2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım, sağol.

canım doktorun ciğer geliştirici iğne ile ilgili birşey dedimi bence onu vurdurmakta fayda var
hayır canım.. 2hafta sonrası için kontrol dedi.. kontrol aralıkları sıklaşacakmış.. ve nst takibi başlayacak dedi bir dahaki gelişinden itibaren,ama öncesinde gizli şeker varmı yokmu onu öğrenelim dedi..

ewet bir daha bakacağım artık.oralara bakmıştım ama 2 hafta oluyo tekrar gitmek lazım

benim artık tansiyonumda hep düşük... 8,5 hep..

canım tansiyonun düşük olması iyi birşey yüksek olmasında varsın düşük olsun ama sen kendine dikkat et halsizlik ve baş dönmen olbilir tansiyona bağlı fazla hareket etmemeye çalış tatlım ciğr geliştirici iğneyide sor tatlım atlamasın doktorun

Ya bir daha kan tahlili yaptı mı size bana yaptı demirim kanım az çıktı demir kan ilacım 2ye çıkarttı tansiyonu o düşürür dedi halsizlik yapar dedi

ewet bir daha bakacağım artık.oralara bakmıştım ama 2 hafta oluyo tekrar gitmek lazım

Sen daha iyisini bilirsin canım. Yalnız patilerin bizim kadar şişmeden baksan daha iyi olur. Biz barış bebeden almıştık bebek arabasını; kampanya vardı pierre cardin de peşine. 190 liraya aldık çıktık. Resmi de aşağıda. Hala kampanya var mıdır bilmem. Yalnız bana "daha erken, alırız" diyenleri dinlemediğime şükrediyorum. Şimdi olsa hayatta dayanamam sanırım o kadar yürümeye. Ayaklarım öyle şiş ki patlayacak gibi. Sen yine de müsait bir zamanda araştırırsın okiş??

Kızlar ben çıkıyorum artık. Kendinize iyi bakın, öptüm hepinizi...

Eklentiler

• $Pierre-Cardin-308.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 24
Ya bir daha kan tahlili yaptı mı size bana yaptı demirim kanım az çıktı demir kan ilacım 2ye çıkarttı tansiyonu o düşürür dedi halsizlik yapar dedi

banada şeker tahlili ile yaptı normal çıktı günde 1 e devam dedi canım birde doğuma yakın yapacak çünkü sezeryanda kan çok ömenli tatlım bana sadece ishal gibi yapıyor ama oda benim işime geliyor kabız olmamam lazım dikişim zorlanmaması için

sENin de sezeryan di mi tatlım aynen valla

evet canım sezeryan allahın izni ile sana doktor gün verdimi bana daha doğumla ilgili hiççç birşey söylemedi sadece sezeryanı söyledi o kadar 28 inde randevum var belki bir tarih verir ben kendi kafamdan 15 20 temmuz diyorum

bende yarın gideceiğim dr.a inşaşlllah herşey yolunda çıkar.şeker testim yapılması daha belki yarın yaparmı bilmiyorum

Canzi canım bana 11inden sonra her an olabilir dedi ama benim aklımdan geçen 16temmuz tabii kızım beklerse...Özel 1 tarih değil ama hafta içi olsun istiyorum doktorum hastanede olsun diye eşim de cuma olsun diyor hani c.tesi gelen giden rahat olr diye sanırım onun dediği olacak 23 temmuz hem aslan burcuna kaysın istiyor ama bence 16temmuz...Bizim senle ağustos ihtimal dahilinde bile değil

beni bir daha 32+0da çağırdı çalışabilir raporu vermek için sanırım nstye de bağlıycak şimdi düşündüm de çarşamba doğum daha mantıklı öbür türlü cuma doğsa pazar kim taburcu edecek beni...O halde son durum 21 temmuz

evet canım ağutos üzerinde hiç durmadım zaten bende aynen hafta içi olsun istiyorum doktorum hastanede kaldığım 2 gündede orda bulunsun istiyorum birde yıllık izin meselesi var doktorun bakalım ne zaman izne çıkacak şnşallah denk gelmez dikişimi kendi doktorumun yapmasını çok istiyorum onda sezeryan olan herkes acayip memnunnn aslan yengeç takıntısı bende de oldu bir ara ama sonra kendine gel canan dedim senin için öenmli olan oğlunu sağlıcakla kucağına almaktı şimdi bunları niye takıyorsun dedim

Ya canancım bende de göbek takıntısı var hani kimi kızların göbeği dışarı fırlak oluyor ya düzgün kesip bağlamadığı için doktorlar onu doktora söylemek istiyorum sonra hiç görsel olarak güzel olmaz bayan olacak çünkü bikini giyecek vs sence kızar mı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…