canım benim mesai 6,5-7 ye kadar sürüyo bi yarım saat önce gitim azıcık vardı çamasırımda bişiy yok sadece tuvaletimi yapınca oluyo birde kına var bu akşam teyzemin kızının yarında diğerinin çeyizi akşam da ötekinin düğünü ne yapıcam bilmiyorum
canım benim mesai 6,5-7 ye kadar sürüyo bi yarım saat önce gitim azıcık vardı çamasırımda bişiy yok sadece tuvaletimi yapınca oluyo birde kına var bu akşam teyzemin kızının yarında diğerinin çeyizi akşam da ötekinin düğünü ne yapıcam bilmiyorum
İnsanın annesinin yakınında olması çok güzel.. benim annem bankacı. hala çalışıyor. çok sık da gelemez o yüzden. Ben evlenene kadar anneme çok yardım ettim.annem 10'dan önce gelemezdi eve. hatta kardeşimi bile ben büyüttüm. (12 yaş var aramızda) Annem hep bana dua edersi çok yardımıcı bi eşim olsun diye. Allahtan duası tuttu. eşim çok yardımcı oluyor. yoksa nefes almaya vaktim olmaz. p.tesi ütülerin yarısnı ben yaptım yarısını eşim yaptı. dün o bulaşıkları topladı ben bugünün yemeğini yaptım. Ama yine de annem yakınımda olsun isterdim. Bazen Egeyi bırakıp nefes almak istiyoruz ama bırakacak kimsemiz yokKıyamam ben sana valla herhalde Masal doğunca ben de senin gibi olucam ama hep diyorum "Allah annemden razı olsun başımdan eksik etmesin":asigim:
.
Yasemeen ağlama kız ağlama ağlamak ağlamak getirirmiş biz hep gülücez artık
İnsanın annesinin yakınında olması çok güzel.. benim annem bankacı. hala çalışıyor. çok sık da gelemez o yüzden. Ben evlenene kadar anneme çok yardım ettim.annem 10'dan önce gelemezdi eve. hatta kardeşimi bile ben büyüttüm. (12 yaş var aramızda) Annem hep bana dua edersi çok yardımıcı bi eşim olsun diye. Allahtan duası tuttu. eşim çok yardımcı oluyor. yoksa nefes almaya vaktim olmaz. p.tesi ütülerin yarısnı ben yaptım yarısını eşim yaptı. dün o bulaşıkları topladı ben bugünün yemeğini yaptım. Ama yine de annem yakınımda olsun isterdim. Bazen Egeyi bırakıp nefes almak istiyoruz ama bırakacak kimsemiz yok
amin canım inş. inş. inş. hep güleriz...birlikte de güleriz inş.yarın size katılmayı çok isterdim ama bana da otobüs felan yasak ve cevahirde bana çok uzak....bi dahakine belki :))
heee yarın fotolar çekmeyi unutmayın böyle hep beraberken,koyarsınız bizde görürüz sizleri,ortamı...
selam kızlar ben geldim
doktordaydık bugün kızımı gördüm cnm benim kocaman olmuş kilosuda 840 gr
şeker yüklemem yapıldı ona cnm sıkıldı biraz 148 çıktı
yarın sabah tekrardan gidicem doktorum ameliyattaydı sonucu gösteremedim ama asistanı yarın sabahtan[/B] yine gel dedi off ya napcam ben çokta dikkat ediyodum nerden çıktı bu
bende bu ay 2 kilo almışım
Canım yine şükret anneciğin hayatta eşin çok iyi oğlusun zaten çok tatlı eee prenses de yolda eee biz de yorulucaz tabii:))Keşke dediğin gibi olaydı ama bak mesela benim de eşim parmağını oynatmaz...
Kızlar doğum yapmamış en yakın ay biziz haziran anneerinde 2 doğum temmuz annelerinde 1 doğum var valla tırstım sıra bizde
kıyamam ben sana valla herhalde masal doğunca ben de senin gibi olucam ama hep diyorum "allah annemden razı olsun başımdan eksik etmesin":asigim:
Bebeğim kusura bakma ama bence ihmalkarlık ediyorsun bırak kınayı düğünü git arkadaşım doktoruna ay valla ben bile korktum ne olur ne olmaz kötü rüya görmektense uyanık durmak iyidir.
[ı]canım yaa nasıl duruyosun kalk git dr a...boşver kına düğün felan sancı kasılma felan var mı peki??[/ı]
Ya bİrde uzun sÜre İlİŞkİye gİrmeyİnce bİraz daralıyormus fİtİlİ de zorladıysam ondan oluyo olabİlİr denİyo cogu yerde
kızlar merhaba,biz yarınki buluşmaya gelemiyoruz. Havalarçok sıcak tansiyonum çok düşüyor. kendime de güvenemiyorum açıkçası bu sıcakta. Eşimde gönderme taraftarı değil. Zaten meleğim hep aşağılarda geziniyor korkuyorum bugün de çok yorulşdum.Yarın dinlenmem lazım. Bir dahaki buluşmaya inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?