2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa nasıl duruyosun kalk git dr a...boşver kına düğün felan sancı kasılma felan var mı peki??

canım hiç birine gitme bence şuanda ne olursa olsun dinlenmen lazım yinede yorgunluk herşeyi tetikliyor malesef doktoruna gitte bakalım ne diyecek canım

Kıyamam ben sana valla herhalde Masal doğunca ben de senin gibi olucam ama hep diyorum "Allah annemden razı olsun başımdan eksik etmesin":asigim:
.
İnsanın annesinin yakınında olması çok güzel.. benim annem bankacı. hala çalışıyor. çok sık da gelemez o yüzden. Ben evlenene kadar anneme çok yardım ettim.annem 10'dan önce gelemezdi eve. hatta kardeşimi bile ben büyüttüm. (12 yaş var aramızda) Annem hep bana dua edersi çok yardımıcı bi eşim olsun diye. Allahtan duası tuttu. eşim çok yardımcı oluyor. yoksa nefes almaya vaktim olmaz. p.tesi ütülerin yarısnı ben yaptım yarısını eşim yaptı. dün o bulaşıkları topladı ben bugünün yemeğini yaptım. Ama yine de annem yakınımda olsun isterdim. Bazen Egeyi bırakıp nefes almak istiyoruz ama bırakacak kimsemiz yok

Yasemeen ağlama kız ağlama ağlamak ağlamak getirirmiş biz hep gülücez artık

amin canım inş. inş. inş. hep güleriz...birlikte de güleriz inş.yarın size katılmayı çok isterdim ama bana da otobüs felan yasak ve cevahirde bana çok uzak....bi dahakine belki :))

heee yarın fotolar çekmeyi unutmayın böyle hep beraberken,koyarsınız bizde görürüz sizleri,ortamı...

Canım yine şükret anneciğin hayatta eşin çok iyi oğlusun zaten çok tatlı eee prenses de yolda eee biz de yorulucaz tabii:))Keşke dediğin gibi olaydı ama bak mesela benim de eşim parmağını oynatmaz...

Ben zaten makinayı götürücem çekiyim diye koyarız canım siz iyi olun da olmazsa doğumdan sonra bebişlerle buluşuruz seneye bahara filan ay düşünemiyorum o curcunayı herhalde çocuk parkında filan buluşuruz

canım maşallah kuzuna büyümüş annesi
şekerde bende 166 idi 100 gr lık yükleme yapıldı
onun sonucu iyi çıktı ama yinede dikkat etmeye devam
ediyorum beyaz ekmek ve tatlıyı hayatımdan çıkardım
dondurmada haftada bir gün diyet dondurma yiyeceğim

Kızlar doğum yapmamış en yakın ay biziz haziran anneerinde 2 doğum temmuz annelerinde 1 doğum var valla tırstım sıra bizde

Canım yine şükret anneciğin hayatta eşin çok iyi oğlusun zaten çok tatlı eee prenses de yolda eee biz de yorulucaz tabii:))Keşke dediğin gibi olaydı ama bak mesela benim de eşim parmağını oynatmaz...

Şükrediyorum tabi canım. hepimzi sağlıklı ve mutluyuz. Ama hep hayal ediyorum bir gün ist.a taşındığımızı şu an için zor. eşim ünv. öğr. görevlisi. sabit yani yeri ama belki ilerde ist.da bir ünv.de kadro olur geçeriz oraya. boshayallersmile

Kızlar doğum yapmamış en yakın ay biziz haziran anneerinde 2 doğum temmuz annelerinde 1 doğum var valla tırstım sıra bizde

bizim için çokkkk erken canımmm allahım hepimizi korusun sağlıcakla noksansız kusursuz vaktinde kucğımıza almayı nasip etsiinnnn iyi düşünelim iyi olsun

[ı]canım yaa nasıl duruyosun kalk git dr a...boşver kına düğün felan sancı kasılma felan var mı peki??[/ı]

canım içim içimi yiyo ama şefimiz hayatta izin vermez salı günü izinliyidim birde erkek ne diyim kanamam mı var diyim cok kötüyüm ama iştewn cıkar cıkmaz gidicem bakalım allahım bebeğimi benden alma
sancım e kasılmamn filan yok cok şükür tuvalete gitmeye korkuyorum

Ya bırde uzun sÜre ılıŞkıye gırmeyınce bıraz daralıyormus fıtılı de zorladıysam ondan oluyo olabılır denıyo cogu yerde

Ya bİrde uzun sÜre İlİŞkİye gİrmeyİnce bİraz daralıyormus fİtİlİ de zorladıysam ondan oluyo olabİlİr denİyo cogu yerde

canım olabilir ama yinede ilk bebeğini erken kaybeden biri olarak her türlü sıkıntıda titiz davranmakta fayda var ilişki olayına gelince bizde hamileliğimi ilk öğrendiğim günden eşimle ikimiz karar aldık sonra doktorumda yasakladı o gün bugün yokk allahın izni ile bir sıkıntın olmazda yinede tedbiri elden bırakma canım

selam kızlar
herkese tek tek geçmiş olsun diyorum, inş. herkes atlatır içinde bulunduğu sıkıntılı durumu.
bebişlerimiz Allah a emanet zaten. haftaya da ben gitcem doktora, çok merak ediyorum neler yapcak bu sefer. sanarım bana da şekerle ilgili bişey yapılır , hiç bahsetmemişti öncekinde doktor.
kendinize dikkat edin

kızlar merhaba,biz yarınki buluşmaya gelemiyoruz. Havalarçok sıcak tansiyonum çok düşüyor. kendime de güvenemiyorum açıkçası bu sıcakta. Eşimde gönderme taraftarı değil. Zaten meleğim hep aşağılarda geziniyor korkuyorum bugün de çok yorulşdum.Yarın dinlenmem lazım. Bir dahaki buluşmaya inşallah.

anlaşılan bu aralar çoğumuzun bebişi aşağılarda geziyor, benimkide aşağıları vurup duruyor
yarınki buluşmanız da güzel geçer umarım bizlerle de paylaşın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…