2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün bebişimi gördük eşimle beraber kızlar. hersey normalmiş bide kesinlikle sezaryan olacagımı öğrendim.çünkü normal dogumların%4 oranında ölüm riski varmış bu nedenle kes,nlikle sezaryan olmalısın dedi doktor.riske atamayız bebeği dedi. daha önceki düşüklerinden dolayı riske atamayız dedi.işte böyle kızlar..

Canım sen bilirsn ama normal yapma şansın varsa normal daha iyi çünkü adı üstünde normal.Risk herşeyde heryerde var ama galiba şimdi gördüm önceki düşüklerin için mi öyle dedi.Senin ve bebişin için ne hayırlıysa o olsun

Bugün üstünden temizlik yaptım hç giremedim nete çoook sıcak nasıl uyucam bilmiyorum (
Bugün itibariyle temizlik in t si bile bitti evi b.. götürsede yapmıcam çook sevindim ablam ay sonunda gelebilme olasılııı varmış mutfaı temziletirim ona gerisini de kayınvaidem görümcem yapsın artık.
Bana sadece bu işler nasıl biticek takıntısı kalsın yeter.Dana gibin yatıp yürüyüşe gidicem sadece yemekte yapmıcam (zaten pek yapmıyodum) kayınvaidem yapsın.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım.Ah bu bebikler...
Hehe bana feriştahı gelsede fark yapmaz dr bigün dicek merak ediyorumda bu bebei nasıl yaptn sen kaydirigubbakcemile3.

dr her sabah pencereyi açıp yapmamızı söylemişti ama yardım lazım çünkü bi yerde okudum doğumun her anı için başka türlü nefes alıp vermek lazım
Ayy benim kitapçıkta vardı bi ara paylaşiim
Hehe annemde öle konuşuo sonra baırıyo kimse onun yanında konuşamıo Furkan ıma radyasyon geliyo die kaydirigubbakcemile3
Manyak mı yaww ben büyük konişmiim ama bana yapcaklar dalarım walla.Hastanede bile eger öyle hemen 2 çekişte sütüm gelmesse mama verdiymicem.Armut piş ağzıma düş yok biraz savaşsın emdikçe gelir inşallah...Son hafta rezeneye başlıcam...

Ayy evet ark. da öle hiç kilo veremedi 8 ay adet görmedi inşalah olmas bizim yaaw

kızlar bende bir tabak dolusu mantı yiyeyim yanına bir bardak kola dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum yedikten sonra kediler gibi yatıp göbeyimi okşuyorum
sempatiksalakcinni .Eşim kola alıp duruyo bende tadınca kötü kötü bakıo bende dioum karnımı okşayarak ohhh yarasın koçuma kaydirigubbakcemile3
bıde progestan dıye bı hap verdı vajınana koycaksın dedı
Ben de kullanmıştım ilk hamilelimde çok etkili bir ilaçmışş
babamız 7 aylık amcası 7 aylık dogcakmıs ılaclarla durdurmuslar dayısıda 7 aylık olcaktı ılaclarla durdu doktora sordum faktormudur dıye etkıler dedı....
Vışş ben dr a sordum babanemiz 7 aylık doğmuş erken doğum genetik i dedim yok öle bişi dedi.Bizde sizin gibi o kadar çok erken doan yok heralde ondan dedi :)

off gözlerim sarhoş gibi oldum yaaw 2 günü okiim dedim kafam karıştı yarın aklıma gelirse dr a gitmeyenlere bile geçmiş osun diyebilirim yani kaydirigubbakcemile3
Bu arada sabahları öğleye kadar bir hapşırma tutuyor beni bu sabah tam banyoda lavaboda hapşırırken eğildim azcık aniden daaan çeşmeye başımı çarptım şuan çok zonkluyor yaaw kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Birini yakaladım forumda serpiil bu saatte çık çık çık :umursamaz: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sanki ben naaapıosam kaydirigubbakcemile3

gunaydın canım ıyıyız bız oğlusum simdiden benı uyandırıyor karın ağrısıyla sabahın 6.30 da kalktım doğuruyorum zannettım valla cok kotuydu sonrada ağrı gectı oğlum kıpırdadı uyuyamadım sen nasılsın

ayyy kızlar bugun bulusma var değilmi cok isterdım bende sizlweri tanımayı merakedıyorum cunku ama istanbulu bılemedığım için kaybolurum dıee esimede sölemedim bol bol foto cekın olurmu belkı bızde bır sonrakıne gelırız bol eğlenceler sıze

günaydın kızlaaar...kociş markete gitti kahvaltı edicez
birazdan gelmeden size bi günaydın diyim dedim.
Buluşma var bbu gün ayy çok heyecanLıyım DİDEEEEEEEEM
BİRKAÇ SAAT SONRA BİRLİKTEYİZ KIIIIIIIZ :sm_cool:

Sorma çiğdoş kız ben süslendim makyaj bile yaptım çok heyecan da yaptım:))))

Masal bebek süper blusprito annesine vurup duruyor:))

Ben şeker testi yaptırdım şükür bir şey yok bomba gibiyiz ama kilolardan yakında patlıycaz

Kız bak tanırsın di mi beni ben face e pek bakamadım seni tanırım herhalde başka kimseyi bulamam. Bende beyaz jile var kahvepantalon ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…