2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım herşey yolunda gider beklenen tarihlerde bebeklerimizi kucaklarımıza alabiliriz

yok canım ya neden kızsın sen kendinin böyle bir takıntının olduğundan sevecen bir dille bahset oda kız çocuğu olduğu için anlayışla karşılar bence size güveniyorum falan de yağla balla biraz

bu arada benim o göbekte oluşan çizgi hiçççç oluşmadı çok beyazım ondanmı acaba göbek deliğim bile aynen duruyor dışarı doğru çıkmadı

bu arada benim o göbekte oluşan çizgi hiçççç oluşmadı çok beyazım ondanmı acaba göbek deliğim bile aynen duruyor dışarı doğru çıkmadı

Bende çizgi oluştu ama göbek deliğim çıkmadı daha dışarı. Arada bir kenarları şişiyo, sonra iniyo..

Benimde çizgim oluşmadı bu sefer. ilk hamileliğimde kapkara bri çizgim vardı. doğumdan sonra keseyle çıkmıştı. şimdi hiç bişey yok. Ben acaba cinsiyet farklılığından mı dedim?

Canım göbek deliğinin bağlama veya kesmeyle alakası yok diye biliyorum. çünkü kesilen yerle delik arasında 5cm var ve mandal kesilen yere bağlanıyor. sonra o kısım kuruyup kendiliğinden düşüyor. düşen yere kimsenin müdahale edebilme şansı yok yani.

Sorma didemcim artık az kaldı 3 hafta sonra izne çıkmayı hakediyorum en azından haftasonları gel demezler diye düşünüyorum

meraba arkadaslar , 50 gr glikoz yükleme testim yapıldı sonucum 144 çıktı dr um sınırda oldugunu söyledı 100 gr lık seker yüklemesının yapılması gerektıgını soyledı ,50 gr da kan alınırken cok canım acımıstı bı turlu damarımı bulamamıslardı bırde sekerlı su ıcmek ölüm zaten...ne yapıcam bılmıyorum moralım bozuldu acıkcası...

canım benimde 50 lik yüksek çıkttı 166 100 lük yapıldı normal çıktı valla yüzlükte tam
4 saat sürüyor 4 sefer kan alınıyor canım daha zor ama ne yapalım bebeğimizin ve kendi sağlığımız için dayanmamaız lazım

herkeze merhaba biz geldıkkk doktor amcadan:):)

alttan muayene olmadım tekrar usgye gırdım doktor hersey yolunda dedı:):) rahım agzı 23mm gorunuyodu bugun 28 mm gordu cok sukur... kızımın ayaklarını gorduk durmadan bısıklet cevırıyo kızım hıccc durmuyo masallah:):)

yaz meyvaları çıktı kızlar bol bol meyva yemek lazım güzel güzel fazla abur cubur yemektense meyvayla günümüzü geçirmemiz lazım bu haftalardan sonra kilolar alıp başını gitmesin hem bebişlerimizede yararlıııı ben iki haftadır çukulataydı şekerdi beyaz ekmeği kestim hiççç kilo almadım çavdar ekmeği yiyiyorum meyve sebze et balık hepsini yiyiyorum

çok sevindim şeymacım hadi bakalım herşey yoluna girsin yinee daha dursunlar orada..

sevindim ..masallah diyelım ,, insallah bundan sonra surprız yapmaz...

Çok sevindim canım, hep böyle iyi olur herkes inşallah. Aferin kızına , anne sözü dinleyip uslu durdu demek ki . kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…