çok çok teşekkür ederim.. dualarımızı esirgemeyelim biribirimizden..
canım ben doğumu bir kere yaşamış biri olarak (hemde erken doğumu) o kadar kolay değil canım merak etme hiçç sancısız doğum olmaz ama tabi açılma ilerler oda illaki bir belirti verir kasılma kanama suyun gelmesi sancısız olmaz tatlım suyun erken gelmesi bazen anlaşılmıyor oda enfeksiyona bağlı gelişebiliyor suyun gelse bile hastanede yatarak antibiyotik tedavisiyle bebeğin yaşama şansının yüksek olduğu haftaya ulaşmasını sağlıyorlar canım kanama olursa şiddetli onu durduramayabilirler gerisini allahın izni ile halledebiliyorlar
hayır canım.. 2hafta sonrası için kontrol dedi.. kontrol aralıkları sıklaşacakmış.. ve nst takibi başlayacak dedi bir dahaki gelişinden itibaren,ama öncesinde gizli şeker varmı yokmu onu öğrenelim dedi..canım doktorun ciğer geliştirici iğne ile ilgili birşey dedimi bence onu vurdurmakta fayda var
Biz Barış Bebe'ye ya da Mina Bebe'ye bakıver bakmadıysan. Onlarda da güzel markalar var, durumun müsaitse peşin almaya çalış, güzel indirim yapıyorlar peşine. Ben açamıyorum hello baby'nin sitesini Allah Allah...
benim artık tansiyonumda hep düşük... 8,5 hep..
ewet bir daha bakacağım artık.oralara bakmıştım ama 2 hafta oluyo tekrar gitmek lazım
Ya bir daha kan tahlili yaptı mı size bana yaptı demirim kanım az çıktı demir kan ilacım 2ye çıkarttı tansiyonu o düşürür dedi halsizlik yapar dedi
sENin de sezeryan di mi tatlım aynen valla
herkeslere geçmiş olsun rabbim zamanında sağ salim versin ellerimizie bebeklerimizi.
bende yarın gideceiğim dr.a inşaşlllah herşey yolunda çıkar.şeker testim yapılması daha belki yarın yaparmı bilmiyorum
Canzi canım bana 11inden sonra her an olabilir dedi ama benim aklımdan geçen 16temmuz tabii kızım beklerse...Özel 1 tarih değil ama hafta içi olsun istiyorum doktorum hastanede olsun diye eşim de cuma olsun diyor hani c.tesi gelen giden rahat olr diye sanırım onun dediği olacak 23 temmuz hem aslan burcuna kaysın istiyor ama bence 16temmuz...Bizim senle ağustos ihtimal dahilinde bile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?