2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim bildiğim muz patates haşlaması süt iyi gelir

Eyvah eyvah, çok geçmiş olsun. Hamile olmasaydık bildiğim bir yöntem vardı ama şu an tehlikeli olur. Bağırsakların bir süre sonra boşalacaktır, az daha sabret.

hoşgeldin canım nasılsın

Hoşgördük şekerim. İyiyim sanki... Kocam dün hamile yogası eğitim cd si sipariş verdi, araştırıyordum yararlarını. Sonra bebek ters duruyor ya canım sıkıldı ona da. Onu düzeltmek için de bir yöntem buldum, ama pek etkili değilmiş sanırım...
Sen nasılsın??

İyi sevindim bi sorun olmadıına diğerleride temiz çıkar inşallah...
Kabız olmaktan iyidir kaydirigubbakcemile3 muz iyi gelir

ayyy zaten sabah karın ağrısıyla 6,30 ta kaktım doğuruyorum zannettım nasıl bısıydı oooo

yavrum yazık odamı etkılenıyooo cok kıpır kıpr canımı acıtıyooooo

ayyyy yedığım bısıyden zehırlenmıyım ben

sağol canım evet doktorda aynını söyledi , devamının olup olmayacağına dikkat et dedi.

Nası bi yöntem benimkide öle.Kafası yukarda olunca ters diyolar aşaıda olunca doğum posizyonu hangisi.2. simi nasi bi yöntem merak ettim
Yok kıs yok öle şeyler getrme aklına öle bişi olsa başak belirtilerde olurdu.Zaten o kadar hassasız ki hereyden etkileniyoruz...

İshalle birlikte baş dönmesi, istifra, bulanık görme ve soğuk terleme bulguların varsa gıda zehirlenmesi olabilir. Yoksa tek başına ishal zehirlenmeyi göstermez kuşum. Ama yağlı yemek yediğini, katkılı ve hazır acı gıda aldığını gösterebilir.

Nası bi yöntem benimkide öle.Kafası yukarda olunca ters diyolar aşaıda olunca doğum posizyonu hangisi.2. simi nasi bi yöntem merak ettim

Şu anda başı doğum kanalına yakın duruyor, 2 gündür başı yukarı çıkmadı. Sadece ara sıra yanlara doğru döndüğünü hissettim tekmeler kaburgalardan yanlara kayınca.
Bu yöntem makat gelişlerde kullanılan yöntemmiş, elkin manevrası deniyor. Güvensiz bir yöntemmiş, yani işe yararlılığı tartışılır. Makat gelişte işe yarıyorsa, tersinde de işe yarayabilir. Daha bekleyeceğim; hele bir hafta başı olsun... Her iki saatte bir 15dklık periyodlarla dizler göyse doğru çekilir. 2-3 kez tekrarlanır vs vs. diyordu. Dur bakalım...

yok cığdemcım zaten acıya bayılıyorum artık önceden yıyemezdım ama dun dondurma yedım ooo yaptı herhalde

Dondurma ishal yapar mı ki bilmiyorumkismile bu konuda hiçbir fikrim yok. Havalardan da olabilir, çok sıcak hava cırcır eder, bak ona bir şey diyemem.

Hmm...Bi yerde okumuştum doumda eskiden bazı yöntemler kullanıolarmış bebei döndürmek için tabi o zaman şimdiki gibi zırt zırt sezeryan olmadıı için bazı ehli ebeler çevirebiliomuş bebişleri.Birinin doumunu okumuştum onun bebişi ebe çevirmiş
Dondurma ishal yapar mı ki bilmiyorumkismile bu konuda hiçbir fikrim yok. Havalardan da olabilir, çok sıcak hava cırcır eder, bak ona bir şey diyemem.
Olabilir.Çünkü benim nadir oalrak bi kaç sefer olmuştu hemde alakasıs şeylerde.Çok sinirlenir ya da çok heyecanlanırsam felan özellikle erken bi yere gideceksek tamam gacur gucur oluyorum psikolojide çok etkilio sarnırsam

doğru psıkolojık olabılıyor ozellıkle vıze ve fınallerde basıma gelırdı ama sımdı bısı yokkı normalde dısardan dondurma yemem ama öle alanları gorunce bende aldım acık dıye hanı dedım ama eşime leblembı gazoz aldırttım gelsın bakalım etkı etcekmı muzda yuttum hadı hayırlısı

Onu da okudum ama bebeğin bir yerlerinin çıkması ya da kırılması olasılığı çok yüksekmiş. Benimki makat geliş duruşunda değil ki... İstediğim başının yukarı çıkması. Aman ne bileyim işte. Keyfim kaçtı, kafası tam aşağıda olmalı, kaburgalarımın ortasına vuruyor çünkü. Normal doğuma hazırlanıyorum, herşey yasakken yogaya başlayacağım, sezaryen olmak istemiyorum bu yüzden.

canım benim yogayı yaparkende dikkat et tatlım bebeğin doğum kanalına yakın diyorsun bence bu aralar hareketlerini iyice kısıtla ayaklarını yukarı dik yat en azından tam olarak kanala girmesine izin vermemiş olursun bir derece yerçekimine karşı kendini korursan daha iyi olur tatlım
bizde iyiyiz allaha şükürler olsun gün sayıyoruz tatlım sağlıcakla noksansız kusursuz vaktinde gelmeleri için bol bol dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…