2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aklımıza ööle şeyler getirmeyelim daha çok minikler..anneleriyle durmaları gerek..en az 6-8 hafta daha dursunlar orda:CüvCüv:

Yok anlık sancıymış sanırım benimki. Öyle olmasa, 2. kez bağlandığımda yine sancı çıkardı. Doğum kanalına yakın olduğu için ani hareketi, ağır kaldırmayı vs yasakladı. Olması gereken pozisyona döneceğini söyledi. Umuyoruz biz de öyle. Hee aklıma gelmişken bir yanlışlık yaptım ben. Kontrole cuma değil, perşembe gitmiştim ben. Takvimden şaşırdım kusura kalmayın...

benim doktorum dönüp dönmemesiyle ilgili bişey demedi ama dönmedi heralde çünkü daha tekmeleri falan aşağıda hissediyorum
bi dahaki gittiğimizde sorarım bende ama bi dahaki kontrole 20 haziran dedi ohaoldumsmile çok uzun zaman var ama yaa :umursamaz:

Bu haftalarda başının göğüs kafesine yakın olması gerekir. Değilse bile bebek bir süre sonra o hale gelecektir. Yani tekmelerinin aşağıda olması iyi bir şey kuşummm...

hereke günaydın kızlar
bu arada cuma günü kanamam olmuştu doktora gittik
dün akşam cıktık
kızım erken gelmek istiyormus serumla filan simdilik durdurduk ama heran gelebilir annemde kalıyorum cok fazla nete giremem ama kızımın en az 8 hafta daha doğmasın die elimizden geleni yapıcaz simdilik genel durumumuz iyi haber bekleyen arkadaşlar vardı onun için yaızıyorum yani tatile erken girdik anlayacağınız lohusalığı erkene aldık suan yatıyoruz kızımı büyütmeye calısıyorum :)

Ya kızlar markabebe deen bir site var oradan alış veriş yapmak istedim.Yurtdışından istiyorum Azerbaycandayım yani her şeyi yazdım adres falan ama benden TC kimlik numarası istiyor ben TC vatandaşı değilim ki nasıl olucak bu anlamadım..

Çokk geçmiş olsun canım.Sağ salim gelicek inşallah bebişinn...

hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun
bak sen yaramazın yaptığına erken gelmek istemiş hee
aman cnm çok dikkat et yat ve dinlen fazla herket etme
ne sabırsız çıktı bu kuzular böyle

Ayy çok geçiş olsun canım. İnşallah bir sorun olmaz. Ara ara kendinden haber ver bize, merak etmeyelim seni. Lütfen dikkat et kendine.

merhabaaaa...
güzel bir hafta geçirmesini diliyorum herkese.
buluşmayla ilgili hiç bi konuşma olmamış bende merak ettim onun için geçmişe bir göz attım.nasıl geçti acaba buluşma???

çok geçmiş olsun cnm.
dikkat et kendine yat kalkma,bebişin sağlıklı olsun yeter.

merhabaaaa...
güzel bir hafta geçirmesini diliyorum herkese.
buluşmayla ilgili hiç bi konuşma olmamış bende merak ettim onun için geçmişe bir göz attım.nasıl geçti acaba buluşma???

Hoşgeldin canım. Sen de iyi bir hafta geçirirsin umarım. Vallahi ben de o konuyu merak ediyorum, neden kimse bir şey anlatmıyor.

teşekkür ederim walla ben 7 aylık doğmusum ama benim kızım beni bile solluyo umarım erken gelmicek 8 haftadaha bekleyelim sonra isterse gelebilir sadece annesini ve babasını onu bekleyenleri korkutmak istedi o kadar :)

böyle düşünüp onun gelmesini her türlü engelemeye calısyorum doktorun dediğine göre rapor veriyoı simdilik 20 gün sonra doğmassa eğer tekrar 20 gün diye doğuma kadra evdeyim ama dah 2-3 günde sıkıldım

Selam kızlarrr , BEBEĞıMMMM geçmis olsun canımmm, yaramazlık yapıyo demek senin kızın , söyle de anne sözü dinlesin , büyüsün de öyle doğsun.Allah'ın izniyle erken doğmaz insallah canımmm.Bugünlerde herkese biseyler oluyo yaa.

Kızlar ben 2 gündür ayağıma kramp girmesiyle uyanıyorum.Dün sağ ayağıma girmisti, bugün de sol ayağıma. Dün sağ ayağıma kramp girdikten sonra normale dönmedi, su an basınca acıyo. Sizde basladı mı kramplar ? Uyuz oldum yaaa, gezmeye geldim annemlere , doğru düzgün yürüyemiyorum.

teşekkür ederim walla ben 7 aylık doğmusum ama benim kızım beni bile solluyo umarım erken gelmicek 8 haftadaha bekleyelim sonra isterse gelebilir sadece annesini ve babasını onu bekleyenleri korkutmak istedi o kadar :)

Kıyamam yaa... Bebeğimi kucaklamak için deli oluyorum ama yine de vaktinde gelmesi için dua ediyorum. Onun o küçük elleri, ayakları; minicik burnu aaah ah. :asigim: En güzeli biraz daha beklemek. İnşallah herşey yoluna girecek senin ve hepimiz için tatlım. Dikkatli ol sadece.

tatlım kaç gündür gelip gidip sana bakıyorum yaa,bişi yazdın mı diye.....inş.bebeiş akıllı akllı bekler biraz daha az kaldı zaten....neyseki şu an durumunuz iyimiş,aman çok dikkat et tatlım bende bi ay yattım şu an daha iyiz çok şükür.....

rabbim hayırlısıyla sağlıklıca veee zamanında doğum nasip etsin hepimize inş.opuyorumnanakta
n

Merhaba kıslar,

BEBEGIMMM çok geçmiş olsun tatlım. Aman dikkat et kendine de bebişede. Berrakada cnm kramp bende de çok oluyor. Bütün gün esir gibi oluyorsun çok kötü.Ama magnezyum iyi geliyor kullanmanı tavsiye ederim.Krampların tek nedeni bebeğin vücuttaki magnezyumu emmesi.

Benim meleğim de 2 gündür çok hareketli değil endişe etmeye başladım kızlar ya. Sabah kalkınca aç olurduum deli gibi oynardı. Konuşuyorum tepki vermiyor. Salladım gene yok ara ara ufak tekmeler atıyor o kadar. ışallah kötü birşey yoktur neden olabilir? içinizde böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç??

hersey yoluna girsin kızlar ondan sonra gelsin hastahane de bir bebek gördüm 1,750 gr mıs bebek küçüçük cokküçüktü benim bebeğim 1 kilocuk daha ondanda küçük yani yaşama sansı bile cokaz onun için kızım beni dinlicek bir defacık dinlesin büyüyünce hiç dinlemesin ilk ve son kez dinlesin birazcık daha beklesin

Nazara geliyoruz nazara, ondan oluyor böyle şeyler. Şart olsun ki, ne zaman bir topluluk içine girsem, bir aksilik yaşıyorum, ya da kaza...
Kramplar konusunda ise, benim her gece oluyor ama kalçamdan bileklerime kadar... İkisine birden kramp giriyor, elimden geldiğince magnezyum alıyorum ancak sanırım yeterli olmuyor.

canım çok geçmiş olsun... Allah hepimize bebeklerimize zamanında sağlıklı olarak kavuşmayı nasip etsin...

merhabalar kızlar bu arada... ben de fenayım bugünlerde... ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum... bugün işe çok zor geldim... şuraya yazarken bile yorulduğumu hissediyorum daha da 2.5 ay var nasıl dayanıcam ne hale gelicem hiç bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…