2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nurcancım ben çok heyecanlıyım 4 kişi kaldık ama olsun daha iyi tanırız birbirimizi:)Serpil gelecek mi?

gerçi kınamız düğünümüz bişeler var diyordu belki o koşuşturmadan da igirememiştir inş. iyilerdir...

ya bende bazen hep dalıyorum bacak bacak üstüne atıyorum hala sinir oluyorum kendime zaten 1 haftadır dik duruyo ayaklarımı aşağıda başımı çözemedim...

bugün biz 28 hafta olduk bi bakayım haftalık bilgilere...

Nurcancım ben çok heyecanlıyım 4 kişi kaldık ama olsun daha iyi tanırız birbirimizi:)Serpil gelecek mi?

gelecek hayatım her halde ya benimde haberim yok ne yapalım bizde bir dahaki buluşmaya küser gitmeyiz:umursamaz:kaydirigubbakcemile5

Valla şimdi o konuşulan cafede mi olacaksın sen o saatte. Biz çiğdemle gidince tel.laşacağız. Sorun olmaz di mi?Yani tanırız di mi birbirimizi

Kızlar bişi sorucam hani benim mantar sorunum var ya enfeksiyon için dr antibiyotikle fitil verdi.Bu fitillerin içinde 2 tane var.2 sinide kullandım ama 2. yi kullandıktan sonra yattım benim oğlan bi vurdu kasıklarıma yarım saat sonra altıma saldım salıcam gittim wc ye sulu olarak çıktı.Evde aynı fitilden 1 tane daha vardı.1. pazartesi attım 2. perşembe evdekini de pazar atsam bişi olur mu??

Bu arada ne öle yeşil akıntı kaldı ne bişi rengi daha normal artık ve artık kaşıntı yok hihoyyyt
Sanırım dr a gidince bi sorun kalmıcak :))

evet hayatım ben o kafeye gideceğim valla çiğdemin yüzünü hatırlıyorum senin resminede baktım tanırım her halde hayatım yaaaaa

canım senle bıyerde bulusur bırlıkte gıderız olurmu ben bılmıyorum cunku istanbulu adres bulamam yaneee

bendede var o sıkıntıdan dr fitil verdı kullandım gecmıştı şimdi tekrar başladı ama tekrar ılaç kullanmıycam bende çok zorda kalmadıkca o fitilleride kullanma canım kaşıntın yoksa iyi işte negüzel demekkı gecti

Daisy canım ben hamilelikten önce mantar olmuştum sabaha kadar tutmama rtağmen fitili sulu olarak çıkıyordu zaten yani o etki etmiştir sorun olacağını sanmıyorum

canım senle bıyerde bulusur bırlıkte gıderız olurmu ben bılmıyorum cunku istanbulu adres bulamam yaneee
Olur canım.tabiki de :))
Canım çok dikkatle dinle benim eğer tekrardan başladısa mutlaka ve mutlaka git sen bilmisun geçen günler neler yaşadıımı.
Benimde vardı fitil verdi dr kullandım geçti.Dr a de dedim geçti diye sonra tekardan oldu ve ben gitmedim,çünkü dr tamamen geçiremeyiz anca azaltabiliriz demişti.Ben de bu kadardan bişi olmaz dedim,sonra yeşil yeşil peynir gibi gelmeye başaldı ve çok şiddetlendi ve manyak bi kaşındı hatta kaşımaktan kanıodu bile
Acaba gitsem mi diye düşünürken geçenlerde şar diye bi akıntı dedim suyum geldi,bide herkes karnın çok aşaıda diye tuttrunca dr aradım gittim.
Dr baktı alttan bana gösterdi çıkan şeyi korktum mantar yine ve içi dolu dedi,tahlil yapıldı enfeksiyon sınırda 2 gün sonra yine çaırdı yine tahlil yine aynı.Fitil ve antibiyotik verdi 10 gün sonra gel dedi.Eğer ilerleme gösteriosa ist. fakülteye yatıracaklar tedavi için bebek erken gelmesin gelirse de yaşayabilsin die.
Biliyorsun mantar ve enfeksiyon erken doğum tehtidi ne korktuk ne ağladık MUTLAKA EGER VARSA YİNE DR ARA YA DA GİT geç olmadan ben çok pişmanım 2 hafta önce gitmediime belki bu kadar ilerlemeyecekti.
ahhh kızlar bıde face koymayın fotoları ben göremem yoksa sızı burda koysanız bı topık acıp dusarıdan gormıycek gıbı
Sende katıl faceee :teytey:
Daisy canım ben hamilelikten önce mantar olmuştum sabaha kadar tutmama rtağmen fitili sulu olarak çıkıyordu zaten yani o etki etmiştir sorun olacağını sanmıyorum
Saol canım gerek yok heralde gerek görürse zaten yine çağırdı yaa 10 gün sonra die o zaman verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…