ayyy kızlar ayıptır solemesi galıba usuttum dun lavabodan cıkamıyorum:kedi:
eee mısafırde gelcek eşimin arkadasdı nısanlısıyla bıde düğüne gıdıcez arkadaslarının ne yapcam bennn yardım edin
kız gelmese gıtmesemde olurdu ama ne iyi gelir sizceeee
ayyy kızlar ayıptır solemesi galıba usuttum dun lavabodan cıkamıyorum:kedi:
eee mısafırde gelcek eşimin arkadasdı nısanlısıyla bıde düğüne gıdıcez arkadaslarının ne yapcam bennn yardım edin
hoşgeldin canım nasılsın
İyi sevindim bi sorun olmadıına diğerleride temiz çıkar inşallah...kızlar prşembe günü banada oldu aynı , idrar değildi gelen sanki su gibi idi , perşembe akşamı doktorumu aradım , yarın gel ultrasona girelim dedi. cuma günü tahlil için izin almıştım zaten. baktık ultrasonda ölçümleri falan yaptı , herşey normal gelen bebeğeait bir su değil , kanalın ağzı açaılırsa az değil çok gelir dedi. ozaman biz biterdik dedi.öyle birşey yok , belki kanalda kalan akıntı fazla miktarda gelmiştir dedi , ama kesinlikle bebekten gelen bir sıvı değil deedi , içimiz rahatladı , kilosu 980 gre olmuş teyzeleri .
ellerimde ayaklarımda şişme ve uyuşuşmalar var sürekli diye dün tahlil yaptırdım bakalım sonuçlarını doktor amcamız beğenecekmi?
Kabız olmaktan iyidir kaydirigubbakcemile3 muz iyi gelirayyy kızlar ayıptır solemesi galıba usuttum dun lavabodan cıkamıyorum:kedi:
İyi sevindim bi sorun olmadıına diğerleride temiz çıkar inşallah...
Kabız olmaktan iyidir kaydirigubbakcemile3 muz iyi gelir
canım çok geçmiş olsun bebişinede maşallahhh allaha şükürki bir sorun yok tatlım su gibi akıntı arada olabilir ama devamlı sızıntı şeklinde olursa amniyon sıvsı olaraka değerlendirebilirz canım allah korusun inşallah diğer tahlillerinde normal çıkar canım
Nası bi yöntem benimkide öle.Kafası yukarda olunca ters diyolar aşaıda olunca doğum posizyonu hangisi.2. simi nasi bi yöntem merak ettim
Eyvah eyvah, çok geçmiş olsun. Hamile olmasaydık bildiğim bir yöntem vardı ama şu an tehlikeli olur. Bağırsakların bir süre sonra boşalacaktır, az daha sabret.
Hoşgördük şekerim. İyiyim sanki... Kocam dün hamile yogası eğitim cd si sipariş verdi, araştırıyordum yararlarını. Sonra bebek ters duruyor ya canım sıkıldı ona da. Onu düzeltmek için de bir yöntem buldum, ama pek etkili değilmiş sanırım...
Sen nasılsın??
Yok kıs yok öle şeyler getrme aklına öle bişi olsa başak belirtilerde olurdu.Zaten o kadar hassasız ki hereyden etkileniyoruz...ayyy zaten sabah karın ağrısıyla 6,30 ta kaktım doğuruyorum zannettım nasıl bısıydı oooo
yavrum yazık odamı etkılenıyooo cok kıpır kıpr canımı acıtıyooooo
ayyyy yedığım bısıyden zehırlenmıyım ben
ayyy zaten sabah karın ağrısıyla 6,30 ta kaktım doğuruyorum zannettım nasıl bısıydı oooo
yavrum yazık odamı etkılenıyooo cok kıpır kıpr canımı acıtıyooooo
ayyyy yedığım bısıyden zehırlenmıyım ben
Nası bi yöntem benimkide öle.Kafası yukarda olunca ters diyolar aşaıda olunca doğum posizyonu hangisi.2. simi nasi bi yöntem merak ettim
yok cığdemcım zaten acıya bayılıyorum artık önceden yıyemezdım ama dun dondurma yedım ooo yaptı herhalde
Hmm...Bi yerde okumuştum doumda eskiden bazı yöntemler kullanıolarmış bebei döndürmek için tabi o zaman şimdiki gibi zırt zırt sezeryan olmadıı için bazı ehli ebeler çevirebiliomuş bebişleri.Birinin doumunu okumuştum onun bebişi ebe çevirmiş
Şu anda başı doğum kanalına yakın duruyor, 2 gündür başı yukarı çıkmadı. Sadece ara sıra yanlara doğru döndüğünü hissettim tekmeler kaburgalardan yanlara kayınca.
Bu yöntem makat gelişlerde kullanılan yöntemmiş, elkin manevrası deniyor. Güvensiz bir yöntemmiş, yani işe yararlılığı tartışılır. Makat gelişte işe yarıyorsa, tersinde de işe yarayabilir. Daha bekleyeceğim; hele bir hafta başı olsun... Her iki saatte bir 15dklık periyodlarla dizler göyse doğru çekilir. 2-3 kez tekrarlanır vs vs. diyordu. Dur bakalım...
Olabilir.Çünkü benim nadir oalrak bi kaç sefer olmuştu hemde alakasıs şeylerde.Çok sinirlenir ya da çok heyecanlanırsam felan özellikle erken bi yere gideceksek tamam gacur gucur oluyorum psikolojide çok etkilio sarnırsamDondurma ishal yapar mı ki bilmiyorumkismile bu konuda hiçbir fikrim yok. Havalardan da olabilir, çok sıcak hava cırcır eder, bak ona bir şey diyemem.
Hmm...Bi yerde okumuştum doumda eskiden bazı yöntemler kullanıolarmış bebei döndürmek için tabi o zaman şimdiki gibi zırt zırt sezeryan olmadıı için bazı ehli ebeler çevirebiliomuş bebişleri.Birinin doumunu okumuştum onun bebişi ebe çevirmiş
Olabilir.Çünkü benim nadir oalrak bi kaç sefer olmuştu hemde alakasıs şeylerde.Çok sinirlenir ya da çok heyecanlanırsam felan özellikle erken bi yere gideceksek tamam gacur gucur oluyorum psikolojide çok etkilio sarnırsam
Hoşgördük şekerim. İyiyim sanki... Kocam dün hamile yogası eğitim cd si sipariş verdi, araştırıyordum yararlarını. Sonra bebek ters duruyor ya canım sıkıldı ona da. Onu düzeltmek için de bir yöntem buldum, ama pek etkili değilmiş sanırım...
Sen nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?