Ayy geçmiş olsun canım olsun en azından öğrenmişsiniz bazı şeylere gecikmeden mantar varmıydı sende kaşındı,akıntı felanslm kızlar bende hastaneden geldim şeker yüklemesi vardı uzun sürenden yapıldı yani yaklaşık 4 saat sürdü cnm çıktı sınırda çıktı biraz dikkat etmem gerekiyormuş ama bunun dışında kanda ve idrarda enfeksiyon çıktı yani enfeksiyon olmayan bi yer yok gibi cnm sıkıldı pzt için bi sürü tahlil var onlar yapılıcak ayrıca kansızlık varmış ilacı değiştirdi doktor yani bütün felaketleri yaşıyorum hayırlısı bakalım antibiotik başlıyıcam sonra kültür alıcak vajinadan işte kan tahillerinden sonra inşallah bi şey çıkmaz bakıcaz kandaki enfeksiyonun sebebine
slm kızlar nasılsınız
bugün zeynebimin doğum günüüüüüüüüü
1 yaşına girdi kuzum yaa ne çabuk geçti zaman anlamadım hiç
evde olmayınca istediğim gibi bir doğum günü olmadı hiç
babamızda yoktu yanımızda ama neyse
kuzuma sarılıp yatarım bu gece
hepinizi çok öpüyorum ceee deyip kaçmış olucam haftaya evime dönünce görüşürüz artık
iyi akşamlar
:içelim: Gözün aydın canım :)Poff, uyku tutmadı... Kuzumun bi günahı yok uyku tutmamasında. Babamızın askerliği nihayet bitti, yarım saat sonra terhis oluyor :) Bandırma'daydı. İzmir'den kalkan sabah uçağına yetişemediği için akşam uçağıyla gelecek evimize.
Kızlar size birşey soracağım, son bir haftadır gece yatakta dönerken göbeğim ağrıyor, elimle destek olarak dönmek zorunda kalıyorum. Şu hamile külotları gerçekten destek oluyor mu göbeğe? Uyurken işe yarar mı acaba? Kullanan var mı?
Poff, uyku tutmadı... Kuzumun bi günahı yok uyku tutmamasında. Babamızın askerliği nihayet bitti, yarım saat sonra terhis oluyor :) Bandırma'daydı. İzmir'den kalkan sabah uçağına yetişemediği için akşam uçağıyla gelecek evimize.
Kızlar size birşey soracağım, son bir haftadır gece yatakta dönerken göbeğim ağrıyor, elimle destek olarak dönmek zorunda kalıyorum. Şu hamile külotları gerçekten destek oluyor mu göbeğe? Uyurken işe yarar mı acaba? Kullanan var mı?
Kız benden bahsediyorsan ben pelin :))canım neden uyku tutmadığı belli babanızı özlemişsiniz:lepi:
evet sağ sol donerken acıyo destek lazım oluyo kalkarken bıle zorlanıyorum ben
hamıle kılodu sadece daha rahat özlemin anlattığı gıbı ama destek olmuyor canım
Güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim.Olsun turkuaz da çok güzel bir renk bak boyanınca herşeyi tamamlanınca ne kadar çok beğeneceksin,odadan bile çıkmak istemeyeceksin :))Kızlar merhaba nasılsınız? Umarımherkes ve bebişlerimiz iyidir. Bizim bebek odamızda sorun çıktı ya. Dün bütün gün onunla uğraştık.Yeniden sipariş vermek zorunda kaldık. ^haftaya kadar gelecek inşallah. Zaten renk konusunda tereddütlerim vardı. Şimdi turkuaz mavisi ile beyaz olarak rengini değiştirdik. Bugün de odasına boya almaya gideceğiz kuzumun. Odayı da çok açık turkuaz mavisi istiyoruz. Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hep keşke mavi olsaydı diyordum.Zaten boyayı bulamamışlar bizim istediğimiz renkte.Dün adam telefon açtı apar topar gittik. Ve rengi ile birlikte kulpları da kuzulu istedim. İnşallah güzelolur kuzumun odası. Hayırlısı ile vaktinde gelsin cümlesi inşallah. Sağlıkla gelsinler inşallah =)))
Kız benden bahsediyorsan ben pelin :))
Güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim.Olsun turkuaz da çok güzel bir renk bak boyanınca herşeyi tamamlanınca ne kadar çok beğeneceksin,odadan bile çıkmak istemeyeceksin :))
Kızlar merhaba nasılsınız? Umarımherkes ve bebişlerimiz iyidir. Bizim bebek odamızda sorun çıktı ya. Dün bütün gün onunla uğraştık.Yeniden sipariş vermek zorunda kaldık. ^haftaya kadar gelecek inşallah. Zaten renk konusunda tereddütlerim vardı. Şimdi turkuaz mavisi ile beyaz olarak rengini değiştirdik. Bugün de odasına boya almaya gideceğiz kuzumun. Odayı da çok açık turkuaz mavisi istiyoruz. Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hep keşke mavi olsaydı diyordum.Zaten boyayı bulamamışlar bizim istediğimiz renkte.Dün adam telefon açtı apar topar gittik. Ve rengi ile birlikte kulpları da kuzulu istedim. İnşallah güzelolur kuzumun odası. Hayırlısı ile vaktinde gelsin cümlesi inşallah. Sağlıkla gelsinler inşallah =)))
Kızlar merhaba nasılsınız? Umarımherkes ve bebişlerimiz iyidir. Bizim bebek odamızda sorun çıktı ya. Dün bütün gün onunla uğraştık.Yeniden sipariş vermek zorunda kaldık. ^haftaya kadar gelecek inşallah. Zaten renk konusunda tereddütlerim vardı. Şimdi turkuaz mavisi ile beyaz olarak rengini değiştirdik. Bugün de odasına boya almaya gideceğiz kuzumun. Odayı da çok açık turkuaz mavisi istiyoruz. Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hep keşke mavi olsaydı diyordum.Zaten boyayı bulamamışlar bizim istediğimiz renkte.Dün adam telefon açtı apar topar gittik. Ve rengi ile birlikte kulpları da kuzulu istedim. İnşallah güzelolur kuzumun odası. Hayırlısı ile vaktinde gelsin cümlesi inşallah. Sağlıkla gelsinler inşallah =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?