2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız bak tanırsın di mi beni ben face e pek bakamadım seni tanırım herhalde başka kimseyi bulamam. Bende beyaz jile var kahvepantalon ona göre

hahaha tanırım tanırım hiiiççç merak etme sen kız insan bakmıaz mı face merak
etmedin mi hiç?bende de beyaz pantolon olacak üzerimde de beyazlı pembeli bişiler
ayyyy çok heyecanlııııı:roflol:

Kociş beni almaya gelirken getirecek fotoğraf mak.
Vaktim yoktu ya akşam geç gittim sanki biz sizin gibi evde yatıyoruz:)))
KOcişe acıdım adam bahçeşehirden kalkacak beni alacak buluşmaya bırakıp geri dönüp sonra alacak yazık beeee

günaydın kızlar sağlıklı sıkıntısız sorunsuz huzurlu hafta sonu diliyorum herkeslere
buluşmaya giden arkadaşlarımıza da güzel güzel sohbetler ve mutlu dakikalar diliyorum
bizim yerimizede yiyin için sohbet edin bugünün tadını çıkarın
[

Şimdi kızlar siz grubu bulamazsınız herkes görmesin diye grup gizli. Siz halissaya msj atın mail adreslerinizi o size davet yollıycak sonra grubu onaylayınca görünür olacak grup. Sonra da bizi görürsünüz zaten:)

Günayydddınlaar (çok sıkıcı bi gün burada hiiiç güneş yok )

buluşmaya gidecekler bizim içinde eğlenin çok muhabbet,dedikodu edin :dance:
benim hayalimdi ama olmadı maalesef herşeyde bi hayır vardır.ınşallah bitakine

Aman canım sen iyi ol da gerisi önemli değil dün temizlik yapmışsın çok kızdık biz sanaklava:

günaydın arkadaşlar uzun biardan sonra merhaba nasılsınız bebişler nasıllar..
Ehhh idare eder...
Artık böle diyorum herkese süper ya da çok iyiyim dedim mi bişi çıkıo hep :)
Genel ortalama olarak iyiyiz sacede 26. haftadan sonrakiler olarak bikaç kişi biraz sorunlar yaşadık.
Ossun kuzum yaaw bizde bidakine senle beraber gideriz.Sen binersin otobüse ben de atlarım.
Artıkın bidaki buluşma bebişlerle olur heralde...

Aman canım sen iyi ol da gerisi önemli değil dün temizlik yapmışsın çok kızdık biz sanaklava:

:kedi::kedi:
Okudum.Yavaş yavaş dinlene dinlene yaptım normal insanın toz alıp silip süpürmesini ben koca 1 günde yapabildim.Bu sondu zaten Allah izin verirse ay sonu badan boya işlerimiz başlıo artık gelip yapsınlar.
Face de paylaşmayı unutmayın fotoları çook merak ediyorum bizim içinde yiyip için.Benim için :icecream: yiyin en toplusundan :)))

Ay valla bu kız benim canımı acıtıyor dünden beri bazen kendini kasıp kasdıp 1 vuruyor iki büklüm kalıyorum normal mi?

merhaba güzel anneler merhaba diyip çıkayım dedim kahvaltı ettikten sonra buluşma için süslenmem lazım bu günde hava ne güzel öyle yağmur yok ama kapalı bunalmayacağız anlaşılan :)

günaydın herkese...
buluşma günü geldi çattı he zemuszemus hepinize iyi eğlenceler fotolarınızı bekliyoruz...
bebeğimmmm den akşam haber çıkmamış iyidir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…