2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr buluştunuz mu siz???
meral hoşgeldin canım.
kaçıncı haftadasın benim bebiş de o civarlarda ben 27 haftamdayım.

canım benimde 155 çıktı ilk. 2 yükleme istedi dr um. o normal çıktı. ama dr um yinede dikkatli olmamı önerdi çünkü kendimize kilo yapıomuş...
ben ikiz taşıyorum canım ben 20 gün önce gittiğimde ikiside tersti senin bebeğinin ağırlığı kadarlardı. geçen perşembe yine gittim biri dönmüş diğeride dönebilir dedi dr. onlar nası yapıolarsa yapıolar valla...sıkıntı etme ....

kızlar... bana kullanışlı duble boy ama spor bi bebek çantası lazım bulamadım klasik bişi istemiyorum bide biberon gözü felan olsun içinde istiyorum sizler aldınızmı çantalarınızı ??????

Ben 1140gr'la kafayı bozmuştum. Hastanede başka hamileleler "ben senin haftandayken bebeğim 1,5 kiloydu" falan diyorlardı. Doktor "normal" dedi de içim biraz rahatladı. Canım kilolu bebek zor doğar bunu hiç unutma.
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html Linke tıkla tatlım, bak orada içini rahatlatacak bir ölçüm sistemi var. Hem de doktorun yaptığı, kulaktan dolma değil. kaydirigubbakcemile5

kızlar... bana kullanışlı duble boy ama spor bi bebek çantası lazım bulamadım klasik bişi istemiyorum bide biberon gözü felan olsun içinde istiyorum sizler aldınızmı çantalarınızı ??????
ben de almadım çantamı istediğim gibi bulamadım klasik çantalar hoşuma gitmiyoo!!boshayallersmile
hoşbulduk cnm opuyorumnanaktan
26+0 daydık işte geçen cuma 840 gr dedi
ben de doktora gideli iki hafta oldu hemen hemen aynıyız demek ki.
normal bence.

Merhaba kızlar biz geldik.Hasatneye gidenelr gözünüz aydın bebişlerinizi görmüşsünüz hepsine maaşallah :)

Benda almak istiyorum portbebe felan almıcam anakucaı aldıım için nivea set aldmı ama çantası sırt çantası.
Hem bebiş eşyalarını koyabilecemiz hemde şık durabilecek bişi istiyorum.Ama çook pahalılar biberon gözleri var içlerinden altaçma çıkıyor 100 tl de çok geliyor bana :umursamaz:

günaydın kanımı verdim aşımı oldum geldim saat 2 gibi alıcaz sonuçları inşallah bi şey çıkmaz sadece idrar yüzünden kanımda da enfeksiyon vardır korkuyorum bu arada pelin sormuş mantar varmıydı diye benim idrarda enfeksiyon var ama hiçbir belirti yok ne bi akıntı ne kaşıntı yani rahatsızlık vericek hiç bi şey

ya bu niveanın atta çantasınıda almak istiyorum ama emin değilim nasıl kullanışlımı o içindeki ürünlere değermi fiyatı 50 lira burda sen ne kadara aldın?acaba diyorum onun yerine şık bi çantamı alsam....
ayrıca evet çanta fiyatları çok yüksek ya..portbebeler bana çok uyduruk gelio nedense...burdaki bebek mağzlarında uçmuş fiyatlar... normal çantacıda süper çantalr vara ama biberon koymak için bölmeler olmuyo haliyle....

bende şimdi kiloyla kafayı yedim herlade
sağol tatalım bu linke baktığımda normal çıkıyo zaten ben doktorumada dedim bana az geliyo kilosu diye ama haftasına göre iyi dedi kuruntu yapıyom heralde

Yok bana normal bir çanta geldi, ama gelmeseydi bunu alacaktım ben. Ki hala gözüm onda. Bahane yapacağım içine birşey sığdıramıyorum diye, alacağım o çantadan. Valiz gibi çanta, kocaman. Başka bir link daha atıyorum, bir sürü çeşitler ve yorumlar okuyabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=avv

bende şimdi kiloyla kafayı yedim herlade
sağol tatalım bu linke baktığımda normal çıkıyo zaten ben doktorumada dedim bana az geliyo kilosu diye ama haftasına göre iyi dedi kuruntu yapıyom heralde

Hepimiz bebeklerimizin en sağlıklı şekilde doğmasını arzu ediyoruz. İçini rahatlatacak başka birşey daha söyleyeyim: Bizim akrabamızın gelini nisan ayında çooook güzel, melekler gibi bir kız doğurdu. Doğduğunda kilosu 2300gr'dı. Düşük kilolu doğmasına rağmen anne sütü sayesinde yusyuvarlak oldu, topladı kendini...

bende almadım çanta daha gerçekten pahalı oluyo çantalar
zaten bide şimdi taşınma işi çıktı ama çok şükür sonunda kendi evimize çıkıcaz ondan artık evime çıktığımda da odasını alıcaz
bu halimlede taşınmak zor olucak ama napalım

ınşallah bişi çıkmaz sonuçları alınca mutlaka haber bize emi merakta bırakma :)
Benim aldıım sırt çantalı olan.Dedim 2 ıslak mendilli olsun içinden alt açma çıkmadı.Eskiden çıkıyordu şimdi normal çantalıda 1 ıslak mendil var ve alt açma.
Sırt çantası normal ama eskilerine daha çok şey koyulabiliyormuş gerçi görümcem bir sürü şey koyuyor ama sırt çantasını oğlum için aldım takarım sırtına :)))
Bence fiyat iyi çünkü tek tekde baktım daha pahalıya geliyor pişik kremi e çok iyiymiş çinko varmış içinde,2 tane kocaman ıslak mendil,kocaman bi şampuan 1-1,5 sene idare eder dedi arkadaş.
Ben de şık bişi istiyorum portbebe çantaları bana da dandrik geliyor ama görmüştüm bavul tarzı gibi büyük çantlarada var ikizler için de vardır heralde
Eşim duyarsa bu çantaların 100 tk ye yakın olduunu ohhaa der yani,tabi bilmez içinden altaçma çıkıyormuş,ısı yalıtommlıymış gerek yok der ama bu çantanın özellikleri hoşuma gitti görüntüsüde güzel sade spor
http://www.ozelcan.com.tr/anne-bebek/634-Esprit-Cosy-Canta.aspx

Bu arada heryerde 60 tl di ben e-bebekten aldım 40 tl ye

Avvio Anne Bakım Çantası A1203 - Haki
bu model şık duruyo ama siyahı yok galiba ya... lacivert dio... kırmızıda çok hoş ama her kıyafete uymazki... ayrıca bu fiyatlar çok pahalı yaa.... pahalı mahalı alcaz mecburen napalım güzel bişi istiosak olcak o kadar galiba.....

demek dönebiliyormuşopuyorumnanaktan içim çok rahatladı walla..nedense doktor hiiç güven vermemişti haftası erken dönebilir dediğinde teselli etmeye çalışıyor die düşünmüştüm..

demek sendende 2.testi istememişti...bana yiyeceklerle ilgilide hiç bir uyarıda bulunmadı..bebekte 2 haftada 100 gr almış..onada canım sıkıldı..offf ya daha 25. haftadan kilosuyla uğraşmaya başladım bööle 40 a kadar napıcaksam böyle huzursuz huzursuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…