layla sen çizelgede yok musun? 1. sayffada
günaydın herkese...
buluşma günü geldi çattı he zemuszemus hepinize iyi eğlenceler fotolarınızı bekliyoruz...
bebeğimmmm den akşam haber çıkmamış iyidir inş.
Nurcancım ben çok heyecanlıyım 4 kişi kaldık ama olsun daha iyi tanırız birbirimizi:)Serpil gelecek mi?
Ehhh idare eder...
Artık böle diyorum herkese süper ya da çok iyiyim dedim mi bişi çıkıo hep :)
Genel ortalama olarak iyiyiz sacede 26. haftadan sonrakiler olarak bikaç kişi biraz sorunlar yaşadık.
Ossun kuzum yaaw bizde bidakine senle beraber gideriz.Sen binersin otobüse ben de atlarım.
Artıkın bidaki buluşma bebişlerle olur heralde...
Kızlar bişi sorucam hani benim mantar sorunum var ya enfeksiyon için dr antibiyotikle fitil verdi.Bu fitillerin içinde 2 tane var.2 sinide kullandım ama 2. yi kullandıktan sonra yattım benim oğlan bi vurdu kasıklarıma yarım saat sonra altıma saldım salıcam gittim wc ye sulu olarak çıktı.Evde aynı fitilden 1 tane daha vardı.1. pazartesi attım 2. perşembe evdekini de pazar atsam bişi olur mu??
Bu arada ne öle yeşil akıntı kaldı ne bişi rengi daha normal artık ve artık kaşıntı yok hihoyyyt
Sanırım dr a gidince bi sorun kalmıcak :))
Olur canım.tabiki de :))canım senle bıyerde bulusur bırlıkte gıderız olurmu ben bılmıyorum cunku istanbulu adres bulamam yaneee
Canım çok dikkatle dinle benim eğer tekrardan başladısa mutlaka ve mutlaka git sen bilmisun geçen günler neler yaşadıımı.bendede var o sıkıntıdan dr fitil verdı kullandım gecmıştı şimdi tekrar başladı ama tekrar ılaç kullanmıycam bende çok zorda kalmadıkca o fitilleride kullanma canım kaşıntın yoksa iyi işte negüzel demekkı gecti
Sende katıl faceee :teytey:ahhh kızlar bıde face koymayın fotoları ben göremem yoksa sızı burda koysanız bı topık acıp dusarıdan gormıycek gıbı
Saol canım gerek yok heralde gerek görürse zaten yine çağırdı yaa 10 gün sonra die o zaman verir...Daisy canım ben hamilelikten önce mantar olmuştum sabaha kadar tutmama rtağmen fitili sulu olarak çıkıyordu zaten yani o etki etmiştir sorun olacağını sanmıyorum
Doğru zaten canıma minnet :))daisy o fitil etkisini göstermiştir zaten 3. kullanma istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?