Canım sen bilirsn ama normal yapma şansın varsa normal daha iyi çünkü adı üstünde normal.Risk herşeyde heryerde var ama galiba şimdi gördüm önceki düşüklerin için mi öyle dedi.Senin ve bebişin için ne hayırlıysa o olsunbugün bebişimi gördük eşimle beraber kızlar. hersey normalmiş bide kesinlikle sezaryan olacagımı öğrendim.çünkü normal dogumların%4 oranında ölüm riski varmış bu nedenle kes,nlikle sezaryan olmalısın dedi doktor.riske atamayız bebeği dedi. daha önceki düşüklerinden dolayı riske atamayız dedi.işte böyle kızlar..
Geçmiş olsun canım.Ah bu bebikler...
Günaydın kızlar....
Dün 28. hafta muayenem vardı. Bir sürü de sıra vardı hastanede o gün. Çok bekledik o yüzden. Sıra bana geldi, muayene etti. Bebeğin başı çok aşağıdaymış, nst istedi. Alete bağladılar beni. Doktor geldi 15dk kadar sonra bana "senin sancın var" dedi. Ben de "yooo, sancım falan yok" dedim. Oysa varmış, ben hissetmiyormuşum. Bir serum bağladılar, bittikten sonra tekrar bakıp değerlendirmek için... 15-20dk serum bekledim bitsin diye. Sonra 15 dk da nst. Ortalama yarım saatte içim içimi yedi, bebeğim erken doğacak diye. Kafamdan bir sürü şey geçiyor, "bebeğim ölürse, ölüsünü karton kutuda mı verecekler?" diye. Ağla ağla nst'de. Hemşire de geldi "sancın mı var, ondan mı ağlıyorsun?" diyor. Ne alaka?? Neyse ömrümden 5 sene gittikten sonra sancı düzensiz olduğu için doğum olmadığına karar verdiler. Yalnız kanama ya da nişan olursa hemen gel dedi doktor. Bebek dönecekmiş yavaş yavaş. Yine de temkinli olmak lazımmış.
Bir de dün ayaklarım çok şişti, tuz da kullanmıyorum fazla, yine de öyle bir şişti ki, üzerine basamadım. Acısından değil, üzerine basınca sanki uyuşmuş gibi karıncalanıyor... Çok az geçti bu sabah, hala şişik bakalım ne olacak...
Hehe bana feriştahı gelsede fark yapmaz dr bigün dicek merak ediyorumda bu bebei nasıl yaptn sen kaydirigubbakcemile3.herkeze gunaydın kıslarrr:):):)
bızde geldık kızımla... bugun doktora gıdıcez ama konusmaya... ılla bakıcam dersede mıdyata gıdıcem bayan dokta orda bakırcam... cunku kendımı cok kasıcam bılıyorum...doktorda bakamıcak... ama nette baktım bu aylarda 2-3 cm acılma olması normal dıyo... olmadı pazar gıdıyoruz zaten pazartesı solugu dokorda alırım ıns... ya sacmala erkke doktor olsun baktır dıyosunuz bılıyorum ama ben baktıramam ıste eşimle bıle kasıyorum kendımı canım cok acııyo kesın doktordada oyle olucak... benı rahatlatan bı kadın dogumcu lazım
Ayy benim kitapçıkta vardı bi ara paylaşiimdr her sabah pencereyi açıp yapmamızı söylemişti ama yardım lazım çünkü bi yerde okudum doğumun her anı için başka türlü nefes alıp vermek lazım
Hehe annemde öle konuşuo sonra baırıyo kimse onun yanında konuşamıo Furkan ıma radyasyon geliyo die kaydirigubbakcemile3bız geldık kızlar asımızıda olduk simdilik ıyıyım umarım gecen aykı gıbı olmaz bu arada gecmısı okudumda zaten cok duygusalım ağlatcaksınız benı gercı ben 2 kardesim ablamla grs konusmazsam catlarım zaten yıne cok özledim anne babamlada hergun konusuyorum 3 4 farketmıo ama babam kızıyo torunuma radyasyon gıdıyo yeter dıeee bızde gızlı konusuozzz
Manyak mı yaww ben büyük konişmiim ama bana yapcaklar dalarım walla.Hastanede bile eger öyle hemen 2 çekişte sütüm gelmesse mama verdiymicem.Armut piş ağzıma düş yok biraz savaşsın emdikçe gelir inşallah...Son hafta rezeneye başlıcam...kızlar geçende bebek görmeye gittim kızçok kilo almış köşede sütüm gelmiyo diye ağlıyo kaynana bebeğin başında iki günlük bebeğe pekmezin içine bandırıp bandırıp emzik veriyo kadını dövesim geldi valla
Ayy evet ark. da öle hiç kilo veremedi 8 ay adet görmedi inşalah olmas bizim yaawSu, ot ve uyku. ineklerin mantığı yani dereotu çok güzel süt yapıyor mesela. yanında da biraz fındık yersen süt yağlanıyor. emzirirken kilo vermek biraz bünye meselesi. ben veremedim çünkü emzirme döneminde uzuuun bir süre regl olmadım. süt korur derler ya. öyle oldu işte. o dönem nasıl şiştim anltamam. sonra tekrar olmaya başladım. yavaş yavaş kilo verebilmeye başlamışken yeniden bebek. hayırlısı artık
sempatiksalakcinni .Eşim kola alıp duruyo bende tadınca kötü kötü bakıo bende dioum karnımı okşayarak ohhh yarasın koçuma kaydirigubbakcemile3kızlar bende bir tabak dolusu mantı yiyeyim yanına bir bardak kola dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum yedikten sonra kediler gibi yatıp göbeyimi okşuyorum
Ben de kullanmıştım ilk hamilelimde çok etkili bir ilaçmışşbıde progestan dıye bı hap verdı vajınana koycaksın dedı
Vışş ben dr a sordum babanemiz 7 aylık doğmuş erken doğum genetik i dedim yok öle bişi dedi.Bizde sizin gibi o kadar çok erken doan yok heralde ondan dedi :)babamız 7 aylık amcası 7 aylık dogcakmıs ılaclarla durdurmuslar dayısıda 7 aylık olcaktı ılaclarla durdu doktora sordum faktormudur dıye etkıler dedı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?