demek dönebiliyormuşopuyorumnanaktan içim çok rahatladı walla..nedense doktor hiiç güven vermemişti haftası erken dönebilir dediğinde teselli etmeye çalışıyor die düşünmüştüm..
benimkiler iki kişi tıkış tıkış dönmüşler seninki bi balına hayli hayli döner akla takla bile atar annesi sıkma canının böle şeylere.....hatta ben döndüğünü hissetmişdim birinin eşime söledim hadi ya dedi sonra dr a gittik dedim solumdaki döndü galiba evet dedidönmüş.....
:1rolleyes: inşallah bende hissederim döndüğünü..artık gözüm kulağım herşeyim karnımda:roflol:
Avvio Anne Bakım Çantası A1203 - Haki
bu model şık duruyo ama siyahı yok galiba ya... lacivert dio... kırmızıda çok hoş ama her kıyafete uymazki... ayrıca bu fiyatlar çok pahalı yaa.... pahalı mahalı alcaz mecburen napalım güzel bişi istiosak olcak o kadar galiba.....
selammmmmmm....
selammmmmmm....
Hoşgeldin canımmmm... Nasılsın? Böyle bir selammmmm'dan iyi olduğun anlamını çıkartsam da yine de sorayım dedim kaydirigubbakcemile5
hoşgellldiiiiiiiiiiinnnnopuyorumnanaktan
herkese merhaba...
güzel bir gün ve hafta diliyorum. C. tesi buluşması nasıl geçti?hafta sonu foruma giremeyenler için kimse yorum yapmayacak mı???
selam ve sevgiler...
Hş geldin canımm...
Hoş buldum Gülaylam...Nasılsın canım bebişin nasıl?
Hoş bulduk.Evet canım çok iyiyiz şükürler olsun.Sizlerin de iyi olmanıza duacıyız..Dışarda güzell hava biz de içerde yatıyoruz ..1 hafta sonra yazlığa taşınıcaz inşallahh..Ya canım benim bebişler hep göbeğin sağ sol taraflarından tekmeliyordu.Dünden aşağıda tekmeliyorlar.Tedirginleştim neden acaba ..Senin bebişler nasıl canımm?
herkese merhaba...
güzel bir gün ve hafta diliyorum. C. tesi buluşması nasıl geçti?hafta sonu foruma giremeyenler için kimse yorum yapmayacak mı???
selam ve sevgiler...
Çok sevindim canım iyi olmana... Aah ah bizim de yazlığımız olsa da gitsek. Biz de evimizi hazırlıyoruz, önümüzdeki ay taşınacağız inşallah...
Benim bebiş son kontrolde, cuma günü ters dönmüş, başı doğum kanalına yaklaşmış yani. Doktor "döner ama dikkat et kendine" dedi. Nst'de sancı da çıktı nedense... 1 serumla atlattık şükür ki. Yeri bolsa sürekli dönüyorlar. Dün bir kaç kere alttan yedim tekme, demek ki normal haline dönmüş. Şimdi de ayaklarını kaburgalarıma sürtüyor. Normal yani...
canım nst ye neden bağladı seni??bebek ters döndü diyemi?
Ultrasonda doğum kanalında göründü bebek, doktor işkillendi. Nst'ye bağlayalım dediler. Zaten önümüzdeki kontrolden sonra rutin halde girecekmişim. Sancı çıktı ama ben sancı hissetmiyordum nedense. Dedim ya geçen hafta, doğursam haberim olmayacak ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?