selam kızlar ben geldim
doktordaydık bugün kızımı gördüm cnm benim kocaman olmuş kilosuda 840 gr
şeker yüklemem yapıldı ona cnm sıkıldı biraz 148 çıktı
yarın sabah tekrardan gidicem doktorum ameliyattaydı sonucu gösteremedim ama asistanı yarın sabahtan yine gel dedi off ya napcam ben çokta dikkat ediyodum nerden çıktı bu
bende bu ay 2 kilo almışım
Geçmiş olsun. Dikkatle alakası yok canım. Benim de 50lik yüksek çıktı sonra 100.lük yaptılar orda da bir değerim yüksek çıktı şiömdi 2000 kalorilik hafif diyetteyim. ben de çok dikkat ediyordum hatta zaten tatlıyla aram iyi değil. ama işte beyaz ekmek pilav hepsi çıktı hayatımda. meyveyi bile süt ya da ayran eşliğinde tüketmek zorundayım. şekeri dengelesin diye.
Benim acaip karnım acıktı bu arada. şöyle ekşili bi salata olsa suyuna ekmek batırıp yesem diycem. beyaz ekmek yasak. kepekliyle de o suyun hiiiç tadı olmaz
[ı]selam kızlar ben geldim
doktordaydık bugün kızımı gördüm cnm benim kocaman olmuş kilosuda 840 gr
şeker yüklemem yapıldı ona cnm sıkıldı biraz 148 çıktı
Yarın sabah tekrardan gidicem doktorum ameliyattaydı sonucu gösteremedim ama asistanı yarın sabahtan yine gel dedi off ya napcam ben çokta dikkat ediyodum nerden çıktı bu
bende bu ay 2 kilo almışım [/ı]
[ı]ninik cnm bilmiyorumki doktorum ameliyattaymış yarın sabah tekrardan gel dedi asistanı
bakalım yarın ne diycek doktorum [/ı]
canım 149 yüksek değilki
sınır korkma o yüzden merak etme benimde öyle çıktı ama dr sınırdan on rakam falasına kadar müsade ettiklerini söylemişti bana yani ikinci bi yükleme yapılmıyor korkma o yüzden
Evet yarım saatçik kaldı canım sabır sabır ya sabırrr. Bugün kadın vardı evim pırıl pırıldır, annem yemek vermişti ohh bir banyo yapıp manikür filan yaparım malum yarın buluşma var
[ı]ayy beni bi ağlama tuttu...noluyo kızlar yaaa bende stresten doğurcam burda....bebeğim ne zmana bitiyo mesain kanamya baktın mı tekrar,kaçta gidicen dr a????akşam yaz gelip bakıcam özellikle uyuyamam yoksa bak.......
Kızlar ben çok aktif görünmüyorum ve fazla konuşmuyorum belki topikte ama sürekli takip ediyorum...ve artık sizleri kendime çok yakın hisseder oldum...hepimiz için dua ediyorum........[/ı]
Özendim bak sana. yemeğimi akşamdan yapıyorum. yemeğim var da. temizlik yarın beni bekler. banyo desen Ege kapıda bağırırken en hızlısından yapıp hemen çıkıyorum. gevşemek için suyun altında fazladan 1 dk. durma lüksüm yok. manikür mü dedin. 2,5 senedir tırnaklarımı kesebildiğime şükrediyorum yaaa.
son olarak annem zaten ist.da.uzakta yani(((
canım benim mesai 6,5-7 ye kadar sürüyo bi yarım saat önce gitim azıcık vardı çamasırımda bişiy yok sadece tuvaletimi yapınca oluyo birde kına var bu akşam teyzemin kızının yarında diğerinin çeyizi akşam da ötekinin düğünü ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?