2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benım Allah kolaylıklar versın ev ışi zor ya hayırlısıyla tasınırısnız ıns

bugün herkese tatil anlaşılan kimsecikler yok ama ben size altın yastığımın resmini ekliyim...

kızlar benim kız kardeşim 3 yıl önce doğum yaptı saniye saniye hep ben yanındaydım onu görmeseydim şu an bende korkardım sezeryan oldu eve geldi hiç yatmadı maaşallah ne ağrı ne gaz ne tuvalet sorunu hiç biri olmadı tek sorunu hastanede uyuyamamıştı o oldu bebek desen 30 yaşına kadar hiç bebek kucağına almamış ben ilk ben aldım bebeği hiç bir fikrimde yok altını deyiştirdim yıkadım giydirdim okadar kolayki anlatamam sana çok usluydu gelen giden kucağından indirmedi kaynanası vara yoğa dizinde salladı uyuttu çıldırttılar çocuğu cahilliklerinden

bugün herkese tatil anlaşılan kimsecikler yok ama ben size altın yastığımın resmini ekliyim...

bize kimse altın takmaz çevremizdekiler hep pinti kızkardeşimede bir tek ben takmıştım o yüzden altın yastığına gerek yok

missgrafik cnm yastığınızçok güzelmiş maşallah. Bol bol altınıolur inşallah. Bizim eşimin ailesi ve bizim istanbuldaki aile hep altın takar. Bizde herkese altın taktık.Sırf eşimin tarafı taksa kafi zaten.1.derece akrabaları bir ordu kadar..

canım evicap bende kullandım ve inanılmaz fayda gördüm o balık hapı gibi onu igneyle deliyosun göğsüne sürüyosun ama bebegi amzirmeden önce mutlaka yıkayıpda emzir ben gene aynısından kullanıcam ayrıca küçük pakeyt baya gidiyor ben cok memnun kalmıştım

iyi akşamlar ben bugün bebeğimin hareketlerini hiçç hissetmedim sonra elimdeki doppler cihazıyla kalp atımın dinlemeye çalıştık eşimle ondanda kalp atım hızı çok tutarsızdı 100 lere falan düşünce ebe arkadaşımı aradım oda bu akşam nöbetçiymiş allahtan medikal parkta hemen gittik NST ye bağladı herşey normal çıktı NST de iken 5 sefer hareket etti dokttor gayet normal dedi ama hareketler çok önemli anne her zamanki hareket etme durumundan bariz azalma olursa hiççç fırsat kaybetmeden doktoruna başvur dedi bebek büyüdükçe hareketlerinin önemi iki kat artıyor arkadaşlar

offff canziiiiiiii!!!! korka korka okudum yazını!!!!! başta yazsana iyi haberi:)
çok şükür canım... sorunsuz sıkıntısız vakitli sağlıklı gelsin inş...
hareket konusundaki uyarın için sağol ayrıca...

geçmiş olsun canım yüreğimizi ağzımıza getiriyor yumurcaklar guclubacismile

vallahi ne yalan söylim bende korka okudum yazıyı canzii cok gecmiş olsun..allah nazarlardan saklasın.birsey olmaz insallah..

geçmiş olsun canım yüreğimizi ağzımıza getiriyor yumurcaklar guclubacismile

vallahi ne yalan söylim bende korka okudum yazıyı canzii cok gecmiş olsun..allah nazarlardan saklasın.birsey olmaz insallah..

canlarım çokk sağolun allah razı olsun hepinizden valla aynen artık hep yüreğimiz ağzımızda duruyoruz neyseki çook şükür canlarım hiç sıkıntı gözükmedi ama işte insan çok tedirgin oluyor allahım hepimizin bebeklerini korusun sağlıcakla noksansız kusursuz vaktinde kucağımızda olmasını nasip etsin

bebeğin hareketlerinin azalması kalp atımının yavaşlaması yada bebeğin suyunun azalmasından kaynaklanıyormuş o yüzden iki durumda önemli olduğu için hemen başvurulması gerekiyormuş

ben dün doktora gittim tekrar 1 ay sonraya randevu verdi sizede hala 1 aysonraya mı randevu veriyor yoksa 15 günde 1 e indi mi?

günaydın canlarr nasılsınız
bende salı kontrole gitmiştim ama doktorum bu hafta yokmuş izinliymiş haftaya kaldı kontrol işim
gittim sağlık ocağında 2.aşımı oldum bebeğimin kalbini dinledik :) tansiyonum düşük çıktı biraz ama onun dışında sorun yok gibi ama tabi bebeğimi bilemiyorum oda hareketli çok şükür inşallah iyidir geçen aydan bu aya 1 kg almışım hemşire iyi dedi ama bu aydan sonra hızla kg alıcaksın kendin bile şaşıracaksın dedi tuza şekere una dikkat ederek bol su içersen yinede fazla kg almazsın dedi 2 günde rapor yazdırdım bugün geldim işe bakalım artık temmuzu bekliyorum temelli izin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…