2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözünaydın şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim benim dikiş olmasına rağmen 31 mm ve yatmaya devam etmemi istedi doktorum sen yinede kendine dikkat et fazla yorma kendini birde yolculuğa gidebilecekmisin

Ay maşşallah şeymacım.

Çikolatasız yaşam düşüünemiyorum ki ben canancım 2 adet yedim sabah beri. Toplamda 12.kiloyu zorluyorum

evet canım ya biliyorum 100 gr lık daha zor o yuzden zaten ödüm kopuyodu korktugum basıma geldı ...:)))) evet annelık gercekten cok kutsal bıseymıs ... bır sekılde katlanmak lazım ...

Geçmiş olsun canım. benim 50lik 166 çıktı. 100.lük 4 değerden 1 tanesi 180 olması grekirken 191 çıktı. diğerleri normal olunca hafif diyetteyim. sıkma canını bebekler sağlıklı olsun öneli olan o. ama şekeri takip etmek lazım

Ay maşşallah şeymacım.

Çikolatasız yaşam düşüünemiyorum ki ben canancım 2 adet yedim sabah beri. Toplamda 12.kiloyu zorluyorum

delikafadulden canım bir taneye indirsen ffena olmaz ama işte dayanamayınca çare olmuyor ben senin yarısını aldım 6 kilo gerçe ben kendim kilolu olduğum için hep diyet yapmaya alışkın olduğum için hamililktede zor gelmedi az yemek bebeğe yararlı şeyler yemeğe çalıştım hep birde hep evdeyim kayınvalidem yemek yapıp getirdi o ne yaptıysa onu yedim arada hafta sonu eşim evde olunca dışardan falan söyledik onunda etkisi var

Ay maşşallah şeymacım.

Didemcim kızın olcağını bilmesem bu çikolata aşkından dolayı erkek annesi diycem sana. ben Ege'de deli gibi çikolata ve çikolatalı ürünler yiyodum. şimdi bi tane madlen atsam ağzıma miden bulanıyo.

kızlarr hepınıze ayrı ayrı tesekur edıyoruz...
doktor yola gıdebılırsın dedı.. zaten ozel kocamn araba ıcınde yatak yapcaklar yata yata dınlene dınlene gıdıcez... gıder gıtmezde hemen doktoa gıdıcez Allah ızın verırse:):)

ben 10 kılo aldım toplam... 7. ay ıcın cok ama napıyım dayanamıyorum tuzu azalttım odem olusmayabaslamıs bendede:):)
dıdem bende senın gıbı bı dondurma bı cıkolata bıde topıtopa dayanamıyorum:):)

Valla bu işyeri beni çıldırtıcak çok sıcak oldu klima çarpıuyor diye açmıyorlar yoruldum ayaklarım ağrıdı üffff

Valla bu işyeri beni çıldırtıcak çok sıcak oldu klima çarpıuyor diye açmıyorlar yoruldum ayaklarım ağrıdı üffff

Bizde de aksi gibi merkezi sistem havalandırma. benim odam küçük ve camsız ben donuyorum pencere kenarında odası olanlar yanıyor. sistem onların odasına göre ayarlanıyor ben masamın altında elektrikli fan açıyorum. o fan odanın havasını kurutuyor zaten pencere yok. öyle bir kısır döngü.

selam kızlar ben geldim
doktordaydık bugün kızımı gördüm cnm benim kocaman olmuş kilosuda 840 gr
şeker yüklemem yapıldı ona cnm sıkıldı biraz 148 çıktı
yarın sabah tekrardan gidicem doktorum ameliyattaydı sonucu gösteremedim ama asistanı yarın sabahtan yine gel dedi off ya napcam ben çokta dikkat ediyodum nerden çıktı bu
bende bu ay 2 kilo almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…