm neler oluyor böyle yaaa allahım ne olursun bizlerdenn sıkıntıları kederleri uzak tut sağlıcakla noksansız kusursuz bebeklerimizi vaktinde kucağımıza almayı nasip et

Aman iyi ol tatlım valla

Amin canım sizler için endişelenirken ummadık taşlar baş yarıyor ya sorma stres oldum

canım ben doğumu bir kere yaşamış biri olarak (hemde erken doğumu) o kadar kolay değil canım merak etme hiçç sancısız doğum olmaz ama tabi açılma ilerler oda illaki bir belirti verir kasılma kanama suyun gelmesi sancısız olmaz tatlım suyun erken gelmesi bazen anlaşılmıyor oda enfeksiyona bağlı gelişebiliyor suyun gelse bile hastanede yatarak antibiyotik tedavisiyle bebeğin yaşama şansının yüksek olduğu haftaya ulaşmasını sağlıyorlar canım kanama olursa şiddetli onu durduramayabilirler gerisini allahın izni ile halledebiliyorlar

çok çok teşekkür ederim.. dualarımızı esirgemeyelim biribirimizden..

Amin canım sizler için endişelenirken ummadık taşlar baş yarıyor ya sorma stres oldum

evet canım ya bende şimdi halime şükreder oldum valla allahıma şükürler olsun ama işte ben hep yattım yerçekimiyle alakam olmadı o çok önemli birde ilaç kullanıyorum başından beri inşallah allahım hepimiz korusun bebişlerimiz bizlere bağaşlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…