Kızlar ben de çıkıyorum artık hadi öptüm sizi
canım benim yogayı yaparkende dikkat et tatlım bebeğin doğum kanalına yakın diyorsun bence bu aralar hareketlerini iyice kısıtla ayaklarını yukarı dik yat en azından tam olarak kanala girmesine izin vermemiş olursun bir derece yerçekimine karşı kendini korursan daha iyi olur tatlım
bizde iyiyiz allaha şükürler olsun gün sayıyoruz tatlım sağlıcakla noksansız kusursuz vaktinde gelmeleri için bol bol dua ediyorum
merhaba kızlaarrr nasılsınız bakalım bır cumartesıı gunu..bugün istanbullu hamıleller buluşuyorsunuz degılmı ne guzell hoş sohbetler dılıyorummm sızlereee..ne guzel hepınız aynı kafadan gobekten:)))
Doktorunuz size son yaptığı kontrolde "bebeğinizin ters durduğunu" söylemiş olabilir. Bu gebelik haftasında bebeklerin yaklaşık yarısı "ters" dururlar. Yani "normal" bebek duruş pozisyonu olan baş aşağı durmak yerine rahim içinde "otururlar". Makat geliş adı verilen durum, bebeğin doğum kanalına makatıyla gireceğini, yani bebeğin ilk doğan kısmının baş değil makat olacağını tarif etmek için kullanılan bir terimdir. Endişelenmeyin, bebeğiniz bu haftalarda yeri bol olduğundan sık sık "karar değiştirir". Miyadına gelindiğinde makat gelişi olasılığı yanlızca %4'tür (aşağıdaki resimleri inceleyin).
inşallah bizimkilerde oturmaya karar verir.
Bazı anne baba adayları ise bebeklerinin ultrasonografide baş aşağı durmasını henüz daha bu haftada "doğum pozisyonu" aldığından bir endişe kaynağı haline getirebilirler. Bu haftalarda duruş pozisyonu belli bir anlam taşımaz, yalnızca bebeğinizin o anki tesadüfi pozisyonunu yansıtır. Bebeğin baş aşağı pozisyonda duruyor olması onun erken doğacağı anlamını taşımaz...
gebelik.org
Kızlar ben de çıkıyorum artık hadi öptüm sizi
Kızlar ben de çıkıyorum. Çok acıktım, tıkınayım biraz. Haydi, pazartesi bir aksilik olmazsa görüşürüz inşallah. Hepinizi öptüm...
Merhaba hoşgeldin. İyiyiz şükür sen de iyisindir inşallah??
Ya ne okudum, bu benim yoga cdsini hazırlayan hanım abla diyor ki röportajında; "Ayrıca gebeliğin son aylarına doğru bu dolaşım bozukluğu nedeniyle ellerimizde ve ayaklarımızda ödemler oluşur ki, bu hamile kadını çok güç durumda bırakan, sıkıntılı bir durumdur. İşte, yoga yapmaya başladığımızda bunlardan tamamen kurtulmuş oluyoruz." Haftaya gelir siparişim inşallah. Bakalım doğru mu söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?