2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızar hepinize tek telçok teşekkür ederim.ınşallah cümlesi sağlıkla sıhhatle vvaktinde gelsinlerde yataklarında rahat rahat uyuzunlar inşallah.tek temennimniz bu.

tesekkur ederiz,Allah bize de o gunleri yasatsin ins :)

maşallahhh resımdekı oglunsaa cok tatlıı ınşş bızede nasıp eder rabbımm..agustosa az kaldıı bızdee kurtulcaz ıns..

allahım sen ne sırın seysın olee
bızımkılerde bukadar olucakmı yaaa inanamıyorum

Herkese günadın,

Bugün izinliyim kızlar. Aşım var sağlık ocağına gideceğim oradan da anneme, gezmeye gideceğiz:)))Kızım maşallah iyi ben de iyiyim o iyiolunca. Hepinize iyi haftalar dilerim

günaydın kızlar.....
didemcim iyi gezmeler canım....
benim karnımda tık tık bişi atıyo bazen ritmik halde acaba bebişlerimmi hıçkırıyo yoksa damarlarmı ama ara ara olup geçio..... sizce?

günaydın kızlar..
c.tesi doktorla randevum vardı.şeker testi yapıldı.142 çıktı tam sınırda ama biz bunuda alt sınır sayıyoruz.endişelenecek bişey yok dedi.sınırda çıkmış olması normalmi sayılır sizce ya?
bebeğim ters dönmüş.3 hafta öncesine kadar pozisyonu düzgündü.bu kontrolde ters çıktı.değişebileceğini daha 37.haftaya kadar dönebileceğini söyledi ama nedense ikna olmadım.artık gittikçe kilosu artıyo o kadar büyük hareketler yapması çok kolay olmaz artık sanırım.bu arada 891gr olmuş kuzum.

bu arada c.tesi naptınız bakalım bizsizkaydirigubbakcemile3 eğlendinizmi, keyifli geçmiştir inşallah gününüz..

benim de 144 çıkmıştı ikinci testi istemedi mi doktor?

maşallahhh resımdekı oglunsaa cok tatlıı ınşş bızede nasıp eder rabbımm..agustosa az kaldıı bızdee kurtulcaz ıns..

allahım sen ne sırın seysın olee
bızımkılerde bukadar olucakmı yaaa inanamıyorum

evet benim oğlan resimdeki opuyorumnanaktan teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için..

şekerle ilgili bir arkadaş soru sormuş.. hiç endişelenme benim de sınırın biraz üzerinde çıkmıştı.. bana sorun yok dedi. ikinci yüklemeyi bile yapmadık.. sadece beslenmene dikkat et demişti.. özellikle patates, bezelye, havuç çok tüketme..birde bol bol sıvı al. nacizane önerimyerimseniben

Günaydın kızlar, nasılsınız? Nasıl geçti cumartesi günü tanışma?? Bütün ayrıntıları anlatın lütfen... :hulya:

Canım şekerin sınırı 140'tır hamilelikte. O yüzden normal saymıştır. Benimkisi 156 çıkmıştı ilk. Sonra ikinciyi yaptılar, bu seferde ilk 1 saatte 120 çıkmalıyken 80 çıktı. Diyet verdiler, o kadar. Pek sorun etme. Doğumdan sonra geçer.
Benim de bebişim maalesef ters duruyor. Düzelir diye bekliyoruz, düzelir sanıyorum. Maşallah bebeğine, yalnız benim bebeğim 1140gr olmasına rağmen epeeey sert tekmeler atıyor, 8. aydan önce yeri daralmaz, daha da şiddetli vuracaktır olumunekankayizsmile

günaydın anneler hepinize nasılsınız bakalım
cuma şeker yüklememin sonucu yüksek çıkınca cumartesi tekaradan yapıldı her saat başı kan alındı 4 tüp
neyseki bunun sonuçları iyi çıktı zaten ilk yapılanda da 148 çıkmıştı
benim bebeğimde 840 olmuş
şimdide acaba kilosu azmı diye taktım :uhm:
evet kızlar buluşmanız nasıl geçti bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…