bende tam elime bakıyordum yüzüğüm sanki gmülmüş parmağıma biraz tam sıcaklar bastırırken bide bu şişmeler çıkıyor şimdi bende bu hafta içi doktora gideyimde bi bakalım ne var ne yok bide doğum konusunu konusalım nasıl olucak
Canım ben ebeye sordum laf arasında genital gölge temizleyici.Sanırım mantar varken kesinllikle sadece duru suyla temizlenmesi gerekmiş ve kuru tutulması.Sen mantar olmadıı dışında kullanıosun dimi.Sebamed i sordum hamilelikte şampuanı dahi kullanılmıo dedi.Senin dediin her yerde satılı omu??mantar şikayeti olanlar peşini geçti diye bırakmayın çünküüü tekrarlıyor çok inat birşey ben ilk gebeliğimde mantar enfeksiyonu geçirdim çokk çektim 3 yıldır numis med kullanıyorum genital bölge temizleme jeli günde bir kere yıkıyorum bol bol da su içiyorum allahım nazarlardan korusun şimdi birşey yok temizlik çoookk önemli birde pamuklu iç çamaşırı kullanılmalı naylonlu olanları asla kullanmaayın
Hemen hemen ara bence dr u.Benimde artık su gibi gelince ben suyum geldi sandım da gittim.canımm cıddımısın evet şuandada var kaşıntı ve nedense su gibi sürekli bişeyler gelıyo buhafta gidicektım zaten dra ozman one almam daha iyi sanırım
Kızlar yaaw saat kaç oldu benim ayaklar hala şiş(
Hoşgeldin canım...Tünaydın kızlar....
Walla bide çalışmıyorum anlamadım gitti zaten neye desem ayy alla şükür bende yok hemen oluyo hiç böle bişi yoktu 2 güne kadar bende katıldım şişenler kervanınayaa arkadaslar bende ilk defa dun aksam farkettim ayaklarimin sistiginihala gecmemisbu normalmi acaba??
Hoşgeldin canım...
Walla bide çalışmıyorum anlamadım gitti zaten neye desem ayy alla şükür bende yok hemen oluyo hiç böle bişi yoktu 2 güne kadar bende katıldım şişenler kervanına
Canım ben ebeye sordum laf arasında genital gölge temizleyici.Sanırım mantar varken kesinllikle sadece duru suyla temizlenmesi gerekmiş ve kuru tutulması.Sen mantar olmadıı dışında kullanıosun dimi.Sebamed i sordum hamilelikte şampuanı dahi kullanılmıo dedi.Senin dediin her yerde satılı omu??
Canım ben ebeye sordum laf arasında genital gölge temizleyici.Sanırım mantar varken kesinllikle sadece duru suyla temizlenmesi gerekmiş ve kuru tutulması.Sen mantar olmadıı dışında kullanıosun dimi.Sebamed i sordum hamilelikte şampuanı dahi kullanılmıo dedi.Senin dediin her yerde satılı omu??
Hemen hemen ara bence dr u.Benimde artık su gibi gelince ben suyum geldi sandım da gittim.
Hoşgeldin canım...
Walla bide çalışmıyorum anlamadım gitti zaten neye desem ayy alla şükür bende yok hemen oluyo hiç böle bişi yoktu 2 güne kadar bende katıldım şişenler kervanına
kızlar prşembe günü banada oldu aynı , idrar değildi gelen sanki su gibi idi , perşembe akşamı doktorumu aradım , yarın gel ultrasona girelim dedi. cuma günü tahlil için izin almıştım zaten. baktık ultrasonda ölçümleri falan yaptı , herşey normal gelen bebeğeait bir su değil , kanalın ağzı açaılırsa az değil çok gelir dedi. ozaman biz biterdik dedi.öyle birşey yok , belki kanalda kalan akıntı fazla miktarda gelmiştir dedi , ama kesinlikle bebekten gelen bir sıvı değil deedi , içimiz rahatladı , kilosu 980 gre olmuş teyzeleri .
ellerimde ayaklarımda şişme ve uyuşuşmalar var sürekli diye dün tahlil yaptırdım bakalım sonuçlarını doktor amcamız beğenecekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?