beni bir daha 32+0da çağırdı çalışabilir raporu vermek için sanırım nstye de bağlıycak şimdi düşündüm de çarşamba doğum daha mantıklı öbür türlü cuma doğsa pazar kim taburcu edecek beni...O halde son durum 21 temmuz
Ya canancım bende de göbek takıntısı var hani kimi kızların göbeği dışarı fırlak oluyor ya düzgün kesip bağlamadığı için doktorlar onu doktora söylemek istiyorum sonra hiç görsel olarak güzel olmaz bayan olacak çünkü bikini giyecek vs sence kızar mı doktor
bu arada benim o göbekte oluşan çizgi hiçççç oluşmadı çok beyazım ondanmı acaba göbek deliğim bile aynen duruyor dışarı doğru çıkmadı
bu arada benim o göbekte oluşan çizgi hiçççç oluşmadı çok beyazım ondanmı acaba göbek deliğim bile aynen duruyor dışarı doğru çıkmadı
Ya canancım bende de göbek takıntısı var hani kimi kızların göbeği dışarı fırlak oluyor ya düzgün kesip bağlamadığı için doktorlar onu doktora söylemek istiyorum sonra hiç görsel olarak güzel olmaz bayan olacak çünkü bikini giyecek vs sence kızar mı doktor
Üff çok yoruldum artık daha yarın da öğlene kadar çalışıcam
meraba arkadaslar , 50 gr glikoz yükleme testim yapıldı sonucum 144 çıktı dr um sınırda oldugunu söyledı 100 gr lık seker yüklemesının yapılması gerektıgını soyledı ,50 gr da kan alınırken cok canım acımıstı bı turlu damarımı bulamamıslardı bırde sekerlı su ıcmek ölüm zaten...ne yapıcam bılmıyorum moralım bozuldu acıkcası...
herkeze merhaba biz geldıkkk doktor amcadan:):)
alttan muayene olmadım tekrar usgye gırdım doktor hersey yolunda dedı:):) rahım agzı 23mm gorunuyodu bugun 28 mm gordu cok sukur... kızımın ayaklarını gorduk durmadan bısıklet cevırıyo kızım hıccc durmuyo masallah:):)
alttan muayene olmadım tekrar usgye gırdım doktor hersey yolunda dedı:):) rahım agzı 23mm gorunuyodu bugun 28 mm gordu cok sukur... kızımın ayaklarını gorduk durmadan bısıklet cevırıyo kızım hıccc durmuyo masallah:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?