2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy geçmiş olsun canım olsun en azından öğrenmişsiniz bazı şeylere gecikmeden mantar varmıydı sende kaşındı,akıntı felan

Off ya temmuz topiine girdim birinin 2 iz leri vardı bi kız bi erkek 31 hafatada kız bebişin kalbi durmuş offçok morilm bozuldu zaten çok sıkıcı bi gün senağlama

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız
bugün zeynebimin doğum günüüüüüüüüü
1 yaşına girdi kuzum yaa ne çabuk geçti zaman anlamadım hiç
evde olmayınca istediğim gibi bir doğum günü olmadı hiç
babamızda yoktu yanımızda ama neyse
kuzuma sarılıp yatarım bu gece
hepinizi çok öpüyorum ceee deyip kaçmış olucam haftaya evime dönünce görüşürüz artık
iyi akşamlar

Doğum günü kutlu olsun zeynep kuzunun.Olsun seneye kardeşiyle kocaman bir doğum günü yaparsınız hep beraber :)

Poff, uyku tutmadı... Kuzumun bi günahı yok uyku tutmamasında. Babamızın askerliği nihayet bitti, yarım saat sonra terhis oluyor :) Bandırma'daydı. ızmir'den kalkan sabah uçağına yetişemediği için akşam uçağıyla gelecek evimize.
Kızlar size birşey soracağım, son bir haftadır gece yatakta dönerken göbeğim ağrıyor, elimle destek olarak dönmek zorunda kalıyorum. Şu hamile külotları gerçekten destek oluyor mu göbeğe? Uyurken işe yarar mı acaba? Kullanan var mı?

:içelim: Gözün aydın canım :)
Ben hamile kilodu aldım normaaal sanki 2 parça dikmişler gibi normal kilotların olduukısma kadar pamuklu geri kalan kısım likralı biraz daha öle dönerken destek olacaını sanmam sadece çok rahat...

canım neden uyku tutmadığı belli babanızı özlemişsiniz:lepi:
evet sağ sol donerken acıyo destek lazım oluyo kalkarken bıle zorlanıyorum ben
hamıle kılodu sadece daha rahat özlemin anlattığı gıbı ama destek olmuyor canım

Kızlar merhaba nasılsınız? Umarımherkes ve bebişlerimiz iyidir. Bizim bebek odamızda sorun çıktı ya. Dün bütün gün onunla uğraştık.Yeniden sipariş vermek zorunda kaldık. ^haftaya kadar gelecek inşallah. Zaten renk konusunda tereddütlerim vardı. Şimdi turkuaz mavisi ile beyaz olarak rengini değiştirdik. Bugün de odasına boya almaya gideceğiz kuzumun. Odayı da çok açık turkuaz mavisi istiyoruz. Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hep keşke mavi olsaydı diyordum.Zaten boyayı bulamamışlar bizim istediğimiz renkte.Dün adam telefon açtı apar topar gittik. Ve rengi ile birlikte kulpları da kuzulu istedim. ınşallah güzelolur kuzumun odası. Hayırlısı ile vaktinde gelsin cümlesi inşallah. Sağlıkla gelsinler inşallah =)))

canım hayırlısı olsun buarada hoşgeldın turkuaza bayılırım eminim çok güzel olacaktır.....inş hayırlısıyla aramaıza katılırlar...

Kız benden bahsediyorsan ben pelin :))
Güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim.Olsun turkuaz da çok güzel bir renk bak boyanınca herşeyi tamamlanınca ne kadar çok beğeneceksin,odadan bile çıkmak istemeyeceksin :))

demırhan bebek odasını gule gule kullansın insallah bak herseyde bı hayır vardır derler sanırım bolesı daha cok içine yattı sevındım

kızlar selamlarrr bugün annelerin buluşma günü degilmi hadi tanışın bakalım ben gelemedim maalesef misafirim vardı yeni gittiler 24 mayısta kontrolüm var şeker yüklemesi var korkuyorum valla acayip tatlı yiyorum ben bakalım ne olacak Allahım bebeişlerimizi korusun inşallah

demirhan kuzu sağlıkla uyusun odasınsa inşallah canım canını sıkma istediğin gibi olur inşallah hem ben turkuaz a bayılırım bence güzel olacak

kızlar ben geçen sene 5 ağustosta doğum yaptım oğlum şimdi 9 aylık. sizi okuyunca aklıma o günler geldi yine hepiniz sağ salim kavuşun evlatlarınıza çok güzel bir duygu.. sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplarım...ii akşamlar hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…