aklımıza ööle şeyler getirmeyelim daha çok minikler..anneleriyle durmaları gerek..en az 6-8 hafta daha dursunlar orda:CüvCüv:
benim doktorum dönüp dönmemesiyle ilgili bişey demedi ama dönmedi heralde çünkü daha tekmeleri falan aşağıda hissediyorum
bi dahaki gittiğimizde sorarım bende ama bi dahaki kontrole 20 haziran dedi ohaoldumsmile çok uzun zaman var ama yaa :umursamaz:
hereke günaydın kızlar
bu arada cuma günü kanamam olmuştu doktora gittik
dün akşam cıktık
kızım erken gelmek istiyormus serumla filan simdilik durdurduk ama heran gelebilir annemde kalıyorum cok fazla nete giremem ama kızımın en az 8 hafta daha doğmasın die elimizden geleni yapıcaz simdilik genel durumumuz iyi haber bekleyen arkadaşlar vardı onun için yaızıyorum yani tatile erken girdik anlayacağınız lohusalığı erkene aldık suan yatıyoruz kızımı büyütmeye calısıyorum :)
hereke günaydın kızlar
dün akşam cıktık
kızım erken gelmek istiyormus serumla filan simdilik durdurduk ama heran gelebilir annemde kalıyorum cok fazla nete giremem ama kızımın en az 8 hafta daha doğmasın die elimizden geleni yapıcaz simdilik genel durumumuz iyi haber bekleyen arkadaşlar vardı onun için yaızıyorum yani tatile erken girdik anlayacağınız lohusalığı erkene aldık suan yatıyoruz kızımı büyütmeye calısıyorum :)
hereke günaydın kızlar
dün akşam cıktık
hereke günaydın kızlar
dün akşam cıktık
merhabaaaa...
güzel bir hafta geçirmesini diliyorum herkese.
buluşmayla ilgili hiç bi konuşma olmamış bende merak ettim onun için geçmişe bir göz attım.nasıl geçti acaba buluşma???
teşekkür ederim walla ben 7 aylık doğmusum ama benim kızım beni bile solluyo umarım erken gelmicek 8 haftadaha bekleyelim sonra isterse gelebilir sadece annesini ve babasını onu bekleyenleri korkutmak istedi o kadar :)
hereke günaydın kızlar
dün akşam cıktık
Selam kızlarrr , BEBEĞİMMMM geçmis olsun canımmm, yaramazlık yapıyo demek senin kızın , söyle de anne sözü dinlesin , büyüsün de öyle doğsun.Allah'ın izniyle erken doğmaz insallah canımmm.Bugünlerde herkese biseyler oluyo yaa.
Kızlar ben 2 gündür ayağıma kramp girmesiyle uyanıyorum.Dün sağ ayağıma girmisti, bugün de sol ayağıma. Dün sağ ayağıma kramp girdikten sonra normale dönmedi, su an basınca acıyo. Sizde basladı mı kramplar ? Uyuz oldum yaaa, gezmeye geldim annemlere , doğru düzgün yürüyemiyorum.
böyle düşünüp onun gelmesini her türlü engelemeye calısyorum doktorun dediğine göre rapor veriyoı simdilik 20 gün sonra doğmassa eğer tekrar 20 gün diye doğuma kadra evdeyim ama dah 2-3 günde sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?