İyi olmana sevindim... Nasıl olayım, uğraşıyoruz işte. Ev işi daha da korkunç oldu. Bugün k.validemle k.pederim, banyodaki duşakabini değiştirmek için organize olmuşlar, duşakabinciye gitmişler, ölçü aldırmışlar, fiyatta da anlaşmışlar. Eve çıkacağımız tarih değişmedi ama ikinci kez banyo kırılıp dökülecek.
canım benım Allah kolaylıklar versın ev ışi zor ya hayırlısıyla tasınırısnız ıns
Ben de normal doğumdan korkuyorum, o yüzden istedim. Hepsiburadadan aldı kocam cdyi.
bende çok korkuyorum ama sezeryandan sanki daha çok korkuyorum normal istiyorum inş. Allah sorunsuz doğumlar nasip etsin hepimize
Kızlar ben çıkıyorum, hadi kendinize iyi bakın, öpüyorum hepinizi...
bugün herkese tatil anlaşılan kimsecikler yok ama ben size altın yastığımın resmini ekliyim...
Hmm. o zaman
Evde lansinoh krem sürüp kalkanları kullanıcam eğer çok yara olursa ya da arada evicap kapsül (eczaneye sadece evicap kapsül demek yeter mi acaba bi kaç çeşit var daha doorusu mg felan fark yapmaz herlade didobay a sormak lazım bi ara).
Dışarıda da göğüs pedi.
Göğüs pedi almıştım.
Lansinoh krem,kalkan,evicap alınacak sadece.
Başka unuttum bişi yok heralde göğüs için...
Ve bebiş pamukçuk olmasın diye karbonatlı su yapıp gögüs ucu silincek emzirmeden önce,hergün duş alıncak süt kanalları açılsın die
Aman Allah ım bütün gün göüsle mi uğraşcam ben :bbo: kaydirigubbakcemile3 ve bunların hepsini nasıl aklımda tutcam kaydirigubbakcemile3
tesekkurler canım eczanedemı satılıyo yoksa kozmetık dukkanlarında da satılıyomu...
iyi akşamlar ben bugün bebeğimin hareketlerini hiçç hissetmedim sonra elimdeki doppler cihazıyla kalp atımın dinlemeye çalıştık eşimle ondanda kalp atım hızı çok tutarsızdı 100 lere falan düşünce ebe arkadaşımı aradım oda bu akşam nöbetçiymiş allahtan medikal parkta hemen gittik NST ye bağladı herşey normal çıktı NST de iken 5 sefer hareket etti dokttor gayet normal dedi ama hareketler çok önemli anne her zamanki hareket etme durumundan bariz azalma olursa hiççç fırsat kaybetmeden doktoruna başvur dedi bebek büyüdükçe hareketlerinin önemi iki kat artıyor arkadaşlar
offff canziiiiiiii!!!! korka korka okudum yazını!!!!! başta yazsana iyi haberi:)
çok şükür canım... sorunsuz sıkıntısız vakitli sağlıklı gelsin inş...
hareket konusundaki uyarın için sağol ayrıca...
geçmiş olsun canım yüreğimizi ağzımıza getiriyor yumurcaklar guclubacismile
vallahi ne yalan söylim bende korka okudum yazıyı canzii cok gecmiş olsun..allah nazarlardan saklasın.birsey olmaz insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?