2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim acaip karnım acıktı bu arada. şöyle ekşili bi salata olsa suyuna ekmek batırıp yesem diycem. beyaz ekmek yasak. kepekliyle de o suyun hiiiç tadı olmaz

Geçmiş olsun. Dikkatle alakası yok canım. Benim de 50lik yüksek çıktı sonra 100.lük yaptılar orda da bir değerim yüksek çıktı şiömdi 2000 kalorilik hafif diyetteyim. ben de çok dikkat ediyordum hatta zaten tatlıyla aram iyi değil. ama işte beyaz ekmek pilav hepsi çıktı hayatımda. meyveyi bile süt ya da ayran eşliğinde tüketmek zorundayım. şekeri dengelesin diye.

sağol cnm bakalım yarınkiler nasıl çıkıcak ve doktorum ne diycek :umursamaz:

Benim acaip karnım acıktı bu arada. şöyle ekşili bi salata olsa suyuna ekmek batırıp yesem diycem. beyaz ekmek yasak. kepekliyle de o suyun hiiiç tadı olmaz

ayyy ne guzel olur demı bende acxıtım... ve salataya bayılıyorum:)

canım 149 yüksek değilki
sınır korkma o yüzden merak etme benimde öyle çıktı ama dr sınırdan on rakam falasına kadar müsade ettiklerini söylemişti bana yani ikinci bi yükleme yapılmıyor korkma o yüzden

ninik cnm bilmiyorumki doktorum ameliyattaymış yarın sabah tekrardan gel dedi asistanı
bakalım yarın ne diycek doktorum

[ı]ninik cnm bilmiyorumki doktorum ameliyattaymış yarın sabah tekrardan gel dedi asistanı
bakalım yarın ne diycek doktorum [/ı]

hadi inşallah hayırlı haberlerle gel canım ama korkma yani snmıorum ikinci bi tahlili yaptırcanı tabi her dr çalışma şekli farklı

bende yenı aldım 50 gr lık sonucumu 144 cıktı sınırda cıktıgını söyledıler yalnız 100 gr lık testı yapıcaklar yınede ...belli olmuyor demekkı doktordan doktora fark edıyor..

aY SONUNDA GELEBİLDİM valla öldüm artık yorgunluktan p.tesi izinliyim çok gelemem kızlar şimdiden söyliyim sabah aşıya gidicem sonra da anneme:)))salı iş var çarşamba da tatil ohhhhh

Evet yarım saatçik kaldı canım sabır sabır ya sabırrr. Bugün kadın vardı evim pırıl pırıldır, annem yemek vermişti ohh bir banyo yapıp manikür filan yaparım malum yarın buluşma var

ayy beni bi ağlama tuttu...noluyo kızlar yaaa bende stresten doğurcam burda....bebeğim ne zmana bitiyo mesain kanamya baktın mı tekrar,kaçta gidicen dr a????akşam yaz gelip bakıcam özellikle uyuyamam yoksa bak.......

kızlar ben çok aktif görünmüyorum ve fazla konuşmuyorum belki topikte ama sürekli takip ediyorum...ve artık sizleri kendime çok yakın hisseder oldum...hepimiz için dua ediyorum........

Evet yarım saatçik kaldı canım sabır sabır ya sabırrr. Bugün kadın vardı evim pırıl pırıldır, annem yemek vermişti ohh bir banyo yapıp manikür filan yaparım malum yarın buluşma var

Özendim bak sana. yemeğimi akşamdan yapıyorum. yemeğim var da. temizlik yarın beni bekler. banyo desen Ege kapıda bağırırken en hızlısından yapıp hemen çıkıyorum. gevşemek için suyun altında fazladan 1 dk. durma lüksüm yok. manikür mü dedin. 2,5 senedir tırnaklarımı kesebildiğime şükrediyorum yaaa.

son olarak annem zaten ist.da.uzakta yani (((

canım benim mesai 6,5-7 ye kadar sürüyo bi yarım saat önce gitim azıcık vardı çamasırımda bişiy yok sadece tuvaletimi yapınca oluyo birde kına var bu akşam teyzemin kızının yarında diğerinin çeyizi akşam da ötekinin düğünü ne yapıcam bilmiyorum

Kıyamam ben sana valla herhalde Masal doğunca ben de senin gibi olucam ama hep diyorum "Allah annemden razı olsun başımdan eksik etmesin":asigim:

Bebeğim kusura bakma ama bence ihmalkarlık ediyorsun bırak kınayı düğünü git arkadaşım doktoruna ay valla ben bile korktum ne olur ne olmaz kötü rüya görmektense uyanık durmak iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…